!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ με το Dahmer. Πολλά γκέι σκηνικά, λίγο καταθλιπτική ατμόσφαιρα, αλλά μου άρεσε αλλιώς δεν θα το παρακολουθούσα. Άριστες ερμηνείες επίσης, θα συνδεθούν οι ηθοποιοί με τα πραγματικά πρόσωπα.
Tα πολλά ψυχιατρικά φάρμακα που έπαιρνε η μητέρα στην εγκυμοσύνη; Μου έκανε εντύπωση. :011:
Άβαταρ μέλους
Antares

Είδα το ντοκιμαντέρ με τον Δανό Μάντσεν και τον φόνο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, Στα Άδυτα: Φόνος στο Υποβρύχιο.
Δηλαδή, αυτός ο τρελός, παράτησε ότι καλό και δημιουργικό έκανε, με την ομάδα του, που δεν είχε καταλάβει τίποτα για το ποιόν του, για να διασκεδάσει με τον φρικτό φόνο μιας γυναίκας. :011:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Αρχίνησα το ατενά με ακραία προκατάληψη, γιατί ποιός χρειάζεται έναν ακόμα κλώνο του λα εν, και μάλιστα από μια απεχθή συριζόφατσα όπως ο γομέν γκαβγάς; Οφείλω όμως να ομολογήσω, ενώπιον της Ιστορίας, αλλά και των χιλιάδω ακολούθων μου, ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταινιόνι, τέσσαρα στα πένδε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εγώ είδα το blonde. Κακό και βαρετό. Αν δεν είχε την Ανουλα τη Ντε άρμας στον πρωταγωνιστικό ρόλο με τα γυμνούλια βυζάκια της καθε λίγο και λιγάκι, και διάφορες σοφτ πορν σκηνές (με πρώτη και καλύτερη το τριφασικό πιπόνι στον Τζέι Εφ Κέι), θα ήταν εντελώς για τα μπάζα.

Κοινωνική-βιογραφική ταινία που σου βγαίνει -στην καλύτερη- κάτω του μετρίου, είναι κατι για το οποίο πρέπει να προσπαθήσεις πολύ.
Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita »

βλέπω το Arcane - anime

καλά πάει έως τώρα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Antares έγραψε: 03 Οκτ 2022, 19:18 Είδα το ντοκιμαντέρ με τον Δανό Μάντσεν και τον φόνο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, Στα Άδυτα: Φόνος στο Υποβρύχιο.
Δηλαδή, αυτός ο τρελός, παράτησε ότι καλό και δημιουργικό έκανε, με την ομάδα του, που δεν είχε καταλάβει τίποτα για το ποιόν του, για να διασκεδάσει με τον φρικτό φόνο μιας γυναίκας. :011:
Ας μου εξηγήσει κάποιος καργιολης τι στον πουτσο είχε στο μυαλό του ο βλακας;
Είχε φτιάξει δικό του υποβρύχιο, θα έφτιαχνε και δική του ρουκέτα, ήταν δημιουργικός, και ήταν ευρέως αναγνωρισιμος γι'αυτη του την δημιουργικοτητα.
Για ποιον πουστη λόγο να τα καταστρέψει όλα μόνο και μόνο για την "απόλαυση" ενός φονου;
Τόσο μαλακας;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2022, 17:51 Αρχίνησα το ατενά με ακραία προκατάληψη, γιατί ποιός χρειάζεται έναν ακόμα κλώνο του λα εν, και μάλιστα από μια απεχθή συριζόφατσα όπως ο γομέν γκαβγάς; Οφείλω όμως να ομολογήσω, ενώπιον της Ιστορίας, αλλά και των χιλιάδω ακολούθων μου, ότι πρόκειται για εξαιρετικό ταινιόνι, τέσσαρα στα πένδε
Πολύ κάπνα όμως ρε φίλε!
Πολύ κάπνα
Εχει όμως ο υιός Γαβράς πιάσει εξαιρετικό ρυθμό στην ταινία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Beria έγραψε: 05 Οκτ 2022, 18:45 Πολύ κάπνα όμως ρε φίλε!
Πολύ κάπνα
Εχει όμως ο υιός Γαβράς πιάσει εξαιρετικό ρυθμό στην ταινία
Αυτό. Ο ρυθμός. Δεν πάταγα πωζ ούτε για κατούρημα. Η ιστορία δεν είναι τιποτα ιδιαίτερο, οι ηθοποιοί απλώς οκ. Αλλά ο σκηνοθέτας δίνει ρέστα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Είδα το "Η γη που ξέχασε ο χρόνος" του 1975...
Την είχα δει ξανά όταν ήμουν πιτσιρίκι του δημοτικού.
Τώρα ήταν τελείως διαφορετική - πολλά λάθη και εκτός λογικής.
Όταν ήμουν πιτσιρίκι όμως είχα ενθουσιαστεί με την ταινία...
Ε ρε τι κάνουν τα χρόνια και η γνώση... :011:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
Antares

Πτολεμαίος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 18:18
Antares έγραψε: 03 Οκτ 2022, 19:18 Είδα το ντοκιμαντέρ με τον Δανό Μάντσεν και τον φόνο της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, Στα Άδυτα: Φόνος στο Υποβρύχιο.
Είχε φτιάξει δικό του υποβρύχιο, θα έφτιαχνε και δική του ρουκέτα, ήταν δημιουργικός, και ήταν ευρέως αναγνωρισιμος γι'αυτη του την δημιουργικοτητα.
Για ποιον πουστη λόγο να τα καταστρέψει όλα μόνο και μόνο για την "απόλαυση" ενός φονου;
Τόσο μαλακας;
Ούτε εγώ έχω καταλάβει. Μάλλον την βασάνισε κιόλας, πριν την σκοτώσει, δεν γίνεται σαφές, αλλά αφήνει υπόνοιες το ντοκιμαντέρ.
Σε κάποιο σημείο μιλάει στην κάμερα της κοπέλας που είχε προσλάβει για να φτιάξει ταινία με την ζωή του και λέει "υπάρχουν άνθρωποι ψυχοπαθείς, δεν τους καταλαβαίνεις, χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους και μετά τους πετάνε, τους παρακολουθούν και τους βασανίζουν".
Αφού αυτοί μπορούν και δεν τιμωρούνται, μπορώ και εγώ, ίσως να σκέφτηκε. :011:
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Antares έγραψε: 06 Οκτ 2022, 10:54
Πτολεμαίος έγραψε: 05 Οκτ 2022, 18:18
Τόσο μαλακας;
Ούτε εγώ έχω καταλάβει. Μάλλον την βασάνισε κιόλας, πριν την σκοτώσει, δεν γίνεται σαφές, αλλά αφήνει υπόνοιες το ντοκιμαντέρ.
Σε κάποιο σημείο μιλάει στην κάμερα της κοπέλας που είχε προσλάβει για να φτιάξει ταινία με την ζωή του και λέει "υπάρχουν άνθρωποι ψυχοπαθείς, δεν τους καταλαβαίνεις, χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους και μετά τους πετάνε, τους παρακολουθούν και τους βασανίζουν".
Αφού αυτοί μπορούν και δεν τιμωρούνται, μπορώ και εγώ, ίσως να σκέφτηκε. :011:
Ας βασανισω/σκοτωσω/τεμαχίσω μια δημοσιογράφο που ήρθε να μου πάρει συνέντευξη εις γνώσιν του καναλιού της, του άντρα της και των δεκάδων ανθρώπων που με ακολουθούν (ουσιαστικά εις γνώση όλης της γαμημενη Δανίας).
Σελεμπριτυ είμαι, τι μπορεί να πάει στραβά;
Θα πω ότι κατέβηκε από το υποβρύχιο, περπάτησε σαν τον χριστουλη στο νερό και πετάχτηκε να φάει γόνο στην ψαροταβερνα του μπάρμπα χενρικσεν.

Επίσης, τι είναι αυτό με τις κάμερες σε ένα περιστατικό σε πραγματικό χρόνο; Και σε αυτό το περιστατικό ξεκίνησε live ντοκιμαντέρ έρευνας από την "εξαφάνιση" του υποβρυχίου αλλά και σε ένα άλλο ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Chris + Shanann Watts το οποίο εν τη γεννεσει του είχε κάμερες σαν να ήταν στημένο.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Antares

Πτολεμαίος έγραψε: 06 Οκτ 2022, 11:38 Επίσης, τι είναι αυτό με τις κάμερες σε ένα περιστατικό σε πραγματικό χρόνο; Και σε αυτό το περιστατικό ξεκίνησε live ντοκιμαντέρ έρευνας από την "εξαφάνιση" του υποβρυχίου αλλά και σε ένα άλλο ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Chris + Shanann Watts το οποίο εν τη γεννεσει του είχε κάμερες σαν να ήταν στημένο.
Δεν είχε κάμερες ανοιχτές κατά το έγκλημα. Έκανα λάθος διατύπωση.
Είχε προσλάβει μια φωτογράφο και κάμεραγουμαν στην ομάδα του, για να τραβάει πλάνα από τις εργασίες που έκαναν στο εργαστήριο και από τις εφευρέσεις.
Σε κάποιο πλάνο λέει ο Μάντσεν αυτά που έγραψα "υπάρχουν άνθρωποι ψυχοπαθείς, δεν τους καταλαβαίνεις, χρησιμοποιούν άλλους ανθρώπους και μετά τους πετάνε, τους παρακολουθούν και τους βασανίζουν".
Είχε καλέσει αυτή την υπάλληλο στο υποβρύχιο αρχικά, αλλά κάτι προέκυψε και δεν πήγαν.
Την γλύτωσε.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πολύ εκνευριστικό το Ντάμερ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Λεγεών έγραψε: 09 Οκτ 2022, 12:39 Πολύ εκνευριστικό το Ντάμερ.
Εμένα με ψιλοκουραζε αυτό το φλασμπακ του φλασμπακ επί φλασμπακ ώ φλασμπακ.
Αλλά γενικά ήταν πολύ δυνατό.

Κάπου χθες διάβασα ότι μπήκε και μέσα στο top10 καλύτερων σειρών που έχουν προβληθεί στο νετφλιξ από τη δημιουργία του μέχρι σημερα.
Φιγουράρει μαζί με squid game, stranger things και αλλα.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Είδα στο Disney+ το Αndor.
Καθόλου κακό.
Έχει ενδιαφέρον και ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει καθόλου νεοταξητικες μπούρδες με πουστηδες,λεσβίες,οικογένειες ίδιου φύλου κλπ κλπ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”