Maejima έγραψε: 05 Αύγ 2020, 13:07
Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2020, 12:52
Εμμμ...Ναι...Ξέρεις, η ρωσοποντιακή καταγωγή σου και ο τόπος διαμονής σου δεν έχουν καμία σχέση με τα καραφυλετιστικά που έχεις πει, ούτε τα ακυρώνουν, ε;; Ούτε την ειρωνεία δεν μπόρεσες να καταλάβεις; Ή παριστάνεις κι εσύ τον χαζό;
Δεν ξέρω αν είσαι ΚΑΙ αντισημίτης, ούτε είπα κάτι τέτοιο, παρομοίασα τα αντισλαβομακεδονικά και αντιτουρκικά βοθροσκιτσα που έχεις ανεβάσει με τα ναζιστικά βοθροσκιτσα για τους εβραίους.
Το να κατηγορείς το Ισραήλ για εθνικιστικές ακροδεξιές του ενέργειες από πότε είναι... αντισημιτισμός; Μήπως είναι και ο Νοαμ Τσομσκι αντισημίτης;;
Χαίρομαι που παραδέχεσαι οτί εσύ είσαι ο αντισημίτης, όπως και ο βλάκας ο γκουρού σου ο Νόαμ Τσόμσκυ.
Για τις υπόλοιπες χαζομάρες που αναφέρεις, δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου, τυπικά αριστερά σκουπίδια.
Οι Καυκάσιοι είμαστε (εγώ κατά το ήμιση, για να μην παίρνω και όλη τη δόξα) εχθροί των Τούρκων και Σλάβων, για ιστορικούς λόγους που βαριέμαι να γράψω, αν θίγεσαι για το ξεμπρόστιασμα που ρίχνω στους Σλάβους και τους Τούρκους για τις ιστορικές θηριωδίες τους ενάντια στο Ελληνικό και Γεωργιανό/Τρανσκαυκάσιο έθνος, επειδή θεωρείς ότι σε αφορούν και πρέπει να τα απαντήσεις, στα @@ μου και περαστικά.
Πάρε και ένα αναμνηστικό από τα συντρόφια σου, γιατί γι'αυτούς γίνεται όλη η κουβέντα μαζί σου στην ουσία, για μην ξεχνάμε ποιοί είστε πραγματικά.
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι ίδιον της ακροδεξιάς, αλλά εσύ το έχεις περάσει πραγματικά σε άλλο, τελείως καμένο και φάτσα κάρτα επίπεδο, οπότε τουλάχιστον βγάζει γέλιο.
Φυσικά για τις φυλετιστικές αθλιότητες που έχεις ποστάρει τουμπεκί.

Η υπερασπιστική σου γραμμή ήταν ότι είσαι μισός Ρωσοπόντιος και μένεις στη Βόρεια Ελλάδα (wtf).
Πάμε τώρα να μορφωθούμε κιόλας...Από το βικιλέξικο, μαθαίνουμε σήμερα τι σημαίνει η λέξη "αντισημιτισμός":
η διατύπωση ρατσιστικών απόψεων ή ακόμα και η άσκηση βίας εναντίον των ατόμων εβραϊκής καταγωγής ή θρησκεύματος
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%C ... F%8C%CF%82
Από τον maejima μάθαμε ότι ο εβραίος τσομσκι είναι ρατσιστής απέναντι στους εβραίους και ότι το να κατηγορείς το κράτος του ισραήλ για εθνικιστικές και ακροδεξιές ενέργειές του είναι ρατσιστικό για τους Εβραίους.

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτόν τον καταπληκτικό χρήστη που αναρωτιέσαι εάν είναι κάποιου είδους project.
Ποια είναι τα συντρόφια μου;

Εγώ δεν έχω συντρόφια βάσει εθνικότητας...