!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
στο μεταξύ, η κόρη, που δηλώνει άνεργη, έχει στο όνομά της κατάστημα με χρώματα και εργαλεία στα Φλογητά, εκτός και αν πρόκειται για τρομερή σύμπτωση
Re: Πήραν το σπίτι 81χρονου ανάπηρου και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε τα ρούχα του
Τον δικό μου τον πατέρα θα τον έπαιρνα στο σπίτι, ηλίθιε που τολμάς και βάζεις στην συζήτηση και σόγια.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:03Αφού δεν ξέρεις, τότε πώς ξέρεις ότι δεν του δόθηκε όση προθεσμία ήθελε. Φυσικά, τα νούμερα που λες είναι ψέμματα.Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:00Δεν ξερω, αν υπηρχε κρατος για τους πολιτες και οχι για τα funds θα εβρισκε λυσεις.
Ο γιος ειχε πληρωσει συνολικα 90.000 εναντι δανειου 70.000 και με τους τοκους πηγε η αξια του στα 150.000.
Συνεπως ουτε δολο ειχε, ουτε μπαταχτσης ηταν και επιπλεον ο πατερας του σαν αναπηρος ειναι απανθρωπο να μεινει στο δρομο.
Πες εσυ τα πραγματικα νουμερα, εγω χρησιμοποιησα αυτα του 902 που τα τσeκαραν ολες οι εφημεριδες που εκαναν αναδημοσιευση και ο Enikos.
.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι κάποιος που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Σώρρα μπορεί και να είναι σώφρων και τίμιος.Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:00Δηλαδή αν ο δικηγόρος ήταν υποψήφιος με τον Σημίτη ο πελάτης είναι σίγουρα κλέφτης
Αν ήταν υποψήφιος με τον Μητσοτάκη ο πελάτης είναι παιδεραστής
Πάλι ρεσιτάλ μαλακίας από τον λεπο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:04Τον δικό μου τον πατέρα θα τον έπαιρνα στο σπίτι, ηλίθιε που τολμάς και βάζεις στην συζήτηση και σόγια.
O αλλος δεν ειχε σπιτι να τον παει ρε βλαμμενε συν οτι νοσηλευεται στο νοσοκομειο αυτες τις μερες.
.
Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:04 στο μεταξύ, η κόρη, που δηλώνει άνεργη, έχει στο όνομά της κατάστημα με χρώματα και εργαλεία στα Φλογητά, εκτός και αν πρόκειται για τρομερή σύμπτωση
Πες μας και για τους γκομενους της κορης, να ειναι ολοκληρωμενη η ερευνα σου.
.
-
Δημοκράτης
Δίνει, η τράπεζα δεν κάνει πληστηριασμους σε 1 2 μήνες που δεν πληρώνειςΔημοκράτης έγραψε: 06 Μάιος 2023, 16:44 Ο γιος δεν πληρώνει το δάνειο του , περνούν το σπίτι του πατέρα άρα φταίει ο κουλης
Διαδωστε
Κατά τα άλλα τα δάνεια πρέπει να τα πληρώνει ο αποδέκτης ή ο εγγυητής γιατί αλλιώς θα τα πληρώσω εγώ κι δεν είμαι τόσο φιλανιρωπος
Αν εσύ είσαι μπορείς να πας να πληρώσεις καμία δόση
Δεν σε εμποδίζει κάνεις
Κι'αυτός στον δρόμο είναι;Αρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:07O αλλος δεν ειχε σπιτι να τον παει ρε βλαμμενε συν οτι νοσηλευεται στο νοσοκομειο αυτες τις μερες.
1.
stand byΑρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:07Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:04 στο μεταξύ, η κόρη, που δηλώνει άνεργη, έχει στο όνομά της κατάστημα με χρώματα και εργαλεία στα Φλογητά, εκτός και αν πρόκειται για τρομερή σύμπτωση
.
Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:13stand byΑρίστος έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:07Σενέκας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:04 στο μεταξύ, η κόρη, που δηλώνει άνεργη, έχει στο όνομά της κατάστημα με χρώματα και εργαλεία στα Φλογητά, εκτός και αν πρόκειται για τρομερή σύμπτωση
.
Μην τυχον και κανας δικηγορος της κορης ειναι μπατζανακης της δικηγορου του Κας ξερω γω.
.
-
Νετο Γκουερινο
Ένα εκατομμύριο φορές πιο τίμιος από κάποιον που κατέβηκε με τον ΣημίτηLeporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:06Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι κάποιος που κατεβαίνει υποψήφιος με τον Σώρρα μπορεί και να είναι σώφρων και τίμιος.Νετο Γκουερινο έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:00Δηλαδή αν ο δικηγόρος ήταν υποψήφιος με τον Σημίτη ο πελάτης είναι σίγουρα κλέφτης
Αν ήταν υποψήφιος με τον Μητσοτάκη ο πελάτης είναι παιδεραστής
Πάλι ρεσιτάλ μαλακίας από τον λεποΘα μου πείς, εδώ πιστεύεις ότι είναι σώφρων και ο εαυτός σου, τι ψάχνουμε τώρα;
Μάλλον ένα δις
Διορθωση ο εγγονος ειναι στο νοσοκομειο αλλα ολοκληρη οικογενεια εμενε στο συγκεκριμενο σπιτι και τωρα θα βγει στους δρομους.
Δικαστικός επιμελητής και αστυνομία, έκαναν επέμβαση τις πρώτες πρωινές ώρες και πέταξαν έξω τον ηλικιωμένο, τη σύζυγο και την άνεργη κόρη τους που συντηρούνται με μοναδικό εισόδημα τη σύνταξή του, ενώ στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας νοσηλεύεται ο εγγονός του που επίσης έμενε μαζί τους.
«Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω», είχε δηλώσει ο ίδιος ο ηλικιωμένος.
https://www.ethnos.gr/greece/article/25 ... goygioytoy
.
-
Η φωνή της Αληθειας
Ξέρεις για τι τρελούς τόκους μιλάμε για να γίνουν 35Κ 150Κ; Μάλλον όλο ψέματα είναι η είδηση.zteo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 21:24Όταν οι τόκοι αυξάνουν με βάση τις καυλες του τραπεζίτη τότε ναι τα 35.000 μπορούν να γίνουν 150.000Bill Hicks έγραψε: 05 Μάιος 2023, 21:21... τα οποία ως γνωστόν είναι monopoly money που μόνο για πλάκα υπογράφεις ότι θα τα πληρώσειςzteo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 15:32
Το δάνειο είναι 150.000 η πήγε τόσο με τους τόκους και τα πανωτόκια?![]()
Η φωνή της Αληθειας έγραψε: 06 Μάιος 2023, 17:21Ξέρεις για τι τρελούς τόκους μιλάμε για να γίνουν 35Κ 150Κ; Μάλλον όλο ψέματα είναι η είδηση.zteo έγραψε: 05 Μάιος 2023, 21:24Όταν οι τόκοι αυξάνουν με βάση τις καυλες του τραπεζίτη τότε ναι τα 35.000 μπορούν να γίνουν 150.000Bill Hicks έγραψε: 05 Μάιος 2023, 21:21
... τα οποία ως γνωστόν είναι monopoly money που μόνο για πλάκα υπογράφεις ότι θα τα πληρώσεις![]()
Εγω ξερω περιπτωσεις που καρτες με 20.000 λογαριασμο ξεπεραν τις 100.000 με τοκους και δοσεις υπερημεριας.
.
-
Η φωνή της Αληθειας
Οι κάρτες μπορεί να έχουν και επιτόκιο 20% και ακόμη και έτσι πρέπει να μείνουν απλήρωτες για πολύ καιρό (περίπου 8 χρόνια) για να φτάσει το υπόλοιπο πάνω από 100Κ. Δάνειο από τράπεζα με 20% το βρίσκω πολύ χλωμό. Τα νούμερα απλά δεν βγαίνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Η φωνή της Αληθειας την 06 Μάιος 2023, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 2178 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 3 Απαντήσεις