τα λέγαμε και την άλλη φορά. Πόσοι ερασιτέχνες υπάρχουν ; Δεν υπάρχει τμ'ημα σας με σύνδεση στον ΓΣ Ηρακλήzteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 13:10Ο Ερασιτεχνης ειναι σχετικα ενεργος αλλα υπαρχει προβλημα με τα χρεη και το ΑΦΜ του ειναι κλειδωμενο απο το ΣΔΟΕ.hades έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:54μα αυτός ο Ηρακλής έχει πεθάνει. Δεν είναι καν ενεργός ως Ερασιτέχνης. Αυτά που βλέπεις ως Ηρακλής είναι διάφορα μορφώματα με συγχωνεύσεις και αγορές ΑΦΜ. Η σύνδεση με τον Ηρακλή που ιδρύθηκε το 1908 έχει κοπεί.Sid Vicious έγραψε: 16 Σεπ 2018, 20:25
Έτσι ακριβώς είναι το βλέπουμε και στο νήμα τούτο, 15 σελίδες και καμία αναφορά για την ίδρυση και την ιστορία του Ηρακλή. Φταίει αυτό το καρκίνωμα της αυτονομης θύρας 10, αυτη η πανουκλα αντιηρακλειδεων που έπεσε τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο.
Ο Ηρακλής ιδρύθηκε για ένα και μόνο λόγο, την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την ένωση της με την υπόλοιπη Ελλάδα. Ως και τα χρώματα του Ηρακλή , κυανό-λευκό, επιλέχθηκαν γιατί είναι τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
εχεις φεσωσει δεκατρεις φορες το Συμπαν ολο και μιλας για παρανομους υποβιβασμους!zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 14:49 Τα χρωματα του Ηρακλη ειναι τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας.Αλλα Thor και Drexler θα επρεπε να σκυβεται το κεφαλι μπροστα στην ιστορια του Ημιθεου λογω της ασεβιας που δειξατε.Τρεις φορες τον υποβιβασατε παρανομα για να τιμησετε το χρωμα του χρηματος.Συνεπως τουμπεκι.
Το παρανομο θα ηταν να μην υποβιβαστειτε κι οχι το αντιθετο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν δεχομαι μαθηματα ηθικης απο ρουσφετολαγνους βαζελους που χρωστανε σε ολη την Ευρωπη.Thor έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:21εχεις φεσωσει δεκατρεις φορες το Συμπαν ολο και μιλας για παρανομους υποβιβασμους!zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 14:49 Τα χρωματα του Ηρακλη ειναι τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας.Αλλα Thor και Drexler θα επρεπε να σκυβεται το κεφαλι μπροστα στην ιστορια του Ημιθεου λογω της ασεβιας που δειξατε.Τρεις φορες τον υποβιβασατε παρανομα για να τιμησετε το χρωμα του χρηματος.Συνεπως τουμπεκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τα χρωματα του Ηρακλη ειναι τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας.Αρα οποιος δεν γουσταρει την ελληνικη σημαια δεν μπορει να ειναι Ηρακλης.Τοσο απλα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
τι εννοεις μαθηματα ρε κακομοιρη,αφου εισαι ανεπιδεκτος.zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:22Δεν δεχομαι μαθηματα ηθικης απο ρουσφετολαγνους βαζελους που χρωστανε σε ολη την Ευρωπη.Thor έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:21εχεις φεσωσει δεκατρεις φορες το Συμπαν ολο και μιλας για παρανομους υποβιβασμους!zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 14:49 Τα χρωματα του Ηρακλη ειναι τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας.Αλλα Thor και Drexler θα επρεπε να σκυβεται το κεφαλι μπροστα στην ιστορια του Ημιθεου λογω της ασεβιας που δειξατε.Τρεις φορες τον υποβιβασατε παρανομα για να τιμησετε το χρωμα του χρηματος.Συνεπως τουμπεκι.
Το διαβασα μα καλα και εσυ πεσιμο στο gazzetta κανεις?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:23 http://www.gazzetta.gr/football/footbal ... padopoyloy
Screenshot_11.png
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτες τις μουρες που τις βρισκουν?

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:25Το διαβασα μα καλα και εσυ πεσιμο στο gazzetta κανεις?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:23 http://www.gazzetta.gr/football/footbal ... padopoyloy
Screenshot_11.png![]()
Την ξερεις;
Αρίστος for Tsirpas
οχιΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:29zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:25Το διαβασα μα καλα και εσυ πεσιμο στο gazzetta κανεις?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:23 http://www.gazzetta.gr/football/footbal ... padopoyloy
Screenshot_11.png![]()
![]()
![]()
Την ξερεις;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο Τομ είναι πολύ περίεργη περίπτωση. Εμφανίστηκε πέρισυ στον ΑΡΗ όπου έδωσε χορηγία κοντα στα 400 κατοστάρικα για το πίσω μέρος της φανέλας (που την πλήρωσε κιόλας).Όπως και άλλα 200 000 για διάφορα θέματα που γράφτηκαν στο χιόνι και δεν τα ζητάει !!! Δήλωνε αρειανός από κούνια και ήθελε να πάρει τον ΑΡΗ αλλά δεν ταν βρήκαν με τον Καρυπίδη ( Ο Τομ ήθελε να βάλει 12 δόσεις για την αγορα)
Φέτος έδωσε 200 χιλιάρικα στον ερασιτέχνη ( δεν ξέρω μετά την εμπλοκή του με την γριά αν έκοψε την χορηγία ) και είχε σουίτα στο χαριλάου αλλά την πήρε πίσω ο Καρυπίδης
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει στην Ελλάδα ο τύπος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ειναι η παγκοσμια συνομωσια κατα του Ηρακλη που λεει ο Μανος,να τον ριξει στα τοπικα.
- Sid Vicious
Κοιτάξτε, εδώ ο zteo έχει κάποιο δίκιο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απόλυτα βρώμικο και θα έπρεπε όχι ο Ηρακλής αλλά οι περισσότεροι σχεδόν να υποβιβαστούν/τιμωρηθούν. Αντ΄αυτού την όλη βρωμιά και διαφθορά και χρέη του όλου Ελληνικού ποδοσφαίρου την πλήρωσε ο Ηρακλής. Δηλαδή το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μια χαρά και το όλο πρόβλημα του ήταν ο Ηρακλής; Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ηρακλής, σαφώς όποιος κάνει μαλακίες πρέπει να τιμωρείται αλλά ότι έπρεπε και να τιμωρηθούν όλοι, δικαιοσύνη πραγματική. Ειδικά όσοι είσαστε οπαδοί των ΤΟΠ διεφθαρμένων ομάδων θα έπρεπε να είστε πιο σεμνοί και πιο φρόνιμοι όταν μιλάτε για τα οικονομικά του Ηρακλή. Λίγη τσίπα παίδες, κακό δεν είναι.zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:22Δεν δεχομαι μαθηματα ηθικης απο ρουσφετολαγνους βαζελους που χρωστανε σε ολη την Ευρωπη.Thor έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:21εχεις φεσωσει δεκατρεις φορες το Συμπαν ολο και μιλας για παρανομους υποβιβασμους!zteo έγραψε: 17 Σεπ 2018, 14:49 Τα χρωματα του Ηρακλη ειναι τα χρωματα της Ελληνικης σημαιας.Αλλα Thor και Drexler θα επρεπε να σκυβεται το κεφαλι μπροστα στην ιστορια του Ημιθεου λογω της ασεβιας που δειξατε.Τρεις φορες τον υποβιβασατε παρανομα για να τιμησετε το χρωμα του χρηματος.Συνεπως τουμπεκι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
ενταξει θα το εχουμε υποψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 11 Απαντήσεις