Ανεβάζουν τιμολόγια στο mydata, προηγουμένως έστελναν τιμολόγιο υπηρεσιών. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το υπόλοιπο ζήτημα.dna replication έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:07πως εκπίπτουν? εκδίδουν βεβαιωση οι τράπεζες?Δημοκράτης έγραψε: 18 Φεβ 2025, 10:59μπούρδες λένεΕρμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 10:54
α πολύ ωραία. Δηλαδή πληρώνω ετσιθελικά τις τράπεζες.
Όχι. Μετρητά μέχρι να σβήσει ο ήλιος, εκτος και μιλάμε για πολυεθνικές που χέστηκα να πληρώνουν νταβατζιλίκι στην τράπεζα.
τα έξοδα που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στις προμήθειες τραπζών εκπέπτουν φορολογίας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
- hellegennes
Re: 6.5 δις παραπάνω μετά την σύνδεση POS - Ταμειακών
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
gia εναν απροσδιοριστο λογο, καποιοι ειναι εναντια στο πλαστικο χρημα αναφανδον. Ισως λογω περιβαλλοντικων ανησυχιων.
Μην ανησυχειτε αγαπουλες, οι καρτες ειναι κατασκευασμενες απο ανακυκλωσιμο πλαστικο!!#@@@!!
Μην ανησυχειτε αγαπουλες, οι καρτες ειναι κατασκευασμενες απο ανακυκλωσιμο πλαστικο!!#@@@!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ούιι,πας καλά ρε; Σε ποιον κόσμο ζείτε;
Βρακιά απ΄τη λαϊκή λέμε
- hellegennes
Και τώρα μπορείς να μην χτυπάς τα μετρητά για να καλύπτεις την διαφορά. Αν δηλαδή πριν χτυπούσες αραιά και πού, ίσα για να καλύπτεις τις συναλλαγές POS (οι οποίες πριν έλεγες ότι είναι το 90% οπότε ποια η διαφορά δεν ξέρω), το ίδιο μπορείς να κάνεις και τώρα· να χτυπάς απόδειξη μόνο όταν κάποιος πληρώνει με κάρτα.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:11Φαινοταν αλλα μπορουσες να τις καλυψεις με τα υπαρχουσα χτυπημενα .hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:07
Τα αρχίδια μου έχεις συμπεριλάβει. Όλες οι συναλλαγές από POS φαινόταν στην ΑΑΔΕ και πριν. Είσαι τόσο ηλίθιος που δεν το καταλαβαίνεις; ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Σου λεμε πως πλεον οταν περνας καρτα πρεπει να κοβεις το αντιστοιχο ποσο πριν για να δωσει το ποσ εντολη να περαστει η καρτα .
μας κοροιδευεις ετσι ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εχεις και τρεχεις μαγαζι ?
- hellegennes
Τι γελάς, μωρή ηλίθια, με τα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Τόσο σου έχει σαλέψει από το γύρισμα μπιφτεκιών στα Burger King;Οργισμένος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:10hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:06Έχω στατιστικά 10 ετών. Είναι ανοδική η πορεία αλλά πολύ σταθερά κοντά στο 1/3 των συναλλαγών τα 5 τελευταία χρόνια. Εξάλλου αυτό δεν είναι μόνο της δικής μου επιχείρησης στατιστικά, είναι στατιστική όλου του κράτους. Ούτε στην πιο Hardcore ευρωπαϊκή χώρα υπέρ των ηλεκτρονικών πληρωμών δεν πλησιάζουν τα ποσοστά που λες.Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 15:18 Τι λαθος μωρε χελη ? αρχισες τα σπαστικα σου ? υπαλληλος σε φουρνο ημουν 4 χρονια ( με συναλαγες απο 5 ευρω ως 20 μεσο ορο για πελατη ) . ε 2 χρονια τωρα πληρωνουν σχεδον ολοι ολοι καρτα
Δεν θελω να σκεφτω τι γινεται σε ρουχα - παππουτσια που μιλαμε για συναλαγες 100 και 500 ευρω .
Αυτά είναι συμπεράσματα της ΕΚΤ για το 2024:
Cash was the most frequently used payment method at the POS in the euro area and was used in 52% (59%) of transactions, but the share of cash payments has declined.
In terms of value, the most important single payment instrument was cards, with a share of 45% (46%). Cash had a share of 39% (42%).
Cash was the most frequently used payment method for small-value payments at the POS, in line with previous surveys. For payments over €50, cards were the most frequently used payment method.
Για την ακρίβεια, η χώρα με την μικρότερη αξία σε συναλλαγές με μετρητά ήταν η Ολλανδία με 22%. Στην Ελλάδα ήταν στο 54%. Υπόψη ότι αυτά περιλαμβάνουν μόνο τις φανερές συναλλαγές, όχι τις μάυρες. Στην Ελλάδα εκτιμώνται οι πληρωμές σε μετρητά στα 2/3 του συνόλου, στην Ολλανδία είναι λογικά κοντά στο 27%.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:16Τι γελάς, μωρή ηλίθια, με τα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Τόσο σου έχει σαλέψει από το γύρισμα μπιφτεκιών στα Burger King;Οργισμένος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:10hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:06
Έχω στατιστικά 10 ετών. Είναι ανοδική η πορεία αλλά πολύ σταθερά κοντά στο 1/3 των συναλλαγών τα 5 τελευταία χρόνια. Εξάλλου αυτό δεν είναι μόνο της δικής μου επιχείρησης στατιστικά, είναι στατιστική όλου του κράτους. Ούτε στην πιο Hardcore ευρωπαϊκή χώρα υπέρ των ηλεκτρονικών πληρωμών δεν πλησιάζουν τα ποσοστά που λες.
Αυτά είναι συμπεράσματα της ΕΚΤ για το 2024:
Cash was the most frequently used payment method at the POS in the euro area and was used in 52% (59%) of transactions, but the share of cash payments has declined.
In terms of value, the most important single payment instrument was cards, with a share of 45% (46%). Cash had a share of 39% (42%).
Cash was the most frequently used payment method for small-value payments at the POS, in line with previous surveys. For payments over €50, cards were the most frequently used payment method.
Για την ακρίβεια, η χώρα με την μικρότερη αξία σε συναλλαγές με μετρητά ήταν η Ολλανδία με 22%. Στην Ελλάδα ήταν στο 54%. Υπόψη ότι αυτά περιλαμβάνουν μόνο τις φανερές συναλλαγές, όχι τις μάυρες. Στην Ελλάδα εκτιμώνται οι πληρωμές σε μετρητά στα 2/3 του συνόλου, στην Ολλανδία είναι λογικά κοντά στο 27%.![]()
https://www.ecb.europa.eu/press/stats/p ... 0Table%201).
In the first half of 2024, the total number of non-cash payment transactions[5] in the euro area increased by 7.4% to 72.1 billion compared with the first half of 2023, while the corresponding total value increased by 1.9% to €113.5 trillion. Card payments accounted for 56% of the total number of transactions, while credit transfers accounted for 22%, direct debits for 15% and e-money payments for 6%. The remaining 1% comprised cheques, money remittances and other payment services (see annex, Table 1).
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και πριν τη σύνδεση, μια χαρά μπορούσε να βρεθεί μια ηλεκτρονική συναλλαγή που δε συνοδεύοταν από αντίστοιχο παραστατικόΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:02
1 + 1 κανει 2 . τελος . ειρωνικα ξε ειρωνικα δεν το γνωριζω . πλεον οποιος πληρωνει καρτα ειναι απαραιτητη αποδειξη . πριν την συνδεση ηταν πιο
χαλαρα . και το ιδανικοτερο σεναριο ( φορολογικα ) θα ηταν αν ολοι πληρωναν καρτα οπου ολα θα φευγαν με αποδειξεις .
ειναι απλα πραγματα και οχι κβαντομηχανικη .
και τώρα μπορεί κάποιος να παρακάμψει την απόδειξη (χτυπάει προ-είσπραξη και δε κόβει απόδειξη η ταμειακή)
αυτός που θέλει να φοροδιαφύγει θα το κάνει. αλλά όπως και πριν έτσι και τώρα μπορούν οι αρχές να τον εντοπίσουν πολύ εύκολα εφόσον πληρώθηκε με κάρτα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
οχι πριν την συνδεση ηταν διαφορετικα . δεν θα τα εξισωσουμε ολα για να σας βγει το αφηγημα . χτυπηθειτε κλαφτε , τραβηχτε τις ρωγες σας η οτι αλλο σας κανει κεφι αλλα απο οταν συνδεθηκαν τα πος με την ταμειακη ο πωτητης πρεπει να κοψει αποδειξη για το καθε ενα πληρωτέο ξεχωριστα σε καθε συναλαγη με ποσ . σας αρεσει ? καλως . δεν σας αρεσει ? καλυτερα . η πραγματικοτητα ειναι αυτη , και τα συζητησαμε και πιο πριν . δεν θα (ξανα)ανακαλυψουμε τον τροχο για 5 εμμονικους κουλη γαμιεσαι .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:22και πριν τη σύνδεση, μια χαρά μπορούσε να βρεθεί μια ηλεκτρονική συναλλαγή που δε συνοδεύοταν από αντίστοιχο παραστατικόΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:02
1 + 1 κανει 2 . τελος . ειρωνικα ξε ειρωνικα δεν το γνωριζω . πλεον οποιος πληρωνει καρτα ειναι απαραιτητη αποδειξη . πριν την συνδεση ηταν πιο
χαλαρα . και το ιδανικοτερο σεναριο ( φορολογικα ) θα ηταν αν ολοι πληρωναν καρτα οπου ολα θα φευγαν με αποδειξεις .
και τώρα μπορεί κάποιος να παρακάμψει την απόδειξη (χτυπάει προ-είσπραξη και δε κόβει απόδειξη η ταμειακή)
αυτός που θέλει να φοροδιαφύγει θα το κάνει. αλλά όπως και πριν έτσι και τώρα μπορούν οι αρχές να τον εντοπίσουν πολύ εύκολα εφόσον πληρώθηκε με κάρτα
- hellegennes
Αφού δεν ξέρεις αγγλικά, ρε βλάκα, τι μου δείχνεις κείμενα που δεν ξέρεις τι λένε; Σου έβαλα ή όχι την έκθεση της ΕΚΤ;Οργισμένος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:19hellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:16Τι γελάς, μωρή ηλίθια, με τα στατιστικά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Τόσο σου έχει σαλέψει από το γύρισμα μπιφτεκιών στα Burger King;https://www.ecb.europa.eu/press/stats/p ... 0Table%201).
In the first half of 2024, the total number of non-cash payment transactions[5] in the euro area increased by 7.4% to 72.1 billion compared with the first half of 2023, while the corresponding total value increased by 1.9% to €113.5 trillion. Card payments accounted for 56% of the total number of transactions, while credit transfers accounted for 22%, direct debits for 15% and e-money payments for 6%. The remaining 1% comprised cheques, money remittances and other payment services (see annex, Table 1).
Πάρε και τα αναλυτικά στοιχεία, λαλημένε:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μην εξάπτεσαι φίλε μουΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:26οχι πριν την συνδεση ηταν διαφορετικα . δεν θα τα εξισωσουμε ολα για να σας βγει το αφηγημα . χτυπηθειτε κλαφτε , τραβηχτε τις ρωγες σας η οτι αλλο σας κανει κεφι αλλα απο οταν συνδεθηκαν τα πος με την ταμειακη ο πωτητης πρεπει να κοψει αποδειξη για το καθε ενα πληρωτέο ξεχωριστα σε καθε συναλαγη με ποσ . σας αρεσει ? καλως . δεν σας αρεσει ? καλυτερα . η πραγματικοτητα ειναι αυτη , και τα συζητησαμε και πιο πριν . δεν θα ανακαλυψουμε τον τροχο για 5 εμμονικους κουλη γαμιεσαι .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:22και πριν τη σύνδεση, μια χαρά μπορούσε να βρεθεί μια ηλεκτρονική συναλλαγή που δε συνοδεύοταν από αντίστοιχο παραστατικόΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:02
εγώ απλά σου επισήμανα ότι αν ο άλλος θελήσει να πληρωθεί με κάρτα και να μην κόψει, μπορεί να το κάνει, του δίνεται αυτή η δυνατότητα
βέβαια είναι πολύ πολύ εύκολο να πιαστεί αλλά και πριν ήταν
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
το στανιο μ μεσα . θελω και να φυγω κιολας για σουπερ μαρκετ . εχεις χειριστει ποτε ταμειακη ? αν ο αλλος πληρωνει με καρτα ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΨΕΙΣ αποδειξη .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:32μην εξάπτεσαι φίλε μουΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:26οχι πριν την συνδεση ηταν διαφορετικα . δεν θα τα εξισωσουμε ολα για να σας βγει το αφηγημα . χτυπηθειτε κλαφτε , τραβηχτε τις ρωγες σας η οτι αλλο σας κανει κεφι αλλα απο οταν συνδεθηκαν τα πος με την ταμειακη ο πωτητης πρεπει να κοψει αποδειξη για το καθε ενα πληρωτέο ξεχωριστα σε καθε συναλαγη με ποσ . σας αρεσει ? καλως . δεν σας αρεσει ? καλυτερα . η πραγματικοτητα ειναι αυτη , και τα συζητησαμε και πιο πριν . δεν θα ανακαλυψουμε τον τροχο για 5 εμμονικους κουλη γαμιεσαι .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:22
και πριν τη σύνδεση, μια χαρά μπορούσε να βρεθεί μια ηλεκτρονική συναλλαγή που δε συνοδεύοταν από αντίστοιχο παραστατικό
εγώ απλά σου επισήμανα ότι αν ο άλλος θελήσει να πληρωθεί με κάρτα και να μην κόψει, μπορεί να το κάνει, του δίνεται αυτή η δυνατότητα
- Otto Weininger
Έχει γαμησει εξίσου Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία κλπ.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 14:23Πως γίνεται αυτη η ενέργεια όμως να έχει γαμήσει μόνο την Ελλάδα τόσο πολύ;Otto Weininger έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:57Όλα τα κοιτάνε.Ερμής έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:47
Αν δε κάνει κάτι με την ακρίβεια και κυρίως με τη στέγαση στην Αθήνα, θα έχει πρόβλημα
Αυτά που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ήταν ένα τεράστιο τίποτα, απλά βοήθησε τους ιδιοκτήτες και τι περίεργο αυτοί οι μαυραγορίτες τα παντελόνιασαν και στην αγορά δε παρατηρήθηκε η πραγματική ελάφρυνση.
Εντελώς στεγνά κομματικά, οι ΔΥ συνεισφέρουν στην οικονομία(όχι όσο νομίζεις γιατί είναι και τσίπηδες) αλλά δε θα συνεισφέρουν εκλογικά όσο νομίζει η ΝΔ
Με την στέγαση δεν ξέρω τι θα κάνουν. Με την ακρίβεια είναι καθαρά θέμα ενέργειας. Εκεί θα γινουν πράγματα.
Εχεις βγει και μάλιστα πολλές φορές εκτός Ελλάδος, θα έχεις δει ελληνικά προϊόντα, φθηνότερα στην τάδε κεντροευρωπαϊκή χώρα απο ότι στην ίδια την χώρα τους.
Γιατί;
Και σε λογαριασμούς και στα αγαθά.
Μιλάω για χώρες που ξέρω δηλαδή.
Το ίδιο γαμησι έπεσε και στις ΗΠΑ με τρελες αυξήσεις σε όλα.
Τώρα το γιατί ελληνικά προϊόντα είναι φτηνότερα έξω από μέσα έχει να κάνει πολλά και κυρίως με αυτούς που τα πουλάνε.
Για τα σπίτια συμφωνώ, αν και έχω να σου πω ότι δεν είναι μόνο το Airbnb που τους έχει οδηγήσει στην τρέλα. Εξαρτάται από την περιοχή.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι έχω χειριστεί. λέγεται προ-είσπραξη. το κάνουν όταν σου κόβουν τιμολόγιο για να ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:34το στανιο μ μεσα . θελω και να φυγω κιολας για σουπερ μαρκετ . εχεις χειριστει ποτε ταμειακη ? αν ο αλλος πληρωνει με καρτα ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΨΕΙΣ αποδειξη .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:32μην εξάπτεσαι φίλε μουΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:26
οχι πριν την συνδεση ηταν διαφορετικα . δεν θα τα εξισωσουμε ολα για να σας βγει το αφηγημα . χτυπηθειτε κλαφτε , τραβηχτε τις ρωγες σας η οτι αλλο σας κανει κεφι αλλα απο οταν συνδεθηκαν τα πος με την ταμειακη ο πωτητης πρεπει να κοψει αποδειξη για το καθε ενα πληρωτέο ξεχωριστα σε καθε συναλαγη με ποσ . σας αρεσει ? καλως . δεν σας αρεσει ? καλυτερα . η πραγματικοτητα ειναι αυτη , και τα συζητησαμε και πιο πριν . δεν θα ανακαλυψουμε τον τροχο για 5 εμμονικους κουλη γαμιεσαι .
η ταμειακή σε αυτή τη περίπτωση τυπώνει μόνο την είσπραξη του POS, ΧΩΡΙΣ αποδειξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 18 Φεβ 2025, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Νon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:34το στανιο μ μεσα . θελω και να φυγω κιολας για σουπερ μαρκετ . εχεις χειριστει ποτε ταμειακη ? αν ο αλλος πληρωνει με καρτα ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΨΕΙΣ αποδειξη .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:32μην εξάπτεσαι φίλε μουΝon4me έγραψε: 18 Φεβ 2025, 16:26
οχι πριν την συνδεση ηταν διαφορετικα . δεν θα τα εξισωσουμε ολα για να σας βγει το αφηγημα . χτυπηθειτε κλαφτε , τραβηχτε τις ρωγες σας η οτι αλλο σας κανει κεφι αλλα απο οταν συνδεθηκαν τα πος με την ταμειακη ο πωτητης πρεπει να κοψει αποδειξη για το καθε ενα πληρωτέο ξεχωριστα σε καθε συναλαγη με ποσ . σας αρεσει ? καλως . δεν σας αρεσει ? καλυτερα . η πραγματικοτητα ειναι αυτη , και τα συζητησαμε και πιο πριν . δεν θα ανακαλυψουμε τον τροχο για 5 εμμονικους κουλη γαμιεσαι .
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση