Ο κόμιτ ήταν πάντα ευγενικός. Ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα. Δεν ξέρω αν είχε 5 ή 10 άλλους λογαριασμούς να αυτό μου φαίνεται άσχετο. Από όσο έχω διαβάσει δεν του ζητήθηκε ακόμα ένα συγγνώμη από τον συντονισμό είτε έγινε από λάθος η αποκάλυψη της Άι πι του είτε επί τούτουJohn Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:32Θα ήθελα να σε δω τι κάνεις στους κακοήθεις και όχι σε όσους κάνουν την πλάκα τους. Γιατί όταν μιλάς για τρολ, εννοείται ότι ασχολούμαστε με θέματα χαβαλέ.alekhine έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:19μα αυτο λεω κι εγωJohn Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 13:58 Κάποιος έχει λόγο να φτιάξει και δεύτερο λογαριασμό. Και σου έχω νέα. Τυχαίνει να υπάρχουν και λόγοι στους ανθρώπους που δεν αγγίζουν εσένα. Α ναι. Επίσης δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τους ίδιους σκοπούς με σένα. καταλαβαίνω είναι σοκαριστικό![]()
οτι καποιοι ειναι εδω μονο για τρολαρισμα και να γαμανε τις συζητησεις με τους διαφορετικους λογαριασμους και για αυτο τωρα γινεται η φασαρια![]()
![]()
![]()
εγω παλι που γραφω εδω για τις συζητησεις οσους εχουν "τους λογους τους" για πολλαπλους λογαριασμους τους εχω γραμμενους και οταν πηζουν επειδη θιγεται αυτο που θεωρουν δικαιωμα τους απλα χαζευω με το πηξιμο τους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακας εισαι; εννοειται![]()
αν και ο βασικος λογος ειναι να δειχτει οτι καποιοι σκληροι δεξιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα με τα σημιτοσκυλα και για αυτο τα πανε σημερα μια χαρα![]()
Τον Διάδοχο πάντως, κάποτε τον στήριζες και ήσουν και συντονιστής εκεί που έγραφε. Αποδεχόσουν τον οίστρο του και χειροκροτούσες όταν έπεφτε γενικό χειροκρότημα. Έχαιρε βλέπεις αποδοχής από το κατεστημένο του χώρου.
Τώρα εδώ χαίρουν αποδοχής άλλοι που πιθανόν να σου διαφεύγει το τι χαρακτήρα έχουν. Κι ο Διάδοχος βάφτηκε μαύρος ως πρόβατο και ρίχνεις και συ καμιά πετρούλα, όπως κάτι μουσουλμάνοι σε κείνη την πέτρα ώστε να κάνουν κι αυτοί το κομματάκι τους να ξορκίσουν το κακό.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά μιλάω για οχλοκρατία και πως μπαίνει εμπόδια σε ό,τι παρουσιάζεται ως παραφωνία και μας χαλάει την τάξη. Ας είναι γεμάτη καφρίλα η τάξη, την αποδεχόμαστε γιατί νιώθουμε μέρος της και πραγματωνόμαστε μέσα από αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποτελεί η διεύθυνση IP στοιχείο του απορρήτου / προσωπικό δεδομένο;
-
Von Mackensen
Πλάκα σπάει ο άνθρωπος.NoMoreLice έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:12Προφανώς, αλλά γιατί γουστάρει έτσι; Είναι μέλος στην ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών για μή διάρρευση διεθύνσεων IP;John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:11Γιατί έτσι γουστάρει;NoMoreLice έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:02 Εγώ δεν καταλαβαίνω ο Δημοκρατικός γιατί το έχει πάρει τόσο πατριωτικά. Μήπως είναι τραμπικός αντβάξερ ο συντονιστής που το έκανε;
- NoMoreLice
Ναι, αλλά το λέω επειδή μου φάνηκε τελείως εκτός ρόλου για την online περσόνα που έχει υιοθετήσει. Τέλοσπάντων, over and outVon Mackensen έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:27Πλάκα σπάει ο άνθρωπος.NoMoreLice έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:12Προφανώς, αλλά γιατί γουστάρει έτσι; Είναι μέλος στην ομάδα ευαισθητοποιημένων πολιτών για μή διάρρευση διεθύνσεων IP;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αφενος δεν εχω υπαρχει ποτε συντονιστης σε φορουμ οποτε ολη η συλλογιστικη απο εκει και μετα ειναι εκτος πραγματικοτηταςJohn Dear έγραψε: 05 Ιουν 2021, 14:32
Θα ήθελα να σε δω τι κάνεις στους κακοήθεις και όχι σε όσους κάνουν την πλάκα τους. Γιατί όταν μιλάς για τρολ, εννοείται ότι ασχολούμαστε με θέματα χαβαλέ.
Τον Διάδοχο πάντως, κάποτε τον στήριζες και ήσουν και συντονιστής εκεί που έγραφε. Αποδεχόσουν τον οίστρο του και χειροκροτούσες όταν έπεφτε γενικό χειροκρότημα. Έχαιρε βλέπεις αποδοχής από το κατεστημένο του χώρου.
Τώρα εδώ χαίρουν αποδοχής άλλοι που πιθανόν να σου διαφεύγει το τι χαρακτήρα έχουν. Κι ο Διάδοχος βάφτηκε μαύρος ως πρόβατο και ρίχνεις και συ καμιά πετρούλα, όπως κάτι μουσουλμάνοι σε κείνη την πέτρα ώστε να κάνουν κι αυτοί το κομματάκι τους να ξορκίσουν το κακό.
Δεν ξέρω αν κατάλαβες αλλά μιλάω για οχλοκρατία και πως μπαίνει εμπόδια σε ό,τι παρουσιάζεται ως παραφωνία και μας χαλάει την τάξη. Ας είναι γεμάτη καφρίλα η τάξη, την αποδεχόμαστε γιατί νιώθουμε μέρος της και πραγματωνόμαστε μέσα από αυτό.
απο εκει και περα εχω την αποψη οτι οποιοσδηποτε κανει πολλαπλα προφιλ για να γραφει εδω το κανει με αποκλειστικα κακη προαιρεση ¨
οποτε η συλλογιστικη "κανουν την πλακα τους με 10 λογαριασμους" για μενα ειναι για τα πανηγυρια - γιατι οποιος κανει ετσι την πλακα του χαλαει την πλακα την δικη μου και των αλλων που γραφουν για την κουβεντα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ισχύει ότι είναι ευγενικός.Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
Ο κόμιτ ήταν πάντα ευγενικός. Ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα. Δεν ξέρω αν είχε 5 ή 10 άλλους λογαριασμούς να αυτό μου φαίνεται άσχετο. Από όσο έχω διαβάσει δεν του ζητήθηκε ακόμα ένα συγγνώμη από τον συντονισμό είτε έγινε από λάθος η αποκάλυψη της Άι πι του είτε επί τούτου
Του ζητήθηκε συγνώμη με πμ, το έγραψε ο ίδιος ο κόμετ στο νήμα που άνοιξε την ενότητα συντονιστικών θεμάτων.
Ε τότε ποιο είναι το πρόβλημα;don't speak έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:33Ισχύει ότι είναι ευγενικός.Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
Ο κόμιτ ήταν πάντα ευγενικός. Ποτέ δεν πρόσβαλε κανένα. Δεν ξέρω αν είχε 5 ή 10 άλλους λογαριασμούς να αυτό μου φαίνεται άσχετο. Από όσο έχω διαβάσει δεν του ζητήθηκε ακόμα ένα συγγνώμη από τον συντονισμό είτε έγινε από λάθος η αποκάλυψη της Άι πι του είτε επί τούτου
Του ζητήθηκε συγνώμη με πμ, το έγραψε ο ίδιος ο κόμετ στο νήμα που άνοιξε την ενότητα συντονιστικών θεμάτων.
- Δημοκρατικός
Του ζητήθηκε συγγνώμη για ποιό πράγμα, γιατί συντονιστής του δημοσίευσε την IP χωρίς την συγκατάθεσή του;don't speak έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:33Ισχύει ότι είναι ευγενικός.Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Η Σεσίλι αν είπε ότι δημοσιεύτηκε από λάθος. Αφού του ζητήθηκε και συγγνώμη δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:37Του ζητήθηκε συγγνώμη για ποιό πράγμα, γιατί συντονιστής του δημοσίευσε την IP χωρίς την συγκατάθεσή του;don't speak έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:33Ισχύει ότι είναι ευγενικός.Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
Οι δυσλειτουργίες σε ένα φόρουμ δεν αποκαθίστανται με ιδιωτικές συζητήσεις.don't speak έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:33Ισχύει ότι είναι ευγενικός.Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:25
- Cecily Anne
Τί είπα εγώ;Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:46Η Σεσίλι αν είπε ότι δημοσιεύτηκε από λάθος. Αφού του ζητήθηκε και συγγνώμη δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:37Του ζητήθηκε συγγνώμη για ποιό πράγμα, γιατί συντονιστής του δημοσίευσε την IP χωρίς την συγκατάθεσή του;don't speak έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:33
Ισχύει ότι είναι ευγενικός.
Εγώ είπα ότι η προσωπική μου εκτίμηση ήταν ότι έγινε η δημοσιοποίηση κατά λάθος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Α σορυ. Λάθος κατάλαβα.Cecily Anne έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:49Τί είπα εγώ;Άλεξλαμπ έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:46Η Σεσίλι αν είπε ότι δημοσιεύτηκε από λάθος. Αφού του ζητήθηκε και συγγνώμη δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα.Δημοκρατικός έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:37
Του ζητήθηκε συγγνώμη για ποιό πράγμα, γιατί συντονιστής του δημοσίευσε την IP χωρίς την συγκατάθεσή του;
Εγώ είπα ότι η προσωπική μου εκτίμηση ήταν ότι έγινε η δημοσιοποίηση κατά λάθος.
Ε ας βγει ο συντονιστής να μας πει αν έγινε από λάθος γιατί το θεωρώ πολύ πιθανό.
Ο συντονιστης has the right to remain silent αφου ο ζουζουνιτσος ειπε οτι μπορει να κινηθει δικαστικα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Δεν έγιναν με αυτή τη σειρά τα πράγματα, τώρα γίνεσαι κακεντρεχής.GoBack έγραψε: 05 Ιουν 2021, 15:55 Ο συντονιστης has the right to remain silent αφου ο ζουζουνιτσος ειπε οτι μπορει να κινηθει δικαστικα
Το έκανε δημόσιο ζήτημα, τον τρόλλαραν ασύστολα, πήρε απάντηση με πμ που δεν τον κάλυψε, ζήτησε να μιλήσουν δημόσια και ανοιχτά, τον τρόλλαραν, ζήτησε συμβουλή δικηγόρου, κλειδώθηκαν τα πάντα και μετά είπε δε γαμιέστε, δεν ασχολούμαι με δικηγόρους θα φύγω. Δεν είδα αν έφυγε.
Πάντως αυτή ήταν η σειρά και όχι λέω ότι "πάω δικαστικά" και γι'αυτό δεν παίρνω απάντηση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μάλλον έφυγε γιατί δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε πμ που του έχω στείλει.
Καλά το είπε ο τζον Ντίαρ. Οχλοκρατία.
Καλά το είπε ο τζον Ντίαρ. Οχλοκρατία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Άλεξλαμπ την 05 Ιουν 2021, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 23 Απαντήσεις