!!! DEVELOPMENT MODE !!!

MasterChef 2020

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: MasterChef 2020

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Γάταρος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:48 Αν κάνω εγώ το μοντάζ μπορώ να σας κάνω να συμπαθήσετε κάποιον και με ένα διαφορετικό μοντάζ να τον αντιπαθήσετε.
Αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Μπορείς να κόψεις και να ράψεις για να ενισχύσεις μια εντύπωση, αλλά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:27
Γάταρος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:48 Αν κάνω εγώ το μοντάζ μπορώ να σας κάνω να συμπαθήσετε κάποιον και με ένα διαφορετικό μοντάζ να τον αντιπαθήσετε.
Αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια. Μπορείς να κόψεις και να ράψεις για να ενισχύσεις μια εντύπωση, αλλά δεν μπορείς να την δημιουργήσεις.
μπορείς να την ψαρέψεις με ερωτήσεις. Όταν μιλάνε στην κάμερα δεν μιλάνε για ο,τι γουστάρουν, υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής απο πίσω που τους ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:57 Φέτος το επίπεδο πρέπει να είναι το ανώτερο που έχει υπάρξει ως τώρα στο διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα λένε οι κριτές.
Μπα, δεν παίζει να ξεπεράσει το επίπεδο των Τιμολέων, Γλωσσίδη, Συμεωνίδη, Αργύρη κτλ. Το μαστερσεφ του '18 ηταν το δυνατότερο που εχει υπάρξει απ'ολα μεχρι στιγμής (εξαιρώ το πολύ παλιό, με Πετρετζίκη και Αποστολάκη, γιατι δεν το παρακολουθουσα πολυ). Αλλα οκ, ποτέ δεν ξερεις πως θα εξελιχθεί η φάση.

εντιτ: Σταύρος ποιός είναι, αυτός που τότε με τα κρεβάτια οταν εμπαιναν σπίτι, έλεγε ότι "θέλει πράιβεσι για να κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω"? Καλό κουμασάκι φαίνεται. Φιλιππινεζούλης και Διονύσης μέχρι στιγμής οι συμπαθέστεροι για μένα. Και η άτιμη ανάφτρα η Μπέη βεβαίως βεβαίως :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:31
hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:27
μπορείς να την ψαρέψεις με ερωτήσεις. Όταν μιλάνε στην κάμερα δεν μιλάνε για ο,τι γουστάρουν, υπάρχει άνθρωπος της παραγωγής απο πίσω που τους ρωτάει συγκεκριμένα πράγματα
Ναι, το ίδιο λέω. Αν είσαι μαλάκας, θα φανεί. Βασικά δεν χρειάζεται να το πολυψαρέψεις, έτσι κι αλλιώς φαίνεται και στα γυρίσματα που συμμετέχουν όλοι. Οι συνεντεύξεις είναι ευκαιρίες για να ενισχύσεις την εντύπωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

vatraxos έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:43 Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;
:lol:

βατ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως φτιάχνει μια κομμώτρια φρεσκα ραβιόλι σε μισή ωρίτσα :102:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:58
vatraxos έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:43 Λύστε μου μια απορία, τους δίνουν πχ 45 λεπτά και μόλις ξεκινάει να μετραει ο χρόνος, το ρολόι πάει στο 44. Άρα έχουν 44 και όχι 45 λεπτά, σωστά;

βατ να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, πως φτιάχνει μια κομμώτρια φρεσκα ραβιόλι σε μισή ωρίτσα :102:
Ραβιόλια. Πληθυντικός. Και μην μου πεις τώρα ότι ραβιόλι είναι πληθυντικός του ραβιόλο στα ιταλικά. Από πότε κλίνουμε στα ελληνικά λέξεις με βάση την κλίση τους σε άλλες γλώσσες; Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:04 Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».

έτσι τα λέω φαμ :102:

:102:
σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

vantono έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:37
Namrail έγραψε: 18 Φεβ 2020, 21:57 Φέτος το επίπεδο πρέπει να είναι το ανώτερο που έχει υπάρξει ως τώρα στο διαγωνισμό, σύμφωνα με όσα λένε οι κριτές.
Μπα, δεν παίζει να ξεπεράσει το επίπεδο των Τιμολέων, Γλωσσίδη, Συμεωνίδη, Αργύρη κτλ. Το μαστερσεφ του '18 ηταν το δυνατότερο που εχει υπάρξει απ'ολα μεχρι στιγμής (εξαιρώ το πολύ παλιό, με Πετρετζίκη και Αποστολάκη, γιατι δεν το παρακολουθουσα πολυ). Αλλα οκ, ποτέ δεν ξερεις πως θα εξελιχθεί η φάση.

εντιτ: Σταύρος ποιός είναι, αυτός που τότε με τα κρεβάτια οταν εμπαιναν σπίτι, έλεγε ότι "θέλει πράιβεσι για να κυκλοφορεί με τη μαλαπέρδα έξω"? Καλό κουμασάκι φαίνεται. Φιλιππινεζούλης και Διονύσης μέχρι στιγμής οι συμπαθέστεροι για μένα. Και η άτιμη ανάφτρα η Μπέη βεβαίως βεβαίως :romance-hearteyes:
Καλησπέρα, δεν εχω ραντεβου, για ενα γρηγορο πέρασμα με την μηχανή τα γυρω γυρω, χωρις λούσιμο, προλαβαίνουμε;
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:10
hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:04 Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».

έτσι τα λέω φαμ :102:

:102:
Να φανταστώ ότι και τον πληθυντικό του μάξιμουμ τον λες μάξιμα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:04
Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 12:58

Ραβιόλια. Πληθυντικός. Και μην μου πεις τώρα ότι ραβιόλι είναι πληθυντικός του ραβιόλο στα ιταλικά. Από πότε κλίνουμε στα ελληνικά λέξεις με βάση την κλίση τους σε άλλες γλώσσες; Αν είναι έτσι να λέμε και «τα μακαρόνι» και «τα παντελόνι».
Ο Κουτσόπουλος σε ενα επεισόδιο οντισιόν, απο τα προηγούμενα, αναφέρθηκε σε "ριζότι" (πληθ, του ριζότο). Μια διαγωνιζόμενη μια άλλη φορά, αναφέρθηκε στον Ιωαννίδη ως "τον αρχοντα της pastaς". Θα κανει καλή νουγκατίνα ο Πάνος, μάλλον.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:24

κακό είναι :102: έτσι με έμαθαν οι ντομέστιτσι :102:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Custom_F έγραψε: 19 Φεβ 2020, 07:17

Κριμα που έφυγε το κοριτσάκι με τα ψυχολογικά, είχε μεγάλο στομα.
:a040:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

vantono έγραψε: 19 Φεβ 2020, 09:37
Ίσως το περάσει. Τόσα κομπλιμέντα δεν έχουν ξανακάνει.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:37
hellegennes έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:24

κακό είναι :102: έτσι με έμαθαν οι ντομέστιτσι :102:
Φαντάζομαι λες και «έχω αλλάξει πολλά μάις στον υπολογιστή μου. Χαλάνε εύκολα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”