!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Έφαγα διάφορα στο ΙΚΕΑ. Μια χαρά ήταν κ τζάμπα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αν αρχίσεις να κλωτσάς να ξέρεις από τι θα είναι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε οικτιρω.
Δεννεφαγα κεφτεδάκια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ορέστης 35
Απο που;Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 17:02 Φαλάφελ στο κέντροΔοκίμασα φαλάφελ με πολύ καυτερή σάλτσα . Δάκρυσαν τα ματάκια μου. Τι καταλαβαίνουν από γεύση απ αυτό το πράγμα δεν ξέρω.
Από Αιόλου.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 18:03Απο που;Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 17:02 Φαλάφελ στο κέντροΔοκίμασα φαλάφελ με πολύ καυτερή σάλτσα . Δάκρυσαν τα ματάκια μου. Τι καταλαβαίνουν από γεύση απ αυτό το πράγμα δεν ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Καλα τα φτιαχνει εκει αρκει να εχει ουρα και να μην τα εχουν αφησει στους γαστρονομους να πανιασουν.Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 19:10Από Αιόλου.Ορέστης 35 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 18:03Απο που;Naida έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 17:02 Φαλάφελ στο κέντροΔοκίμασα φαλάφελ με πολύ καυτερή σάλτσα . Δάκρυσαν τα ματάκια μου. Τι καταλαβαίνουν από γεύση απ αυτό το πράγμα δεν ξέρω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο το μαγαζι με τα φαλαφελ στην αιολου εχει διαστημικη ουρα οποτε περναω και δεν εχω καταλαβει ποτε τον λογο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Πάντα όταν πηγαίνω έχει ουρά είτε μέρα είτε βράδυ.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 02:35Καλα τα φτιαχνει εκει αρκει να εχει ουρα και να μην τα εχουν αφησει στους γαστρονομους να πανιασουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω φάει εκεί. Καλά είναι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν δικαιολογείται τέτοια ουρά. Κάποια χιψτεριά παίζει προφανώς, η οποία θα πρέπει και να παταχθεί άμεσα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μήπως λέτε κανένα άλλο; Δε παίζει κάτι σε χιπστεριά. Έχει πολύ ωραίο φαλάφελ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 12:05 Έχω φάει εκεί. Καλά είναι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν δικαιολογείται τέτοια ουρά. Κάποια χιψτεριά παίζει προφανώς, η οποία θα πρέπει και να παταχθεί άμεσα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είπαμε ότι είναι καλό, για την ουρά πάει το χιψτεριά. Εικάζω ότι έγινε θέμα σε κάποιο χιψτερομέσο και για αυτό η κοσμοσυρροή. Στην περιοχή εκείνη έχει πολύ καλές επιλογές για φαϊ, δεν δικαιολογείται τέτοιος χαμός.
-
Ορέστης 35
Ειναι πιο νοστιμα απο των αλλων φαλαφελαδικων οταν τα εχει φρεσκα αλλα η ουρα οφειλεται και στο οτι ειναι μικρο καταστημα. Η μεγαλυτερη χιπστερια ειναι ο ΚΩΣΤΑΣ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 12:10 Είπαμε ότι είναι καλό, για την ουρά πάει το χιψτεριά. Εικάζω ότι έγινε θέμα σε κάποιο χιψτερομέσο και για αυτό η κοσμοσυρροή. Στην περιοχή εκείνη έχει πολύ καλές επιλογές για φαϊ, δεν δικαιολογείται τέτοιος χαμός.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αυτό στην πλατεία δίπλα στην εκκλησία και τα πουστοκαφέ; Συμφωνώ απόλυτα αν λέμε το ίδιο
Πήγα σε τούρκικο εστιατόριο κι έφαγα σκεμπέ. Με μπόλικο σκορδοστούμπι.
Ordem e Progresso.
κεφτεδάκια στα ΙΚΕΑ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση