αυτο ειναι το νοημα . να μοιραζομαστε μουσικες που μας αρεσουν . απο τη στιγμη που εγιναν και δικα σας αγαπημενα χαιρομαι ιδιαιτερα .Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:02Σημασία έχει πως έγιναν και δικά μας αγαπημένα τα δικά σου αγαπημέναmojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:59το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ . αυτα .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #1
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Phorum Forumvision #1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 06 Φεβ 2025, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
- Misty_Blue
Τις μοιραζόμαστε και χωρίς βαθμολογίες..το βρίσκω πιο υγιές, ειδικά μετά από την εμπειρία μου στο παιχνίδι.mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:09αυτο ειναι το νοημα . να μοιραζομαστε μουσικες που μας αρεσουν . απο τη στιγμη που εγιναν και δικα σας αγαπημενα χαιρομαι ιδιαιτερα .Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:02Σημασία έχει πως έγιναν και δικά μας αγαπημένα τα δικά σου αγαπημέναmojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 20:59
το εχω ξαναγραψει . απο τα 12 που εβαλα τα 10 ηταν αγαπημενα μου . εξαιρεση οι Corpo mente και οι Om που τα ακουσα πρωτη φορα πριν βαλω κομματι γυρου . Οκ οι Om δυσπεπτοι το καταλαβαινω αλλα οι Corpo Mente μ αρεσαν πολυ . αυτα .![]()
Καλή επιτυχία και στο επόμενο, το 'χεις..![]()
Καλή συνέχεια.
To scare myself with my own desert places.
Συγχαρητήρια στον MOJ για τη νίκη του
Μπράβο και σε όλα τα παιδιά που άντεξαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι
Είμαι και εγώ μέσα για το επόμενο
Μπράβο και σε όλα τα παιδιά που άντεξαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι
Είμαι και εγώ μέσα για το επόμενο
- Sid Vicious
Τι έγινε στο παιχνίδι και το παρουσιάζεις ως άσχημη εμπειρία;Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:11Τις μοιραζόμαστε και χωρίς βαθμολογίες..το βρίσκω πιο υγιές, ειδικά μετά από την εμπειρία μου στο παιχνίδι.mojorisin έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:09αυτο ειναι το νοημα . να μοιραζομαστε μουσικες που μας αρεσουν . απο τη στιγμη που εγιναν και δικα σας αγαπημενα χαιρομαι ιδιαιτερα .Misty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 21:02
Σημασία έχει πως έγιναν και δικά μας αγαπημένα τα δικά σου αγαπημένα![]()
Καλή επιτυχία και στο επόμενο, το 'χεις..![]()
![]()
Καλή συνέχεια.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Αν εξαιρέσεις κάποια που ανέβασε το λιπόψυχο λουζέρι άλλες τρολιές δεν είδανύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:45ναι, κάποια ήταν όμοιου ύφους, αλλά υπήρχαν και αρκετά διαφορετικάMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35 Αλήθεια δεν σου φαινόταν από ένα σημείο και μετά πως άκουγες παρόμοια κομμάτια σε κάθε γύρο.. ;
όχι;
κάτι μεταλιές, κάτι νταρκφολκίλες, κάτι σκυλάδικα, δε νομίζω
ότι όλα αυτά ήταν τρολιές ας πούμε
- Sid Vicious
Καλωσορίζω Bandit! Με χαροποιει η συμμετοχή του στο επόμενο
- Misty_Blue
Δεν ήταν άσχημη εμπειρία, ήταν απλά μια εμπειρία που δεν ταιριάζει σε μενα.Sid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2025, 01:11
Τι έγινε στο παιχνίδι και το παρουσιάζεις ως άσχημη εμπειρία;![]()
Από ένα σημείο και μετά δεν μ'άρεσε να βαθμολογώ επιλογές άλλων και δεν μ'άρεσε να βαθμολογούν δικές μου επιλογές. Προτιμώ να μοιράζομαι μουσικές χωρίς βαθμολογίες, λειτουργώ πιο συναισθηματικά. Το δοκίμασα και δεν...
To scare myself with my own desert places.
- Sid Vicious
Α εντάξει αυτό κατανοητό!Misty_Blue έγραψε: 07 Φεβ 2025, 01:26Δεν ήταν άσχημη εμπειρία, ήταν απλά μια εμπειρία που δεν ταιριάζει σε μενα.Sid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2025, 01:11
Τι έγινε στο παιχνίδι και το παρουσιάζεις ως άσχημη εμπειρία;![]()
Από ένα σημείο και μετά δεν μ'άρεσε να βαθμολογώ επιλογές άλλων και δεν μ'άρεσε να βαθμολογούν δικές μου επιλογές. Προτιμώ να μοιράζομαι μουσικές χωρίς βαθμολογίες, λειτουργώ πιο συναισθηματικά. Το δοκίμασα και δεν...![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Ξέχασες την τρολια που μας είπε ένα σούργελο ότι όταν δεχόμαστε επίθεση από τρία άτομα με μηχανάκι, πρέπει προτού αμυνθούμε, να ζητήσουμε ταυτότητες. Σούργελο.Sid Vicious έγραψε: 07 Φεβ 2025, 01:13Αν εξαιρέσεις κάποια που ανέβασε το λιπόψυχο λουζέρι άλλες τρολιές δεν είδανύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:45ναι, κάποια ήταν όμοιου ύφους, αλλά υπήρχαν και αρκετά διαφορετικάMisty_Blue έγραψε: 06 Φεβ 2025, 19:35 Αλήθεια δεν σου φαινόταν από ένα σημείο και μετά πως άκουγες παρόμοια κομμάτια σε κάθε γύρο.. ;
όχι;
κάτι μεταλιές, κάτι νταρκφολκίλες, κάτι σκυλάδικα, δε νομίζω
ότι όλα αυτά ήταν τρολιές ας πούμε
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
Ωωωωω πόσο ωραία το λες!
8 προς το παρόν, αργότερα σήμερα θα ανοίξω και σχετικό νήμα
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
BAN
POL
MOJ
SID
DRH
JIM
DRE
ΝΥΧ
BAN
POL
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Να φανταστώ ότι η ιδέα του bonus γύρου εγκαταλείφθηκε οριστικά; Προλαβαίναμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι. 
E, αφού δεν δήλωσαν αρκετοί συμμετοχή...dreamkey έγραψε: 07 Φεβ 2025, 17:04 Να φανταστώ ότι η ιδέα του bonus γύρου εγκαταλείφθηκε οριστικά; Προλαβαίναμε μέχρι το επόμενο παιχνίδι.![]()
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση