Εγω εσένα ρωτάω Λίνο. Πιστεύεις είχε εξουσία πάνω στη γυναίκα του;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:05τι σημασία έχει η πραγματικότητα, Νάιδα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μία γυναικοκτονία που πέρασε στα ψιλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Λίνο Βεντούρα
Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:17Ααα και εσύ, έλα και εσύ.Otto Weininger έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:14 Πείτε ρε παιδιά στην Naida ότι όλες είναι γυναικοκτονιες γιατί πατριαρχία να ηρεμήσουμε.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Λίνο Βεντούρα
το τι πιστεύω εγώ ή εσύ δεν επηρεάζει το ίδιο το γεγονός.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:31Εγω εσένα ρωτάω Λίνο. Πιστεύεις είχε εξουσία πάνω στη γυναίκα του;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Και κυρίως στα γκευ ζευγάρια.
Η θεωρία της Ναιδας επιβεβαιώνεται πλήρως...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Domesti ... ationships
Συνάνθρωποι, αν θέλετε μια υγιή κοινωνία μεγαλώστε τα παιδιά σας με πατριαρχικά πρότυπα.
Διαφορετικά δείτε στο από πάνω λινκ τι σας περιμένει
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όχι αριστεράντζα φίλε. Ακροαριστεράντζα.sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2021, 16:38Φάε ένα μαλάκα, φυσιολογικότατο άθρωπο, που νομίζει ότι είναι αριστεράντζα, αγαπητέ άδολε αναγνώστη.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:58 Μπλέξαμε με φιλόλογους και γνώστες των ορισμών. Άντε πάει στο διάλο.
Αλλά έχουμε και άποψη που οφείλονται οι φόνοι, ο κάθε φόνος γενικά. Η πατριαρχία.
Ε να χέσω...!![]()
Γιατί ασφαλώς θα κάνω λόγο κι εγώ για πατριαρχίες και τέτοια. Αλλά να παίζει θέμα πατριαρχίας. Όχι στο ξεκούδουνο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Εύρος 4 ετών για δολοφονία ομοφυλόφιλου από ομοφυλόφιλο είναι αστείο. Οι περισσότερες τέτοιες δολοφονίες παραμένουν ανεξιχνίαστες και είναι ελάχιστες έτσι κι αλλιώς.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:13 Ναι αγόρι μου είναι λιγότερα τα γκει ζευγάρια για αυτό σου έδωσα εύρος χρόνου 4 χρόνια να βρεις μια. Θες και παραπάνω πάρε ως το 2015. Φέρε μου μια.
Η πιο πρόσφατη που θυμάμαι είναι του Σεργιανόπουλου. Remember him;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πάρε εύρος από το 2010 αφού θες παραπάνω χρόνο. Μόνο του σεργιανοπουλου έχει γίνει και αυτή δεν ήταν ακριβώς συντροφοι.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:44Εύρος 4 ετών για δολοφονία ομοφυλόφιλου από ομοφυλόφιλο είναι αστείο. Οι περισσότερες τέτοιες δολοφονίες παραμένουν ανεξιχνίαστες και είναι ελάχιστες έτσι κι αλλιώς.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:13 Ναι αγόρι μου είναι λιγότερα τα γκει ζευγάρια για αυτό σου έδωσα εύρος χρόνου 4 χρόνια να βρεις μια. Θες και παραπάνω πάρε ως το 2015. Φέρε μου μια.
Εν ω μεταξύ έχουμε εστιάσει σε ανύπαρκτες δολοφονίες για να συγκρίνουμε με τις γυναικοκτονίες. Τι να πω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ντρέπεσαι να πεις Λίνο την άποψη σου;Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:37το τι πιστεύω εγώ ή εσύ δεν επηρεάζει το ίδιο το γεγονός.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στην Ελλάδα δεν δίνονται τέτοια στοιχεία.
Εννοείται ότι υπάρχουν δολοφονίες γκευ , απλά δεν δίνονται.
Και σιγά μην ξέρει κανείς σας αν από τις πχ 100 δολοφονίες τον χρόνο οι 3 είναι τέτοια περίπτωση
Ευτυχώς υπάρχουν χώρες που έχουν στοιχεία.
Τα παρακάτω
Εννοείται ότι υπάρχουν δολοφονίες γκευ , απλά δεν δίνονται.
Και σιγά μην ξέρει κανείς σας αν από τις πχ 100 δολοφονίες τον χρόνο οι 3 είναι τέτοια περίπτωση
Ευτυχώς υπάρχουν χώρες που έχουν στοιχεία.
Τα παρακάτω
Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:25 Food for thought 2
https://www.aic.gov.au/publications/tandi/tandi469
Από τις 32 δολοφονίες ομοφυλοφιλων από το σύντροφό τους, οι 28 αφορούν δολοφονία άντρα από άντρα και μόνο 4 γυναίκας από γυναίκα.
Προφανώς αυτή η τεράστια διαφορά 88%-12%, οφείλεται στην πατριαρχία που εμποτιζει τους γκευ της Αυστραλίας
Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- hellegennes
Εδώ έχει άλλες τρεις περιπτώσεις + του Σεργιανόπουλου. Όλοι ήταν από συντρόφους:Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:57Πάρε εύρος από το 2010 αφού θες παραπάνω χρόνο. Μόνο του σεργιανοπουλου έχει γίνει και αυτή δεν ήταν ακριβώς συντροφοι.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:44Εύρος 4 ετών για δολοφονία ομοφυλόφιλου από ομοφυλόφιλο είναι αστείο. Οι περισσότερες τέτοιες δολοφονίες παραμένουν ανεξιχνίαστες και είναι ελάχιστες έτσι κι αλλιώς.Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:13 Ναι αγόρι μου είναι λιγότερα τα γκει ζευγάρια για αυτό σου έδωσα εύρος χρόνου 4 χρόνια να βρεις μια. Θες και παραπάνω πάρε ως το 2015. Φέρε μου μια.
Εν ω μεταξύ έχουμε εστιάσει σε ανύπαρκτες δολοφονίες για να συγκρίνουμε με τις γυναικοκτονίες. Τι να πω.
Άγρια Εγκλήματα πάθους ομοφυλοφιλικού έρωτα
Πόσα άλλα χρειάζεσαι; Οι φόνοι γενικά είναι ελάχιστοι στην Ελλάδα. Οι εξιχνιασμένοι ακόμη λιγότεροι και το ποσοστό ομοφυλοφίλων στην κοινωνία μικρό και οι περισσότεροι είναι κρυφοί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε εγώ τι είπα μωρή λουλού;Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:40Όχι αριστεράντζα φίλε. Ακροαριστεράντζα.sys3x έγραψε: 19 Αύγ 2021, 16:38Φάε ένα μαλάκα, φυσιολογικότατο άθρωπο, που νομίζει ότι είναι αριστεράντζα, αγαπητέ άδολε αναγνώστη.Χαοτικός έγραψε: 19 Αύγ 2021, 13:58 Μπλέξαμε με φιλόλογους και γνώστες των ορισμών. Άντε πάει στο διάλο.
Αλλά έχουμε και άποψη που οφείλονται οι φόνοι, ο κάθε φόνος γενικά. Η πατριαρχία.
Ε να χέσω...!![]()
Γιατί ασφαλώς θα κάνω λόγο κι εγώ για πατριαρχίες και τέτοια. Αλλά να παίζει θέμα πατριαρχίας. Όχι στο ξεκούδουνο.
Δεν εξαφάνισα ως δια μαγείας την Πατριαρχία (το ρατσισμό, τις ταξικές διαφορές, την αναξιοκρατία, το πίτα γύρο απ'όλα κτρ) από το πλαίσιο, απλά διετύπωσα το προφανές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ότι είμαι ο ορισμός της ακροαριστεράς. 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγκλήματα από περίπου 40 χρόνια πίσω και τα 2 από αυτά αμφισβητούμενα. Και με αυτό θες να στηρίξεις το επιχείρημα ότι όπως σκοτώνουν και οι γκέι τους συντρόφους τους έτσι σκοτώνουν τκαι τις γυναίκες οι σύντροφοι τους επειδή είναι σύντροφοι τους και άρα δεν είναι γυναικοκτονία. Για όνομα ρε φίλε.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 21:05Εδώ έχει άλλες τρεις περιπτώσεις + του Σεργιανόπουλου. Όλοι ήταν από συντρόφους:Naida έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:57Πάρε εύρος από το 2010 αφού θες παραπάνω χρόνο. Μόνο του σεργιανοπουλου έχει γίνει και αυτή δεν ήταν ακριβώς συντροφοι.hellegennes έγραψε: 19 Αύγ 2021, 20:44
Εύρος 4 ετών για δολοφονία ομοφυλόφιλου από ομοφυλόφιλο είναι αστείο. Οι περισσότερες τέτοιες δολοφονίες παραμένουν ανεξιχνίαστες και είναι ελάχιστες έτσι κι αλλιώς.
Άγρια Εγκλήματα πάθους ομοφυλοφιλικού έρωτα
Πόσα άλλα χρειάζεσαι; Οι φόνοι γενικά είναι ελάχιστοι στην Ελλάδα. Οι εξιχνιασμένοι ακόμη λιγότεροι και το ποσοστό ομοφυλοφίλων στην κοινωνία μικρό και οι περισσότεροι είναι κρυφοί.
Έχετε 100 δολοφονίες από άντρα σύντροφο προς γυναίκα σύντροφο και 5 από γκει σύντροφο ή από γυναίκα σε άντρα σύντροφο . Και δεν σας λένε τίποτα αυτοί οι αριθμοί. Έχετε φέρει κάθε τι απίθανο επιχείρημα γιατί αρνείστε να παραδεχτείτε τα προφανή μην χαλάσει η πατριαρχικη σας σούπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-