!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γιωργης
Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males
Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.
Ειμαι λοιπον στη καφετερια, χαλαρα κοθβεντουλα με φιλαρακι. Τον Παναγιώτη. Σε μια δοση και αφου αναλυουμε κωλους, κοντοζυγωνει θυληκη παρουσία καια αναφωνει... Αμπντουλαχμεντ, που εισαι ρε ψυχη? κόκκαλο εγω.
Με το που φευγει η κοπελα ρωτησα, τι και πως. Και ο φιλος μου παναγιωρης μου ειπε οτι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΑ. Λεει οι ελληνιδες τρελενονται για ανατολιτςς αραβες και οτι εχει ριξει πολεες γκομενες απο τοτε που το παιζει μουσλιμι λαθροπροσφυγας.
Αυτο, σε οποιον αμφισβητει την ιστορία μου. Μαλλον καποιοι δεν θελουν να αποδεχτουν το νεο στατους κβο.
Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Ειμαι λοιπον στη καφετερια, χαλαρα κοθβεντουλα με φιλαρακι. Τον Παναγιώτη. Σε μια δοση και αφου αναλυουμε κωλους, κοντοζυγωνει θυληκη παρουσία καια αναφωνει... Αμπντουλαχμεντ, που εισαι ρε ψυχη? κόκκαλο εγω.
Με το που φευγει η κοπελα ρωτησα, τι και πως. Και ο φιλος μου παναγιωρης μου ειπε οτι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΑ. Λεει οι ελληνιδες τρελενονται για ανατολιτςς αραβες και οτι εχει ριξει πολεες γκομενες απο τοτε που το παιζει μουσλιμι λαθροπροσφυγας.
Αυτο, σε οποιον αμφισβητει την ιστορία μου. Μαλλον καποιοι δεν θελουν να αποδεχτουν το νεο στατους κβο.
Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
τρομερο νημα ... χαρη στον αγωνα των συντροφων ακομη ενα προσφυγοπουλο θα εχει μια ζεστη φωλια και λιγο φαγακι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ο αμπντουλ τέτοιος το νέο στατους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
Nero
Προχθες στον Βόλο,παραπροχθες στη Σαλανίκ. Τι συμβαίνει εντρεπρενουρ. Ποιος την προσέχει την πολυεθνική ταβέρνα στη Γερμανία?Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 17:36 Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.
Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Κοινωνικός τουρισμόςNero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 18:50Προχθες στον Βόλο,παραπροχθες στη Σαλανίκ. Τι συμβαίνει εντρεπρενουρ. Ποιος την προσέχει την πολυεθνική ταβέρνα στη Γερμανία?Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 17:36 Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.
Ξυδι. Κυριοι. Σματς.![]()
~~¥~~
-
Nero
Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότηταlyna έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:01Κοινωνικός τουρισμόςNero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 18:50Προχθες στον Βόλο,παραπροχθες στη Σαλανίκ. Τι συμβαίνει εντρεπρενουρ. Ποιος την προσέχει την πολυεθνική ταβέρνα στη Γερμανία?Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 17:36 Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.
Ξυδι. Κυριοι. Σματς.![]()
Σεξοτουρισμος καλε . Κ αλβανικό μπαφοNero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:05Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότητα
~~¥~~
- Dwarven Blacksmith
Παιδιά κάθε λαός με τη νοοτροπία του. Δεν πάει "α οι Πακιστανοί δουλεύουν και προκόβουν, να το κάνουμε κι εμείς".
Κανείς δε θέλει το φτηνό αντίγραφο. Πρέπει να βρούμε κάτι που να είμαστε εμείς καλοί.
Κανείς δε θέλει το φτηνό αντίγραφο. Πρέπει να βρούμε κάτι που να είμαστε εμείς καλοί.
PhilotimoDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:20 Παιδιά κάθε λαός με τη νοοτροπία του. Δεν πάει "α οι Πακιστανοί δουλεύουν και προκόβουν, να το κάνουμε κι εμείς".
~~¥~~
Κι ο Γιώργης τρέμει αλλά έχει μποντυγκάρντηδες που τον προστατεύουν από τα στίφη των μαινάδων.Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:05 Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότητα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιωργης
Οταν λειπω εγώ το.μαγαζι αναλαμβανει ο χεντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς. Το οτθ ειναι και γυναικα μου ειναι καθαρα σύμπτωση. ΣΥΝ χιστε
- Sid Vicious
τι πανάσχημες γκόμενες είναι τούτες, πέτα την μια πέτα και την άλλη, πέτα τις όλες είναι.
Κατά τα άλλα κακοπαιρνουν οι κακόμοιροι οι Παλαιστίνιοι με τα παρτάκια τους και οι Εβραίοι είναι κακοί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
K όταν είσαι εσυ εκεί, ποιος αναλαμβάνει τη τζαηαντ;Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:28 Οταν λειπω εγώ το.μαγαζι αναλαμβανει ο χεντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς. Το οτθ ειναι και γυναικα μου ειναι καθαρα σύμπτωση. ΣΥΝ χιστε
Μη μου πεις οτι ο Χέντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς παίρνει άδεια;;; Τέτοια αριστεράτζα είσαι βρε;;;
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1857 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-