πολύ καλή επιστήμονας φαίνεαιYochanan έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 01:25https://www.washingtonpost.com/outlook/ ... use-trial/
By Felicia Angeja Viator
Felicia Angeja Viator is associate professor of history at San Francisco State University, a former Bay Area DJ and the author of "To Live and Defy in LA: How Gangsta Rap Changed America" (Harvard University Press, 2020).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
-
Δημοκράτης
Re: Αθωος ο Kyle Rittenhouse!
Γενικά στο SFSU πρέπει να καπνίζουν πολύ καλά πράγματα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Εχω τοποθετηθεί από την πρώτη στιγμή
Εχω αναλύσει φρεημ προς φρεημ το τι συνέβει εκείνο το βράδυ
1 χρόνο μετα, δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά σε αυτό που έγραφα τότε με αυτό που επιβεβαίωσε το δικαστήριο σήμερα.
ξυδάκι λοιπόν, εκτος αν οι "σοσιαλιστικές ουσίες" στις οποίες κολυμπάτε είναι αλκαλικές
(που μάλλον είναι για αυτό και "αφρίζετε" με την απόφαση)
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δεν δέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου, δεν δέχεσαι τα βίντεο που δείχνουν τι έγινε, δεν δέχεσαι τις μαρτυρίες από τους διαδηλωτές που τεκμηριώνουν αυτά που είπε o Rittenhouse, αλλά "από ουσία οι απαντήσεις μας είναι μηδεν". Οι απαντήσεις σε τι πράγμα ρε τρόλλι; Δεν σου οφείλουμε καμία απάντηση, οι μόνοι που έχετε τέτοια αρρωστημένη άρνηση της πραγματικότητας είναι fringe αριστεροί μαλάκες που οι απόψεις σας έχουν περισσότερη σχέση με την ναζιστικη Γερμανία πάρα με ό,τι κωμικά θεωρείτε antifa ιδεολογία. Μέχρι στιγμής το μόνο επιχείρημά σου είναι ότι ο τύπος είναι ακροδεξιό σκουπίδι και τίποτα άλλο. Οι καραγκιόζηδες που έχεις αποφασίσει ότι ήταν antifa στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν κάτι κωλόζωα που μετατρέψανε μια ειρηνική διαδήλωση στο απόλυτο riot και επιτεθήκανε σε ένα κυριολεκτικά παιδάκι, που ενώ είχε όπλο (και πραγματικά όπως γράψανε πολύ εδώ μέσα, έπρεπε να τους γαζώσει από την πρώτη στιγμή) προσπάθησε να αποφύγει το escalation. Αυτοί είναι τα σκουπίδια χωρίς καμία αμφιβολία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 20 Νοέμ 2021, 02:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
o μαλάκαρος ο πορτοκαλής, το τερμάτισε eli5
"Congratulations to Kyle Rittenhouse for being found INNOCENT of all charges," former President Donald Trump said in a statement via his Save America PAC. "It's called being found NOT GUILTY (![]()
) — And by the way, if that's not self defense, nothing is!"
-
Δημοκράτης
Έπαιζε και βίαια βιντεοπαιχνιδιαklg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:26Δεν δέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου, δεν δέχεσαι τα βίντεο που δείχνουν τι έγινε, δεν δέχεσαι τις μαρτυρίες από τους διαδηλωτές που τεκμηριώνουν αυτά που είπε o Rittenhouse, αλλά "από ουσία οι απαντήσεις μας είναι μηδεν". Οι απαντήσεις σε τι πράγμα ρε τρόλλι; Δεν σου οφείλουμε καμία απάντηση, οι μόνοι που έχετε τέτοια αρρωστημένη άρνηση της πραγματικότητας είναι fringe αριστεροί μαλάκες που οι απόψεις σας έχουν περισσότερη σχέση με την ναζιστικη Γερμανία πάρα με ό,τι κωμικά θεωρείτε antifa ιδεολογία. Μέχρι στιγμής το μόνο επιχείρημά σου είναι ότι ο τύπος είναι ακροδεξιό σκουπίδι και τίποτα άλλο. Οι καραγκιόζηδες που έχεις αποφασίσει ότι ήταν antifa στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν κάτι κωλόζωα που μετατρέψανε μια ειρηνική διαδήλωση στο απόλυτο riot και επιτεθήκανε σε ένα κυριολεκτικά παιδάκι, που ενώ είχε όπλο (και πραγματικά όπως γράψανε πολύ εδώ μέσα, έπρεπε να τους γαζώσει από την πρώτη στιγμή) προσπάθησε να αποφύγει το escalation. Αυτοί είναι τα σκουπίδια χωρίς καμία αμφιβολία.
Δεν κάνω πλάκα, ο καραγκιόζης ο εισαγγελέας, ζαιος στα μυαλά σίγουρα, τον ρώτησε σε μια φάση αν αγόρασε το όπλο του γιατί το είδε στα βίντεο γκειμς που παίζει και αν του αρέσουν τα fPS
επική σκηνή, βγαλμένη από δελτίο ειδήσεων των 90's με εισαγγελάτοΔημοκράτης έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:44Έπαιζε και βίαια βιντεοπαιχνιδιαklg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:26Δεν δέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου, δεν δέχεσαι τα βίντεο που δείχνουν τι έγινε, δεν δέχεσαι τις μαρτυρίες από τους διαδηλωτές που τεκμηριώνουν αυτά που είπε o Rittenhouse, αλλά "από ουσία οι απαντήσεις μας είναι μηδεν". Οι απαντήσεις σε τι πράγμα ρε τρόλλι; Δεν σου οφείλουμε καμία απάντηση, οι μόνοι που έχετε τέτοια αρρωστημένη άρνηση της πραγματικότητας είναι fringe αριστεροί μαλάκες που οι απόψεις σας έχουν περισσότερη σχέση με την ναζιστικη Γερμανία πάρα με ό,τι κωμικά θεωρείτε antifa ιδεολογία. Μέχρι στιγμής το μόνο επιχείρημά σου είναι ότι ο τύπος είναι ακροδεξιό σκουπίδι και τίποτα άλλο. Οι καραγκιόζηδες που έχεις αποφασίσει ότι ήταν antifa στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν κάτι κωλόζωα που μετατρέψανε μια ειρηνική διαδήλωση στο απόλυτο riot και επιτεθήκανε σε ένα κυριολεκτικά παιδάκι, που ενώ είχε όπλο (και πραγματικά όπως γράψανε πολύ εδώ μέσα, έπρεπε να τους γαζώσει από την πρώτη στιγμή) προσπάθησε να αποφύγει το escalation. Αυτοί είναι τα σκουπίδια χωρίς καμία αμφιβολία.
Δεν κάνω πλάκα, ο καραγκιόζης ο εισαγγελέας, ζαιος στα μυαλά σίγουρα, τον ρώτησε σε μια φάση αν αγόρασε το όπλο του γιατί το είδε στα βίντεο γκειμς που παίζει και αν του αρέσουν τα fPS
αναμενόμενη πάντως η ερώτηση από τον δημ.κατήγορο
the memes are writing themselves
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μνήμη και συνείδηση
Μνήμη και συνείδηση
-
Δημοκράτης
Ελπίζω ο τύπος να ήθελε να χάσει την δική γιατί αλλιώς δεν εξηγείται η μαλάκια του. Όλες του οι ερωτήσεις ήταν μέσα στην μαλακιαOrion22 έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:51επική σκηνή, βγαλμένη από δελτίο ειδήσεων των 90's με εισαγγελάτοΔημοκράτης έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:44Έπαιζε και βίαια βιντεοπαιχνιδιαklg έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 02:26
Δεν δέχεσαι την απόφαση του δικαστηρίου, δεν δέχεσαι τα βίντεο που δείχνουν τι έγινε, δεν δέχεσαι τις μαρτυρίες από τους διαδηλωτές που τεκμηριώνουν αυτά που είπε o Rittenhouse, αλλά "από ουσία οι απαντήσεις μας είναι μηδεν". Οι απαντήσεις σε τι πράγμα ρε τρόλλι; Δεν σου οφείλουμε καμία απάντηση, οι μόνοι που έχετε τέτοια αρρωστημένη άρνηση της πραγματικότητας είναι fringe αριστεροί μαλάκες που οι απόψεις σας έχουν περισσότερη σχέση με την ναζιστικη Γερμανία πάρα με ό,τι κωμικά θεωρείτε antifa ιδεολογία. Μέχρι στιγμής το μόνο επιχείρημά σου είναι ότι ο τύπος είναι ακροδεξιό σκουπίδι και τίποτα άλλο. Οι καραγκιόζηδες που έχεις αποφασίσει ότι ήταν antifa στη συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν κάτι κωλόζωα που μετατρέψανε μια ειρηνική διαδήλωση στο απόλυτο riot και επιτεθήκανε σε ένα κυριολεκτικά παιδάκι, που ενώ είχε όπλο (και πραγματικά όπως γράψανε πολύ εδώ μέσα, έπρεπε να τους γαζώσει από την πρώτη στιγμή) προσπάθησε να αποφύγει το escalation. Αυτοί είναι τα σκουπίδια χωρίς καμία αμφιβολία.
αναμενόμενη πάντως η ερώτηση από τον δημ.κατήγορο
the memes are writing themselves![]()
![]()
- Aprilianos
- Aprilianos
φυσικα και καποιος εβγαλε πιστολι να τον σκοτωσει. τωρα ειναι χωρις χερι. αλλος πηγε να του παρει το οπλο να τον σκοτωσει. τωρα σπρωχνει μαργαριτες.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 20:47 https://news.yahoo.com/rittenhouse-jury ... 48199.html
Νταξ τα ελεγα εγω τοτε. Το σφαλμα των αντιφα ηταν οτι δεν εβγαλε καποιος απο αυτους πιστολι να τον σκοτωσει επιτοπου και να δηλωσει αυτοαμυνα. Μετα καποιος θα σκοτωνε τον αντιφα, μετα τον αντιφα ενας αλλος vigilante ακροδεξιος και παει λεγοντας. Ολα νομιμα στην Μουρικα των οπλων
δεν ειναι οτι δεν προσπαθησαν οι αντιφα και οι blm να τον φανε. απλως απετυχαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ναι, η τουλαχιστον θα επρεπε.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 21:05
Δηλαδη αν εγω παω σε ενα μπαρ οπλισμενος και βρισω την γυναικα σου και μου πεταξεις το τραπεζι εχω δικαιωμα να σε σκοτωσω? Μην γελιομαστε μια ακομα ηλιθια αποφαση που σκοπο εχει να προστατεψει εναν ακροδεξιο δολοφονο
και μη λες "δολοφονο" ειναι αθωος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Otto Weininger
Εν τω μεταξύ ακόμα συνεχίζουν τα ψέματα. Ότι τάχα πυροβολούσε και έπεσαν με αυτοθυσία να τον αφοπλισουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 5 Απαντήσεις