!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιωργης

Re: Μουσουλμανοι προσφυγες: the new alpha males

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.

Ειμαι λοιπον στη καφετερια, χαλαρα κοθβεντουλα με φιλαρακι. Τον Παναγιώτη. Σε μια δοση και αφου αναλυουμε κωλους, κοντοζυγωνει θυληκη παρουσία καια αναφωνει... Αμπντουλαχμεντ, που εισαι ρε ψυχη? κόκκαλο εγω.

Με το που φευγει η κοπελα ρωτησα, τι και πως. Και ο φιλος μου παναγιωρης μου ειπε οτι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΑ. Λεει οι ελληνιδες τρελενονται για ανατολιτςς αραβες και οτι εχει ριξει πολεες γκομενες απο τοτε που το παιζει μουσλιμι λαθροπροσφυγας.

Αυτο, σε οποιον αμφισβητει την ιστορία μου. Μαλλον καποιοι δεν θελουν να αποδεχτουν το νεο στατους κβο.

Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

τρομερο νημα ... χαρη στον αγωνα των συντροφων ακομη ενα προσφυγοπουλο θα εχει μια ζεστη φωλια και λιγο φαγακι
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ο αμπντουλ τέτοιος το νέο στατους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 17:36 Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.

Ειμαι λοιπον στη καφετερια, χαλαρα κοθβεντουλα με φιλαρακι. Τον Παναγιώτη. Σε μια δοση και αφου αναλυουμε κωλους, κοντοζυγωνει θυληκη παρουσία καια αναφωνει... Αμπντουλαχμεντ, που εισαι ρε ψυχη? κόκκαλο εγω.

Με το που φευγει η κοπελα ρωτησα, τι και πως. Και ο φιλος μου παναγιωρης μου ειπε οτι ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΓΙΔΑ. Λεει οι ελληνιδες τρελενονται για ανατολιτςς αραβες και οτι εχει ριξει πολεες γκομενες απο τοτε που το παιζει μουσλιμι λαθροπροσφυγας.

Αυτο, σε οποιον αμφισβητει την ιστορία μου. Μαλλον καποιοι δεν θελουν να αποδεχτουν το νεο στατους κβο.

Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Προχθες στον Βόλο,παραπροχθες στη Σαλανίκ. Τι συμβαίνει εντρεπρενουρ. Ποιος την προσέχει την πολυεθνική ταβέρνα στη Γερμανία? :smt017
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 18:50
Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 17:36 Ακούστηκαν πολλα σκατα για το ονομα μου. Ε λοτ οφ σιτ. Να τι μου συνεβει προχτες στο βολο που επινα καφε φραπε με φιλαρακι.

Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Προχθες στον Βόλο,παραπροχθες στη Σαλανίκ. Τι συμβαίνει εντρεπρενουρ. Ποιος την προσέχει την πολυεθνική ταβέρνα στη Γερμανία? :smt017
Κοινωνικός τουρισμός
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

lyna έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:01

Ξυδι. Κυριοι. Σματς.
Κοινωνικός τουρισμός
Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότητα
Άβαταρ μέλους
lyna

Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:05
lyna έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:01

Κοινωνικός τουρισμός
Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότητα
Σεξοτουρισμος καλε . Κ αλβανικό μπαφο
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Παιδιά κάθε λαός με τη νοοτροπία του. Δεν πάει "α οι Πακιστανοί δουλεύουν και προκόβουν, να το κάνουμε κι εμείς".
Κανείς δε θέλει το φτηνό αντίγραφο. Πρέπει να βρούμε κάτι που να είμαστε εμείς καλοί.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
lyna

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:20 Παιδιά κάθε λαός με τη νοοτροπία του. Δεν πάει "α οι Πακιστανοί δουλεύουν και προκόβουν, να το κάνουμε κι εμείς".
Κανείς δε θέλει το φτηνό αντίγραφο. Πρέπει να βρούμε κάτι που να είμαστε εμείς καλοί.
Philotimo
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nero έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:05 Τουρισμός σε βάρβαρη αραβοσλαβική χώρα? Τι βίτσιο είναι αυτΌ/ προσωπικά ειδικά αν είμανε άρειος σαν τον επιχειρηματία θα έτρεμα για τη σωματική μου ακεραιότητα
Κι ο Γιώργης τρέμει αλλά έχει μποντυγκάρντηδες που τον προστατεύουν από τα στίφη των μαινάδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Οταν λειπω εγώ το.μαγαζι αναλαμβανει ο χεντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς. Το οτθ ειναι και γυναικα μου ειναι καθαρα σύμπτωση. ΣΥΝ χιστε
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

blackpaint έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 14:26 αραβες djs, αραβικο κοινο
τι πανάσχημες γκόμενες είναι τούτες, πέτα την μια πέτα και την άλλη, πέτα τις όλες είναι.

Κατά τα άλλα κακοπαιρνουν οι κακόμοιροι οι Παλαιστίνιοι με τα παρτάκια τους και οι Εβραίοι είναι κακοί.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
lyna

Γιωργης έγραψε: 03 Νοέμ 2018, 19:28 Οταν λειπω εγώ το.μαγαζι αναλαμβανει ο χεντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς. Το οτθ ειναι και γυναικα μου ειναι καθαρα σύμπτωση. ΣΥΝ χιστε
K όταν είσαι εσυ εκεί, ποιος αναλαμβάνει τη τζαηαντ; :102:
Μη μου πεις οτι ο Χέντ οδ μπορντ οφ νταηρςκτορς παίρνει άδεια;;; Τέτοια αριστεράτζα είσαι βρε;;; :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
~~¥~~
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”