Παντως, όλως περιέργως έχουμε δει άπειρα ποστ σου αναφορικά με το γυναικείο φύλλο, το σεξ και τις σχέσεις και κανένα σχετικά με την εξουσία που έχεις και τα λεφτά σου.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:06 Τα κομθούνια είναι γάτοι σε αυτά τα θέματα - Νamrail - karcher - ο δεύτερος είχε δώσει και ποσοστό χρόνου που αφιερώνουμε στας γυναίκας - σχέσεις (πληθυντικός) - 25 % - τα 75 % σε εργασία κ ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
ritzeri
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Για φυλλα εχω γράψει σπάνια - τα περισσότερα για τις Φλαμουριές μου.ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:13Παντως, όλως περιέργως έχουμε δει άπειρα ποστ σου αναφορικά με το γυναικείο φύλλο, το σεξ και τις σχέσεις και κανένα σχετικά με την εξουσία που έχεις και τα λεφτά σου.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:06 Τα κομθούνια είναι γάτοι σε αυτά τα θέματα - Νamrail - karcher - ο δεύτερος είχε δώσει και ποσοστό χρόνου που αφιερώνουμε στας γυναίκας - σχέσεις (πληθυντικός) - 25 % - τα 75 % σε εργασία κ ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε.
Για φύλα και σεξ - σχεσεις κλπ παρα πολλά.
Για εξουσία και χρήματα δεν εχω να γράψω κάτι γιατί δεν διαθέτω κανένα απο τα δύο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ritzeri
Άρα θεωρείς ότι απέτυχες στη ζωή;
Με την έννοια ότι δεν απολαυσες τις σπουδαίες ηδονές της εξουσίας και του χρήματος παρά μόνο τις υπερτιμημένες του σεξ;
Με την έννοια ότι δεν απολαυσες τις σπουδαίες ηδονές της εξουσίας και του χρήματος παρά μόνο τις υπερτιμημένες του σεξ;
Πετυχα να ζήσω οπως ηθελα.ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:19 Άρα θεωρείς ότι απέτυχες στη ζωή;
,Μου αρκεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ίσα και όμοια όχι, ο Μπαφετ συγκεκριμένα έφτιαξε απο το μηδέν μια αυτοκρατορία. Νομίζω και ο Σόρος το ίδιο. Το λες και δημιουργία.omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:53 Πρώτο σου ξαναλέω οτι δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το θέμα.
Δεύτερον κάθε τι που εσύ το φτιάχνεις(κατασκευάζεις, μεθοδεύεις, διαπραγματεύεσαι) και σου αποφέρει κέρδος είναι δημιουργία.
Εκτός και αν θεωρείς οτι οι διαπραγματεύσεις προς υλοποίηση του στόχου δεν είναι κάτι το δημιουργικό![]()
με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους!![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- omg kai 3 lol
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:32Ίσα και όμοια όχι, ο Μπαφετ συγκεκριμένα έφτιαξε απο το μηδέν μια αυτοκρατορία. Νομίζω και ο Σόρος το ίδιο. Το λες και δημιουργία.omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:53 Πρώτο σου ξαναλέω οτι δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το θέμα.
Δεύτερον κάθε τι που εσύ το φτιάχνεις(κατασκευάζεις, μεθοδεύεις, διαπραγματεύεσαι) και σου αποφέρει κέρδος είναι δημιουργία.
Εκτός και αν θεωρείς οτι οι διαπραγματεύσεις προς υλοποίηση του στόχου δεν είναι κάτι το δημιουργικό![]()
με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους!![]()
ε ναι σιγουρα, και φανταζομαι τί ηδονη θα εχουν οι συγκεκριμενοι τυποι πανω στο σεξ και απεναντι στις γυναικες γενικοτερα εφοσον θα πρεπει να συνδιαλλαγουν με εταιρο ανθρωπο για να "ολοκληρωσουν"
με παρομοια λογικη και ο χιτλερ θα πρεπει να εχυνε κατω απτο μουστακι του
-
ritzeri
«Αν οι γυναίκες δεν υπήρχαν, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν κανένα νόημα».
Ωνασης
Ωνασης
- hellegennes
Περισσότερο το λες ένα σωρό άλλα πράγματα, παρά δημιουργία.Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:32Ίσα και όμοια όχι, ο Μπαφετ συγκεκριμένα έφτιαξε απο το μηδέν μια αυτοκρατορία. Νομίζω και ο Σόρος το ίδιο. Το λες και δημιουργία.omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00 με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους!![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ritzeri
Εντάξει, δημιουργία είναι κι αυτό.
Κανείς δεν αντιλέγει.
Βέβαια κι ο Μπαφετ έχει πει οτι η πιο σοφή απόφαση που θα κλιθεις να πάρεις είναι η επιλογή της συζύγου σου. Ή κάπως έτσι τελος παντων
Κανείς δεν αντιλέγει.
Βέβαια κι ο Μπαφετ έχει πει οτι η πιο σοφή απόφαση που θα κλιθεις να πάρεις είναι η επιλογή της συζύγου σου. Ή κάπως έτσι τελος παντων
Ωνάσης - Μπάφετ και σια επιχειρηματίες δλδ - τι περιμένατε να πουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Μπορείς να το πεις επιτυχημένη επενδυτική πορεία, γιατί ο ίδιος δεν δημιούργησε ποτέ τίποτα. Απλά επενδύσεις έκανε και ξεκίνησε από πλούσια οικογένεια με πολλές διασυνδέσεις (ο πατέρας του ήταν επιχειρηματίας και πολιτικός). Σαφέστατα επενδυτικά ευφυής, αλλά δεν δημιούργησε καμμιά από τις επιχειρήσεις που τον έκαναν πλούσιο.ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:18 Εντάξει, δημιουργία είναι κι αυτό.
Κανείς δεν αντιλέγει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Για τη γοητεία του χρήματος έχω να πω ότι είναι μπαρούφα ολκής.
Πέρα από ένα (πολύ χαμηλό) όριο, η ευχαρίστηση που μπορεί να φέρει είναι πάρα πολύ κοντά στο μηδέν.
Πέρα από ένα (πολύ χαμηλό) όριο, η ευχαρίστηση που μπορεί να φέρει είναι πάρα πολύ κοντά στο μηδέν.
-
aspergillus
Το σεξ μια χαρά είναι.
Αυτό που καταντάει υπερεκτιμημένο είναι το να κοκορεύονται οι άνδρες για τις σεξουαλικές τους κατακτήσεις.
Στις οποίες τις περισσότερες φορές συγκαταλέγουν και τις χειραψίες μαζί.
Αυτό που καταντάει υπερεκτιμημένο είναι το να κοκορεύονται οι άνδρες για τις σεξουαλικές τους κατακτήσεις.
Στις οποίες τις περισσότερες φορές συγκαταλέγουν και τις χειραψίες μαζί.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.