!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς όσοι δεν κάνουν εμβόλια;

ΝΑΙ
44
61%
ΟΧΙ
28
39%

Σύνολο ψήφων: 72

bluerose

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Imperium έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:22
bluerose έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:03 ΚΑΙ ΔΕ βλασφημουν ιερέα, είναι θέμα δικής σου αξιοπρέπειας πρωτον και δευτερον δε γνωρίζεις τι κάνεις βλασφημοντας ιερεα
Σκέψου δηλαδή πόσο θα τρόμαζες αν καταλάβαινες οτι μια χαρά γνωρίζω τι κάνω βλασφημόντας τους παλιομπινέδες.

Βελζεβούλης γαρ.

Μπου

Εικόνα
Μπα. Είμαι Παϊσιακή
Imperium

Re: Νόμο με τον εμβολιασμό ως «διαβατήριο» ακόμα και στα ΜΜΜ προωθεί η κυβέρνηση Μακρόν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Leporello έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:57 Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον κορωνοϊό. Οσοι αρνηθούν να συστρατευθούν, είναι δυνατόν να μην έχουν καμμία συνέπεια;
Για όνομα του θεού!

Είναι δυνατον να υπάρχουν άνθρωποι που να ξεστομίζουν
ΤΟΟΟΟΣO
χοντρές μαλακίες;;;

Εγώ νόμιζα οτι κάτι τέτοια μόνο στους πολιτικούς επιτρέπονταν...

ΥΓ. Και εγώ έκανα εμβόλιο για να πάω Γκάνα. Και να μην το ζήταγαν πάλι θα το έκανα. Έχει κάποια σχέση με τη συζήτηση;
Ο κιτρινος πυρετός δεν με αφήνει όσο αδιάφορο όσο ο κορονοιός.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Imperium έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:34
Leporello έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:57 Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον κορωνοϊό. Οσοι αρνηθούν να συστρατευθούν, είναι δυνατόν να μην έχουν καμμία συνέπεια;
Για όνομα του θεού!

Είναι δυνατον να υπάρχουν άνθρωποι που να ξεστομίζουν
ΤΟΟΟΟΣO
χοντρές μαλακίες;;;

Εγώ νόμιζα οτι κάτι τέτοια μόνο στους πολιτικούς επιτρέπονταν...

ΥΓ. Και εγώ έκανα εμβόλιο για να πάω Γκάνα. Και να μην το ζήταγαν πάλι θα το έκανα. Έχει κάποια σχέση με τη συζήτηση;
Ο κιτρινος πυρετός δεν με αφήνει όσο αδιάφορο όσο ο κορονοιός.
Θα ντρεπόμουν αν τύποι σαν εσένα συμφωνούσαν μαζί μου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Αυτά τα κάνεις μια φορά όταν πας Ινδία
Εδώ αλλάζει ο ιός ποιος ξέρει ποσα;
Λογικά οχι θεολογικά

Α αυτό είναι ωραίο, πατησα Αριζόνας
Spoiler
Imperium

Ρε Rose με τόσο στόμφο ούτε ο Χατζηαβάτης στο Σαράι δεν μιλάει. *
Χέστους ρε κοριτσι μου, για το καλό σου.

*Καλά, να μου πείς τον φτάνει ο Λεπορέλλο.
:vp20: "Βρισκόμεθα σε εμπόλεμην κατάστασην με τον κατηραμένον ιο"
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 07:35
lafkiotis έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:17

Το δικαίωμα στην υγεία και στην ζωή των μελών της κοινωνίας είναι ανώτερο από τις ΜΑΛΑΚΊΕΣ του κάθε ΜΑΛΆΚΑ ψεκασμένου αντικοινωνικού.

Το δικαιωμα στην υγεια τη δικη μου βασει συνταγματος και διεθνους συνθηκης που εχει υπογραψει η χωρα μου το καθοριζω εγω. Σ' αρεσει, δεν σ' αρεσει.

Εσυ μπορεις να κανεις οτι θελεις για την υγεια τη δικη σου. Αν τολμησεις να επεμβεις στην υγεια τη δικη μου θα πεσουν κορμια.

Ουτε γενετικα εμβολια, ουτε γενετικα τροφιμα. Δεν θα γινουμε πειραματοζωα για να κονομησουν οι πολυεθνικες φαρμακου και βιοτεχνολογιας.

https://www.jstor.org/stable/26804354?seq=1

Kι αν θελετε να προστατευσουμε τη δημοσια υγεια να πιεσετε την κυβερνηση να εισαγει ΑΜΕΣΑ το μονοκλωνικο φαρμακο.

.
Ρε τουφεκιασμα στα αχαμνα θα φατε αμα συνεχισετε με τετοια μυαλα να μοιραζετε τον θανατο δεξια και αριστερα επειδη ειναι "συνταγματικας σας δικαιωματα". Εχετε λαθος εντυπωση για την δημοκρατια τελικα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

O Τούρκος CEO της BioNΤech δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του με τη Pfizer γιατί «ακόμα το ψάχνει!»

Σε περίεργες δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος CEO της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν, συμπαραγωγός μαζί με τη Pfizer του εμβολίου mRNA για τον κορωνοϊό, στο γερμανικό κανάλι ARD, όπου δεν αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο της ίδιας του της εταιρίας(!) και δήλωσε πως ψάχνει «νομικούς τρόπους»(;) για να εμβολιαστεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Λέτε ότι δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο στην εταιρεία σας. Δε θα ήταν σωστό, για να δώσετε ένα παράδειγμα στον κόσμο, να κάνετε το εμβόλιο και εσείς ο ίδιος, ώστε να δείξετε ότι εμπιστεύεστε το προϊόν σας;», απάντησε:

«Δεν έχω αντίρρηση να εμβολιασθώ. Τους επόμενους μήνες θα παράξουμε 1,2 δισ. δόσεις του εμβολίου και είναι σημαντικό να μην εξαιρεθεί κανένας συνεργάτης μας και γι' αυτό ψάχνουμε τη φόρμουλα για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όλους μας τους συνεργάτες. Αναμένουμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Με αυτή τη «σαλάτα λέξεων» ο Τούρκος CEO ουσιαστικά δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα εμβολιαστεί, ενώ μάλιστα δημιούργησε και ερωτήματα για το τι εννοούσε με τη φράση «νομική φόρμουλα», γιατί αφού το εμβόλιο της εταιρίας του είναι ασφαλές, όπως υποστηρίζει, ψάχνει «νομικές φόρμουλες» για να εμβολιάσει τους συνεργάτες του;

Μήπως δεν θέλουν να εμβολιαστούν και προσπαθεί να τους εξαναγκάσει;

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το ARD κατέβασε άρον-άρον τη συνέντευξη του Ουγκούρ, η οποία πλέον δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του καναλιού.

Υπενθυμίζουμε πως για το εμβόλιο BioNTech-Pfizer έχουν εκφράσει επιφυλάξεις μία σειρά από άμεσα εμπλεκόμενους επιστήμονες, όπως 4 μέλη της επιτροπής της αμερικανικής FDA που ψήφισαν εναντίον της έγκρισής του.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis- ... ssion=true

Τι εννοει ο ποιητης ψαχνουν να βρουν φορμουλα; Τι τους εμποδιζει σε δικο τους προιον;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

paul25 έγραψε: 27 Δεκ 2020, 01:02 O Τούρκος CEO της BioNΤech δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του με τη Pfizer γιατί «ακόμα το ψάχνει!»

Σε περίεργες δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος CEO της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν, συμπαραγωγός μαζί με τη Pfizer του εμβολίου mRNA για τον κορωνοϊό, στο γερμανικό κανάλι ARD, όπου δεν αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο της ίδιας του της εταιρίας(!) και δήλωσε πως ψάχνει «νομικούς τρόπους»(;) για να εμβολιαστεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Λέτε ότι δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο στην εταιρεία σας. Δε θα ήταν σωστό, για να δώσετε ένα παράδειγμα στον κόσμο, να κάνετε το εμβόλιο και εσείς ο ίδιος, ώστε να δείξετε ότι εμπιστεύεστε το προϊόν σας;», απάντησε:

«Δεν έχω αντίρρηση να εμβολιασθώ. Τους επόμενους μήνες θα παράξουμε 1,2 δισ. δόσεις του εμβολίου και είναι σημαντικό να μην εξαιρεθεί κανένας συνεργάτης μας και γι' αυτό ψάχνουμε τη φόρμουλα για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όλους μας τους συνεργάτες. Αναμένουμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Με αυτή τη «σαλάτα λέξεων» ο Τούρκος CEO ουσιαστικά δεν απάντησε στην ερώτηση αν θα εμβολιαστεί, ενώ μάλιστα δημιούργησε και ερωτήματα για το τι εννοούσε με τη φράση «νομική φόρμουλα», γιατί αφού το εμβόλιο της εταιρίας του είναι ασφαλές, όπως υποστηρίζει, ψάχνει «νομικές φόρμουλες» για να εμβολιάσει τους συνεργάτες του;

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως το ARD κατέβασε άρον-άρον τη συνέντευξη του Ουγκούρ, η οποία πλέον δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του καναλιού.

Υπενθυμίζουμε πως για το εμβόλιο BioNTech-Pfizer έχουν εκφράσει επιφυλάξεις μία σειρά από άμεσα εμπλεκόμενους επιστήμονες, όπως 4 μέλη της επιτροπής της αμερικανικής FDA που ψήφισαν εναντίον της έγκρισής του.

Τι εννοει ο ποιητης ψαχνουν να βρουν φορμουλα; Τι τους εμποδιζει σε δικο τους προιον;
Στον προεδρο των ΗΠΑ που ηδη το εκανε δεν εστειλαν το μηνυμα;Μηπως ειναι Τραμπιστηρια ο Μπουρλα και ο Τουρκος και πανε να τον φανε;
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αρίστος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 07:09
Βακχυλίδης έγραψε: 26 Δεκ 2020, 02:06 Oι νεες εκτιμησες για την επιτευξη ανοσιας αγελης λενε οτι πρεπει να αποκτησει ανοσια περιπου το 90% του παγκοσμιου πληθυσμου
Με υποχρεωτικο εμβολιασμο αυτο εγω εκτιμω οτι θα παρει κοντα στα 3 χρονια με την προυποθεση οτι το εμβολιο θα ειναι αποτελεσματικο για 3 χρονια
Χωρις υποχρεωτικο εμβολιασμο κλαφτα χαραλαμπε
Οποτε ναι οι αντεμβολιαστες στα ξερονησια

Δεν μπορεις να στειλεις στα ξερονησια το 67% του πληθυσμου βλαξ.

Μονο το 33% ειναι διατεθειμενοι να κανουν αμεσα το εμβολιο.

Και οσο μιλατε για ξερονησια ή για απαρτχαιντ σε βαρος οσων δεν το κανουν τοσο θα εξοργιζονται οι αναποφασιστοι.

Εικόνα

https://www.tanea.gr/2020/12/10/greece/ ... o-emvolio/

.
Οι ναιναίκοι θέλουν και εμβόλιο. Τίποτα το περίεργο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

NewModelArmy έγραψε: 27 Δεκ 2020, 01:06
paul25 έγραψε: 27 Δεκ 2020, 01:02 O Τούρκος CEO της BioNΤech δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του με τη Pfizer γιατί «ακόμα το ψάχνει!»

Στον προεδρο των ΗΠΑ που ηδη το εκανε δεν εστειλαν το μηνυμα;Μηπως ειναι Τραμπιστηρια ο Μπουρλα και ο Τουρκος και πανε να τον φανε;
Τι εννοεις; Ο Τραμπ πιεσε πολυ την FDA να επιτρεψει το εμβολιο.

Προσωπάρχης Λευκού Οίκου σε Επικεφαλής FDA: Δώσε έγκριση στο εμβόλιο Pfizer ή παραιτήσου

https://www.skai.gr/news/world/prosopar ... paraitisou

Οποτε μαλλον ειναι Τραμπικοι.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

GoBack έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:20
Στύγιος έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:13 ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: Θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..»

Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι και χριστιανός και ΚΚΕ...
:smt005:
Γέλα όσο θες..
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:49
Στύγιος έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:43
Beria έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:36

Σιγά μην χρειαστεί Συνταγματική μέριμνα
Με τον ίδιο τρόπο (ΠΔ) που επιβλήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την εγγραφή μαθητών στο σχολείο (παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98), το ίδιο θα γίνει κι εδώ

Με ΠΔ και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καταστρατηγείται και το Σύνταγμα.
Δεν υπακούω σε παράλογες διαταγές της υπηρεσίας ,έστω κι αν αυτό μου κοστίσει τη θέση μου στην υπηρεσία.

Εδώ θα μετρηθούμε όλοι.
Καλά καλά, αυτά μας τα παν κι αλλοι που την είχαν πιο μεγάλη :lol:

Ξέρουμε πως αν τεθεί θέμα της θέσης τους στο Δημόσιο οι καθηγητές θα κάνουν εμβόλια και στα αυτιά :lol:
Έλα ντε που εγώ είμαι αντάρτης εκ φύσεως..
Imperium

Κρυφά Σχολιά (αληθινά, όχι σαν του '21) θα στήσουμε Στύγιε να μορφώνουμε αυτά που δεν έχουν παραμορφωθεί... :P
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Συμφωνα με τη δημοσκοπηση ενα 38% διαφωνει με τετοιες φασιστικες πρακτικες.

Συνεπως δεν προκειται να περασουν.

Οσο τα ποσοστα στο λαο ειναι πανω απο 30% δεν τους παιρνει για μετρα συλλογικης τιμωριας.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”