Ρε χάος τσάμπα χάρηκες, Θα ξανανοίξει σύντομα, ανανεωμένο. Έτσι τουλάχιστον λέει ο Κωστάκης.
Ευτυχώς.
Εδώ που τα λέμε ο Άλιεν είναι γαμάτο άτομο. Και γενικά εκεί μέσα γράφουν κάνα δυο καλά, διάφοροι. Αλλά στο άλλο βρε παπάρα εσύ που είσαι θαμώνας, τι φάση; Πως τη βρίσκεις;
Έλα ρε χάος που κάνεις οτι δέν καταλαβαίνεις, βίτσια ειναι αυτά. Χαβαλέ επι το πλείστον. Όταν δεν έχεις σοβαρούς συζητητές τι άλλο θα κάνεις παρά χαβαλέ ?
Μα ούτε για χαβαλέ δεν κάνουν. Δεν έχουν ούτε κάνα έξυπνο χιούμορ ούτε κάτι που να σε ιντριγκάρει ρε συ.
Τώρα βέβαια θα μου πεις είναι κι ο Βάκχος εκεί κι Ιτελθιε (κι εσύ βέβαια)
Ρε χάος τσάμπα χάρηκες, Θα ξανανοίξει σύντομα, ανανεωμένο. Έτσι τουλάχιστον λέει ο Κωστάκης.
Ευτυχώς.
Εδώ που τα λέμε ο Άλιεν είναι γαμάτο άτομο. Και γενικά εκεί μέσα γράφουν κάνα δυο καλά, διάφοροι. Αλλά στο άλλο βρε παπάρα εσύ που είσαι θαμώνας, τι φάση; Πως τη βρίσκεις;
Έλα ρε χάος που κάνεις οτι δέν καταλαβαίνεις, βίτσια ειναι αυτά. Χαβαλέ επι το πλείστον. Όταν δεν έχεις σοβαρούς συζητητές τι άλλο θα κάνεις παρά χαβαλέ ?
Έχω εκεί κάποια φιλαράκια.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Χαοτικέ μήπως ξέρεις που βρίσκεται ο Γύπας ?
Αυτός ειταν τυπάς, αλλά έφυγε όπως και άλλα αξιόλογα μέλη.
Την απάντηση σου την έδωσε ο Nandros.
Σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν οι παπάριδες, το ποσοστό διαφέρει.
Για ριξε μιά ματιά και εδώ, πόσα απο τα θέματα είναι
παπαριές, καθώς και τι παπαριές γράφονται στα διάφορα πόστ.
relativer777 έγραψε: 13 Οκτ 2019, 23:05
Χαοτικέ μήπως ξέρεις που βρίσκεται ο Γύπας ?
Αυτός ειταν τυπάς, αλλά έφυγε όπως και άλλα αξιόλογα μέλη.
Την απάντηση σου την έδωσε ο Nandros.
Σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν οι παπάριδες, το ποσοστό διαφέρει.
Για ριξε μιά ματιά και εδώ, πόσα απο τα θέματα είναι
παπαριές, καθώς και τι παπαριές γράφονται στα διάφορα πόστ.
καλησπέρα φίλε relativer777
δυστυχώς με τόσους λογαριασμούς τύπου troll, gnomes, και κλώνους έχομε χάσει την μπάλα
ο Γύπας δεν γνωρίζω που εχάθη
ο Nandros πάντως είναι ΟΚ.
εσείς; τι φάση;
Καλησπέρα και σε σενα φίλε
the comet the course the tail.
Όλα καλά.
Μή δίνεις και πολύ σημασία σε αυτά που μου γράφει ο χαοτικός. Του αρεσει απλά να με τσιτόνει.
Και στο παλιό ειχα το ίδιο nickname αλλά χωρίς άβαταρ. Αλλά και αλλού έχω το ίδιο νίκ και άβαταρ.
Όσω για τον Nandros το ξέρω ότι ειναι καλά και είναι απο τα λίγα μέλη εδώ που εκτιμώ.
Τα λέμε.
Χαοτικός έγραψε: 13 Οκτ 2019, 21:49
Ο Βάκχος;
Και γιατί δεν μας έκανε την τιμή να έρθει;
Να του στείλω επίσημη πρόσκληση θέλει;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Ευχαριστώ. Ήμουνα πριν στο forum αλλά μάλλον θα κλείσει οπότε πρέει να βρω κάπου αλλού να διαβάζω και γράσφω κι αυτό μου φάνηκε καλό. Φαίνεται να έχετε εδώ μεγάλη παρέα.
Χαοτικός έγραψε: 13 Οκτ 2019, 21:49
Ο Βάκχος;
Και γιατί δεν μας έκανε την τιμή να έρθει;
Να του στείλω επίσημη πρόσκληση θέλει;
Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του, δεν έχω λογαριασμό εκεί. Καλό θα ήταν να του στείλεις πιστεύω.
Και γιατί να μη θέλει; Πιο ενδιαφέρον θα το βρει εδώ.