!!! DEVELOPMENT MODE !!!

H βάση της νδ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: H βάση της νδ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:31
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15
Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:47

Και η ΧΑ δηλώνει οτι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, αλλά εσείς (καθώς και οι ακροαριστεροί φίλοι σας) επιμένετε να ετεροπροσδιορίζετε.

Και για δείξε μου τη δήλωση που έκανε ο Βορίδης που τ' αποκυρήσσει όλα αυτά. Πουθενά δεν υπάρχει. Πολύ απλά, μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ (λάος), και ξαφνικά έγινε "δημοκράτης".
Λοιπόν, άκου φίλε. Επειδή εγώ ήμουν χρόνια στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι κόμμα ΤΟΥΡΚΩΝ. Όπως το ακούς. Η λειτουργία του κόμματος αυτού, είναι ακριβώς η λειτουργία του οθωμανικού Κράτους. Βιλαέτια, ρουσφέτια, κοτζαμπάσηδες, και δερβέναγες. Αν εσύ θέλεις να είσαι οθωμανός, με γειά σου με χαρά σου. Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν για να μην είμαι.
Και μετά από πόσα χρόνια κατάλαβες ότι ήσουν Γενίτσαρος; :smt005:
Φίλε, εγώ τουλάχιστον το κατάλαβα. Εσείς να δούμε.
Αλλά αμα έχει πέσει θεσούλα και βολεψιά (για ορισμένους μιλάω, εσύ πιο πολύ για σκέτο τρολλάκι μου φαίνεσαι, και λόγω άβαταρ), η ηθική πάει περίπατο.
Χελωνακο μου, εγώ δεν πάω με τα άκρα.

Εσύ ποτε θα καταλάβεις ότι από Γενίτσαρος έγινες SA;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:40 Να πούμε εδώ ότι ο Χίτλερ σας εμπνεύστηκε τη γενοκτονία των Εβραίων από τον Κεμάλ, ναι;
Γι' αυτό τον προσκυνάτε;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:43 Χελωνακο μου, εγώ δεν πάω με τα άκρα.
Ο κεμαλισμός είναι άκρα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Με τη ΝΔ είσαι. Ακραία ανθελληνική παράταξη. Από πού ν' αρχίσουμε? Από την αναπάντητη δολοφονία του Ηλιάκη (ούτε καν ξέρεις ποιός είναι αυτός, πάω στοίχημα, θα το κοιτάξεις στο γκούγκλ), από τα κουμπαριλίκια με τον Ερντογάν? Από τη δήλωση του Κούλη για τα τουρκικά στη Θράκη?
Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτι οι της ΝΔ είναι Γενίτσαροι. Κάπου φτάνουμε. Για το SA διαφωνώ, αλλά τί να λέμε. Σοσιαλιστής, ή τουλάχιστον συνεργαζόμενος, έγινες εσύ, όταν πήγες δίπλα από τον "Αρχιεχθρό" το ΠΑΣΟΚ.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:46
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:40 Να πούμε εδώ ότι ο Χίτλερ σας εμπνεύστηκε τη γενοκτονία των Εβραίων από τον Κεμάλ, ναι;
Γι' αυτό τον προσκυνάτε;
Ποιος τον προσκυνάει; Έχεις βίντεο; Γιατί εγώ έχω τον Μιχαλολιάκο σου να λέει ότι είναι Ναζί. Εσύ αυτόν τον ακολουθείς η όχι;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:48
Με τη ΝΔ είσαι. Ακραία ανθελληνική παράταξη. Από πού ν' αρχίσουμε? Από την αναπάντητη δολοφονία του Ηλιάκη (ούτε καν ξέρεις ποιός είναι αυτός, πάω στοίχημα, θα το κοιτάξεις στο γκούγκλ), από τα κουμπαριλίκια με τον Ερντογάν? Από τη δήλωση του Κούλη για τα τουρκικά στη Θράκη?
Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτι οι της ΝΔ είναι Γενίτσαροι. Κάπου φτάνουμε. Για το SA διαφωνώ, αλλά τί να λέμε. Σοσιαλιστής, ή τουλάχιστον συνεργαζόμενος, έγινες εσύ, όταν πήγες δίπλα από τον "Αρχιεχθρό" το ΠΑΣΟΚ.
Εσύ μου είπες ότι ψήφισες ΚΚΕ, με δουλεύεις; :smt005: :smt005:

Το Γενίτσαρος το είπα ειρωνικά, το SA το εννοώ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:53
Γι' αυτό τον προσκυνάτε;
Ποιος τον προσκυνάει; Έχεις βίντεο;
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:00
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:53
Γι' αυτό τον προσκυνάτε;
Ποιος τον προσκυνάει; Έχεις βίντεο;

Και τι σημαίνει αυτό; Μια διπλωματική χειρονομία είναι. Ήταν εκδοτικός ο Καραμανλής προς την Τουρκία;

Κουίζ: Ποιος τα είπε αυτά;

«Στις 30 Απριλίου 1987 συμπληρώθηκαν σαράντα δύο ακριβώς χρόνια από την Βαλπούργια Γερμανική νύχτα της 30ης Απριλίου 1945, κατά την οποία ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του (σ.σ. προσοχή στο κεφαλαίο Τ) εις την γήινη παρουσία Του. [...] 30 Απριλίου 1945, μία λαμπερή σελίδα της σύγχρονης ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Άνδρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός».
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/48267/%C ... E%B5%CF%81
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Αυτή η χειρονομία αυτομάτως τον καθιστά κεμαλικό. Κι ο Τσίπρας πήγε στην Τουρκία 4 φορές αλλά δεν προσκύνησε τον Κεμάλ.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:06 ......
Μου αρέσει που συνεχίζεις να απαντάς στο τρολονημα σοβαρά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:08 Αυτή η χειρονομία αυτομάτως τον καθιστά κεμαλικό. Κι ο Τσίπρας πήγε στην Τουρκία 4 φορές αλλά δεν προσκύνησε τον Κεμάλ.
ΟΚ, συνεχίζετε να βιάζετε τη λογική, δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Στο κουίζ βρήκες την απάντηση;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Otto Weininger έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:08
Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 16:06 ......
Μου αρέσει που συνεχίζεις να απαντάς στο τρολονημα σοβαρά.
Κοίτα, η διαπόμπευση των Ναζοφασιστων της ΧΑ σε αυτό το νήμα είναι μεγάλη ανταμοιβή συν το γέλιο που ριχνω.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Η μόνη διαπόμπευση που γίνεται εδώ είναι αυτή των νεοναζί της νδ.
Άβαταρ μέλους
Pam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pam »

Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:32
Pam έγραψε: 26 Απρ 2019, 14:26
Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:47

Και η ΧΑ δηλώνει οτι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, αλλά εσείς (καθώς και οι ακροαριστεροί φίλοι σας) επιμένετε να ετεροπροσδιορίζετε.

Και για δείξε μου τη δήλωση που έκανε ο Βορίδης που τ' αποκυρήσσει όλα αυτά. Πουθενά δεν υπάρχει. Πολύ απλά, μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ (λάος), και ξαφνικά έγινε "δημοκράτης".
Λοιπόν, άκου φίλε. Επειδή εγώ ήμουν χρόνια στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι κόμμα ΤΟΥΡΚΩΝ. Όπως το ακούς. Η λειτουργία του κόμματος αυτού, είναι ακριβώς η λειτουργία του οθωμανικού Κράτους. Βιλαέτια, ρουσφέτια, κοτζαμπάσηδες, και δερβέναγες. Αν εσύ θέλεις να είσαι οθωμανός, με γειά σου με χαρά σου. Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν για να μην είμαι.
Τίποτα δεν αποκυρηξε η ΧΑ.Και τον αγκυλωτό σταυρο έχει σαν σύμβολο και ο Μιχαλολιάκος δηλώνει πως η ΧΑ είναι η σπορά την ηττημένων του 1945 και πως στη Χρυσή Αυγή υπάρχουν εθνικοσοσιαλιστες και φασίστες.Για να μην αναφέρω ότι Χρυσαυγιτες σε αυτό το φόρουμ εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον Χίτλερ και το βιβλίο του Μιχαλολιακου(αρχηγού τους όπως λένε) που εξηγεί γιατί ο Χίτλερ ήταν η τελευταία ελπίδα τηε Ευρώπης.Αν νεοδημοκρατης δήλωνε θαυμασμό για τον Χίτλερ ή είχε σαν σύμβολο την ναζιστική σβάστικα θα είχε διαγραφει άμεσα.
Το σύμβολο της ΧΑ είναι ο μαίανδρος, αλλά για κάποιους που θέλουν να βγάλουν μέχρι και το σταυρό από τη σημαία, φαντάζομαι πως φαίνεται σαν σβάστικα. Είσαι ίδιος ακριβώς με τους συριζαίους, δε διαφέρεις σε τίποτα.
Το σύμβολο της Χρυσής Αυγής είναι η σβάστικα. Το ίδιο είχε και ο Χίτλερ. Και οι ίδιοι οι Χρυσαυγιτες(ο αρχηγός σας που λέει πως είστε η σπορά των ηττημένων του 1945,οι Χρυσαυγιτες του φόρουμ που δηλώνουν πόσο θαυμάζουν τον Χίτλερ κτλ) το παραδέχονται. Οσο για το ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει να βγάλει το σταυρό από τη σημαία λες πετάς ότι σου κατέβει η ΝΔ ποτέ δε δήλωσε κάτι τέτοιο. Ο σταυρός μας εμπνέει ο αγκυλωτός σταυρός όμως μας φέρνει αναγουλα και αηδία(αντίθετα με εσάς που σας φέρνει ρίγη, συγκίνηση και θαυμασμό).Ο παππούς μου και οι πρόγονοι μου οπως και οι πρόγονοι πολλών Ελλήνων πατριωτών υπέφεραν στα χέρια των εθνικοσοσιαλιστών επί κατοχής και το να αντιστεκομαστε στον αποκρουστικό νεοναζισμο είναι για εμάς πατριωτικό καθήκον.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.

Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.

Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Ωστόσο γενοκτονία κατά των Ελλήνων μόνο ο Κεμάλ έκανε και οι νεοδημοκράτες τον προσκυνάτε. Εκεί το ξεχνάτε το πατριωτικό σας καθήκον. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”