Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
bluerose έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:27
Το καινουργιο με το μητροπολίτη Νεόφυτο της Μόρφου το είδατε;
Θα έρθει κάτι άλλο λέει
Αυτός με τον φέρμπυ το σατανικό ζωάκι είναι;
Είδα τον μητροπολιτη Λαγκαδά που πέθανε και τον Καστοριας που διασωληνωθηκε.
Επίσης είδα σε πρωτο πλανο και τον καημένο παπά που έβγαλαν από το κοβιδ μας μέσα σε σακούλα την Πέμπτη.
Στην Ορθόδοξη κατήχηση όταν φευγουν οι :καλοί: είναι επειδή κατι Θα κάνανε και θα χαναν τη ψυχη τους.
Ο Θεός ξέρει.
Δε προλαβε να ανέβει καλά καλά κι έχει έξι ώρες και χιλιάδες προβολες, πρωτο βγαίνει
Σιγά μην χρειαστεί Συνταγματική μέριμνα
Με τον ίδιο τρόπο (ΠΔ) που επιβλήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την εγγραφή μαθητών στο σχολείο (παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98), το ίδιο θα γίνει κι εδώ
Με ΠΔ και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καταστρατηγείται και το Σύνταγμα. Δεν υπακούω σε παράλογες διαταγές της υπηρεσίας ,έστω κι αν αυτό μου κοστίσει τη θέση μου στην υπηρεσία.
Εδώ θα μετρηθούμε όλοι.
Καλά καλά, αυτά μας τα παν κι αλλοι που την είχαν πιο μεγάλη
Ξέρουμε πως αν τεθεί θέμα της θέσης τους στο Δημόσιο οι καθηγητές θα κάνουν εμβόλια και στα αυτιά
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:24
Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη να επιλέξει να μην εμβολιαστεί.
Άλλο τόσο όμως, είναι και υποχρέωση της Πολιτείας να προσφέρει στους αρνητές ξύλο, πούτσα και στενά παπούτσα.
Να πα να γαμηθείς ,γιατρέ ,αν και σ' εκτιμώ . Εκβιαστικά διλήμματα δεν δεχόμεθα, ούτε τελεσίγραφα.
ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
Ρε μπαγλαμά, σου λέει ότι μπορείς να επικαλεστείς το συνταγματικό σου δικαίωμα να μην εμβολιαστείς (αν θεωρείς ότι είναι παρέμβαση), αλλά η κοινωνία έχει το δικαίωμα για να προστατευτεί να μη σε βάζει όχι στα λεωφορεία, ούτε στα μανάβικα
Ε φυσικά και το έχει αφου το εμβόλιο προφανώς δεν κάνει μπιπ.
Θα διαφύγουμε στην μόνη αποδεδειγμένη πρακτική που μας έχει απομείνει, το κυνήγι της μάγισσας. Δεν θα μείνει ιός, ούτε για δείγμα.
Λοξίας έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:09
Για το 2. ε, νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο ρε συ...δεν νομίζω πως έχει εκφράσει τέτοια απαίτηση.
Στην περίπτωση που αρρωστήσει, τότε θα εφαρμοστεί, όπως και σε όλους (σχεδόν), η παροιμία: αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας.
Είναι τόσο πωρωμένα τα ζώα, που μόνο ιδιοτελείς κομπίνες μπορούν να δουν. (Γιατί άραγε;)
Εγώ είμαι στην ηλικία του Λέπο, έχω παρόμοιες ευπάθιες, και με ευχαρίστηση θα υπέγραφα οποιοδήποτε χαρτί έλεγε οτι δεν θα "εποφελούμαι τα αγαθά που με τόση θυσία έχει αποκτήσει". (ποια θυσία, αλήθεια; θυσία έγινε τώρα το εμβολίο;)".
Μενεις και στο Γιουεκει απ'οτι καταλαβα;Προσεχε γιατι ο μεταλλαγμενος ιος κοβει κωλους.Αν και παρα το τι γραφεις εδω σε φανταζομαι με μασκες ffp3 και ειδικα γυαλια να κυκλοφορεις.
Να πατε να ρωτήσετε κανένα πνευματικο
Τι να σας κάνω
Έμεινε ένας... Στη Χαλκιδική αλλά πως θα πάτε
Παιρνεις ευχή και δε σ αφήνει
Α ναι και στο μελισσοχωρι ο Κυριλλος
Ο δικός μου είπε να το τρεναρο να μη βιαστώ
Κι ας με κοροιδευουν σκασιλα
Beria έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:31Ρε μπαγλαμά, σου λέει ότι μπορείς να επικαλεστείς το συνταγματικό σου δικαίωμα να μην εμβολιαστείς (αν θεωρείς ότι είναι παρέμβαση), αλλά η κοινωνία έχει το δικαίωμα για να προστατευτεί να μη σε βάζει όχι στα λεωφορεία, ούτε στα μανάβικα
Να μου φέρετε το σχετικό εδάφιο του Συντάγματος.
Σιγά μην χρειαστεί Συνταγματική μέριμνα
Με τον ίδιο τρόπο (ΠΔ) που επιβλήθηκε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για την εγγραφή μαθητών στο σχολείο (παρ. 2β και 3 β των άρθρων 7 των Π.Δ. 200 & 201/98), το ίδιο θα γίνει κι εδώ
Βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον κορωνοϊό. Οσοι αρνηθούν να συστρατευθούν, είναι δυνατόν να μην έχουν καμμία συνέπεια;
Και σιγά που χρειάζεται συνταγματική επιταγή. Στο μετρό απαγορεύεται να μπεί όποιος καπνίζει. Το λέει κάπου το Σύνταγμα αυτό; Ηδη δε, απαγορεύεται να μπεί και όποιος δεν φορά μάσκα.
Αλλο: σε διάφορες χρονικές περιόδους πήγα στην Σαουδική Αραβία και στην Γκάνα. Στην μεν πρώτη χρειάσθηκε να κάνω εμβόλιο γιά την χολέρα, στην δε δεύτερη γιά τον δάγγειο πυρετό. Αλλιώς δεν έπαιρνα βίζα
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Όσοι μιλούν για πόλεμο, είναι αισχροί και ασεβείς. Ιδίως ο Μητσοτάκης και οι νδκράτες είναι ασεβέστατοι απέναντι στους νεκρούς της Κύπρου το 1974 καθώς και σε όσους κατέληξαν στα ψυχιατρεία και δεν τους αναγνώρισαν ως τίποτα. Αυτοί συγκεκριμένα δεν πρέπει να πιάνουν στο στόμα τους τη λέξη «πόλεμος».
NewModelArmy έγραψε: 26 Δεκ 2020, 23:50
Μενεις και στο Γιουεκει απ'οτι καταλαβα;Προσεχε γιατι ο μεταλλαγμενος ιος κοβει κωλους.Αν και παρα το τι γραφεις εδω σε φανταζομαι με μασκες ffp3 και ειδικα γυαλια να κυκλοφορεις.
Είχαμε εδώ έναν μεταλλαγμένο που έκοβε κώλους, προχθές, αλλά μια μέρα μοναχά κατάφερε να ζήσει ο φουκαράς. Την επομένη τον αντικατέστησε κυρίως ένας Αράπης από Αφρική και νομίζω και ένας Βραζιλιάνος. Για τον ντόπιο μεταλλαγμένο ούτε κουβέντα πια οι αθεόφοβοι!
Είσαι τόσο σίγουρος οτι ο Ζουλού και ο Βραζιλιάνος δεν υπαρχουν στο Ελλάντα;
Μεθαύριο θα είναι και ένας από την Παπούα...
Ναι γυαλιά έχω από εκείνη τη συνομωσιολογική ταινία, πώς τη λένε τώρα δε θυμάμαι, που τα φοράς και βλέπεις την πραγματικότητα. Πώς το κατάλαβες;
Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαι και χριστιανός και ΚΚΕ...
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
bluerose έγραψε: 27 Δεκ 2020, 00:03
ΚΑΙ ΔΕ βλασφημουν ιερέα, είναι θέμα δικής σου αξιοπρέπειας πρωτον και δευτερον δε γνωρίζεις τι κάνεις βλασφημοντας ιερεα
Σκέψου δηλαδή πόσο θα τρόμαζες αν καταλάβαινες οτι μια χαρά γνωρίζω τι κάνω βλασφημόντας τους παλιομπινέδες.