ΕΕ είσαι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέλη που έχω στο ignore
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Μέλη που έχω στο ignore
ελεύθερος επαγγελματίας.
-
Al Bundy
Ελεύθερος Επαγγελματίας εννοεί μωρή....
Ναι ρε το κατάλαβα. Ποια είσαι μη γμσ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Δεν θα έπρεπε να χαλιέσαι τόσο πολύ με το φόρουμ ούτε να παίρνεις πολύ σοβαρά το τι γράφεται. Αν σε ενοχλεί τόσο, τότε είναι γενικότερο πρόβλημα του φόρουμ. Π.χ. εγώ έχω φύγει από φόρουμ (την Lexilogia) ακριβώς γιατί με χαλούσε το κλίμα και δεν θέλω να χαλιέμαι. Υπάρχουν χρήστες της Λεξιλογίας που αγαπάω και πάντα θα αγαπάω, αλλά υπάρχουν και τοξικοί υπάνθρωποι που με χαλάνε στον βαθμό αναγούλας και επειδή δεν μ' αρέσει να αναγουλιάζω αποφάσισα να τζάσω.Last Veteran έγραψε: 18 Μαρ 2019, 22:25Δεν πάει έτσι. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να διαβάζει τις σιχασιες από κάνα δυό χαϊμένους. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μερικοί που τα ποστ τους συναγωνιζονται το ένα τ' άλλο ποιο θα κατεβάσει κι άλλο τα στάνταρ της κλίμακας Πλανκ στην ηλιθιότητα.hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:44 Σαν γενική οδηγία, όποιος δεν αντέχει το φορμάτ του φόρουμ, ας μην συμμετέχει.
Δεν θέλω ούτε καν να τα προσπερνάω.
Εγώ ας πούμε λόγω του ότι μπαίνω από κινητό διαολιζομαι αφάνταστα με τα λινκ που περιέχουν σεντοοοοονια ή με παραθέσεις των παράθεσεων της ανθυποπαραθεσης. Αν τρία άτομα έχουν ανταλλάξει απλά 10 σειρές κειμένου μεταξύ τους και γω για να τα δω θέλω 127 δρασκελιες αντίχειρα ζητώ που καήκαμε.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και 3η επιλογή, εκτός από "φίλος" και "αόρατος", να υπάρχει και ο "εχθρος", ακριβώς όπως το μπλοκ στο φβ. Και 100 παραθέσεις να υπαρχουν, αν έχει μέσα του οχτρου, το ποστ να είναι αόρατο κυριολεκτικά. Δεν θα βγάλουμε καρκίνο Χελη με τους ψυχανωμαλους.
Στην πυρά ή και στα τρένα
Δίχως δάχτυλα πιασμένα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Last Veteran
Δεν χαλιέμαι με το φόρουμ. Με 2-3 χαλιέμαι που είναι μόνο πνεύματα αντιλογιας και με τις τεράστιες παραθέσεις. Στο pc δεν τρέχει τίποτα και μισή οθόνη να πιάνουν οι παραθέσεις των προηγούμενων παλεύεται. Στο κινητό όμως όχι. Για 10 γραμμές φρέσκου κειμένου έχω σκρολαρει ολόκληρη σελίδα.hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 01:29
Δεν θα έπρεπε να χαλιέσαι τόσο πολύ με το φόρουμ ούτε να παίρνεις πολύ σοβαρά το τι γράφεται. Αν σε ενοχλεί τόσο, τότε είναι γενικότερο πρόβλημα του φόρουμ. Π.χ. εγώ έχω φύγει από φόρουμ (την Lexilogia) ακριβώς γιατί με χαλούσε το κλίμα και δεν θέλω να χαλιέμαι. Υπάρχουν χρήστες της Λεξιλογίας που αγαπάω και πάντα θα αγαπάω, αλλά υπάρχουν και τοξικοί υπάνθρωποι που με χαλάνε στον βαθμό αναγούλας και επειδή δεν μ' αρέσει να αναγουλιάζω αποφάσισα να τζάσω.
Δλδ damn.
- Βινόσαυρος
γιαυτό αποφευγουμε κινητά, ταμπλέτες και λοιπά σκρολιστικα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Last Veteran
Ήμουνα ο μεγαλύτερος πολέμιος των "κινητών στο ίντερνετ". Προδοσα τις ιδέες μου μόλις συνειδητοποίησα ότι το λαπτοπ ουσιαστικα το είχα για νοίκιασμα ταινιων.
ε, τωρα, ντροπης πραματα, να το αφηκεις να πεινασει το τσαμενο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 16:00
ναι βρε αλλά στην ουσία το δικό του γίνεται.
το ζήτημα είναι να μην του δίνεις ''τροφή''=προσοχή.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Θες να πεις ότι εδώ είναι ηπιότεροι;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 01:29Δεν θα έπρεπε να χαλιέσαι τόσο πολύ με το φόρουμ ούτε να παίρνεις πολύ σοβαρά το τι γράφεται. Αν σε ενοχλεί τόσο, τότε είναι γενικότερο πρόβλημα του φόρουμ. Π.χ. εγώ έχω φύγει από φόρουμ (την Lexilogia) ακριβώς γιατί με χαλούσε το κλίμα και δεν θέλω να χαλιέμαι. Υπάρχουν χρήστες της Λεξιλογίας που αγαπάω και πάντα θα αγαπάω, αλλά υπάρχουν και τοξικοί υπάνθρωποι που με χαλάνε στον βαθμό αναγούλας και επειδή δεν μ' αρέσει να αναγουλιάζω αποφάσισα να τζάσω.Last Veteran έγραψε: 18 Μαρ 2019, 22:25Δεν πάει έτσι. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να διαβάζει τις σιχασιες από κάνα δυό χαϊμένους. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μερικοί που τα ποστ τους συναγωνιζονται το ένα τ' άλλο ποιο θα κατεβάσει κι άλλο τα στάνταρ της κλίμακας Πλανκ στην ηλιθιότητα.hellegennes έγραψε: 18 Μαρ 2019, 20:44 Σαν γενική οδηγία, όποιος δεν αντέχει το φορμάτ του φόρουμ, ας μην συμμετέχει.
Εγώ ας πούμε λόγω του ότι μπαίνω από κινητό διαολιζομαι αφάνταστα με τα λινκ που περιέχουν σεντοοοοονια ή με παραθέσεις των παράθεσεων της ανθυποπαραθεσης. Αν τρία άτομα έχουν ανταλλάξει απλά 10 σειρές κειμένου μεταξύ τους και γω για να τα δω θέλω 127 δρασκελιες αντίχειρα ζητώ που καήκαμε.
Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και 3η επιλογή, εκτός από "φίλος" και "αόρατος", να υπάρχει και ο "εχθρος", ακριβώς όπως το μπλοκ στο φβ. Και 100 παραθέσεις να υπαρχουν, αν έχει μέσα του οχτρου, το ποστ να είναι αόρατο κυριολεκτικά. Δεν θα βγάλουμε καρκίνο Χελη με τους ψυχανωμαλους.
Δίχως δάχτυλα πιασμένα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ασέβαστος έγραψε: 19 Μαρ 2019, 13:53ε, τωρα, ντροπης πραματα, να το αφηκεις να πεινασει το τσαμενο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 16:00
ναι βρε αλλά στην ουσία το δικό του γίνεται.
το ζήτημα είναι να μην του δίνεις ''τροφή''=προσοχή.![]()
ε τα θέλετε τότε.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- hellegennes
Από μια σημαντική άποψη ναι. Αν σε ενοχλεί το passive aggressiveness, φέρ' ειπείν.Χαοτικός έγραψε: 19 Μαρ 2019, 14:44Θες να πεις ότι εδώ είναι ηπιότεροι;hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2019, 01:29Δεν θα έπρεπε να χαλιέσαι τόσο πολύ με το φόρουμ ούτε να παίρνεις πολύ σοβαρά το τι γράφεται. Αν σε ενοχλεί τόσο, τότε είναι γενικότερο πρόβλημα του φόρουμ. Π.χ. εγώ έχω φύγει από φόρουμ (την Lexilogia) ακριβώς γιατί με χαλούσε το κλίμα και δεν θέλω να χαλιέμαι. Υπάρχουν χρήστες της Λεξιλογίας που αγαπάω και πάντα θα αγαπάω, αλλά υπάρχουν και τοξικοί υπάνθρωποι που με χαλάνε στον βαθμό αναγούλας και επειδή δεν μ' αρέσει να αναγουλιάζω αποφάσισα να τζάσω.Last Veteran έγραψε: 18 Μαρ 2019, 22:25
Δεν πάει έτσι. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να διαβάζει τις σιχασιες από κάνα δυό χαϊμένους. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μερικοί που τα ποστ τους συναγωνιζονται το ένα τ' άλλο ποιο θα κατεβάσει κι άλλο τα στάνταρ της κλίμακας Πλανκ στην ηλιθιότητα.
Δίχως δάχτυλα πιασμένα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 2 Απαντήσεις