Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Χουργιατς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:05
9/3 και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με μερικές αλήθειες, άβολες, μα τι να κάνουμε.
Άνοιξα σήμερα τβ σε τυχαίο κανάλι και πέτυχα έναν Καθηγητή Ιατρικής Ιατρολογίας με ειδίκευση στην Ιατρικότητα, ο οποίος εργαζόταν στο Κέντρο Ιατρευτικής Ιατροσύνης, και εκπροσωπούσε το Υπουργείο Υγείας.
Και τον άκουσα προσεκτικά ομολογώ
Είπε λοιπόν πως τα παιδάκια μας είναι εντάξει πως οι ευπαθείς ομάδες θέλουν προσοχή και πως πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας, όχι να βάζουμε δάχτυλα στη μύτη και μετά να δίνουμε χειραψίες
Χμ. Μια απορία έχω.
Αυτός ο καριόλης, δεν έχει πρόσβαση στο Ίντερνετ;
Προσοχή. Δε φέρω ευθύνη για το άν τρακάρετε στο δρόμο για το νοσοκομείο
Ο Ιαπωνας ΥΠΕΞ θεωρεί πως οι Κινέζοι ψεύδονται για το πλήθος των θυμάτων http://archive.is/H1Bm1
Εβαλες και μερικες σαλτσες σε μια ειδηση απο 8 Φεβρουαριου αλλα το ευλογο ερωτημα ειναι αν σημερα 9/3 δηλαδη εναν μηνα μετα ψευδονται οι Ιαπωνες για το πληθος τον θυματων
Πες μας την γνωμη σου
τα σχολεια να κλεισουνε για λιγο καιρο η οχι ...? ποια η γνωμη σου ...?
9/3 και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με μερικές αλήθειες, άβολες, μα τι να κάνουμε.
Άνοιξα σήμερα τβ σε τυχαίο κανάλι και πέτυχα έναν Καθηγητή Ιατρικής Ιατρολογίας με ειδίκευση στην Ιατρικότητα, ο οποίος εργαζόταν στο Κέντρο Ιατρευτικής Ιατροσύνης, και εκπροσωπούσε το Υπουργείο Υγείας.
Και τον άκουσα προσεκτικά ομολογώ
Είπε λοιπόν πως τα παιδάκια μας είναι εντάξει πως οι ευπαθείς ομάδες θέλουν προσοχή και πως πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας, όχι να βάζουμε δάχτυλα στη μύτη και μετά να δίνουμε χειραψίες
Χμ. Μια απορία έχω.
Πριν κλάψεις, ρίξε μια ματιά στα λινκς και θα διαπιστώσεις ότι είναι λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.
Α τον κακούργο!
Μπορείς να κάνεις και κάτι πιο απλό. Άνοιξε ένα κουτί από ασπιρίνες ή κάποιο αντιβιωτικό που έχεις χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν και διάβασε προσεκτικά τις παρενέργειες που πιθανόν να υπάρξουν.
Πριν κλάψεις, ρίξε μια ματιά στα λινκς και θα διαπιστώσεις ότι είναι λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερριμμένα.
Α τον κακούργο!
Μπορείς να κάνεις και κάτι πιο απλό. Άνοιξε ένα κουτί από ασπιρίνες ή κάποιο αντιβιωτικό που έχεις χρησιμοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν και διάβασε προσεκτικά τις παρενέργειες που πιθανόν να υπάρξουν.
Moi?
Για ποιο λόγο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χουργιατς έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:05 Νευρολογική προσβολή στυλ SARS-MERS,κινδυνος εγκεφαλίτιδας και πολύ συντομης ζωής http://archive.is/qmc6U
Χμ. Μια απορία έχω.
Εγω παλι λεω οτι δεν εχεις διαβασει το συγκεκριμενο paper η αν το εχεις διαβασει δεν καταλαβες τιποτα
Παρεθεσε μας το paper
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Moi?
Για ποιο λόγο;
Πάνω κάτω είναι τα ίδια με αυτά που περιγραφονται.
Η γνωμη μου αν και δεν εχει καμια αξια ειναι πληρης εγκλεισμος στα σπιτια ολων απο αυριο για μια εβδομαδα τουλαχιστον εως 15 ημερες
Τωρα
Αλλα και παλι λεω οτι ειμαι ασχετος οποτε δεν εχει καμιααξια το τι νομιζω
Περιμενω παντως να μας απαντησει ο "ειδικος" αν σημερα 9/3/2020 ο Ιαπωνας ΥΠΕΞ ψευδεται και αυτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Μαρ 2020, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Moi?
Για ποιο λόγο;
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί παρουσιάσει τις ακραίες περιπτώσεις παρενεργειών που υπάρχουν σε ασθένειες που περνάμε στο πόδι, ως συνηθισμένες συνέπειες της ασθένειας.
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:40
Πάνω κάτω είναι τα ίδια με αυτά που περιγραφονται.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2020, 00:42
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί παρουσιάσει τις ακραίες περιπτώσεις παρενεργειών που υπάρχουν σε ασθένειες που περνάμε στο πόδι, ως συνηθισμένες συνέπειες της ασθένειας.
Ναι κατάλαβα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η γνωμη μου αν και δεν εχει καμια αξια ειναι πληρης εγκλεισμος στα σπιτια ολων απο αυριο για μια εβδομαδα τουλαχιστον εως 15 ημερες
Τωρα
Περιμενω παντως να μας απαντησει ο "ειδικος" αν σημερα 9/3/2020 ο Ιαπωνας ΥΠΕΞ ψευδεται και αυτος
συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...
στο αλλο που συζητατε
ο Ιαπωνας μπορει να λεει αληθεια για τη χωρα του και ταυτοχρονα να εχει δικιο για την Κινα ...
Τωρα
συμφωνω απολυτα για τα σχολεια ... αν τη φαμε ως κρατος απο τα σχολεια θα τη φαμε και ασχημα ...
στο αλλο που συζητατε
Σε ποιές περιοχές;
'Εχει νόημα π.χ. να κλείσουν τα σχολεία στο Νευροκόπι ή στον Άη Στράτη;