φυσικα. εννοειται.
τα σπερνεις στον κηπο, ξερνωντας. πρεπει να κανουν και καλο λιπασμα, φουσκι.
φυσικα. εννοειται.
καντε με συντονιστη για 1 λεπτο να ριξω ενα μπαν, παρακαλω.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 12:43 Για να επιστρέψουμε στα του νήματος,μεγάλη γαστρονομική απάτη είναι η αστακομακαρονάδα.
Όχι ότι έχω φάει ποτέ στη ζωή μου,αλλά και μόνο που τη βλέπω σε κάτι εκπομπές μαγειρικής αλλάζω κανάλι.
Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2018, 13:50καντε με συντονιστη για 1 λεπτο να ριξω ενα μπαν, παρακαλω.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 12:43 Για να επιστρέψουμε στα του νήματος,μεγάλη γαστρονομική απάτη είναι η αστακομακαρονάδα.
Όχι ότι έχω φάει ποτέ στη ζωή μου,αλλά και μόνο που τη βλέπω σε κάτι εκπομπές μαγειρικής αλλάζω κανάλι.![]()
Συμφωνώ μέχρι κεραίας σε ότι λες αλλά ώπα εδω ψιλοείσαι φάουλ, στην καμπανια και νοτιότερα τον Έλληνα τον θεωρούν αδελφό.Daje έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:12 Καλα, οι ιθαγενεις φαντασιωνονται οτι οι Ιταλοι γουρλωνουν τα ματια με τους Ελληνες...
Γραικυλους μας ανεβαζουν, γραικυλους μας κατεβαζουν.
Ότι ειναι οι Ουγγροι και οι Σλοβενοι για μας, αυτο ακριβως ειμαστε εμεις για τους Ιταλους.
Ασημαντοι δηλαδη.
Εσεις, με τους τεραστιους Ελληνικους πισινους σας, σχηματισμενοι απο αραβικα τσιμπουσια και ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ, συνεχιστε να φαντασιωνεστε οτι σας ζηλευουν...
Καλό είναι να μην έχομε γενική άποψη επειδή έτυχε να γνωρίσομε 3-4 (άντε 20-25) νοματαίους.Αγις έγραψε: 05 Απρ 2018, 18:50 Μιλας με κάποιον που τους ζει ως συγγενείς- φιλοξενούμενους.
Το γιατί πέφτουν σαν τα μπουζιά στο μαστέλο δεν με ενδιαφέρει.
ρε πστ είσαι θεός ρε, τέλοςfagano3 έγραψε: 05 Απρ 2018, 17:32 Tωρα θυμηθηκα τον αλλο παιδικο εφιαλτη.
Ολα τα αλλα παιδακια τρωγανε κανονικα γλυκα εμεις επρεπε να φαμε πανετονε.
οκ εδω εχεις δικιο, αλλα το αστακουδακι ειναι ακριβο, και πρεπει καπως και να χορτασεις. με σκετο αστακο θες 1 κιλο για να σε πιασει.fagano3 έγραψε: 06 Απρ 2018, 13:56Ασέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2018, 13:50καντε με συντονιστη για 1 λεπτο να ριξω ενα μπαν, παρακαλω.Papa John έγραψε: 06 Απρ 2018, 12:43 Για να επιστρέψουμε στα του νήματος,μεγάλη γαστρονομική απάτη είναι η αστακομακαρονάδα.
Όχι ότι έχω φάει ποτέ στη ζωή μου,αλλά και μόνο που τη βλέπω σε κάτι εκπομπές μαγειρικής αλλάζω κανάλι.![]()
Εχεις το αστακουδακι σου και θα το χαραμισεις με μακαρονια;
Αμα ειναι να βαζουμε και τηγανιτες πατατες διπλα στις συναγριδες.
Αυτο που κανω εγω ειναι αρχικα μια σαλατα να ψευτοβοσκησουμε και μια φετουλα με ψωμι στο λαδιΑσέβαστος έγραψε: 06 Απρ 2018, 14:11οκ εδω εχεις δικιο, αλλα το αστακουδακι ειναι ακριβο, και πρεπει καπως και να χορτασεις. με σκετο αστακο θες 1 κιλο για να σε πιασει.
αυτος ειναι ο σκοπος του μακαρονιου. ναι μεν να να γευτουμε την κορυφαια πρωτεινη του πλανητη, αλλα να μη φυγουμε και πεινασμενοι.
και με τη συναγριδα. κατι αλλο θα βαλεις διπλα, ενταξει, οχι πατατες, αλλα καμμια βοσκη, κατι τελοσπαντων, ειναι μονοτονο σκετο ψαρι.
εντελως σκετα τα τρωμε σε κατι ψαρεματα/ελευθερο καμπινκ που δεν κουβαλαμε μαζι μας σχεδον τιποτα, και τρωμε οτι πιασουμε, στα καρβουνα.
Σόρι, αλλά είναι να πιάσουμε όλην την ιστορία αντί για το σήμερα, σε έχω χαλαρά και σε τέχνες και σε πολιτισμό και σε επιστήμες. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Η Ελλάδα είναι η κοιτίδα όλων αυτών.Daje έγραψε: 06 Απρ 2018, 08:45 - Ιστορια-Τεχνες-Πολιτισμος? Τοπ3 παγκοσμιως
- Επιστημη? Ο Λεοναρντο σας στελνει χαιρετισματα
Mus musculus racisticus.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2018, 10:19 Προφανώς, διατί σε αυτές τις χώρες μόνο κατσίβελοι - ρομά - νταλίτ - συριζαίοι τρέφονται με τέτοιες αηδίες
Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλοι οι Ιταλοι στην ζαχαροπλαστικη.Ειπα οτι εμενα δεν μου αρεσουν τα γλυκα τους.Οταν φαω σπανια γλυκο θελω να ειναι γλυκο γλυκο.Ερμής έγραψε: 06 Απρ 2018, 14:19 Ρε μας δουλεύεις; Θα μας βγάλεις οτι οι Ιταλοί δεν έχουν ζαχαροπλαστική; Σε λίγο θα ακούσομε οτι τι να κλάσει το παγωτό στη Ρόμα, το ζαχαροπλαστείο του Βαλάντη στη Μαλακοπή τον παίζει μπάλα με ένα χέρι και πόδι. Σοβαρέψου. Συνετίσου. Κάνε διαλογισμό σε καμια γειτονιά της Λάσα αν δε περνάει αλλιώς
Καλα τρολαρει ο Σατανικος.Απο Ολλανδια γραφει οπου εθνικο φαγητο ειναι οι τηγανιτες πατατες με μαγιονεζα και κατι αθλια κεφτεδακια.hellegennes έγραψε: 06 Απρ 2018, 14:23Mus musculus racisticus.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Απρ 2018, 10:19 Προφανώς, διατί σε αυτές τις χώρες μόνο κατσίβελοι - ρομά - νταλίτ - συριζαίοι τρέφονται με τέτοιες αηδίες
Ακριβώς μα ακριβώς αυτό. Έχει φήμη αλλά σήμερα είναι τελευταία από το μέγεθός της.fagano3 έγραψε: 06 Απρ 2018, 12:22Οικονομια,στρατιωτικη ισχυ,πολιτισμικη επιρροη,ερευνα,καινοτομια κλπ κλπ.
Η Ιταλια ζει με το ονομα απο τα μπραντς που ειχε πριν 50 χρονια και απο το ασετ του τουρισμου (ασχετως αν οι υποδομες ειναι μετριοτατες έως κακες).
Μην επαναλαμβάνεις τις απόψεις μου, αντιγραφέα.shrike έγραψε: 06 Απρ 2018, 13:14 Αν και το θέμα έχει ξεφύγει πολύ απ' την γαστρονομία... νομίζω ότι σ' αυτό που είναι κυρίως κορυφαίοι οι Ιταλοί, είναι να πλασάρουν τον εαυτό τους.
Ακόμα και σε πράγματα που είναι μέτριοι, καταφέρανε να περάσουν ως παγκόσμιες σταθερές. Και αυτό είναι μεγάλη μαγκιά.
Προσωπική μου άποψη, φυσικά.