Εγώ αναρωτιέμαι γιατι δεν πακετάρετε εσείς.zteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:37 Πάτε καλά ρε τσακώνεστε ποια χώρα θα είναι καλύτερη πουτανα στον Τραμπ.
Ας στείλει όποιον θέλει πρεσβευτή αλλά να κάνει αυτό που είπε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στον απομωνοτισμο και να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και εάν θέλουν να τους βοηθήσουμε να πακεταρουν στην Σούδα καθώς θα την αφήνουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Οι ΗΠΑ θεωρούν τόσο μπουρδέλο το Κουλισταν που στέλνουν παρουσιάστρια και γκόμενα του γιου για πρέσβειρα
Παράτησε ο Ντον Τζούνιορ το κορίτσι μας για τον 18 χρόνια μικρότερο κλώνο της
https://twitter.com/nypost/status/1866644462023176620
Μάλλον και γω το ίδιο θα έκανα
https://www.instagram.com/p/Cu9rQeEAmgY/?img_index=1
https://twitter.com/nypost/status/1866644462023176620
Μάλλον και γω το ίδιο θα έκανα
https://www.instagram.com/p/Cu9rQeEAmgY/?img_index=1
Πόσες φορές μας έχουν πουλήσει σύμμαχοι μας? Τι περιμένετε να σας σώσει ο σταρχιδιστης Ντόναλντ. Από την στιγμή που σε περίπτωση σας επιτεθεί η Τουρκία δεν θα αποχωρησετε από το ΝΑΤΟ τότε θα έρθει μια νύχτα ο Ταγιπ και όλα θα είναι μια χαρά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Re: Θα φάτε καλά ζώα...
ok.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:09Αποτυχημένη δεν είναι.Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:03Το "αποτυχημένο πορνίδιο" απο που προκύπτει ακριβώς;Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 12:21
Tι νομιζεις δλδ οτι ο πρεσβης ειναι για δημοσιες σχεσεις και φεησμπουκ οποτε οκ ας βαλουμε ενα αποτυχημενο πορνιδιο εκει , δεν χαλασε κι ο κοσμος;;;
Εισαστε καλα;
το "πορνίδιο";
λόγω ομορφιάς φαντάζομαι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Tα τσίπουρα δε φταίνε σε τίποτε ,μαλακίες κάνουν και μόνοι τους.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:08Κι αν μπουκαρουν οι Τούρκοι θα πεις , οκ ρε Ντοναλντ πάνω στα τσιπούρα είπαμε κ μια μαλακια παραπάνωzteo έγραψε: 11 Δεκ 2024, 17:37 Πάτε καλά ρε τσακώνεστε ποια χώρα θα είναι καλύτερη πουτανα στον Τραμπ.
Ας στείλει όποιον θέλει πρεσβευτή αλλά να κάνει αυτό που είπε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στον απομωνοτισμο και να διαλύσει το ΝΑΤΟ. Και εάν θέλουν να τους βοηθήσουμε να πακεταρουν στην Σούδα καθώς θα την αφήνουν.
- Dwarven Blacksmith
Ε είναι λίγο υποκειμενικό. Η ομορφιά δε μου λέει κάτι.Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:18ok.
το "πορνίδιο";
Το ότι υπήρξε μοντέλο, ότι έχει παντρευτεί ένα Κυβερνήτη, ένα CEO, κι πήρε αξίωμα μετά από dating με γιο Προέδρου εμένα κάτι μου λέει. Σε άλλους μπορεί να μη λέει.
Όχι ότι με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα το θέμα, τη μαλακία μου θέλω να πω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Guilfoyle boasted that she was talented at providing oral sex.Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:03Το "αποτυχημένο πορνίδιο" απο που προκύπτει ακριβώς;Οργισμένος έγραψε: 11 Δεκ 2024, 12:21Tι νομιζεις δλδ οτι ο πρεσβης ειναι για δημοσιες σχεσεις και φεησμπουκ οποτε οκ ας βαλουμε ενα αποτυχημενο πορνιδιο εκει , δεν χαλασε κι ο κοσμος;;;Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2024, 10:19
Μόνο στα αρχίδια του δε σε γράφει εν τω μεταξύ, αλλά πάτε πάλι να στήσετε αφήγημα εκεί που δεν υπάρχει.
Παρουσιάζετε τον Τράμπ σαν 12 χρόνο.
Εν τω μεταξύ, τι παραπάνω έχει, στο οτιδήποτε, ο τωρινός Πρέσβης από την συγκεκριμενη ώστε να λέτε ότι μας στέλνουν κάτι σκάρτο;
Και γιατί προσβάλεις - ξανά - τον Τράμπ υπονοώντας ότι είναι σκάρτο ένα άτομο που το είχε κυριολεκτικά στο πιο στενό team του;
Εισαστε καλα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Προκύπτει από το ότι ήταν σύζυγος του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Νιούσομ που λεγόταν ότι μπορεί να κατέβει φέτος για υποψήφιος πρόεδρος των Δημοκρατικών αλλά δεν το έκανε διότι στην αρχή προόριζαν τον Μπάιντεν αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα κατέβει το 2028.Otto Weininger έγραψε: 11 Δεκ 2024, 18:18ok.
το "πορνίδιο";
Άρα έχει διακομματικές προτιμήσεις.
- Frappezitis
Όταν οι ΗΠΑ σε θεωρούν ένα από τα πιο υπάκουα σκυλάκια, καλά κάνουν και σε ξευτιλιζουν, διορίζοντας ως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, πρώην "γκόμενα" του κανακαρη Τράμπ, άσχετη όχι απλά με την εξωτερική πολιτική, αλλά και με την πολιτική γενικότερα.
Θα μου πει κανείς πως τα πρόσωπα έπονται της πολιτικής και λίγη σημασία έχει ποιος θα είναι πρέσβης.
Θα συμφωνήσω.
Αλλά για σκεφτείτε να προτεινοταν για ΠτηςΔ η Αννιτα?
Κατά τα άλλα κρεμάστε ελληνικές σημαίες μπατριωτες.
Χεσμενους σας έχουν.
Και σας το λένε μέσα στα μούτρα σας.
Θα μου πει κανείς πως τα πρόσωπα έπονται της πολιτικής και λίγη σημασία έχει ποιος θα είναι πρέσβης.
Θα συμφωνήσω.
Αλλά για σκεφτείτε να προτεινοταν για ΠτηςΔ η Αννιτα?
Κατά τα άλλα κρεμάστε ελληνικές σημαίες μπατριωτες.
Χεσμενους σας έχουν.
Και σας το λένε μέσα στα μούτρα σας.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Βλέπω φλογερό ειδύλλιο Κούλη- Κίμπερλυ
'Καλέ,τι γκόμενος είσαι εσύ;"
" Μανάρα μου"

" Μανάρα μου"
Μπα ο Κούλης εδώ και καιρό πρέπει να το γυαλίζει το πόμολο...Στύξ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 19:33 Βλέπω φλογερό ειδύλλιο Κούλη- Κίμπερλυ![]()
" Μανάρα μου"
![]()
![]()
Kαι σε μας δε λέτε τίποτα;
Πάω να παίξω κάνα παιχνίδι ,αύριο θα τα πάμε περίπατο, να βοσκήσουνε
σε περίπτωση που δεν το διάβασες είναι πρώην εισαγγελέαςΣτύξ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 19:33 Βλέπω φλογερό ειδύλλιο Κούλη- Κίμπερλυ![]()
" Μανάρα μου"
![]()
![]()
παρουσιάστρια στύλ τρέμη; ή η ξανθιά του σκάι που ήταν με το αποτυχημένο δήμαρχο αθήνας;
θα έβγαζες άκρη μαζί τους..
μωρέ πολιτικός να ήσουνα διπλωμάτης να ήσουνα αυτές πεταλώνουν τζιτζίκια
αρα μην την υποτιμάς
είναι πολύ περπατημένη...
θα τον σκίσει σα σαρδέλα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Οργισμένος
Ma φυσικα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 11 Δεκ 2024, 15:51 Και γαμω τα κριτήρια για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού έχει ο Τραμπ.Οποιος έχει περάσει από το Fox news και έχει γλείψει αρκετά τους Τραμπ και Μάσκ διορίζεται σε θέση ευθύνης.
Ειναι ηλιου φαεινοτερο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 875 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 4 Απαντήσεις