Ο Τακερ εχει στις ΗΠΑ δημοφιλια αντιστοιχη με του Παπαδακη σε μας. Οσο για το Foxnews ειναι το μεγαλυτερο καναλι των συντηρητικων στην Αμερικη.
.
Λεγεών έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:32Πάλι ανησυχείς περισσότερο για τους νεκρούς από εμβόλια σε σχέση με τους νεκρούς από κορωνοϊό, όταν η αναλογία είναι 1 προς 300000 ή κάτι τέτοιο.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:26
Ο Καρλσον εκανε τη συγκριση με τους θανατους που προκαλεσαν τα αντιγριπικα εμβολια:
«Κάθε χρόνο, ένας σχετικά μικρός αριθμός ανθρώπων φαίνεται να πεθαίνει μετά από αυτούς τους εμβολιασμούς. Για να είμαι ακριβής, το 2019, ο αριθμός αυτός ήταν 203 άτομα. Το προηγούμενο έτος, ήταν 119. Το 2017, συνολικά 85 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το εμβόλιο της γρίπης.»
Και βρηκε οτι τα εμβολια του Covid εχουν υπερδεκαπλασια θνησιμοτητα ή μεγαλυτερη συνολικα απο ολα τα εμβολια την τελευταια εικοσαετια.
.
Και η λύση που προτείνεις είναι να σταματήσουν τα εμβόλια.
Το επιχείρημα εδώ ποιό ειναι;Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:33
Ο Τακερ εχει στις ΗΠΑ δημοφιλια αντιστοιχη με του Παπαδακη σε μας. Οσο για το Foxnews ειναι το μεγαλυτερο καναλι των συντηρητικων στην Αμερικη.
.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:35Το επιχείρημα εδώ ποιό ειναι;Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:33
.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:31Μην ξεχνάμε την Ε.Ω και την γερόντισσα Γαλακτία κύριοι.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:33Ο Τακερ εχει στις ΗΠΑ δημοφιλια αντιστοιχη με του Παπαδακη σε μας.
ΟμοίωςΑρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:33Οσο για το Foxnews ειναι το μεγαλυτερο καναλι των συντηρητικων στην Αμερικη.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το ξέρεις ότι η Ισλανδία έχει εμβολιάσει αναλογικά 65% περισσότερους από την Ελλάδα; Και δεν ξέρω από που προκύπτει ότι χρησιμοποιεί μονοκλωνικά.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:35Ακολουθησε μοντελο Ισλανδιας, φτιαξε το συστημα υγειας σου, προμηθευσου μονοκλωνικα και τοτε δεν χρειαζεται να γινει πειραματοζωο ο πληθυσμος σου.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54Το ξέρεις ότι η Ισλανδία έχει εμβολιάσει αναλογικά 65% περισσότερους από την Ελλάδα; Και δεν ξέρω από που προκύπτει ότι χρησιμοποιεί μονοκλωνικά.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:35Ακολουθησε μοντελο Ισλανδιας, φτιαξε το συστημα υγειας σου, προμηθευσου μονοκλωνικα και τοτε δεν χρειαζεται να γινει πειραματοζωο ο πληθυσμος σου.
Μα ποιά η ανάγκη σου να χρησιμοποιείς τέτοια μέσα, όταν έχεις στην διάθεσή σου μεγέθη όπως το pronews και η Ελεύθερη Ωρα;Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54Το οτι μπορουμε κι εμεις να βαζουμε ξερατα για την αλαφουζεια Καθημερινη και τα μαρινακεια Νεα αλλα δεν το κανουμε γιατι δεν ειμαστε πια 17χρονα, δεν περασε απο το μυαλο σας;
Ακόμη χειρότερα γιά σένα. Παρ'ό,τι δεν είχε σοβαρό πρόβλημα Covid, εμβολιάζει τον πληθυσμό της με ταχύ ρυθμό.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:56Προ εμβολιασμων ομως ειχε τα χαμηλοτερα ποσοστα θνησιμοτητας στην Ευρωπη και απο τα χαμηλοτερα παγκοσμιως.Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54Το ξέρεις ότι η Ισλανδία έχει εμβολιάσει αναλογικά 65% περισσότερους από την Ελλάδα; Και δεν ξέρω από που προκύπτει ότι χρησιμοποιεί μονοκλωνικά.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:35Ακολουθησε μοντελο Ισλανδιας, φτιαξε το συστημα υγειας σου, προμηθευσου μονοκλωνικα και τοτε δεν χρειαζεται να γινει πειραματοζωο ο πληθυσμος σου.
Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:57Μα ποιά η ανάγκη σου να χρησιμοποιείς τέτοια μέσα, όταν έχεις στην διάθεσή σου μεγέθη όπως το pronews και η Ελεύθερη Ωρα;Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54Το οτι μπορουμε κι εμεις να βαζουμε ξερατα για την αλαφουζεια Καθημερινη και τα μαρινακεια Νεα αλλα δεν το κανουμε γιατι δεν ειμαστε πια 17χρονα, δεν περασε απο το μυαλο σας;
Κι'αυτές εσένα.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:58Κι εγω χεσμενες εχω ολες τις σημιτικες φυλλαδες.Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:57Μα ποιά η ανάγκη σου να χρησιμοποιείς τέτοια μέσα, όταν έχεις στην διάθεσή σου μεγέθη όπως το pronews και η Ελεύθερη Ωρα;Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54Το οτι μπορουμε κι εμεις να βαζουμε ξερατα για την αλαφουζεια Καθημερινη και τα μαρινακεια Νεα αλλα δεν το κανουμε γιατι δεν ειμαστε πια 17χρονα, δεν περασε απο το μυαλο σας;
Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:58Ακόμη χειρότερα γιά σένα. Παρ'ό,τι δεν είχε σοβαρό πρόβλημα Covid, εμβολιάζει τον πληθυσμό της με ταχύ ρυθμό.Αρίστος έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:56Προ εμβολιασμων ομως ειχε τα χαμηλοτερα ποσοστα θνησιμοτητας στην Ευρωπη και απο τα χαμηλοτερα παγκοσμιως.Leporello έγραψε: 12 Μάιος 2021, 11:54 Το ξέρεις ότι η Ισλανδία έχει εμβολιάσει αναλογικά 65% περισσότερους από την Ελλάδα; Και δεν ξέρω από που προκύπτει ότι χρησιμοποιεί μονοκλωνικά.