!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Re: ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Ενιγουέι, καλή συνέχεια στους ερωτύλους και προσοχή μην πάθετε κάποιο ισχυακό από το βίαιο σεξ που θα ακολουθήσει. Σεμνά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Γλυκούλια είναιΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 21:01Ε, κάτι τέτοια κάνουν με καρδουλίστικα μπωλάκια και καταστρέφουν πλήρως το όποιο ερωτικό σκηνικό της μπάρας.
Ανεπίδεκτοι μάθησης.
Δεν μας έφταναν τα αντικαπνιστικά, που αφαίρεσαν τον καπνό από τις χολυγουντιανές προσομοιώσεις, άλλαξαν και τα τασάκια με κουτσουμπακικά μπωλάκια.
ειμαι ολα αυταFata_Morgana έγραψε: 14 Φεβ 2025, 12:23Απαπα. Δεν είναι κακό να εκφράζει ένας άνθρωπος τον ερωτά του, αγάπη του κτλ και εσύ τέτοιος είσαι και μη το αρνείσαι. Είσαι βαθύτατα συναισθηματικός και τρυφερός και ρομαντικος με τη γυναίκα που θα έχεις ερωτευτεί![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Καλά εντάξει, σημασία έχει ότι είσαιΑγις έγραψε: 14 Φεβ 2025, 22:23ειμαι ολα αυταFata_Morgana έγραψε: 14 Φεβ 2025, 12:23Απαπα. Δεν είναι κακό να εκφράζει ένας άνθρωπος τον ερωτά του, αγάπη του κτλ και εσύ τέτοιος είσαι και μη το αρνείσαι. Είσαι βαθύτατα συναισθηματικός και τρυφερός και ρομαντικος με τη γυναίκα που θα έχεις ερωτευτεί![]()
- δεν το αρνουμαι
- ομως με πολλες γυναικες συγχρονως
![]()
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
τελικα δεν μπορεις να περιγραψεις τι ειναι γυναικα χωρις να χρησιμοποιησεις τη λεξη γυναικα;Polaris3 έγραψε: 14 Φεβ 2025, 18:26 Τι είναι γυναίκα ? Ενα ενήλικο άτομο που αυτοπροσδιορίζεται γυναίκα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Nαι.Polaris3 έγραψε: 14 Φεβ 2025, 20:40ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2025, 19:12Έχεις μείνει πίσω.Polaris3 έγραψε: 14 Φεβ 2025, 18:26
Χαχα, πολύ αστείο, ναι είσαι κροκόδειλος, αρκεί να το δηλώσεις.
Κλασσική γελοιοποίηση που κάνουν οι δεξιοί για τα τρανς ζητήματα με ανόητες προτάσεις του τύπου ''αν δηλώσω ότι είμαι τελεφερίκ, είμαι τελεφερίκ''.
Γυναίκα και άντρας δεν είναι μόνο ένα πράγμα αλλά σύνολο πραγμάτων, κοινωνία και βιολογία, sex και gender που λέμε στο χωριό μου.
Οι κοινωνικοί κανόνες και προσδοκίες (πχ οι άντρες δεν επιτρέπονται να βάφονται και να φορούν φούστα) συν την βιολογία, χωρίς φυσικά να είναι απαραίτητο (χρωμοσώματα, γενετικά όργανα κλπ).
Το κοινωνικό αλλάζει, πχ οι αριστοκράτες άντρες του 17 αιώνα μπορούσαν να βάφονται, να φορούν τακούνια και φούστες, οι γυναίκες πριν από 150 χρόνια δεν επιτρέπονταν να φοράνε παντελόνια.
Τι είναι γυναίκα ? Ενα ενήλικο άτομο που αυτοπροσδιορίζεται γυναίκα άσχετα αν τα βιολογικά χαρακτηριστικά ευθυγραμμίζονται ή όχι με τους στενούς παραδοσιακούς ορισμούς.
Αν πετάξεις τις κλασσικές παπαριές που πετάνε οι δεξιοί, δηλαδή ''αν φορέσω περούκα και πω ότι είμαι γυναίκα, τότε είμαι ?'' ε δεν σου κόβει και πολύ, χαμηλό iq.
Σας λυπάμαι.
[img]https://i.postimg.cc/J7fzHn5h/2025 ... .png[/img]
https://www.in.gr/2024/04/18/go-fun/iap ... ion-akita/
Την πέταξες πάλι την μαλακία σου. Τα τρανς άτομα είναι σαν εκείνους που...φορούν μια στολή σκύλου.
Η διαφορά είναι ότι αυτοί που φοράνε στολή σκύλου δεν βάζουν και τσιπάκι ούτε πηγαίνουν στον κτηνίατρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Δε μας είπες, πως πέρασες ΕΣΥ τον άγιο Βαλεντίνο;ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 15 Φεβ 2025, 08:12 https://www.neopolis.gr/odigos-vasikia-kalokairi/
Ορίστε, λοιπόν, η "ισότητα" και ο "φεμινισμός" του σύγχρονου δυτικού κόσμου, όπως τον αντιλαμβάνονται οι μάζες: ο άντρας οφείλει να οργανώσει τη βραδιά, να διαλέξει το δώρο, να κάνει τη ρομαντική κίνηση. "Τι δώρο θα της κάνεις;" – ποιος τολμάει να ρωτήσει "τι δώρο θα σου κάνει αυτή"; "Πού θα την πας;" – αλλά κανείς δεν αναρωτιέται "πού θα σε πάει";
Ολόκληρη η ρητορική είναι φτιαγμένη για να διατηρεί τη γυναίκα στο ρόλο της χειραγωγούμενης αποδέκτριας προνομίων, αντί να την αντιμετωπίζει ως ισότιμο πρόσωπο.
Αυτή είναι η "απελευθέρωση" που πλάσαρε ο καταναλωτικός κόσμος: μια ακόμα εξιδανίκευση της παλιάς ανισορροπίας. Η γυναίκα παραμένει αντικείμενο περιποίησης, η οποία απλά τώρα δεν επιβάλλεται από την παλιά, κλασική πατριαρχία, αλλά από τον σύγχρονο εμπορευματοποιημένο ρομαντισμό. Οι ίδιες αντιλήψεις, σε νέα συσκευασία, με αρωματικά κεριά και κρασί – αρκεί να πληρώσεις αρκετά για να κρατήσεις το παραμύθι ζωντανό.
Αλλά εντάξει, μην το χαλάμε. Να πάτε την εκλεκτή σας για γευσιγνωσία κρασιού, να φροντίσετε να υπάρχουν λουλούδια, να έχετε και "ρομαντική playlist" στο αυτοκίνητο. Και αύριο, όλα αυτά ξεχνιούνται, και η γυναίκα επιστρέφει στο ρόλο της "χειραφετημένης" που εξακολουθεί να περιμένει να της φερθούν σαν βασίλισσα. Όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί έτσι λέει το σενάριο.
Ολόκληρη η ρητορική είναι φτιαγμένη για να διατηρεί τη γυναίκα στο ρόλο της χειραγωγούμενης αποδέκτριας προνομίων, αντί να την αντιμετωπίζει ως ισότιμο πρόσωπο.
Αυτή είναι η "απελευθέρωση" που πλάσαρε ο καταναλωτικός κόσμος: μια ακόμα εξιδανίκευση της παλιάς ανισορροπίας. Η γυναίκα παραμένει αντικείμενο περιποίησης, η οποία απλά τώρα δεν επιβάλλεται από την παλιά, κλασική πατριαρχία, αλλά από τον σύγχρονο εμπορευματοποιημένο ρομαντισμό. Οι ίδιες αντιλήψεις, σε νέα συσκευασία, με αρωματικά κεριά και κρασί – αρκεί να πληρώσεις αρκετά για να κρατήσεις το παραμύθι ζωντανό.
Αλλά εντάξει, μην το χαλάμε. Να πάτε την εκλεκτή σας για γευσιγνωσία κρασιού, να φροντίσετε να υπάρχουν λουλούδια, να έχετε και "ρομαντική playlist" στο αυτοκίνητο. Και αύριο, όλα αυτά ξεχνιούνται, και η γυναίκα επιστρέφει στο ρόλο της "χειραφετημένης" που εξακολουθεί να περιμένει να της φερθούν σαν βασίλισσα. Όχι γιατί το αξίζει, αλλά γιατί έτσι λέει το σενάριο.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6

Scouser.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:33ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Φεβ 2025, 12:10 Ιδέες, προτάσεις, εκδηλώσεις, δώρα, φλόραλ αρέιντζμεντς κλπ. κλπ. Εγώ λέω να την πάω για γευσιγνωσία κρασιού, αλλά δεν ξέρω για μετά![]()
ντι μάινους 6
Scouser.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τοξοβολος , μαδουραιος , πηζομπουτο σε στιγμες χαλαρωσης πριν τα σπασουν στον ξυριζα .

Σιγά μην είναι σαν τον κασέλ και τον δκο του, τα μπαζοχύματα που ανέφερες.Νon4me έγραψε: 15 Φεβ 2025, 17:38 Τοξοβολος , μαδουραιος , πηζομπουτο σε στιγμες χαλαρωσης πριν τα σπασουν στον ξυριζα .
![]()
Ισχύει και για τα φερόμενα ως στρέιτ παρτάλια του μαδουρέικου πολιτικού φανκλαμπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ο ταιλερ μου θυμιζει τουνη σε ανδρικο , ο κασελ ενταξει ασχημο δεν τον λες . το σετερ ειναι σετερ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 79 Απαντήσεις
- 2468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 20 Απαντήσεις