ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 18:37
Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 18:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 18:14
Ε, αυτό συμβαίνει σε πολλά φάρμακα. Κάποια παρουσιάζουν παρενέργειες και αποσύρονται.
Ούτως ή άλλως, όσοι εμβολιάστηκαν ήξεραν ότι από τη στιγμή που τα εμβόλια για τον κόβιντ δεν είχαν δοκιμαστεί για χρόνια, πιθανόν να υπήρχαν και παρενέργειες. Ουδείς λογικός άνθρωπος τα έκανε ως υπερόπλο προστασίας. Απλώς επέλεξε το μικρότερο κατά τη γνώμη του ρίσκο.
Οι υπόλοιποι, ποιο ζόρι ακριβώς τραβάνε με αυτό;
ζοριζονται που δεν πεθαναμε ολοι να τους βγει η ψεκια.
Κι εγώ νομίζω ότι απλώς ήταν οι πιο φοβικοί. Στα πάντα.
ακου τι συμβαινει με τους ψεκες, σε καθε ειδους ψεκια.
ειναι μαλακες.
οκ, ολοι ειμαστε μαλακες κατα καιρους. απλως αυτοι δεν το παραδεχονται. και οταν τους παει κατι στραβα, δεν μπορουν να δεχτουν οτι εκαναν μαλακια. οποτε πρεπει να φταιει κατι αλλο. αν δεν μπορουν να φορτωσουν το φταιξιμο σε καποιον με τη λογικη, τοσο το χειροτερο για τη λογικη. βρισκουν κατι αλλο να φταιει.
οι αεροψεκασμοι.η ο ερμης που ειναι αναδρομος. η ο θεος. οι εξωγηινοι. οι μυστικες υπηρεσιες. ο σορος. οι ανουνακι. της θειας τους το μουνακι. insert any psekia here.
και αφου πιστευουν ολες τις παπαριες αυτες, μα ολες, απειρες. ε, μια φορα στα χιλια χρονια, απο τυχη, θα πεσουν μεσα σε κατι. δηλαδη οχι μεσα, καπου διπλα, που με πολυ τεντωμα και τραβηγμα θα μπορουν να πουν "σας ταλεγα εγω". ε, και συνεχιζουν για αλλα χιλια χρονια.