Φοβερή σειρά. Σεξ και βία και λίγο φαντασία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
Συριζαίος
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Με εντυπωσίασαν τα τοπία και το ότι ειναι εποχής.
Για να δούμε... Διαφορετικά θα ερθω και θα σου ζητήσω τα χρήματα μου πίσω!
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
-
Nero
αυτή παίζει στο outlander ε ?

φαίνεται να έχει γερές υποκριτικές ικανότητες
-
Συριζαίος
Nαι. Τα δίνει όλα.Nero έγραψε: 30 Μάιος 2018, 01:01 αυτή παίζει στο outlander ε ?
Πάνος Σκουρλέτης
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν εχει καθολου μεση σαν μπουκαλι με στηθος ειναι
τελευταία βλέπω το Scorpio, ιδιοφυίες που μας σώζουν πάντα, τελευταία στιγμή. Τραβηγμένη απ τα μαλλιά αλλά συμπαθητική
Frozen δεν το έχω δει. Θα σου πω μόνο το S01E16 να το πας σε fast-forward. Αυτά από μένα και χωρίς να σποϊλάρω.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γέλασα πολύ με την τόσο διαφορετική αντίληψη, σεξ και βια ο ένας ρομαντική ο άλλος!
Yochanan έγραψε: 30 Μάιος 2018, 19:49
Frozen δεν το έχω δει. Θα σου πω μόνο το S01E16 να το πας σε fast-forward. Αυτά από μένα και χωρίς να σποϊλάρω.
Αφού δεν την έχεις δει...
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ε μα! Να έχει 5 σκηνές σεξ σε 3 σεζόν; Σεξ και βια ειναι το GOT, 5 σκηνές σεξ σε 36 δευτερόλεπτα!Frozen έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:28![]()
Γέλασα πολύ με την τόσο διαφορετική αντίληψη, σεξ και βια ο ένας ρομαντική ο άλλος!![]()
Ούτε βία φοβερή έχει, εδώ την πρότεινα στη θεία μου (νέα, απλά θεία) που δεν βλέπει ούτε Χάρι Πότερ.
Ειναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης
-
Συριζαίος
Ό πρώτος κύκλος είχε αρκετό. Μετά το κόψανε.Ίφιδα έγραψε: 30 Μάιος 2018, 21:52Ε μα! Να έχει 5 σκηνές σεξ σε 3 σεζόν; Σεξ και βια ειναι το GOT, 5 σκηνές σεξ σε 36 δευτερόλεπτα!
Ούτε βία φοβερή έχει, εδώ την πρότεινα στη θεία μου (νέα, απλά θεία) που δεν βλέπει ούτε Χάρι Πότερ.
Ειναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Φίλε, περνάς φάση θυμωμένου «incel»;
So hab ich dich schon unbedingt
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση