Χελωνακο μου, εγώ δεν πάω με τα άκρα.Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:31Φίλε, εγώ τουλάχιστον το κατάλαβα. Εσείς να δούμε.Πρετεντέρης έγραψε: 26 Απρ 2019, 15:15Και μετά από πόσα χρόνια κατάλαβες ότι ήσουν Γενίτσαρος;Kauldron έγραψε: 26 Απρ 2019, 13:47
Και η ΧΑ δηλώνει οτι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, αλλά εσείς (καθώς και οι ακροαριστεροί φίλοι σας) επιμένετε να ετεροπροσδιορίζετε.
Και για δείξε μου τη δήλωση που έκανε ο Βορίδης που τ' αποκυρήσσει όλα αυτά. Πουθενά δεν υπάρχει. Πολύ απλά, μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ (λάος), και ξαφνικά έγινε "δημοκράτης".
Λοιπόν, άκου φίλε. Επειδή εγώ ήμουν χρόνια στη ΝΔ. Η ΝΔ είναι κόμμα ΤΟΥΡΚΩΝ. Όπως το ακούς. Η λειτουργία του κόμματος αυτού, είναι ακριβώς η λειτουργία του οθωμανικού Κράτους. Βιλαέτια, ρουσφέτια, κοτζαμπάσηδες, και δερβέναγες. Αν εσύ θέλεις να είσαι οθωμανός, με γειά σου με χαρά σου. Εμένα οι πρόγονοι μου πολέμησαν για να μην είμαι.![]()
Αλλά αμα έχει πέσει θεσούλα και βολεψιά (για ορισμένους μιλάω, εσύ πιο πολύ για σκέτο τρολλάκι μου φαίνεσαι, και λόγω άβαταρ), η ηθική πάει περίπατο.
Εσύ ποτε θα καταλάβεις ότι από Γενίτσαρος έγινες SA;