Τι ποσοστό έχει σε Spandex η σωστή τζιν βερμούδα; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ άνετη.vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:12
H σωστή τζιν βερμουδα ειναι κανονικής ή στενης γραμμης, οχι τσουβάλια.
Αυτες εδω πχ, μου καθονται κουφέτο!
Τα oversized μ'αρέσουν για τον ανω κορμο, οταν το απαιτει η περίσταση, οχι για κάτω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Γυαλί ηλίου εννοείς δάσκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:22να μαντεψω και γυαλι-μπλουζιτσα?vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:18 Θα σας προχωκαγκουροεκσυγχρονίζω αργά ή γρήγορα, πού θα μου πάτε...![]()
![]()
Δεν φοράω, έχω πολύ ωραια μάτια για να τα κρύβω. Κόντρα ήλιος να με βαράει να φαίνονται εντελώς collegiate green κι αυτά, από καστανοπράσινα που ειναι.
Δικιά μου, αυτές οι βερμούδες υπήρχαν πριν την τραπ. Ξέρουμε ότι είσαι μεγάλη σε ηλικία και έχεις χάσει κάθε επαφή με διάφορες κουλτούρες και στυλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:13Μα ούτε και τα κολλητά κοντομάνικα μπλουζάκια μ' αρέσουν. Όπως δεν μ' αρέσουν και τα κολλητά τζην στους άντρες. Και για το καλοκαίρι, μια χαρά επιλογή είναι και τα λινά πουκάμισα και παντελόνια, που είναι φαρδιά, δροσερά και άνετα για πιο "επίσημες" φάσεις. Επίσης δεν χρειάζονται "τσάκιση". Με απλά μαλακά μοκασίνια και αυτό είναι όλο.Feindflug έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:01Όπως μπορεί να είναι κολλητή μια μπλούζα, δικιά μου, μπορεί να είναι και ένα πουκάμισο. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χαλιέσαι με τα κολλητά κοντομάνικα μπλουζάκια και αντιδράς έτσι μόνο στα αντίστοιχα πουκάμισα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 21:52
Ποια απαγόρευση ρε συ;
Και ποια εστετοσύνη; Η βάση για τα κοντομάνικα πουκάμισα είναι ότι φοριούνται το καλοκαίρι επειδή είναι πιο δροσερά. Μ' αυτήν την έννοια είναι χίλιες φορές καλύτεροι οι βόρειοι που φορούσαν φαρδιά πουκαμισάκια με φοίνικες πάνω από βερμούδες και καλτσοπέδιλα, επειδή γούσταραν χαλάρωμακαι άλλο οι μοδάτες εκδοχές σε μαύρα κολλητά πουκαμισάκια καλοκαιριάτικα ή σε αεράτα πάνω από επίσης εφαρμοστά τισερτς.
Το οτιδήποτε δεν είναι συμβατό με τον καιρό και την πρακτικότητα στο καθημερινό ντύσιμο, είναι ψιλογελοίο.
Και ναι, θα το πω. Ακόμη και η τάση (θου κύριε φυλακή) που στο καταχείμωνο πρέπει να φοράς "αθλητικά" τεράστιου μεγέθους, με καλτσάκι κάτω από τον αστράγαλο είναι επίσης ψιλοηλίθια.
Τα ρούχα δεν έχουν μόνο πρακτικό χαρακτήρα, αλλά σαφώς δεν πρέπει να κάνουν και δύσκολη την ζωή μας. Οπότε, ούτε μόνο τα χαλαρά, αεράτα πουκάμισα είναι αποδεκτά, αλλά δεν θα πάμε και σε έναν γάμο το καλοκαίρι με σανδάλια και βερμούδα, επειδή έχει ζέστη. Μπορούμε να έχουμε μια μέση λύση ανέσεως και στυλ.
Για την μόδα που θέλει να φαίνεται ο αστράγαλος λόγω χαμηλής κάλτσας/κοντού μπατζακίου, θα συμφωνήσω.
Για τη φάση "κρητική τραπ βράκα" με τον μισό κώλο έξω, ουδέν σχόλιο. Ακόμη μία τραυματική εμπειρία.
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα στενά μπλουζάκια, πουκάμισα και τζιν. Πάλι ίσως είναι λόγω της ηλικίας σου και αυτό δεν το λέω με κακία. Μάλλον δεν μπορείς να εννοήσεις το στυλ και δεν σε ελκύουν αυτά τα πράγματα πλέον. Ίσως αν ήσουν νεότερη την εποχή που ζούμε, να το έβλεπες αλλιώς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Eθνικοκοινωνιστης
αν εχεις φαλακρα,εισαι ο ελλην tate βαντονουλη μουvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26Γυαλί ηλίου εννοείς δάσκαλε?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:22να μαντεψω και γυαλι-μπλουζιτσα?vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:18 Θα σας προχωκαγκουροεκσυγχρονίζω αργά ή γρήγορα, πού θα μου πάτε...![]()
![]()
Δεν φοράω, έχω πολύ ωραια μάτια για να τα κρύβω. Κόντρα ήλιος να με βαράει να φαίνονται εντελώς collegiate green κι αυτά, από καστανοπράσινα που ειναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 04 Μάιος 2023, 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Ανετότατη μου ειναι εμένα, γιατί ειναι και ελαστική στη μέση. Την πηρα και ενα νουμερο πάνω απο το νορμαλ μου, και μου καθεται αψογα. Αχνοφαίνεται ο τετρακέφαλος, σε προδιαθέτει να με χουφτώσεις.Gherschaagk έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26Τι ποσοστό έχει σε Spandex η σωστή τζιν βερμούδα; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ άνετη.vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:12
Τα oversized μ'αρέσουν για τον ανω κορμο, οταν το απαιτει η περίσταση, οχι για κάτω.
Κατι τετοια φοράω και κυκλοφοράω και μετά σας κλαιγομαι που μου την πέφτουν.
Συγνώμη αλλά άθλιες είναι οι τζιν βερμούδες. Εκτός και αν είσαι 10 χρόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
γκει ειναι το καπρι μωρεNaida έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:32 Συγνώμη αλλά άθλιες είναι οι τζιν βερμούδες. Εκτός και αν είσαι 10 χρόνο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλό μου παιδί, όποιος φοράει μονίμως εφαρμοστά παντελονάκια, μπλουζάκια, μακριά ή κοντά δεν προσδιορίζει την πολιτική αλλά τη μοδιστρική του τάση.vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:22Πάνω απο το γόνατο ντε φάκτο και αδιαπραγμάτευτο! Τελεία-παράγραφος!ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:16Βγαίνουν και σε αντρικό σχέδιο;kongrosian έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:13
Μα στενή βερμούδα πάνω από το γόνατο ρε παιδιά;
Αλλιώς τράβα για ψάρεμα ή/και για σκέητ, ή φόρα παντελόνι σαν άνθρωπος.
Το κανονικης ή στενής ή φαρδιάς γραμμής, debatable. Αν ειναι τζιν βερμουδα και εχεις ωραιο σωμα, κωλαράκι κτλ, εισαι σωστός δεξιός ψηφοφορος και οχι ζαιος δηλαδή, φοράς κανονικη ή στενη.
Αν ειναι τυπου κάργκο, θα εισαι γελοιος αν φορέσεις στενη. Εκεί ταιριάζει φαρδιά καλύτερα. Αν ειναι σορτσάκι απλό, παλι καλύτερα φαρδύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Ωνασούγαχτύπαξύλο!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28αν εχεις φαλακρα,εισαι ο ελλην tate βαντονουλη μουvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26Γυαλί ηλίου εννοείς δάσκαλε?
Δεν φοράω, έχω πολύ ωραια μάτια για να τα κρύβω. Κόντρα ήλιος να με βαράει να φαίνονται εντελώς collegiate green κι αυτά, από καστανοπράσινα που ειναι.![]()
Εχει ο αδερφός μου, εγώ δεν ψηνομαι να κάνω, αφήστε με ήσυχο.
Και ειμαι και πολυ πιο ωραίος απο τον Τέητ και χωρίς να ειμαι ινσελ.
- Eθνικοκοινωνιστης
ε οχι και ινσελ ο tate προχω μουvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:35Ωνασούγαχτύπαξύλο!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:28αν εχεις φαλακρα,εισαι ο ελλην tate βαντονουλη μουvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26
Γυαλί ηλίου εννοείς δάσκαλε?
Δεν φοράω, έχω πολύ ωραια μάτια για να τα κρύβω. Κόντρα ήλιος να με βαράει να φαίνονται εντελώς collegiate green κι αυτά, από καστανοπράσινα που ειναι.![]()
![]()
Εχει ο αδερφός μου, εγώ δεν ψηνομαι να κάνω, αφήστε με ήσυχο.
Και ειμαι και πολυ πιο ωραίος απο τον Τέητ και χωρίς να ειμαι ινσελ.![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τα καπρι είναι πιο κάτω από το γονατο. Αλλά τζιν βερμούδα; τζιζας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:33γκει ειναι το καπρι μωρεNaida έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:32 Συγνώμη αλλά άθλιες είναι οι τζιν βερμούδες. Εκτός και αν είσαι 10 χρόνο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:31Ανετότατη μου ειναι εμένα, γιατί ειναι και ελαστική στη μέση. Την πηρα και ενα νουμερο πάνω απο το νορμαλ μου, και μου καθεται αψογα. Αχνοφαίνεται ο τετρακέφαλος, σε προδιαθέτει να με χουφτώσεις.Gherschaagk έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:26Τι ποσοστό έχει σε Spandex η σωστή τζιν βερμούδα; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται και πολύ άνετη.vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:12
Κατι τετοια φοράω και κυκλοφοράω και μετά σας κλαιγομαι που μου την πέφτουν.

Κολλητές βερμούδες επιτρέπονται μόνον στους αθλητές κατά την διάρκεια αγώνων ή προπονήσεων, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Ας ανεβάσω άλλη μία, να φαίνεται και το δικό μου μωσαϊκό*.
Σημειώσεις: το παπούτσι το αγόρασα μήνες πριν το μπουφάν και είχε μπλε κορδόνια αλλά τα άλλαξα με φωσφοριζέ λαχανί. Κατόπιν πέτυχα αυτό το μπουφάν που έχει ακριβώς ίδιες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, αν και στην φωτογραφία δεν φαίνονται καλά γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμός.

* ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Η λέξη καρπός και η λέξη μωσαϊκό πρέπει να είναι οι μοναδικές δυο λέξεις που σημαίνουν δυο διαφορετικά πράγματα και γράφονται το ίδιο ενώ δεν σχετίζονται καθόλου ετυμολογικά. Ο καρπός των δέντρων και ο καρπός του χεριού είναι από διαφορετικές ρίζες, όπως και ο μωσαϊκός νόμος (Μωυσής) και το μωσαϊκό δάπεδο (ιταλ. mosaico<μούσες).
Σημειώσεις: το παπούτσι το αγόρασα μήνες πριν το μπουφάν και είχε μπλε κορδόνια αλλά τα άλλαξα με φωσφοριζέ λαχανί. Κατόπιν πέτυχα αυτό το μπουφάν που έχει ακριβώς ίδιες αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου, αν και στην φωτογραφία δεν φαίνονται καλά γιατί είναι χαμηλός ο φωτισμός.

* ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Η λέξη καρπός και η λέξη μωσαϊκό πρέπει να είναι οι μοναδικές δυο λέξεις που σημαίνουν δυο διαφορετικά πράγματα και γράφονται το ίδιο ενώ δεν σχετίζονται καθόλου ετυμολογικά. Ο καρπός των δέντρων και ο καρπός του χεριού είναι από διαφορετικές ρίζες, όπως και ο μωσαϊκός νόμος (Μωυσής) και το μωσαϊκό δάπεδο (ιταλ. mosaico<μούσες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Με ένα διαφορετικό υπόδημα, είσαι μια χαρά, τύπε. Ακόμα κι ένα απλό sneaker.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2023, 22:44 Ας ανεβάσω άλλη μία, να φαίνεται και το δικό μου μωσαϊκό*.
Τα συγκεκριμένα είναι για 5χρονα ή για κλόουν σε πάρτι με 5χρονα.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
Ναι, ουτε εμενα μ'αρέσει το παπούτσι. Δεν ξερω αν ειναι το χρωμα, αλλα κατι μου φταιει.
Μαλλον οχι το χρωμα, γιατι το μπουφανάκι μου φαινεται κομπλέ.
Μαλλον οχι το χρωμα, γιατι το μπουφανάκι μου φαινεται κομπλέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη