!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Σύμφωνα με τη νέα υπουργική απόφαση
1. Η φοίτηση χαρακτηρίζεται ως επαρκής ή ανεπαρκής με βάση το γενικό σύνολο των απουσιών που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
2. Δεδομένης της υποχρέωσης των υπεύθυνων καθηγητών/τριών και του/της Διευθυντή/ντριας του σχολείου να ενημερώνουν άμεσα τους κηδεμόνες για τις απουσίες των μαθητών/τριών και της υποχρέωσης των κηδεμόνων να ενημερώνουν το σχολείο για τους λόγους απουσίας των μαθητών/τριών, σύμφωνα με το άρθρο 29, κατά τον χαρακτηρισμό φοίτησης οι απουσίες δεν διακρίνονται σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες.
3. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση μαθητών/τριών εφόσον το σύνολο των απουσιών του/της δεν υπερβαίνει τις εκατόν δεκατέσσερις (114).
4. Ανεπαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση μαθητή/τρι- ας που σημείωσε πάνω από εκατόν δεκατέσσερις (114) απουσίες. Οι μαθητές/τριες των οποίων η φοίτηση χαρακτηρίζεται ανεπαρκής είναι υποχρεωμένοι/ες να επαναλάβουν τη φοίτηση τους στην ίδια τάξη.
Οι γονείς ας πράξουν κατά το δοκούν.
1. Η φοίτηση χαρακτηρίζεται ως επαρκής ή ανεπαρκής με βάση το γενικό σύνολο των απουσιών που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
2. Δεδομένης της υποχρέωσης των υπεύθυνων καθηγητών/τριών και του/της Διευθυντή/ντριας του σχολείου να ενημερώνουν άμεσα τους κηδεμόνες για τις απουσίες των μαθητών/τριών και της υποχρέωσης των κηδεμόνων να ενημερώνουν το σχολείο για τους λόγους απουσίας των μαθητών/τριών, σύμφωνα με το άρθρο 29, κατά τον χαρακτηρισμό φοίτησης οι απουσίες δεν διακρίνονται σε δικαιολογημένες και αδικαιολόγητες.
3. Επαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση μαθητών/τριών εφόσον το σύνολο των απουσιών του/της δεν υπερβαίνει τις εκατόν δεκατέσσερις (114).
4. Ανεπαρκής χαρακτηρίζεται η φοίτηση μαθητή/τρι- ας που σημείωσε πάνω από εκατόν δεκατέσσερις (114) απουσίες. Οι μαθητές/τριες των οποίων η φοίτηση χαρακτηρίζεται ανεπαρκής είναι υποχρεωμένοι/ες να επαναλάβουν τη φοίτηση τους στην ίδια τάξη.
παντου ...τι θα παθουνε ...? εξηγησε μου τι νοημα εχει να εχεις κλειστα 20 σχολεια πχ στην Αθηνα και τα ιδια παιδια να ειναι στα Αγγλικα η το κολυμβητηριο (αποδυτηρια) με πιτσιρικια απο αλλα 100 διαφορετικα σχολεια ... η ολη φαση γινεται για τους εργαζομενους ... καταλαβαινω οτι ειναι προβλημα αλλα αν στραβωσει θα τραβαει ο ιδιος κοσμος τα μαλλια τουvagabondo έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:52Σε ποιές περιοχές;nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:47συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:42
Η γνωμη μου αν και δεν εχει καμια αξια ειναι πληρης εγκλεισμος στα σπιτια ολων απο αυριο για μια εβδομαδα τουλαχιστον εως 15 ημερες
Τωρα
Αλλα και παλι λεω οτι ειμαι ασχετος οποτε δεν εχει καμιααξια το τι νομιζω
Περιμενω παντως να μας απαντησει ο "ειδικος" αν σημερα 9/3/2020 ο Ιαπωνας ΥΠΕΞ ψευδεται και αυτος
στο αλλο που συζητατε
'Εχει νόημα π.χ. να κλείσουν τα σχολεία στο Νευροκόπι ή στον Άη Στράτη;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αν προσεξες στη Λαρισα ο Δημος απολυμανε τα κλειστα γυμναστηρια πρωτα απο ολαΣτύγιος έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:55 Σύμφωνα με τη νέα υπουργική απόφαση
-
opsimasmenos
Αν είχε το κράτος έτοιμη διαδικτυακη πλατφόρμα θα έκλεινε τα σχολεία τώρα, υποθέτω.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:47συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:42Η γνωμη μου αν και δεν εχει καμια αξια ειναι πληρης εγκλεισμος στα σπιτια ολων απο αυριο για μια εβδομαδα τουλαχιστον εως 15 ημερεςnostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:29
τα σχολεια να κλεισουνε για λιγο καιρο η οχι ...? ποια η γνωμη σου ...?
Τωρα
Περιμενω παντως να μας απαντησει ο "ειδικος" αν σημερα 9/3/2020 ο Ιαπωνας ΥΠΕΞ ψευδεται και αυτος
στο αλλο που συζητατε
ο Ιαπωνας μπορει να λεει αληθεια για τη χωρα του και ταυτοχρονα να εχει δικιο για την Κινα ...
Πολλοί γονείς, πάλι υποθέτω, ίσως να διέκοψαν τα μαθήματα των παιδιών τους, όσο είναι μέσα στο επιτρεπτο όριο απουσιών.
εδω εχει ο Αρνος πλατφορμα ... ας φτιαξουνε ... εχεις το ΚΑΠΗ του Αη Στρατη κλειστο και το σχολειο ανοιχτοopsimasmenos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:01nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:47συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:42
Η γνωμη μου αν και δεν εχει καμια αξια ειναι πληρης εγκλεισμος στα σπιτια ολων απο αυριο για μια εβδομαδα τουλαχιστον εως 15 ημερες
Τωρα
στο αλλο που συζητατε
ο Ιαπωνας μπορει να λεει αληθεια για τη χωρα του και ταυτοχρονα να εχει δικιο για την Κινα ...
Αν είχε το κράτος έτοιμη διαδυκτιακη πλατφόρμα θα έκλεινε τα σχολεία τώρα, υποθέτω.
Πολλοί γονείς, πάλι υποθέτω, ίσως να διέκοψαν τα μαθήματα των παιδιών τους, όσο είναι μέσα στο επιτρεπτο όριο απουσιών.
-
opsimasmenos
Δε διαφωνώ απλά λέω ότι διαισθάνομαι ότι το κράτος θέλει αλλά δεν μπορεί (ίσως να έχει κινήσει τις διαδικασίες αλλά θέλει χρόνο), και ότι πρέπει να κινηθούν από μόνοι τους οι γονείς. Να βρούνε και τρόπους με ήδη υπάρχοντα βίντεο και να κινητοποιηθουν τελοσπαντων.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:04εδω εχει ο Αρνος πλατφορμα ... ας φτιαξουνε ... εχεις το ΚΑΠΗ του Αη Στρατη κλειστο και το σχολειο ανοιχτοopsimasmenos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:01nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:47
συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...
στο αλλο που συζητατε
Αν είχε το κράτος έτοιμη διαδυκτιακη πλατφόρμα θα έκλεινε τα σχολεία τώρα, υποθέτω.
Πολλοί γονείς, πάλι υποθέτω, ίσως να διέκοψαν τα μαθήματα των παιδιών τους, όσο είναι μέσα στο επιτρεπτο όριο απουσιών....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opsimasmenos την 09 Μαρ 2020, 01:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χουργιατς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:05
Νευρολογική προσβολή στυλ SARS-MERS,κινδυνος εγκεφαλίτιδας και πολύ συντομης ζωής
http://archive.is/qmc6U
Χμ. Μια απορία έχω.
Αυτός ο καριόλης, δεν έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ;![]()
Προσοχή. Δε φέρω ευθύνη για το άν τρακάρετε στο δρόμο για το νοσοκομείο![]()
Eχει αναφερθει μονο μια περιπτωση παγκοσμιως,κανεις δεν μπορει να επιβεβαιωσει οτι το περιστατικο συνδεεται με τον COVID-19 ο ασθενης ανερωσε πληρως και απο τον ιο αλλα και αποδεσμευτηκε ενω ειχαν υποχωρησει πληρως και τα νευρολογικα συμπτωματα
Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι η υπερβολικη αγαπη σου στο ψεκαστηρι
Εσυ που εχεις ιντερνετ ρε καριολη τι καταλαβες;
Τοο χρησιμοποιησες για να φιλτραρεις την τουιτερια που διαβασες;
Οχι
Σε βολευε
Σου επιβεβαιωνε οτι συμβαινει αυτο που ειχες προαποφασισει οτι συμβαινει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
επρεπε ΗΔΗ να υπαρχουνε προτασεις για τετοιες περιπτωσεις ... οι Ιταλοι που εχουνε το αγγουρι πισω τι κανουνε ΤΩΡΑ ...? ξερει να μας πει κανεις ...?opsimasmenos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:11Δε διαφωνώ απλά λέω ότι διαισθάνομαι ότι το κράτος θέλει αλλά δεν μπορεί, και ότι πρέπει να κινηθούν από μόνοι τους οι γονείς. Να βρούνε και τρόπους με ήδη υπάρχοντα βίντεο και να κινητοποιηθουν τελοσπαντων.nostromos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:04εδω εχει ο Αρνος πλατφορμα ... ας φτιαξουνε ... εχεις το ΚΑΠΗ του Αη Στρατη κλειστο και το σχολειο ανοιχτοopsimasmenos έγραψε: 09 Μαρ 2020, 01:01
Πολλοί γονείς, πάλι υποθέτω, ίσως να διέκοψαν τα μαθήματα των παιδιών τους, όσο είναι μέσα στο επιτρεπτο όριο απουσιών....
- omg kai 3 lol
Χουργιατς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:21omg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:14 μη πιστευτε βρε τη καθε ανωνυμη παπαρα που γραφεται στο ιντερνετ
Aγόρι.
Εσύ....
Εσύ τώρα.
Πιστεύεις πως είσαι ασφαλής.
...Οχι αγαπημένο μου συριζάκι.
Οχι.![]()
Κανείς από εμάς δεν είναι ασφαλής.![]()
Πόσο μάλλον εσείς.
Σε κλειστό χώρο.
Και πολλοί μαζί.
Χμμμμμ....
μη παρεξηγεισε βρε, οπως ειδες δεν ασχοληθηκα μαζι σου γιατι εσυ παντα γραφεις παπαριες
κι οταν δεν τις γραφεις τις αναπαραγεις
το νεαρον της ηλικιας σου δεν σου επιτρεπει να βαλεις αντιbullshit φιλτρο,
τις ιδιες μπουρδες ποσταρες κι ενα μηνα πριν οταν παρομοια μετρα επαιρναν οι κινεζοι, και τα σαινια του ιντερνετ ελεγαν οτι κατι μας κρυβουν, μονο που τωρα ακουμε τους γηγενεις επιστημονες και οχι το καθε παπαρι που τιτιβιζει ειδησεις χαμενες στη μεταφραση που δεν καταλαβαινει ουτε το ιδιο την πηγη και το λογο της υπαρξης τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 09 Μαρ 2020, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:42 περιπτώσεις παρενεργειών που υπάρχουν σε ασθένειες που περνάμε στο πόδι, ως συνηθισμένες συνέπειες της ασθένειας.
Χιχι.
Ας δούμε λίγο τις παρενέργειες μαζί
Φάση 0. Αρχική προσβολή.
Φάση 1. ~25 μέρες από την αρχική προσβολή. Λίγο πονοκεφαλάκι, λίγο μυξούλα.
Λίγο γκουχ μωλέ μωλέ.
Είναι το διάστημα που ο ιός σου παίρνει μέτρα για το φέρετρο.
Όχι εσένα, μην το πάρεις προσωπικά, θα πω εμένα. Αν κόλλησα σήμερα, σε έναν μήνα, ο ιός θα μου έχει πάρει μέτρα για το φέρετρο.
Παράλληλα, αποικεί
-Τους πνεύμονες
-Τα νεφρά
-Το ήπαρ
-Έντερα, όρχεις (αν έχετε).
Μπράβο και έλεγα τι ξέχασα,
Ενδείξεις στειρότητας στους άντρες
http://archive.is/GsOak
Mπράβο βρε συ Γαλή
Ακολουθεί ένα από τα πιθανά σενάρια.
Φάση 2. Ο πολλαπλασιασμός του ιού γίνεται αντιληπτός από το σώμα. Ασθενώ, και τα αντισώματα έρχονται και καταπολεμούν τον ιό.
Δεδομένου ότι το στελεχος του ιού που συμπεριφέρεται ως HIV τον έχει επιδέσει στους πνευμονές μου, η φαγοκύττωση θα αφήσει τους πνεύμονές μου ως ελβετικό τυρί. Κάνω ράνω με βάζουν στην εντατική και μου φορούν την υποστήριξη. Ο ιός εξαφανίζεται -τουλάχιστον το τεστ ειναι αρνητικό.
Σηκώνομαι και πάω σπίτι μου.
Επιμολύνοντας όσους είναι εκεί.
Φάση 3. Ο ιός δεν έχει φύγει από το σύστημά μου όπως πίστευα. Το σώμα το συνειδητοποιεί και επανεπιτίθεται με τα ίδια αντισώματα που ήταν αποτελεσματικά την προηγούμενη φορά. Ο ιός όμως έχει μεταλλαχθεί και συμπεριφέρεται τώρα ως βακτηριοφάγος, λαμβάνοντας παράδειγμα από την καλύτερη παράδοση του Δάγγειου πυρετού, χρησιμοποιεί τα ίδια μου τα αντισώματα για να εισβάλλει στους πνευμονες μου ακόμα πιο ισχυρά.
Φάση 4. Το σώμα καταλαβαίνει πως έχει μολυνθεί παντού. Επακολουθεί σύνδρομο απελευθέρωσης κυτοκινών. Η καρδιά μου θα συνεχίσει να χτυπά αλλα κάθε χτυπος θα είναι ανεπαίσθητα πιο αργός, καθώς το αίμα πλέον πήζει εντός των φλεβών μου. Μοιραία επέρχεται η καρδιακή προσβολή που θα με στείλει να ανακαλύψω αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.
Αυτό είναι ένα από τα σενάρια, φυσικά, κατά την περιγραφή ενός άρθρου όπου παρέπεμψα πριν
Δες την θετική πλευρά.
Toυλάχιστον δεν πέθανα από εγκεφαλίτιδα.
https://streamable.com/oe3nv
νεαρός, είναι ο εραστής σου.
Τρέξε
Τ ρ έ ξ ε
- omg kai 3 lol
ή φοιτητακος που 12 ωρες γραφει στο πχοορυμ και τις υπολοιπες μεταφραζει τζαμπα υποτιτλους
ή incel τυπου ορεστη, nero κλπ.
διαλεγεις και παιρνεις
Σε πόσους από τους θανάτους που είχαμε εκτός Κίνα παρουσιάστηκαν τέτοιες παρενέργειες; Πιστεύεις ότι και οι δυτικές κυβερνήσεις γνωρίζουν και κρύβουν την αλήθεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 09 Μαρ 2020, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Τι λες, μωρέ, σάλεψες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Να του πει κάποιος να ξεχωρίζει τα αληθινά από τα φεικ βίντεο γιατί ξενερώνει ο αναγνώστης

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-