Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:48 https://twitter.com/thehill/status/1553 ... 3KXzhGwUQw
Τραμπιστας, ελατε να παραλάβετε τον νεο συναγωνιστή
Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:48 https://twitter.com/thehill/status/1553 ... 3KXzhGwUQw
Ευχαριστουμε τυπε, θα μιλησουμε σε πρωτη ευκαιρια να σχολιασουμε τα οσα εχεις γραψει.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:31Εννοείται.Volk έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:28Σε πρωτη ευκαιρια θα το διαβασω και θα σου γραψω τη γνωμη μου σε πμ.
Μπορω να το στειλω και σε μερικους ανθρωπους;
Το κατέβασμα είναι δωρεάν.
Κοινωνική προσφορά μου.
Οχι , για περιβαλλοντικους καθαρά λόγους.Volk έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:54Ευχαριστουμε τυπε, θα μιλησουμε σε πρωτη ευκαιρια να σχολιασουμε τα οσα εχεις γραψει.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:31Εννοείται.Volk έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 17:28
Σε πρωτη ευκαιρια θα το διαβασω και θα σου γραψω τη γνωμη μου σε πμ.
Μπορω να το στειλω και σε μερικους ανθρωπους;
Κοινωνική προσφορά μου.
Υπαρχει και σε κανονικη μορφη, τυπωμενο με σκληρο εξωφυλλο;
Μan of Peace.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:48 https://twitter.com/thehill/status/1553 ... 3KXzhGwUQw
Πέρα από τις φιλοδοξίες επανεκλογής που έγραψες παραπίσω υπάρχει κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος κλιμάκωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, την στιγμή που ήδη υπάρχει το Ουκρανικό;
Οι κινήσεις για την αναχαίτιση της Κίνας είχαν αρχίσει πολύ πριν το ουκρανικό.Εάν θυμάσαι η συμφωνία AUKUS από την οποία πήραμε και εμείς από σπόντα τις γαλλικές φρεγάτες είχε γίνει από πριν.ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:17Πέρα από τις φιλοδοξίες επανεκλογής που έγραψες παραπίσω υπάρχει κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος κλιμάκωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, την στιγμή που ήδη υπάρχει το Ουκρανικό;
Δηλαδή στρατηγικά για τις ΗΠΑ εξυπηρετεί κάτι όλο αυτό; Γιατί δεν της βάζει φρένο ο Μπάιντεν;
και η βρετανια ειχε ασιαπατησιωτης έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:31Οι κινήσεις για την αναχαίτιση της Κίνας είχαν αρχίσει πολύ πριν το ουκρανικό.Εάν θυμάσαι η συμφωνία AUKUS από την οποία πήραμε και εμείς από σπόντα τις γαλλικές φρεγάτες είχε γίνει από πριν.ST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:17Πέρα από τις φιλοδοξίες επανεκλογής που έγραψες παραπίσω υπάρχει κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος κλιμάκωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, την στιγμή που ήδη υπάρχει το Ουκρανικό;
Δηλαδή στρατηγικά για τις ΗΠΑ εξυπηρετεί κάτι όλο αυτό; Γιατί δεν της βάζει φρένο ο Μπάιντεν;
Ολοι οι διαμορφωτές στρατηγικής στις ΗΠΑ θεωρούν προσεχή στρατηγικό αντίπαλο την Κίνα και όχι τη Ρωσία.Μάλιστα αυτό μπορεί να εξηγεί και το ουκρανικό,την επίθεση Πούτιν δηλαδή.Γνωρίζοντας αυτός ότι δεν είναι κύριος αντίπαλος και μάλιστα πολλοί τον θέλουν για σύμμαχο κατά της Κίνας είπε με τον τρόπο του εγώ θα έλθω με τους δικούς μου όρους,θα ξαναφτιάξω την παλιά ΕΣΣΔ και μετά συζητάμε.Αλλά κάπου στράβωσε.![]()
Κατά τα λοιπά η Αμερική είναι η μόνη χώρα που στον β΄παγκόσμιο πόλεμο πολέμησε και στην Ευρώπη και την Ασία.Οι άλλοι είναι που πολεμούσαν μόνο σε μια ήπειρο.
Εκ των πραγμάτων λόγω αποικιών.Μπορείς να βάλεις και την Γαλλία ή και την Ολλανδία.
επισης πόλεμουσαν και στην Αφρικη, τρεις ηπειροιπατησιωτης έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:33Εκ των πραγμάτων λόγω αποικιών.Μπορείς να βάλεις και την Γαλλία ή και την Ολλανδία.Αλλά στην πραγματικότητα και στα δύο μέτωπα ήσαν βοηθοί των Αμερικανών.
ουτε που περναει απο το μυαλο λογικου ανθρωπου οτι η Πελοσι ρωτησε οποιονδηποτε ... μιλαμε για κυβερνηση που ο Μπαιντεν μεσα σε 10 ημερες ξανακολλησε κορονοιο και η παλαβιαρα Νανσυ ρισκαρει πολεμο στον Ειρηνικο χωρις να ρωταει ουτε μονιμο λοχιαST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:17Πέρα από τις φιλοδοξίες επανεκλογής που έγραψες παραπίσω υπάρχει κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος κλιμάκωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, την στιγμή που ήδη υπάρχει το Ουκρανικό;
Μωρέ αυτή ρισκάρει. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποστάσεις; Ας έβγαιναν να έλεγαν πηγαίνει με προσωπική της πρωτοβουλία την οποία δεν εγκρίνουμε. Τέλος.nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:03ουτε που περναει απο το μυαλο λογικου ανθρωπου οτι η Πελοσι ρωτησε οποιονδηποτε ... μιλαμε για κυβερνηση που ο Μπαιντεν μεσα σε 10 ημερες ξανακολλησε κορονοιο και η παλαβιαρα Νανσυ ρισκαρει πολεμο στον Ειρηνικο χωρις να ρωταει ουτε μονιμο λοχιαST48410 έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:17Πέρα από τις φιλοδοξίες επανεκλογής που έγραψες παραπίσω υπάρχει κάποιος άλλος ουσιαστικός λόγος κλιμάκωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Κίνα, την στιγμή που ήδη υπάρχει το Ουκρανικό;
nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 03:07 ευτυχως υπαρχει κοσμος που καταλαβαινει τη γινεται οποτε θα την ξεγελασουνε με καμια βολτα αλλου ενω θα νομιζει οτι ειναι στην Ταιβαν ...
Οργισμένος έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 23:07Οχι , για περιβαλλοντικους καθαρά λόγους.Volk έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:54Ευχαριστουμε τυπε, θα μιλησουμε σε πρωτη ευκαιρια να σχολιασουμε τα οσα εχεις γραψει.Οργισμένος έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 20:31
Εννοείται.
Κοινωνική προσφορά μου.
Υπαρχει και σε κανονικη μορφη, τυπωμενο με σκληρο εξωφυλλο;