!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Ναι, ακόμα κι ελιές που έτρωγα την Κίνα, κομπόστα ήτανε.
Ordem e Progresso.
Εκείνα τα σακουλάκια με χυμό αρακάΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 12:42 (εντάξει, το τελευταίο δεν τόλμησα) Αλλά έμεινα μάλαξ με την ποικιλία, αυτά στις φωτό δεν είναι τίποτε, την άλλη φορά θα πάω προετοιμασμένος και θα βγάλω πιο πολλές. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι τα περισσότερα πιάτα (ακόμα και οι σαλάτες!) ήταν fermented (πώς είναι στα ελληνικά;) Επίσης είχαν και ένα τρομερό ποτό από αχλάδι (πάλι fermented σαν κομπούτσα, αλλά χωρίς αλκοόλ)
σε μια κάθετη της γουανφουζην έχει μια τεράστια υπαιθρια αγορά με καντίνες. Έχει διάφορα, εκεί μάλλον έφαγα και κιμα απο γαϊδουρι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κιμάς από γαϊδούρι, στα αγγλικά το μεταφράζουν donkey burger και το τρώνε με κάτι ψωμάκι σιταρένια, μικράα όμως, πιο μικρά από του μπέργκερ.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 13:03 Κιμάς από γαϊδούρι, στα αγγλικά το μεταφράζουν donkey burger και το τρώνε με κάτι ψωμάκι σιταρένια, μικράα όμως, πιο μικρά από του μπέργκερ.
γιατί μάλλον έφαγα τότε ενω συνειδητά δε τρώω ιπποειδή.
- Sid Vicious
Αυτά τα άσπρα τα στρογγυλα τι είναι; Ήταν καλά;
Μαλακία που δεν δοκίμασες σκορπιό, να είχαμε μια άποψη αν αξίζει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Dumplings τα λένε, μοιάζει πολύ με ρώσικη πιλμένια. Κρέας και μπαχαρικά έχει μέσα. Πολύ καλά είναι, και πιο κοντά στις δικές μας γεύσεις
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σε ένα κάθετο της γουανφουτζην έχει ένα μαγεριο που κάνει πάπια Πεκίνου καμία χιλιάδα χρόνια. Εμένα δε μου αρεσε,πολύ λιπαρή, αλλά αξίζει για την εμπειρία. Την επόμενη φορά
-
Ορέστης 35
Αυτα μου αρεσουν. Εφαγες νουντλς με καυτερο λαδι και ζωμο μανιταριων;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 20:03Dumplings τα λένε, μοιάζει πολύ με ρώσικη πιλμένια. Κρέας και μπαχαρικά έχει μέσα. Πολύ καλά είναι, και πιο κοντά στις δικές μας γεύσεις
Smokers - Αθηναίδος 3
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι πολύ καλά, πράγματιΟρέστης 35 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 12:37Αυτα μου αρεσουν. Εφαγες νουντλς με καυτερο λαδι και ζωμο μανιταριων;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 23 Νοέμ 2018, 20:03Dumplings τα λένε, μοιάζει πολύ με ρώσικη πιλμένια. Κρέας και μπαχαρικά έχει μέσα. Πολύ καλά είναι, και πιο κοντά στις δικές μας γεύσεις
Νούντλς και λοιπά νερουλοσαλτσερά δεν τρώω ποτέ με λευκό πουκάμισο γιατί αυτές οι σάλτσες έχουν χαμηλό ιξώδες και επιφανειακή τάση και εκτοξεύονται μικροσκοπικά σταγονίδια σε μεγάλες αποστάσεις. Όταν τα παίρνω χαμπέρι μετά είναι αργά και κατεβάζω όλα τα καντήλια που υπάρχουν, και είμαι σε επικίνδυνη ηλικία για εγκεφαλικό
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ορέστης 35
Ενα αλλο ωραιο πιατο ειναι αυτο το ρυζι με γεμιση που τυλιγουν με φυλλα μπανανας και το ατμιζουν.
Χτες μεσημέρι φακές σούπα, με πολύ καυτερό κόκκινο πιπέρι. Το βράδυ χοιρινή κοτολέτα διπλή. Σήμερα σούπα κοτόπουλου με κριθαράκι.
Ordem e Progresso.
Φαλάφελ στο κέντρο
Δοκίμασα φαλάφελ με πολύ καυτερή σάλτσα . Δάκρυσαν τα ματάκια μου. Τι καταλαβαίνουν από γεύση απ αυτό το πράγμα δεν ξέρω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση