Αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Μπορείς να κόψεις και να ράψεις για να ενισχύσεις μια εντύπωση, αλλά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις.Γάταρος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:48 Αν κάνω εγώ το μοντάζ μπορώ να σας κάνω να συμπαθήσετε κάποιον και με ένα διαφορετικό μοντάζ να τον αντιπαθήσετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
- hellegennes
Re: MasterChef 2020
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Nero
μπορείς να την ψαρέψεις με ερωτήσεις. Όταν μιλάνε στην κάμερα δεν μιλάνε για ο,τι γουστάρουν, υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής απο πίσω που τους ρωτάει συγκεκριμένα πράγματαhellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:27Αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Μπορείς να κόψεις και να ράψεις για να ενισχύσεις μια εντύπωση, αλλά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις.Γάταρος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:48 Αν κάνω εγώ το μοντάζ μπορώ να σας κάνω να συμπαθήσετε κάποιον και με ένα διαφορετικό μοντάζ να τον αντιπαθήσετε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπα, δεν παίζει να ξεπεράσει το επίπεδο των Τιμολέων, Γλωσσίδη, Συμεωνίδη, Αργύρη κτλ. Το μαστερσεφ του '18 ηταν το δυνατότερο που εχει υπάρξει απ'ολα μεχρι στιγμής (εξαιρώ το πολύ παλιό, με Πετρετζίκη και Αποστολάκη, γιατι δεν το παρακολουθουσα πολυ). Αλλα οκ, ποτέ δεν ξερεις πως θα εξελιχθεί η φάση.Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:57 Φέτος το επίπεδο πρέπει να είναι το ανώτερο που έχει υπάρξει ως τώρα στο διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα λένε οι κριτές.
εντιτ: Σταύρος ποιός είναι, αυτός που τότε με τα κρεβάτια οταν εμπαιναν σπίτι, έλεγε ότι "θέλει πράιβεσι για να κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω"? Καλό κουμασάκι φαίνεται. Φιλιππινεζούλης και Διονύσης μέχρι στιγμής οι συμπαθέστεροι για μένα. Και η άτιμη ανάφτρα η Μπέη βεβαίως βεβαίως
Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Ναι, το ίδιο λέω. Αν είσαι μαλάκας, θα φανεί. Βασικά δεν χρειάζεται να το πολυψαρέψεις, έτσι κι αλλιώς φαίνεται και στα γυρίσματα που συμμετέχουν όλοι. Οι συνεντεύξεις είναι ευκαιρίες για να ενισχύσεις την εντύπωση.Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:31μπορείς να την ψαρέψεις με ερωτήσεις. Όταν μιλάνε στην κάμερα δεν μιλάνε για ο,τι γουστάρουν, υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής απο πίσω που τους ρωτάει συγκεκριμένα πράγματαhellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:27Αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Μπορείς να κόψεις και να ράψεις για να ενισχύσεις μια εντύπωση, αλλά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις.Γάταρος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:48 Αν κάνω εγώ το μοντάζ μπορώ να σας κάνω να συμπαθήσετε κάποιον και με ένα διαφορετικό μοντάζ να τον αντιπαθήσετε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
vatraxos έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:43 Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;
βατ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως φτιάχνει μια κομμώτρια φρεσκα ραβιόλι σε μισή ωρίτσα
- hellegennes
Ραβιόλια. Πληθυντικός. Και μην μου πεις τώρα ότι ραβιόλι είναι πληθυντικός του ραβιόλο στα ιταλικά. Από πότε κλίνουμε στα ελληνικά λέξεις με βάση την κλίση τους σε άλλες γλώσσες; Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:58vatraxos έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:43 Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;![]()
βατ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως φτιάχνει μια κομμώτρια φρεσκα ραβιόλι σε μισή ωρίτσα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έτσι τα λέω φαμ
-
σαν αμαρτία
Καλησπέρα, δεν εχω ραντεβου, για ενα γρηγορο πέρασμα με την μηχανή τα γυρω γυρω, χωρις λούσιμο, προλαβαίνουμε;vantono έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:37Μπα, δεν παίζει να ξεπεράσει το επίπεδο των Τιμολέων, Γλωσσίδη, Συμεωνίδη, Αργύρη κτλ. Το μαστερσεφ του '18 ηταν το δυνατότερο που εχει υπάρξει απ'ολα μεχρι στιγμής (εξαιρώ το πολύ παλιό, με Πετρετζίκη και Αποστολάκη, γιατι δεν το παρακολουθουσα πολυ). Αλλα οκ, ποτέ δεν ξερεις πως θα εξελιχθεί η φάση.Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:57 Φέτος το επίπεδο πρέπει να είναι το ανώτερο που έχει υπάρξει ως τώρα στο διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα λένε οι κριτές.
εντιτ: Σταύρος ποιός είναι, αυτός που τότε με τα κρεβάτια οταν εμπαιναν σπίτι, έλεγε ότι "θέλει πράιβεσι για να κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω"? Καλό κουμασάκι φαίνεται. Φιλιππινεζούλης και Διονύσης μέχρι στιγμής οι συμπαθέστεροι για μένα. Και η άτιμη ανάφτρα η Μπέη βεβαίως βεβαίως![]()
- hellegennes
Να φανταστώ ότι και τον πληθυντικό του μάξιμουμ τον λες μάξιμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Κουτσόπουλος σε ενα επεισόδιο οντισιόν, απο τα προηγούμενα, αναφέρθηκε σε "ριζότι" (πληθ, του ριζότο). Μια διαγωνιζόμενη μια άλλη φορά, αναφέρθηκε στον Ιωαννίδη ως "τον αρχοντα της pastaς". Θα κανει καλή νουγκατίνα ο Πάνος, μάλλον.hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:04Ραβιόλια. Πληθυντικός. Και μην μου πεις τώρα ότι ραβιόλι είναι πληθυντικός του ραβιόλο στα ιταλικά. Από πότε κλίνουμε στα ελληνικά λέξεις με βάση την κλίση τους σε άλλες γλώσσες; Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:58vatraxos έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:43 Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;![]()
βατ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως φτιάχνει μια κομμώτρια φρεσκα ραβιόλι σε μισή ωρίτσα![]()
hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:24
κακό είναι
Custom_F έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:17
Κριμα που έφυγε το κοριτσάκι με τα ψυχολογικά, είχε μεγάλο στομα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ίσως το περάσει. Τόσα κομπλιμέντα δεν έχουν ξανακάνει.vantono έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:37Μπα, δεν παίζει να ξεπεράσει το επίπεδο των Τιμολέων, Γλωσσίδη, Συμεωνίδη, Αργύρη κτλ. Το μαστερσεφ του '18 ηταν το δυνατότερο που εχει υπάρξει απ'ολα μεχρι στιγμής (εξαιρώ το πολύ παλιό, με Πετρετζίκη και Αποστολάκη, γιατι δεν το παρακολουθουσα πολυ). Αλλα οκ, ποτέ δεν ξερεις πως θα εξελιχθεί η φάση.Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:57 Φέτος το επίπεδο πρέπει να είναι το ανώτερο που έχει υπάρξει ως τώρα στο διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα λένε οι κριτές.
- hellegennes
Φαντάζομαι λες και «έχω αλλάξει πολλά μάις στον υπολογιστή μου. Χαλάνε εύκολα».Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:37hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:24
κακό είναιέτσι με έμαθαν οι ντομέστιτσι
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις