!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περί του Black Lives Matter
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Περί του Black Lives Matter
Ναι και ; Αυτό είναι μία φωτογραφία.
Εχεις ακούσει ποτέ διαλέξεις του Πήτερσον ; Συνεντεύξεις ; Τον έχεις ακούσει να αναφέρεται ποτέ αρνητικά η μειωτικά απέναντι στους τρανς ;
Το ότι φωτογραφίζομαι με κάποιους δεν σημαίνει ότι ασπάζομαι τις απόψεις τους.
Εχεις ακούσει ποτέ διαλέξεις του Πήτερσον ; Συνεντεύξεις ; Τον έχεις ακούσει να αναφέρεται ποτέ αρνητικά η μειωτικά απέναντι στους τρανς ;
Δεν ξέρω για το σύνθημα, αλλά ξέρω ότι η καταπίεση, η φτώχεια και η περιθωριοποίηση παράγουν εσωτερική βία.Otto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:44 Έχει καταλάβει κανείς πως έχει προκύψει αυτό ; Θέλω να πω, από την στιγμή που σχεδόν το 90% των φόνων όπου τα θύματα είναι μαύροι, έχουν γίνει από μαύρους, πως βγήκε το σύνθημα ;
Επομένως, όταν βλέπεις φτωχούς να σφάζονται για ένα κομμάτι ψωμί, ψάξε να βρεις ποιος κρατά τα υπόλοιπα ψωμιά.
Έκανε υστερική παρερμηνία του νόμου μιλώντας για φυλακίσεις, ουσιαστικά ζωγραφίζοντας τους τρανς σαν μέγιστη πολιτιστική απειλή, σαν το φοσίλι καλή ώρα. Αυτό σε συνδυασμό με τις νερόβραστες αντιδράσεις διάφορων βαψομαλλιάδων ακτιβιστών φοιτητών τον έφερε overnight στο προσκήνιο και κέρδισε τις εντυπώσεις στην κοινότητα των deplorables.break έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:13Η διαφωνία του Πήτερσον είχε να κάνει αποκλειστικά με την επιβολή γλώσσας. Ο Πήτερσον θεωρούσε ότι ο νόμος που ήταν τότε να περαστεί ήταν αρκετά ασαφής ώστε να περιλαμβάνει την χρήση αντωνυμιών ως βάση για διάκριση πάνω στην ταυτότητα. Πάνω σε αυτό το θέμα ξεκίνησε την αντίδραση που τον έκανε διάσημο. Έλεγε πως δεν μπορούσε να δεχτεί ευφάνταστες γλωσσικές κατασκευές όπως "zhe" ή "they" που κάποιοι έβγαλαν από το μυαλό τους να επιβληθούν στην Αγγλική γλώσσα μέσω νομοθεσίας και ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα δεχόταν να τις χρησιμοποιήσει.John Brown Gun Club έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:36 δεν υπηρξει καμια επιβολη χρησης γλωσσας με νομοθεσια. Υπηρξε μονο ενας νομος που περιλαμβανε και τα τρανς ατομα στη λιστα των ευπαθων ομαδων που χρηζουν προστασιας. Τιποτα παραπανω. Εξαλλου ο νομος υπαρχει χρονια και ποτε δεν χρησιμοποιηθηκε για να διωχθει καποιος που χρησιμοποιησε λαθος αντωνυμιες.
Τα δικαιώματα και ο σεβασμός των τρανς δεν έχουν καμία σχέση με το ζητούμενο. Ποτέ, από όσο ξέρω, ο Πήτερσον δεν έχει αναφερθεί αρνητικά η μειωτικά απέναντι στους τρανς. Οι απόψεις του Πήτερσον ουδεμία σχέση έχουν με αυτές των αλτ-ράιτ άσχετο αν οι δεύτεροι τον έχουν κάνει σύμβολο τους.
Το να παρουσιάζει την θέση του ως "άρνηση να σεβαστεί κάποιους τρανς φοιτητές" είναι απλούστατα διαστρέβλωση της πραγματικότητας.
Η συνέχεια γνωστή, παράτησε τα πανεπιστήμια και βγάζει εκατομμύρια με σελφ χελπ βιβλία και φαντ δίαιτες, και με το να είναι ο νούμερο ένα ξεπλένης της ακροδεξιάς και αναβιωτής του ναζιστικού meme του πολιτιστικού μπολσεβικισμού.
Επίσης αρνείται την κλιματική αλλαγή επειδή φαίνεται δεν υπάρχει grift από το οποίο να είναι υπεράνω.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι πλούσιοι μαύροι.stavmanr έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:51Δεν ξέρω για το σύνθημα, αλλά ξέρω ότι η καταπίεση, η φτώχεια και η περιθωριοποίηση παράγουν εσωτερική βία.Otto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:44 Έχει καταλάβει κανείς πως έχει προκύψει αυτό ; Θέλω να πω, από την στιγμή που σχεδόν το 90% των φόνων όπου τα θύματα είναι μαύροι, έχουν γίνει από μαύρους, πως βγήκε το σύνθημα ;
Επομένως, όταν βλέπεις φτωχούς να σφάζονται για ένα κομμάτι ψωμί, ψάξε να βρεις ποιος κρατά τα υπόλοιπα ψωμιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
break έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:46
δίκιο έχεις, να δες εδώ, αυτός πχ φωτογραφίστηκε με το Μουσσολίνι

Πωπωπω μλκ μου, εχει ξφυγει τελειως η κατασταση....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Παίδες δεν έχει να κάνει με το χρώμα
το παραδέχτηκαν κι εδώ
Λευκοί είναι όποιοι λένε οι αριστεροί ότι είναι λευκοί
και μαύροι το ίδιο
μιλάμε για φασισταριά του κερατά!
το παραδέχτηκαν κι εδώ
Λευκοί είναι όποιοι λένε οι αριστεροί ότι είναι λευκοί
και μαύροι το ίδιο
μιλάμε για φασισταριά του κερατά!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ετερον εκάτερον. Και εμένα πολλά πράγματα που λέει δεν μου αρέσουν. Τι πάει να πει αυτό ; Οτι επειδή έχει πει ένα δύο πράγματα λάθος (κατά την άποψη μας πάντα) θα τους προσάψουμε άλλα δέκα που δεν έχει πει ;Stalker έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:54 Έκανε υστερική παρερμηνία του νόμου μιλώντας για φυλακίσεις...
Επίσης αρνείται την κλιματική αλλαγή επειδή φαίνεται δεν υπάρχει grift από το οποίο να είναι υπεράνω.
Δεν είναι και τόσο έτερον εκάτερον αν πάντα η πρώτη γραμμή άμυνας είναι μΑ εΙνΑΙ σΟβαΡοΣ επιΣΤηΜονΑς. Ομοίως για τις μπούρδες για το αρχαιοκινέζικο ντιενέι, την περίληψη-από-το-wiki αντίληψη της φιλοσοφίας, την απλά λάθος θρησκειολογία, τις ανοησίες για το πως η κοινωνιολογία μπορεί να γίνει reduced σε όρους αστακοβιολογίας κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.break έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:14Ετερον εκάτερον. Και εμένα πολλά πράγματα που λέει δεν μου αρέσουν. Τι πάει να πει αυτό ; Οτι επειδή έχει πει ένα δύο πράγματα λάθος (κατά την άποψη μας πάντα) θα τους προσάψουμε άλλα δέκα που δεν έχει πει ;Stalker έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:54 Έκανε υστερική παρερμηνία του νόμου μιλώντας για φυλακίσεις...
Και για ψυχολόγος που υποτίθεται ότι διέπρεψε, η επιμονή του στον γιούνγκ φαίνεται αφενός αναχρονιστική και αφετέρου μυστικιστική, αφού ώρες ώρες φαίνεται να ισχυρίζεται ότι τα αρχέτυπα υπάρχουν αυτόνομα από το φαινόμενο που περιγράφουν, που οκ.
Επίσης να μην μπερδεύουμε το "δεν το έχει πει" με το "το έχει υπονοήσει από δέκα μεριές και έχει εμφανιστεί και σε μερικά ιντερνετικά talk show ανοικτά υποστηρικτών". Εξάλλου το grift του είναι να μαδάει αυτούς που ήδη τα πιστεύουν αυτά χαϊδεύοντάς τους τα αυτιά, όχι να το παίζει ιδεολόγος ο ίδιος.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
stavmanr έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:51Δεν ξέρω για το σύνθημα, αλλά ξέρω ότι η καταπίεση, η φτώχεια και η περιθωριοποίηση παράγουν εσωτερική βία.Otto Weininger έγραψε: 16 Νοέμ 2018, 22:44 Έχει καταλάβει κανείς πως έχει προκύψει αυτό ; Θέλω να πω, από την στιγμή που σχεδόν το 90% των φόνων όπου τα θύματα είναι μαύροι, έχουν γίνει από μαύρους, πως βγήκε το σύνθημα ;
Μαλλον εχει να κανει περισσοτερο με περιοχες, οχι απαραιτητα με στειτς. Για τον κολλητο μου που ζει στο Ιστ Αισλιπ του Λονγκ Αιλαντ, ειναι απλα Παρασκευη πρωι.Maejima έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 21:54 Κάπου διάβασα ότι τα μπάχαλα γίνονται στα blue states, και όχι στα red, γιατί εκεί οι rednecks κάνουν περιπολίες αρματωμένοι και δεν κινείται κουνούπι. Μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω, δεν πολυ-παρακολουθώ τί γίνεται, όπως, είπα και πάνω, θεωρώ ότι δεν μας αφορά ώς Έλληνες αυτό το δίπολο αντιπαράθεσης 'ΜΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΛΕΥΚΟΥ'.
Πάντως, αν ισχύει, είναι μεγάλη ευκαιρία για τα confederate states να την κάνουν από τη union.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
γενικά μην το πολυκουράζουμε, από το γεγονός και μόνο ότι διαφωνεί με τις απόψεις που είναι της μόδας τα τελευταία 2-3 χρόνια στο τουίτερ προκύπτει αβίαστα ότι συνολικά πρόκειται για διασταύρωση δαίμονα και χρησιμοποιημένου μπουκαλιού από νερό των 0.50. Δεν έχει ούτε μία θετική πλευρά σαν άνθρωπος, indeed δεν _είναι_ άνθρωπος αλλά εχθρός της ανθρωπότητας.Stalker έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:34Δεν είναι και τόσο έτερον εκάτερον αν πάντα η πρώτη γραμμή άμυνας είναι μΑ εΙνΑΙ σΟβαΡοΣ επιΣΤηΜονΑς. Ομοίως για τις μπούρδες για το αρχαιοκινέζικο ντιενέι, την περίληψη-από-το-wiki αντίληψη της φιλοσοφίας, την απλά λάθος θρησκειολογία, τις ανοησίες για το πως η κοινωνιολογία μπορεί να γίνει reduced σε όρους αστακοβιολογίας κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.break έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 11:14Ετερον εκάτερον. Και εμένα πολλά πράγματα που λέει δεν μου αρέσουν. Τι πάει να πει αυτό ; Οτι επειδή έχει πει ένα δύο πράγματα λάθος (κατά την άποψη μας πάντα) θα τους προσάψουμε άλλα δέκα που δεν έχει πει ;Stalker έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 10:54 Έκανε υστερική παρερμηνία του νόμου μιλώντας για φυλακίσεις...
Και για ψυχολόγος που υποτίθεται ότι διέπρεψε, η επιμονή του στον γιούνγκ φαίνεται αφενός αναχρονιστική και αφετέρου μυστικιστική, αφού ώρες ώρες φαίνεται να ισχυρίζεται ότι τα αρχέτυπα υπάρχουν αυτόνομα από το φαινόμενο που περιγράφουν, που οκ.
Επίσης να μην μπερδεύουμε το "δεν το έχει πει" με το "το έχει υπονοήσει από δέκα μεριές και έχει εμφανιστεί και σε μερικά ιντερνετικά talk show ανοικτά υποστηρικτών". Εξάλλου το grift του είναι να μαδάει αυτούς που ήδη τα πιστεύουν αυτά χαϊδεύοντάς τους τα αυτιά, όχι να το παίζει ιδεολόγος ο ίδιος.
Δηλαδη εμμεσα δικαιολογεις και ολους τους Ελληνες που μισουν του Τουρκους.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 01:29φαντασου ομως πως αυτα μεταφραζονται στην καθημερινη ζωη. Φαντασου πως νοιωθει πχ ενας μαυρος αμερικανος που βγηκε ενα βραδυ για τσιγαρα και ειδε ενα περιπολικο να τον ακολουθει. Γιατι ξερεις πως υπαρχουν και μπατσοι σαν αυτονImperium έγραψε: 10 Ιούλ 2020, 01:10Και οι δύο έχουν κάποιο δίκιο. Όντως υπάρχει στις ΗΠΑ ακόμα ένα κατάλοιπο οπισθοδρομικού ρατσισμού που καλό θα ήταν να έρθει σιγα-σιγα στο φως. Επίσης υπάρχει και μια νοοτροπία αδικαιολόγητης τσογλανιάς και δικαιωματισμού σε κάποιους μαύρους, ιδίως στα χαμηλώτερα στρώματα (αυτό εξ άλλου ισχύει και για τους λευκούς ρατσιστές). Μάλλον όμως ούτε η μια ούτε η άλλη ομάδα είναι αντιπροσωπευτική του μεγαλύτερού της πληθισμιακού ποσοστού. (Ελπίζω)John Dear έγραψε: 09 Ιούλ 2020, 23:04 Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες και κάτι που να βεβαιώνει εγκυρότητα για τα στατιστικά που παρέθεσε η κοπέλα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα πάντως να γίνεται στην Αμερική είναι ζούγκλα. Πολύ ανωμαλία παιδιά. Πλακώνουν γριε γυναίκες. Τι θέλουν να καταφέρουν; Αν όμως δεν είναι αυτό το
Black Lives Matter όπως λέει το παλικάρι τότε μην τα χρεώνετε αυτά σε ένα κίνημα που υπάρχει από παλιά και διεκδικεί σωστά.
Δυστυχώς μεγάλη ευθύνη έχουν και τα ΜΜΕ, που σαν τον πράκτορα στον Αστεριξ, λατρεύουν να αναμοχλεύουν όποια κατάσταση και να βρουν μπροστά τους. Δεν είναι δα και δύσκολο.
(Αν έδειχναν σε Αμερικάνο πορεία Πολυτεχνίου, Ανασταση στο Νεο Κόσμο, παιχνίδι ΠΑΟΚ, και μερικές εικόνες από Μενίδι θα έτρεμε να πατήσει Ελλάδα)
Το θέμα είναι πολύπτυχο και πολύπλοκο, και ούτε οι φασιστικές απόψεις τύπου Τραμπόφιλών ούτε το κλαψομούνιασμα τύπου μπαχαλάκηδων θα δώσει κάποια λύση. Όσο για τα ΜΜΕ... κρεμάλα επιοικώς.
Φαντασου πως θα νοιωθες αν σου δειχνε καποτε ο πατερας σου το δεντρο που κρεμασανε οι λευκοι τον παππου σου, επειδη ειπε ενα γλυκολογο σε μια λευκη.
Το 30 και το 40 και το 50 ρε φιλε τους κανανε μπαρμπεκιου ζωντανους, και μετα φωτογραφιζονταν με τα κομμενα μελη τους και πουλαγαν τις φωτο ως καρτ ποσταλ. Δεν ξεπερνιουνται αυτα τα τραυματα, ειδικα οταν ποτε δεν υπηρξε ιστορικη δικαιωση.
- Otto Weininger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
-