!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Otto Weininger έγραψε: 25 Ιαν 2024, 22:32
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:35 δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. πόσο θράσος έχουν για να πουν κάτι τέτοιο
Κακώς είπε τέτοιο πράγμα ο συγκεκριμένος. Αν το κάνει τότε της το χρεώνεις. Αλλά αν το κάνεις προκαταβολικά είσαι μαλάκας.
γιατί να της το "χρεώσεις"
είναι κάτι κακό?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Lugozzi έγραψε: 26 Ιαν 2024, 10:25
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Ιαν 2024, 19:35 δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς ανθρώπους. πόσο θράσος έχουν για να πουν κάτι τέτοιο
Κακώς είπε τέτοιο πράγμα ο συγκεκριμένος. Αν το κάνει τότε της το χρεώνεις. Αλλά αν το κάνεις προκαταβολικά είσαι μαλάκας.
είναι κάτι κακό?
Όχι.
Αντίθετα θα εξηγούσε και πάρα πολλά.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:05

είναι κάτι κακό?
Όχι.
Ότι δηλαδή ένας άνθρωπος που χάνει το παιδί του, άρα χάνει πρακτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ, θέλει να αφοσιωθεί στο κοινό καλό - αφιερώνει τη ζωή του στο να βεβαιωθεί πως άλλοι δεν θα ζήσουν αυτό που έζησε εκείνος, αυτό είναι μεμπτό. Μάαααααλιστα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Otto, μιλάμε για τυπάκια που θεωρούσαν αποθέωση της θεσμικής αλλά πχορουμικής αισθητικής το #παπάκια Μητσοτάκη#.

Δραχμέντηδες, κανέκους, πολάκηδες, λοιπούς. Κατά καιρούς τους πιάνουν χειμωνιάτικες ή ανεξάρτητες αλλεργίες και δεν σηκώνουν ούτε σκνίπα, στο ευαισθητοποιημένο πετσί τους.

Αυτοί είναι και δεν αλλάζουν. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 10:16
Spoiler
Orion22 έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:58
enaon έγραψε: 26 Ιαν 2024, 00:34
δεν μιλάτε σοβαρά, δεν γίνεται να φταιει ο σταθμαρχης αν το συστημα ειναι μπαχαλο, θα έπρεπε να ήταν άγιος άνθρωπος για να μην είναι μέρος του συστήματος. Έχουμε πάει στρατό, δεν υπάρχει μονάδα σοβαρή με διοικητη ρεμαλι, δεν βγάζει νόημα, ο φαντάρος που κάνει σκοπιά όταν οι αξιωματιμοι τον παίζουν δεν είναι καλός φαντάρος, είναι άγιος ή ηλίθιος.
το ένα δεν αποκλείει το άλλο

το ψάρι μπορεί να βρωμάει απ το κεφάλι αλλά - γκιβεν ταημ βρωμάει ολόκληρο.

και μιας και έπιασες στρατο*
ηθελα να το βαλω και πριν στον νάνο, διάβασε εδω από την μέση της πρώτης σελιδας (φιλτράροντας τα περι τουρκίας )

Εικόνα
είναι από τη θεωρία του πολέμου του Κονδύλη;
Ναι.
Ειχε πει κατι ο πατ πιο πριν για μυαλα και ηθελα να επιβεβαιωσω κατι :smt047
Καλα το θυμομουν τελικα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2024, 21:39

Να υποθέσω ότι η μπουμπού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδία;
Εσυ Γαλη γνωριζες πως λειτουργουσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδια, πως ηταν δλδ εν δυναμει δολοφονος και ησουν ενταξει με αυτο;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Εντάξει, για τον Κωνστα μιλαμε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Portia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:34
Εσυ Γαλη γνωριζες πως λειτουργουσε ο ΟΣΕ πριν την τραγωδια, πως ηταν δλδ εν δυναμει δολοφονος και ησουν ενταξει με αυτο;
Βασικά, χρησιμοποιούσα συχνά τον ΟΣΕ μια περίοδο που έκανα συχνά επαγγελματικά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη και με βόλευε πολύ το νυχτερινό δρομολόγιο. Τότε δεν είχα πρόβλημα γιατί την περισσότερη ώρα κοιμόμουν και γούσταρα πρωϊνό καφέ με ανατολή όταν φτάναμε. Και επειδή ήμουν μόνη μου, δεν με πολυενδιέφερε η όποια ταλαιπωρία.

Τα είδα όλα, όταν χρειάστηκε να μεταφέρω (κατόπιν σύστασης των γιατρών τη χρησιμοποίηση τραίνου αντί αυτοκίνητου) την μάνα μου σε κατάσταση παραπληγίας, ενώ είχα πάει προσωπικώς να κλείσω θέσεις και να διευκρινήσω τα σχετικά. Οκ, δεν έτυχε στραβή δυστυχήματος αλλά το σκηνικό ήταν επαρκέστατο για να αντιληφθώ, ότι αυτό ήταν καθαρά θέμα τύχης. Και όχι, δεν προχώρησα σε μηνύσεις γιατί είχα πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω.

Αυτό που εννοώ είναι, ότι το συγκεκριμένο βράδυ ήμουν κι εγώ σε φάση εν δυνάμει δολοφονίας. Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Portia

ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:53
Oκ, δεν έτυχε στραβή δυστυχήματος αλλά το σκηνικό ήταν επαρκέστατο για να αντιληφθώ, ότι αυτό ήταν καθαρά θέμα τύχης. Και όχι, δεν προχώρησα σε μηνύσεις γιατί είχα πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω.

Αυτό που εννοώ είναι, ότι το συγκεκριμένο βράδυ ήμουν κι εγώ σε φάση εν δυνάμει δολοφονίας. Άλλη ερώτηση;
Ενταξει, εσυ δεν προχωρησες σε μηνυσεις για ενα τοσο σοβαρο θεμα που θα μπορουσε να σου κοστισει την ιδια σου τη ζωη, καθως ειχες αλλα σοβαροτερα να ασχοληθεις. Δεκτον. Τη γυναικα ομως που εκανε την καταγγελια (ασχετα αν γμωριζες πως ειναι μητερα θυματος η οχι) ετρεξες αμεσως να τη χαρακτηρισεις σεξιστικα Μπουμπου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

stella έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:09
Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:05

είναι κάτι κακό?
Όχι.
Ότι δηλαδή ένας άνθρωπος που χάνει το παιδί του, άρα χάνει πρακτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ, θέλει να αφοσιωθεί στο κοινό καλό - αφιερώνει τη ζωή του στο να βεβαιωθεί πως άλλοι δεν θα ζήσουν αυτό που έζησε εκείνος, αυτό είναι μεμπτό. Μάαααααλιστα.
Αυτά τα λες εσύ.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Portia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 12:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 11:53
Oκ, δεν έτυχε στραβή δυστυχήματος αλλά το σκηνικό ήταν επαρκέστατο για να αντιληφθώ, ότι αυτό ήταν καθαρά θέμα τύχης. Και όχι, δεν προχώρησα σε μηνύσεις γιατί είχα πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ. Ίσως θα έπρεπε να το κάνω.

Ενταξει, εσυ δεν προχωρησες σε μηνυσεις για ενα τοσο σοβαρο θεμα που θα μπορουσε να σου κοστισει την ιδια σου τη ζωη, καθως ειχες αλλα σοβαροτερα να ασχοληθεις. Δεκτον. Τη γυναικα ομως που εκανε την καταγγελια (ασχετα αν γμωριζες πως ειναι μητερα θυματος η οχι) ετρεξες αμεσως να τη χαρακτηρισεις σεξιστικα Μπουμπου.

Έλα να είμαστε δίκαιοι. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν ήξερε ότι είναι μητέρα θύματος και το διόρθωσε άμεσα πριν αρχίσουν οι αντιδράσεις.

Και εγώ στην αρχή για βουλευτίνα την περασα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Portia

Aitwlos έγραψε: 26 Ιαν 2024, 12:19

Έλα να είμαστε δίκαιοι. Είπε ξεκάθαρα ότι δεν ήξερε ότι είναι μητέρα θύματος και το διόρθωσε άμεσα πριν αρχίσουν οι αντιδράσεις.

Και εγώ στην αρχή για βουλευτίνα την περασα
Και βουλευτινα να ηταν η κυρια Καρυστιανου αντι για μητερα θυματος, παλι η σπουδαιοτητα της καταγγελιας της θα ηταν η ιδια. Για το λογο αυτο ο χαρακτηρισμος της ως Μπουμπου ειναι χυδαιος εξ αρχης.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Πάλι η Νεκταρία το έγραψε το πόνημα;

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”