!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;

Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Μαθηματικά, Αστρονομία, Κοσμολογία κ.ά.
Maejima

Re: Eσείς, σε ποιό φαινότυπο ανήκετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:52
Το να κατηγορείς το Ισραήλ για εθνικιστικές ακροδεξιές του ενέργειες από πότε είναι... αντισημιτισμός; Μήπως είναι και ο Νοαμ Τσομσκι αντισημίτης;; :smt005:
Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτί εσύ είσαι ο αντισημίτης, όπως και ο βλάκας ο γκουρού σου ο Νόαμ Τσόμσκυ.

Για τις υπόλοιπες χαζομάρες που αναφέρεις, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, τυπικά αριστερά σκουπίδια.

Οι Καυκάσιοι είμαστε (εγώ κατά το ήμιση, για να μην παίρνω και όλη τη δόξα) εχθροί των Τούρκων και Σλάβων, για ιστορικούς λόγους που βαριέμαι να γράψω, αν θίγεσαι για το ξεμπρόστιασμα που ρίχνω στους Σλάβους και τους Τούρκους για τις ιστορικές θηριωδίες τους ενάντια στο Ελληνικό και Γεωργιανό/Τρανσκαυκάσιο έθνος, επειδή θεωρείς ότι σε αφορούν και πρέπει να τα απαντήσεις, στα @@ μου και περαστικά.

Πάρε και ένα αναμνηστικό από τα συντρόφια σου, γιατί γι'αυτούς γίνεται όλη η κουβέντα μαζί σου στην ουσία, για μην ξεχνάμε ποιοί είστε πραγματικά.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:53 που χαρακτηρισε τον Μπογιοπουλο του ΚΚΕ βραχυκεφαλο μογγολο η κατι αλλο εξισου ηλιθιο, και ως εκ τουτου, δεν δικαιουται να ονομαζεται Ελληνας και να εκφερει γνωμη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι λέχθηκε/γράφτηκε κάτι τέτοιο.
Άλλο να εκφραζόταν έστω και άστοχα μία τέτοια άποψη με βάση τις πολιτικές απόψεις κάποιου και άλλο το παραπάνω που μου φαίνεται τουλάχιστον εξωφρενικό να έχει ειπωθεί.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Maejima

Αρχέλαος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:12 Δεν μπορώ να φανταστώ ότι λέχθηκε/γράφτηκε κάτι τέτοιο.
Άλλο να εκφραζόταν έστω και άστοχα μία τέτοια άποψη με βάση τις πολιτικές απόψεις κάποιου και άλλο το παραπάνω που μου φαίνεται τουλάχιστον εξωφρενικό να έχει ειπωθεί.
Όντως, ο Μπογιό είναι και βραχύκεφαλος και έχει Τουρανικά μάτια, τί να κάνουμε τώρα.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε το βραχυκέφαλος ή το Μογγόλος βρισιά. Και μένα ο ένας ο παππούς μου είναι τέρμα βραχυκέφαλος, δεν είναι βρισιά, είναι κρανιομετρική ταξινόμηση.

Ο Μπογιό ώς Τουρκόσπορος ή Νοτιοσλάβος (μάλλον το δεύτερο, ίσως κανένας Κίπ-Τσάκ από το Τέτοβο των 'γηγενών' γειτόνων), στην καταγωγή έχει λόγους να μισεί την Ελλάδα, μία εικασία έκανα, δεν το έχω ψάξει, αλλά μάλλον έχω πέσει μέσα κρίνοντας από τη λυσσαλέα αντίδραση των αριστερών παιντιών εδώ μέσα.

Και εσείς Παν-Τουράν είστε, έτσι Brown/Highlander; Γι'αυτό λυσσάτε;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Αρχέλαος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:12
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 11:53 που χαρακτηρισε τον Μπογιοπουλο του ΚΚΕ βραχυκεφαλο μογγολο η κατι αλλο εξισου ηλιθιο, και ως εκ τουτου, δεν δικαιουται να ονομαζεται Ελληνας και να εκφερει γνωμη.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι λέχθηκε/γράφτηκε κάτι τέτοιο.
Maejima έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:00 Εικόνα

Εικόνα

Δεν είναι τυχαίο που μισεί την Ελλάδα, η αβαρο-μογγολόφατσα. Όλοι οι μούλοι Νοτιοσλάβων (τυχαίως όλοι 'αριστεροί') το ίδιο αισθάνονται.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 13 Ιούλ 2020, 08:26 Χαρακτηριστικά προσώπου, μία μίξη Λεβάντ/Βόρειας Αφρικής, δύσκολα κάνει pass στην Ελλάδα και δή στην ηπειρωτική, άνετο pass σε Παλαιστίνη, Αίγυπτο και Μαρόκο.

Έχω αρχίσει να σχηματίζω την άποψη ότι οι νέοι γίνονται απροσάρμοστοι αριστεροί γιατί νιώθουν άσχημα για το γεγονός ότι φαινοτυπικά δεν μπορούν να ενταχούν στον Ελληνικό φαινοτυπικό κορμό.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:31
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:26 να μετρησεις και το παχος του κρανιου σου, γιατι ακουγεσαι πολυ χοντροκεφαλος
Ο κεφαλικός δείκτης είναι (πάχος/μήκος)Χ100.

Ο φίλος σου ο μπογιό. π.χ., παρόλο που το κεφάλι του έχει μήκος, η καζανοκεφαλίαση του σε πλάτος (είπαμε τυπικό χαρακτηριστικό της αβαρο-σλαβο-ταταρο-φάρας σας) τον καθιστά υπερβραχυκέφαλο.

Εγώ, μιας και σε ενδιαφέρει, είμαι τυπικός δολιχο-προς-μεσοκέφαλος μεσογειακός, γι'αυτό με βλέπετε και λυσσάτε τα μόγγολα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:13
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 13:12
δειξε λιγο σεβασμο, ο πυτος εχει μετρησει το κρανιο του για να μαθει τι ρατσα ειναι

ξερεις πολλους να το χουν κανει αυτο; εγω κανεναν

Ακόμα κλαίς, μαρί;

Δεν πειράζει, και οι μογγόλοι άνθρωποι του Θεού είστε.

Απλά δεν έχετε θέση στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:07
Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:52 Εμμμ...Ναι...Ξέρεις, η ρωσοποντιακή καταγωγή σου και ο τόπος διαμονής σου δεν έχουν καμία σχέση με τα καραφυλετιστικά που έχεις πει, ούτε τα ακυρώνουν, ε;; Ούτε την ειρωνεία δεν μπόρεσες να καταλάβεις; Ή παριστάνεις κι εσύ τον χαζό;

Δεν ξέρω αν είσαι ΚΑΙ αντισημίτης, ούτε είπα κάτι τέτοιο, παρομοίασα τα αντισλαβομακεδονικά και αντιτουρκικά βοθροσκιτσα που έχεις ανεβάσει με τα ναζιστικά βοθροσκιτσα για τους εβραίους.

Το να κατηγορείς το Ισραήλ για εθνικιστικές ακροδεξιές του ενέργειες από πότε είναι... αντισημιτισμός; Μήπως είναι και ο Νοαμ Τσομσκι αντισημίτης;; :smt005:
Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτί εσύ είσαι ο αντισημίτης, όπως και ο βλάκας ο γκουρού σου ο Νόαμ Τσόμσκυ.

Για τις υπόλοιπες χαζομάρες που αναφέρεις, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, τυπικά αριστερά σκουπίδια.

Οι Καυκάσιοι είμαστε (εγώ κατά το ήμιση, για να μην παίρνω και όλη τη δόξα) εχθροί των Τούρκων και Σλάβων, για ιστορικούς λόγους που βαριέμαι να γράψω, αν θίγεσαι για το ξεμπρόστιασμα που ρίχνω στους Σλάβους και τους Τούρκους για τις ιστορικές θηριωδίες τους ενάντια στο Ελληνικό και Γεωργιανό/Τρανσκαυκάσιο έθνος, επειδή θεωρείς ότι σε αφορούν και πρέπει να τα απαντήσεις, στα @@ μου και περαστικά.

Πάρε και ένα αναμνηστικό από τα συντρόφια σου, γιατί γι'αυτούς γίνεται όλη η κουβέντα μαζί σου στην ουσία, για μην ξεχνάμε ποιοί είστε πραγματικά.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι ίδιον της ακροδεξιάς, αλλά εσύ το έχεις περάσει πραγματικά σε άλλο, τελείως καμένο και φάτσα κάρτα επίπεδο, οπότε τουλάχιστον βγάζει γέλιο. :smt005:

Φυσικά για τις φυλετιστικές αθλιότητες που έχεις ποστάρει τουμπεκί. :smt005: Η υπερασπιστική σου γραμμή ήταν ότι είσαι μισός Ρωσοπόντιος και μένεις στη Βόρεια Ελλάδα (wtf). :smt005:

Πάμε τώρα να μορφωθούμε κιόλας...Από το βικιλέξικο, μαθαίνουμε σήμερα τι σημαίνει η λέξη "αντισημιτισμός":
η διατύπωση ρατσιστικών απόψεων ή ακόμα και η άσκηση βίας εναντίον των ατόμων εβραϊκής καταγωγής ή θρησκεύματος
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%C ... F%8C%CF%82
Από τον maejima μάθαμε ότι ο εβραίος τσομσκι είναι ρατσιστής απέναντι στους εβραίους και ότι το να κατηγορείς το κράτος του ισραήλ για εθνικιστικές και ακροδεξιές ενέργειές του είναι ρατσιστικό για τους Εβραίους. :smt005: Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτόν τον καταπληκτικό χρήστη που αναρωτιέσαι εάν είναι κάποιου είδους project.

Ποια είναι τα συντρόφια μου; :102: Εγώ δεν έχω συντρόφια βάσει εθνικότητας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 05 Αύγ 2020, 13:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 12:03
John Brown Gun Club έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 09:50 και συ μογγολοφατσα εχεις.
:smt005: :smt005: :smt005:

Χάχα, ναί, ό,τι πείς, εγώ είμαι τυπικός μεσογειακός, γηγενής της Ανατ. Μεσογείου, με κεφαλικό δείκτη 78% και κάτι ψιλά, που με τοποθετεί ακριβώς πάνω στο Αιγαίο, σύμφωνα με τον χάρτη κεφαλικού δείκτη του Griffith Taylor.

Εσείς, τα αριστερά καζανοκέφαλα μόγγολα, γλειώδεις και υπάνθρωποι (όσον αφορά τα εγκλήματα σας), είστε οι εισβολείς στην περιοχή και κομπλεξάρεστε άσχημα όταν σας το επισημάνουν.

Εν κατακλείδι, ο Μπογιό είναι τυπική μογγολόφατσα με Τουρανικά μάτια και κεφαλικό δείκτη πάνω από 85%, όπως τον κόβω στο περίπου, τυπικός δείκτης και χαρακτηριστικά σλαβο-αβαρο-Τατάρου.

:hammer:
Maejima

Χαίρομαι που σας έχω κάνω tilt και ανατρέχετε στα παλαιότερα posts μου, έχετε χάσει την ψυχραιμία σας μαζί μου και κάνετε συντονισμένη επίθεση.

Διαβάστε προσεκτικά τα πόστ μου. Ότι γράφω είναι 100% ακριβές και πουθενά δεν ιεραρχώ φυλές και καταγωγές ώς ανώτερες και κατώτερες. Το ότι οι Τουράν δεν έχουν θέση στην Ελλάδα είναι απάντηση ενάντια στις διαχρονικές επιθέσεις των Νοτιοσλάβων και φίλων τους ενάντια στους Πόντιους και λοιπούς Καυκάσιους που μας αποκαλούν ώς κακούς Ασιάτες (ρατσιστικό) εισβολείς που διώξαμε τους καημένους 'γηγενείς' μακεντόνετς με τα σχιστά μάτια.

Χαίρομαι πάντως που θα με βλέπετε και στον ύπνο σας σήμερα το βράδι.

:c020:

ΥΓ. Χαϊλάντερ είσαι φούλ αντισημίτης όταν κατηγορείς τους άλλους για αντι-σημιτισμό, και οι προσωπικές σου επιθέσεις με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Όλα μου τα επιχειρήματα/ιστορικές αναφορές είναι 100% αδιάβλητα, δεν μου έχετε απαντήσει σε τίποτα αλλά υπεκφέυγετε αντιπαραβάλλοντες σχόλια επί του προσωπικού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 05 Αύγ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:16 Και εσείς Παν-Τουράν είστε, έτσι Brown/Highlander; Γι'αυτό λυσσάτε;
μαλακα, τοσο κομπλεξικος εισαι κατα βαθος; Το ενδεχομενο αυτες τις μαλακιες να τις θεωρουμε κατι αντιστοιχο των ζωδιων η της ομοιοπαθητικης σου φαινεται απιθανο, η νομιζεις πως μονο παν τουραν η δε ξερω γω τι απορριπτουν αυτες τις βλακειες;

Η σου ειναι αδυνατον να μιλησεις με καποιον χωρις να τον/την ταξινομησεις πρωτα;
Maejima

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:34
Η σου ειναι αδυνατον να μιλησεις με καποιον χωρις να τον/την ταξινομησεις πρωτα;
Εσύ γιατί με ταξινομείς ώς 'αράπη' απαξιωτικά ή ώς 'λευκό-ρατσιστή', ενώ σου λέω ότι είμαι περήφανος για το SSA admixture μου;
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:30 Ότι γράφω είναι 100% ακριβές
Όλα μου τα επιχειρήματα/ιστορικές αναφορές είναι 100% αδιάβλητα
Οχι. Η μεθοδολογια σου βασιζεται πανω σε αρχαικη, ξεπερασμενη επιστημη.
Maejima

John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:36 Οχι. Η μεθοδολογια σου βασιζεται πανω σε αρχαικη, ξεπερασμενη επιστημη.
Κατά την άποψη σου. Δεκτόν, τα πόστς μου δεν αναφέρονται σε εσένα, είσαι ελεύθερος να τα προσπεράσεις χωρίς να καταφερθείς απαξιωτικά εναντίων μου σε προσωπικό επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:35
John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:34
Εσύ γιατί με ταξινομείς ώς 'αράπη' απαξιωτικά ή ώς 'λευκό-ρατσιστή', ενώ σου λέω ότι είμαι περήφανος για το SSA admixture μου;
οκ, ποντιος αραπης ή βλαχαραπης ή -περσοναλ φειβουριτ- βαλκανοπιθηκι, ικανοποιηθηκες τωρα;

Τ οτι εχει προσαρμοσει στα βαλκανοπιθηκικα μετρα σου τη ρατσιστικη θεωρηση δεν σε κανει λιγοτερο ρατσιστη: θεωρεις καποιους ανθρωπους ασυμβατους μονο και μονο λογω καταγωγης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θετικές Επιστήμες”