Οργισμένος έγραψε: 07 Απρ 2019, 14:58
Ο λαικιστικος κατιμας θα τρωει ορθολογικα τρομπονια μεχρι να παγωσει το συμπαν.
Ελλάδα και ορθολογισμός δεν πάνε μαζί.
Μιλάμε για κυριολεκτικά βόδια. Έχω ένα γείτονα ο οποίος για χρόνια, κόβει τα ξύλα του σε μια αποθήκη σχεδόν μη αεριζομενη με αλυσοπριονο β-ε-ν-ζ-ι-ν-η-ς.
ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ.
Του ζαλιζα και γω λοιπόν τ'αρχιδια "βρε μαλάκα πάρε ηλεκτρικό ρε μλκ να σωθείς", τίποτα αυτός, εκιό που θέλει θέλει. Εξυπνάδες
θέλω γκάζια και λάδια να τρεχουνε κλασικός καγκουρας δλδ.
Φαντάσου βρώμα και σιχασια καπνιλας αυτή η αποθήκη. Περνούσα τις προάλλες και ήταν εκεί και έκοβε ξύλα, μου φωνάζει (που να ακουστεί κανονική μίλια με τους καρκίνους τους δίχρονους)
-
έλα να πιούμε καφέ ρε μουνι
- καλύτερα να σου ρουφηξω τ'αρχιδια εδώ έξω στον καθαρό αέρα πάρα να μπω εκεί μέσα γυφτοκαγκουρα
του λέω και φεύγω γελώντας. Προφανως ψιλό θίχτηκε (που αρνήθηκα τον καφέ και την παρέα και όχι για τα λόγια, έτσι μιλάμε μ' αυτόν) και πριν δύο βδομάδες με παίρνει τηλ και μου λέει "
ρε μλκ έχει το λιντλ ένα ηλεκτρικό parkside 2.2 kw να το πάρω; . Επειδή έχω και γω ένα παρόμοιο florabest 2.2 kw το οποίο 5 χρόνια τώρα είναι σκυλί του λέω
πάρτο .
Ε προχτές συναντήθηκαμε και μόνο που δε μου γλειψε τ'αρχιδια για το πόσο μαλακας ήταν τόσα χρόνια. 35 χρόνια ρε μαλάκα με ηλεκτρικό πριόνι κόβω. Λες να μην ξέρω; 7 αλυσοπριονα έχω, 4 ρεύματος και 3 βενζινας. Τα βενζίνης τα χω πάει στο μάστορα 125 εκατομμύρια φορές. Έχω ρίξει 7 δισεκατομμύρια μανιβελιες και 4 cargoships παναγιες, έχω εντρυφήσει το αντικείμενο.
Τι θέλω να πω με το σεντονακι; Ότι ακόμα και για ένα τίποτενιό πραγμα όπως είναι τα πριόνια, οι καγκουρες ευδοκιμούν, δεν θα ξεσαλωσουν στα αυτοκίνητα;
Έχεις ακούσει ακόμα Οργισμενε, μάστορα μηχανικό να εκθειάζει τις...... ΜΕΚ έναντι των ηλεκτρομοτερ στα τεχνικά χαρακτηριστικά; Άστο, για να φτιάξει χαρακτήρα ο ανίδεος Ελ, χρειάζεται τροχιακό βομβαρδισμό πρωτα και στο καπάκι επιβολή χούντας με τριανδρία Στάλιν, Πινοσέτ, Βιδέλα.
Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά.