!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Ναι
41
53%
Όχι
37
47%

Σύνολο ψήφων: 78

ritzeri

Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:06 Τα κομθούνια είναι γάτοι σε αυτά τα θέματα - Νamrail - karcher - ο δεύτερος είχε δώσει και ποσοστό χρόνου που αφιερώνουμε στας γυναίκας - σχέσεις (πληθυντικός) - 25 % - τα 75 % σε εργασία κ ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε.
Παντως, όλως περιέργως έχουμε δει άπειρα ποστ σου αναφορικά με το γυναικείο φύλλο, το σεξ και τις σχέσεις και κανένα σχετικά με την εξουσία που έχεις και τα λεφτά σου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:12
Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:31
Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:23

Να γουστάρει και να πληρώνεται;
Συνηθισμένο είναι εστω και σε παραλλαγή - τι σε παραξενεύει ;
Μαγκιά της οποια το κανει.
Συμφωνώ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:13
Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:06 Τα κομθούνια είναι γάτοι σε αυτά τα θέματα - Νamrail - karcher - ο δεύτερος είχε δώσει και ποσοστό χρόνου που αφιερώνουμε στας γυναίκας - σχέσεις (πληθυντικός) - 25 % - τα 75 % σε εργασία κ ότι μας αρέσει να ασχολούμαστε.
Παντως, όλως περιέργως έχουμε δει άπειρα ποστ σου αναφορικά με το γυναικείο φύλλο, το σεξ και τις σχέσεις και κανένα σχετικά με την εξουσία που έχεις και τα λεφτά σου.
Για φυλλα εχω γράψει σπάνια - τα περισσότερα για τις Φλαμουριές μου.
Για φύλα και σεξ - σχεσεις κλπ παρα πολλά.
Για εξουσία και χρήματα δεν εχω να γράψω κάτι γιατί δεν διαθέτω κανένα απο τα δύο. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ritzeri

Άρα θεωρείς ότι απέτυχες στη ζωή;

Με την έννοια ότι δεν απολαυσες τις σπουδαίες ηδονές της εξουσίας και του χρήματος παρά μόνο τις υπερτιμημένες του σεξ;
Άβαταρ μέλους
Αγις

ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:19 Άρα θεωρείς ότι απέτυχες στη ζωή;

Με την έννοια ότι δεν απολαυσες τις σπουδαίες ηδονές της εξουσίας και του χρήματος παρά μόνο τις υπερτιμημένες του σεξ;
Πετυχα να ζήσω οπως ηθελα.
,Μου αρκεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:53 Πρώτο σου ξαναλέω οτι δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το θέμα.
Δεύτερον κάθε τι που εσύ το φτιάχνεις(κατασκευάζεις, μεθοδεύεις, διαπραγματεύεσαι) και σου αποφέρει κέρδος είναι δημιουργία.
Εκτός και αν θεωρείς οτι οι διαπραγματεύσεις προς υλοποίηση του στόχου δεν είναι κάτι το δημιουργικό :lol:

με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους! :blm:
Ίσα και όμοια όχι, ο Μπαφετ συγκεκριμένα έφτιαξε απο το μηδέν μια αυτοκρατορία. Νομίζω και ο Σόρος το ίδιο. Το λες και δημιουργία.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:32
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00
Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 19:53 Πρώτο σου ξαναλέω οτι δεν έχω πάρει θέση ακόμη για το θέμα.
Δεύτερον κάθε τι που εσύ το φτιάχνεις(κατασκευάζεις, μεθοδεύεις, διαπραγματεύεσαι) και σου αποφέρει κέρδος είναι δημιουργία.
Εκτός και αν θεωρείς οτι οι διαπραγματεύσεις προς υλοποίηση του στόχου δεν είναι κάτι το δημιουργικό :lol:

με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους! :blm:
Ίσα και όμοια όχι, ο Μπαφετ συγκεκριμένα έφτιαξε απο το μηδέν μια αυτοκρατορία. Νομίζω και ο Σόρος το ίδιο. Το λες και δημιουργία.

ε ναι σιγουρα, και φανταζομαι τί ηδονη θα εχουν οι συγκεκριμενοι τυποι πανω στο σεξ και απεναντι στις γυναικες γενικοτερα εφοσον θα πρεπει να συνδιαλλαγουν με εταιρο ανθρωπο για να "ολοκληρωσουν"

με παρομοια λογικη και ο χιτλερ θα πρεπει να εχυνε κατω απτο μουστακι του
ritzeri

«Αν οι γυναίκες δεν υπήρχαν, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν κανένα νόημα».

Ωνασης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:32
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 20:00 με αλλα λογια τί Σωρος τί Μπαφετ τί Καβαφης τί Θεοτοκόπουλος ισα κι ομοια ενα πραμα! δημιουργικες πσυχουλες ολοι τους! :blm:
Περισσότερο το λες ένα σωρό άλλα πράγματα, παρά δημιουργία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ritzeri

Εντάξει, δημιουργία είναι κι αυτό.
Κανείς δεν αντιλέγει.

Βέβαια κι ο Μπαφετ έχει πει οτι η πιο σοφή απόφαση που θα κλιθεις να πάρεις είναι η επιλογή της συζύγου σου. Ή κάπως έτσι τελος παντων
Άβαταρ μέλους
Αγις

Ωνάσης - Μπάφετ και σια επιχειρηματίες δλδ - τι περιμένατε να πουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ritzeri έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 21:18 Εντάξει, δημιουργία είναι κι αυτό.
Κανείς δεν αντιλέγει.

Βέβαια κι ο Μπαφετ έχει πει οτι η πιο σοφή απόφαση που θα κλιθεις να πάρεις είναι η επιλογή της συζύγου σου. Ή κάπως έτσι τελος παντων
Μπορείς να το πεις επιτυχημένη επενδυτική πορεία, γιατί ο ίδιος δεν δημιούργησε ποτέ τίποτα. Απλά επενδύσεις έκανε και ξεκίνησε από πλούσια οικογένεια με πολλές διασυνδέσεις (ο πατέρας του ήταν επιχειρηματίας και πολιτικός). Σαφέστατα επενδυτικά ευφυής, αλλά δεν δημιούργησε καμμιά από τις επιχειρήσεις που τον έκαναν πλούσιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Για τη γοητεία του χρήματος έχω να πω ότι είναι μπαρούφα ολκής.
Πέρα από ένα (πολύ χαμηλό) όριο, η ευχαρίστηση που μπορεί να φέρει είναι πάρα πολύ κοντά στο μηδέν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Το σεξ μια χαρά είναι.
Αυτό που καταντάει υπερεκτιμημένο είναι το να κοκορεύονται οι άνδρες για τις σεξουαλικές τους κατακτήσεις.
Στις οποίες τις περισσότερες φορές συγκαταλέγουν και τις χειραψίες μαζί.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

sys3x έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:45
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:16 ποιανού; να το σκεφτώ.
Τώρα είναι αργά.

μπλέξαμε τα μπούτια μας στο νήμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”