!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:34 Στις δραματοποιημένες χαριτωμενιές τύπου "τελικά αυτό ήταν;" απαντάς με χαριτωμενιές τύπου "ήταν αυτό που ήθελες"
Νομίζω ότι έτσι αντιδρούν κυρίως οι γυναίκες.
Ακριβώς γι' αυτό έχουν προπονηθεί πια και οι άντρες.

-Παρ' τα Λίζα και κάν'τα κορνίζα.

-Πάρε Τάκη πενιά για συρτάκι.

Μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:41
Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:37
Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:33 Τι μεσοβέζικες λύσεις είναι αυτές μαμώ τον πολιτισμό μου;;;
Ποια είναι η ιδανική λύση κατά την γνώμη σου;
Ο σκοπός είναι να μείνει με την αξιοπρέπειά της ή με τον γκόμενο;
Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς σκοπούς. Δεν με απασχόλησε ποιος είναι ο δικός μου, ποιος ο δικός σου και ποιος "ο σωστός" (δεν υπάρχει). Αντιλήφθηκα ότι την Νάιδα την απασχολεί και η αξιοπρέπειά της και ο τύπος, οπότε της πρότεινα μια λύση που συνδυάζει το να την κρατήσει με το να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που πήγε να δημιουργηθεί.
Γραφικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:45
Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:34 Στις δραματοποιημένες χαριτωμενιές τύπου "τελικά αυτό ήταν;" απαντάς με χαριτωμενιές τύπου "ήταν αυτό που ήθελες"
Νομίζω ότι έτσι αντιδρούν κυρίως οι γυναίκες.
Ακριβώς γι' αυτό έχουν προπονηθεί πια και οι άντρες.

-Παρ' τα Λίζα και κάν'τα κορνίζα.

-Πάρε Τάκη πενιά για συρτάκι.

Μπορεί να συνεχιστεί επ' άπειρον.
Μου θυμίζει το ανέκδοτο: "α' στο διάολο κι εσύ κι ο γρύλος σου"
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

aLiCat έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:19
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:05
aLiCat έγραψε: 03 Οκτ 2019, 21:48

Εννοείται πως όχι. Απλώς απάντησα στο συλλογισμό του Ορέστη που μου φάνηκε οτι τα μπερδεύει λίγο.
Πως γινεται να τα μπερδευω; Αφου φετος εγινα επισημα γυμνιστης.

Διότι:
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑
Χθες, 16:26
Αν τα εσώρουχα δεν είναι διάφανα, όντως δεν υπάρχει διαφορά αλλά απλώς διαφορετική σημειολογία περιβάλλοντος. Η ίδια γυναίκα (με καλό ή κακό σωματότυπο) άλλη εντύπωση δημιουργεί στην παραλία αν φοράει μαγιώ και άλλη αν το φοράει στο μπαλκόνι της.

Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.
Κι εσύ απάντησες:
Γι αυτο προτιμοτερος ο γυμνισμος
Δεν βλέπω πώς σχετίζεται το θέμα της σύγκρισης του γυναικείου εσώρουχου με το μαγιώ και το θέμα του γυμνισμού.
Να διευκρινίσω όχι του "γυμνού" , αλλά του "γυμνισμού". :102:
Τι συνειρμο εκανα; :p2:

Ισως οτι χωρις μαγιο γλιτωνουμε τα σηματα. Και τα μαγιο στελνουν σηματα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:33 Τι μεσοβέζικες λύσεις είναι αυτές μαμώ τον πολιτισμό μου;;;

:P
Για μένα, ρητορική ερώτηση.
Με την αξιοπρέπειά της ασφαλώς. Ειδάλλως, θα τα χάσει και τα δυο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:46

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικούς σκοπούς. Δεν με απασχόλησε ποιος είναι ο δικός μου, ποιος ο δικός σου και ποιος "ο σωστός" (δεν υπάρχει). Αντιλήφθηκα ότι την Νάιδα την απασχολεί και η αξιοπρέπειά της και ο τύπος, οπότε της πρότεινα μια λύση που συνδυάζει το να την κρατήσει με το να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό που πήγε να δημιουργηθεί.
Το ερώτημα είναι πόσο ενδιαφέρον μπορεί να είναι κάτι που θα βασίζεται σε προγραμματισμένα διήμερα ή τριήμερα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Η 28η είναι τριήμερο. Μια χαρά!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:49
aLiCat έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:19
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:05
Πως γινεται να τα μπερδευω; Αφου φετος εγινα επισημα γυμνιστης.

Διότι:
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑
Χθες, 16:26
Αν τα εσώρουχα δεν είναι διάφανα, όντως δεν υπάρχει διαφορά αλλά απλώς διαφορετική σημειολογία περιβάλλοντος. Η ίδια γυναίκα (με καλό ή κακό σωματότυπο) άλλη εντύπωση δημιουργεί στην παραλία αν φοράει μαγιώ και άλλη αν το φοράει στο μπαλκόνι της.

Και είναι αυτό που είπε η Ίφιδα. Τα εσώρουχα επειδή πάντα φοριούνται κάτω από τα ρούχα, είναι σαφώς πιο προσωπικά. Τα ρούχα τα βλέπουν όλοι, ανεξαρτήτως πόσο προκλητικά είναι. Τα εσώρουχα τα βλέπει ένας. Οπότε, ακόμη και η χαλαρή επίδειξη τους δίνει σήμα διαθεσιμότητας.
Κι εσύ απάντησες:
Γι αυτο προτιμοτερος ο γυμνισμος
Δεν βλέπω πώς σχετίζεται το θέμα της σύγκρισης του γυναικείου εσώρουχου με το μαγιώ και το θέμα του γυμνισμού.
Να διευκρινίσω όχι του "γυμνού" , αλλά του "γυμνισμού". :102:
Τι συνειρμο εκανα; :p2:

Ισως οτι χωρις μαγιο γλιτωνουμε τα σηματα. Και τα μαγιο στελνουν σηματα.
Και τα μάτια στέλνουν σήματα.
Σημασία έχει πως τα διαχειρίζεται τόσο ο "πομπός" όσο και ο "δέκτης". :wink
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γραφικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:51
Μου φαίνεται ρομαντικό να υπάρχουν ενήλικες που ακόμα δίνουν ευκαιρίες σε σχέση από απόσταση. Και στην τελική αυτό δεν την απασχολούσε στην αρχή. Το αν υπάρχει λόγος να την απασχολεί τώρα θα το αποφασίσει μόνη της. Εγώ εμμένω στην συμβουλή μου πάντως. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ στην θέση της, αλλά γι' αυτή μου φαίνεται μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εφόσον τον θέλει, να του το πει. Αν πάλι δεν, ας μην ασχοληθεί καθόλου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ »

Frozen έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:55
Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:50
Frozen έγραψε: 03 Οκτ 2019, 23:45

Νόμιζα ότι ήσουν πιο ερωτιάρης, δεν περίμενα ότι θα διαλεγες την χωριάτικη αντί του έρωτα! :e040:

Αν ημουν ερωτιάρης, θα ηταν πραγματι ορθες οι προσδοκίες σου. Όμως ειμαι φιληδονος, και αυτο προϋποθέτει την τέρψη ενός καλου φαγητού. Ιδίως αν στο σερβίρει στα κρυφά η αραβωνιαρα του Φιλώτα, ενώ ο Φιλώτας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι
Πως τα λες άτιμε!
Ξέρεις τι έχει το μενού; :wink
Ζεστή χυλόπιτα! :g094:

κρίμα και πάντα ήθελα να πάρω μια άξια κορασίδα που δεν επιβιώνει στην ζωή με τις παροχές ή έστω με το ξεζούμισμα/διατροφή του αντρα της αλλα θα ψωνιζει μεχρι και στα Λονδινα με αυτά που κέρδισε χύνοντας με μόχθο τον φιλώτα της
ωραία πύτισσα η ζωή
Γραφικός

Gherschaagk έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:56 Εφόσον τον θέλει, να του το πει. Αν πάλι δεν, ας μην ασχοληθεί καθόλου.
Αυτή είναι πιο σωστή αντιμετώπιση, αλλά δεν μου φαίνεται πιθανό να το κάνει έτσι όπως το λες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γραφικός έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 01:51
Μου φαίνεται ρομαντικό να υπάρχουν ενήλικες που ακόμα δίνουν ευκαιρίες σε σχέση από απόσταση. Και στην τελική αυτό δεν την απασχολούσε στην αρχή. Το αν υπάρχει λόγος να την απασχολεί τώρα θα το αποφασίσει μόνη της. Εγώ εμμένω στην συμβουλή μου πάντως. Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ στην θέση της, αλλά γι' αυτή μου φαίνεται μια χαρά.
Όπως έγινε σαφές δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ρομαντικό. Ξενέρωσαν και οι δύο.

Η απόσταση παίζει δυνατά ως παράγων έλξης μόνον όταν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα χαρεί όταν σε δει, ακόμη και αν είσαι απρόσκλητος. Αν είναι να μπαίνεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, ασ' το. Εκτός αν πηγαίνεις συνειδητά να δεις τον άλλον ακόμα και για ένα 5λεπτο. Σαφώς παίζει κι αυτό αλλά είναι τελείως άλλη φάση. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γραφικός

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Οκτ 2019, 02:05 Η απόσταση παίζει δυνατά ως παράγων έλξης μόνον όταν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα χαρεί όταν σε δει, ακόμη και αν είσαι απρόσκλητος. Αν είναι να μπαίνεις σε γραφειοκρατικές διαδικασίες, ασ' το. Εκτός αν πηγαίνεις συνειδητά να δεις τον άλλον ακόμα και για ένα 5λεπτο. Σαφώς παίζει κι αυτό αλλά είναι τελείως άλλη φάση. :wink
Μα χάρηκε που τον είδε. Αυτός μπορεί τώρα να πιστεύει ότι δεν χάρηκε. Έχουμε μια παρεξήγηση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”