Βρε είναι γυναίκα, πες της καλύτερα να πάει να πλύνει κανά πιάτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλι
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μέλι
Ο ταλιμπάνος κάπου το μπερδεύει. Αν δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 45 βαθμούς αλλά ξεπερνά τους 50 περιφερειακά, τότε στο ίδιο δοχείο έχεις αλλοιωμένο και μη αλλοιωμένο μέλι.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:16 Το είδα Gherschaagk το 45.
Έχω και θερμόμετρο, αν χρειαστεί θα κάνω δοκιμές![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
stergiosbik
Οκ.Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:07Τα λεγόμενα σου έχουν την ίδια βαρύτητα με όλων των καραμπαρμπάδων της επαρχίας που δεν καταλαβαίνουν από λόγια. Όλα αυτά που γράφεις βασίζονται στην άρνησή σου να δεχτείς πως η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την λογική σου.stergiosbik έγραψε: 27 Σεπ 2019, 18:46Ρε κεφαλα ΠΟΥ ειδες να το παιζω εξυπνος και να μοστραρω τις γνωσεις μου;Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 15:45 Είπαμε. Υφαντίδης, Θρασυβούλου και λοιποί υποκλίνονται μπροστά στη λογική του Στέργιου. Κάνουν μόκο και μαζεύονται γιατί κάτι θείοι του είχαν μελίσσια. Όλα κι όλα!
Γιατι διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου;
Σε συμφερει μαλλον να κανεις κατι τετοιο γιατι πολυ απλα ο συλλογισμος μου ειναι απολυτα λογικος.
Οποτε μη πετας τη μπαλα στην εξεδρα.
Για πε τωρα.Να σου στειλω τα ραδικια για σαλατα;Θα τα φας αφου ειναι τοσο ασφαλη τα χημικα των βαμβακιων;
Εγώ πάντως όσα γράφω δεν τα βγάζω απ' το κεφάλι μου. Λογικά σκεπτόμενη πάντα κεφάλας είσαι και φαίνεσαι.
Δεν έχω ζεστάνει ποτέ μέλι.stergiosbik έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:00Ξεχασες να γραψεις οτι το ζεσταινουμε με ανοιχτο το καπακι.Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 18:04 45 βαθμούς κελσίου. Πάνω από 50 βαθμούς κελσίου γίνεται σιρόπι.![]()
Αλλά, αν ποτέ καείς και δεν υπάρχει τίποτε άλλο να βάλεις στο κάψιμο, βάλε μέλι και θα γλυτώσεις τα χειρότερα. Συμβουλή Θρασυβούλου αυτή και να ξέρεις πιάνει. Δύο φορές έχω κάψει το χέρι από καυτό νερό και τις 2 έβαλα μέλι και σε λιγότερο από 24 ώρες είχα το χέρι λειτουργικό και πάλι. Να ξέρεις θα στάξει αλλά δεν πρέπει να το καλύψεις με τίποτα.
Νόμιζα δεν το είδες.
Έχεις δίκιο σε όλα.
Φάε ότι σε φωτίσει ο Θεός.
-
stergiosbik
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η διακόρευση της λογικής.....
Είχα σε μια δουλειά μια αρχιτεκτόνισσα που έλεγε συνέχεια παπαριές.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:24Μηχανικός έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:21 Βρε είναι γυναίκα, πες της καλύτερα να πάει να πλύνει κανά πιάτο.![]()
![]()
![]()
![]()
Το έχω μετανιώσει που συγκρατιόμουνα και δεν της το είπα.
(Δεν το έχω πει ποτέ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 27 Σεπ 2019, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Από το βαμβακομελο θα το παθες.
Συγχωρεμενη.
-
stergiosbik
Τον έβαζε τον δονητη στο μπετό ή τζάμπα την κρατούσες ρε;Μηχανικός έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:36Είχα σε μια δουλειά μια αρχιτεκτόνισσα που έλεγε συνέχεια παπαριές.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:24Μηχανικός έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:21 Βρε είναι γυναίκα, πες της καλύτερα να πάει να πλύνει κανά πιάτο.![]()
![]()
![]()
![]()
(Δεν το έχω πει ποτέ)
-
don't speak
Και στο φούρνο δύσκολο να πετύχεις ακριβώς θερμοκρασία.Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:26Ο ταλιμπάνος κάπου το μπερδεύει. Αν δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 45 βαθμούς αλλά ξεπερνά τους 50 περιφερειακά, τότε στο ίδιο δοχείο έχεις αλλοιωμένο και μη αλλοιωμένο μέλι.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:16 Το είδα Gherschaagk το 45.
Ίσως το σύστημα μπαιν μαρί με ταψί νερό στο φούρνο να μειώνει τη διαφορά θερμοκρασίας
Το ιδανικότερο νομίζω είναι να είναι μικρά τα βάζα μη σου πω και στενά και με καλό έλεγχο της θερμοκρασίας.
Δηλαδή αν κρυσταλλώσει να το βάλεις σε πιο μικρά, θα ζεσταθεί και πιο γρήγορα, γιατί στου κιλού είναι πιο δύσκολο.
-
stergiosbik
Γυναίκες ρε πστη μου.
Ούτε ένα βάζο μέλι δεν είναι άξιες να ζεστάνουν!
6/9,τον ηπιαμεΕρμής έγραψε: 27 Σεπ 2019, 15:10Πρασινάδες και σταφύλι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ βιολογικά/οργανικά.Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 15:05Επειδή ξέρεις. Ποια λαχανικά είναι τίγκα στα φυτοφάρμακα και δεν πρέπει να τα αγοράζουμε;Ερμής έγραψε: 27 Σεπ 2019, 14:54
Επειδή η δουλειά μου είναι στη φυση ξέρω πως η λογική του ανθρώπου δεν ισχύει πάντα στο πως μεγαλώνουν ζώα και φυτα.
τα μελισσια δε τα γνωρίζω
Γενικά όλα τα λεπτοφλουδα που παλιά ήταν στα ευπαθή
μήλα, ροδάκινα, φράουλες, κεράσια, τομάτες, πιπεριές, πατάτες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι τα μικρά βάζα είναι πιο αποτελεσματικά. Το μπαιν μαρί άστο καλύτερα, η υγρασία δεν κάνει καλό στο μέλι.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:39Και στο φούρνο δύσκολο να πετύχεις ακριβώς θερμοκρασία.Gherschaagk έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:26Ο ταλιμπάνος κάπου το μπερδεύει. Αν δεν πρέπει να ξεπεράσει τους 45 βαθμούς αλλά ξεπερνά τους 50 περιφερειακά, τότε στο ίδιο δοχείο έχεις αλλοιωμένο και μη αλλοιωμένο μέλι.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:16 Το είδα Gherschaagk το 45.
Ίσως το σύστημα μπαιν μαρί με ταψί νερό στο φούρνο να μειώνει τη διαφορά θερμοκρασίας
Το ιδανικότερο νομίζω είναι να είναι μικρά τα βάζα μη σου πω και στενά και με καλό έλεγχο της θερμοκρασίας.
Δηλαδή αν κρυσταλλώσει να το βάλεις σε πιο μικρά, θα ζεσταθεί και πιο γρήγορα, γιατί στου κιλού είναι πιο δύσκολο.
-
don't speak
Και περιμένεις να σε νοιώσει ο πούστης;stergiosbik έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:41 Γυναίκες ρε πστη μου.
Το καθαρίζουμε όμως καλά να μην κολλάει το καπάκι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι νιώθω κι εγώ σήμερα με τον Στέργιο και την λογική του. Να του τα χώσω λες;Μηχανικός έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:36Είχα σε μια δουλειά μια αρχιτεκτόνισσα που έλεγε συνέχεια παπαριές.don't speak έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:24Μηχανικός έγραψε: 27 Σεπ 2019, 19:21 Βρε είναι γυναίκα, πες της καλύτερα να πάει να πλύνει κανά πιάτο.![]()
![]()
![]()
![]()
(Δεν το έχω πει ποτέ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 72 Απαντήσεις