τι να κάνουμε, δεν υπάρχουν λεφτοδεντρα. Για όλους.sloopy έγραψε: 13 Απρ 2020, 22:57Μητσοτάκης Διαγγελμα"Θα μοιραστούμε τα βάρη της κρίσης δίκαια.. όπως κάναμε μέχρι σήμερα"
Βιομηχανοι/τραπεζιτες
Ελληνικος λαος
Δεν είχαμε καμία αμφιβολία περί τούτου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι έρχεται μεγάλη ύφεση
Re: Ο Μητσοτάκης παραδέχεται ότι έρχεται μεγάλη ύφεση
- hellegennes
Όπως τα λες...Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:34 Αν είσαι η μόνη χώρα που θα χρεοκοπήσει προφανώς και φταίει ο Κούλης.
Θυμίζω ότι και το 2008 και πάλι η κρίση ήταν παγκόσμια αλλά μόνο ο κουρασμένος άφησε έλλειμμα 13%...

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μα αυτοί είναι οι δυο πιο κρετίνοι σαλτιμπάγκοι της ευρύτερης δεξιάς.LETO έγραψε: 14 Απρ 2020, 15:06 Κατανοητη η απαξιωση ποστς που τον λενε γκαντεμοσαυρο αλλα να αναφερουμε οτι οι ιδιοι οι βουλευτες του εκαναν ακριβως το ιδιο οταν ηταν αντιπολιτευση. Αυτο ακριβως που απαξιωνετε και στο οποιο αντιδρατε με αηδια (και κατανοητο). Και οχι χρηστες σε φορα και τουιτερ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ελπιζω οι ψηφοφοροι του που αηδιαζετε με τετοια πραγματα να αηδιασετε και για αυτους που ψηφισατε.
https://twitter.com/bogdanosk/status/11 ... 88320?s=20
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/sta ... 45792?s=20
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Βλέπω αρνητική πρωτιά στον πίνακα που παρέθεσες. Με έβγαλες και από κόπο....hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:42Όπως τα λες...Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:34 Αν είσαι η μόνη χώρα που θα χρεοκοπήσει προφανώς και φταίει ο Κούλης.
Θυμίζω ότι και το 2008 και πάλι η κρίση ήταν παγκόσμια αλλά μόνο ο κουρασμένος άφησε έλλειμμα 13%...
![]()
- hellegennes
Ναι, είναι τεράστια η διαφορά Ελλάδας και υπολοίπων χωρών.
Δηλαδή πιπώθηκες μια φορά και δεν σου φτάνει και θέλεις δεύτερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Είναι. Τι να κάνουμε τώρα; Να ρωτήσουμε καμία γυναίκα;hellegennes έγραψε: 15 Απρ 2020, 00:34 Ναι, είναι τεράστια η διαφορά Ελλάδας και υπολοίπων χωρών.
Σιγά το νέο.
Σιγά το νέο.
Όχι απαραίτητα.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:34Αν είσαι η μόνη χώρα που θα χρεοκοπήσει προφανώς και φταίει ο Κούλης.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 14 Απρ 2020, 11:39Η χώρα έχει ρευστό διότι δεν έχουμε υποχρέωση για 3.5% πλεόνασμα.Επίσης δεν υπάρχει πανδημία όλα ψέμματα είναι για να μας χρεοκοπήσει ο Κούλης.Εμπεδοκλής έγραψε: 14 Απρ 2020, 10:47
Τελικά φαίνεται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση μπορεί να γέμισε τη χώρα λαθρομετανάστες αλλά στα οικονομικά τα πήγε άψογα.
Με το που βγήκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με βάση τα διαθέσιμα στα ταμεία είχε τη δυνατότητα να μειώσει διαφόρους φόρους όπως ΕΝΦΙΑ, φορολογία σε πολυτελή οχήματα και συμβόλαια παικτών, να κάνει αρκετά ρουσφέτια, να κατεβάει η χώρα ρολά και για δύο μήνες να έχει ακόμη ρευστό...
Προφανώς όλα αυτά τα χρήματα δεν προέρχονται από τις επενδύσεις και τα έσοδα από το έργο του Ελληνικού που προχώρησε η τωρινή κυβέρνηση....![]()
Έπειτα, θα επαναλάβουν όσα έκαναν το 2009 με τον Καραμανλή, πετώντας την καυτή πατάτα της κατεστραμμένης οικονομίας στην αντιπολίτευση. Θα αφήσουν έλλειμμα 20% αυτή τη φορά και θα πάνε μία 6ετία με το επιχείρημα ότι φταίνε οι επόμενοι. Όταν τους ρωτάς για το τί έκαναν οι ίδιοι θα σου λένε όπως και το 2009 που τους έφταιγε η παγκόσμια οικονομική κρίση, ότι τους έφταιγε ο κορονοϊός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KRAKEN την 15 Απρ 2020, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρέπει να είναι παραποιημένο...Stalker έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:51Από αυτό, αν κατάλαβα καλά:Gewponos90 έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:10 Επειδή μάλλον έχω χάσει επεισοδια, οι προωρες εκλογές πως προέκυψαν;
https://twitter.com/EvangAntonaros/stat ... 7864439808
Το σωστό κείμενο είναι :
"Παμε για εκλογές. Αμεσως μετα την πανδημία. "Μετα την κριση η καθε εξουσία οφείλει να διατηρεί το απυρόβλητο της ανάγκης, αφήνοντας στους επόμενους τα απότοκα της κρίσης."
Άμα γίνουν ξανά εκλογές μπορεί να ψηφίσω νδ.
Αλλιώς θα το ξαναρίξω ένωση κεντρώων, λεβενταρο.
Αλλιώς θα το ξαναρίξω ένωση κεντρώων, λεβενταρο.
Κάποιες;;;hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:37Ίσως να σε γράφαμε γιατί γενικά γράφεις ένα κάρο μαλακίες; Κάποιες απ' αυτές, σε βάθος χρόνου αιώνα, ίσως και να προκύψουν.OANNHSEA έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:24 Εδώ και δύο χρόνια σας έγραφα ότι έρχεται βαρβάτη οικονομική κρίση - με γράφατε όλοι!!!
Χαχαχαχαχα χρυσό μου.. Ευθυμήσαμε πρωινιάτικα!!!
Σχεδόν ότι γράφω βγαίνει!!!
Μήπως θυμάσαι το κράξιμο που έτρωγα, όταν έγραφα ότι ο τάφος στην Αμφίπολη δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την ώρα που σχεδόν όλο το φόρουμ σχιζόταν ότι ήταν;;;
ΥΓ
Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα χρειαστεί ένας αιώνας - θα δεις να έρχεται πολύ σύντομα το σκοτάδι.
Κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσεις και το μαγαζί σου σε αυτό το χάος...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Έγραφες ότι δεν είναι τάφος και δεν είναι κανείς εκεί θαμένος.OANNHSEA έγραψε: 15 Απρ 2020, 09:02
Μήπως θυμάσαι το κράξιμο που έτρωγα, όταν έγραφα ότι ο τάφος στην Αμφίπολη δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την ώρα που σχεδόν όλο το φόρουμ σχιζόταν ότι ήταν;;;
- Otto Weininger
Αν μπορείς να προβλέπεις με τέτοια επιτυχία τις εξελίξεις, υποθέτω έχεις προετοιμαστεί και δεν αγχώνεσαι.OANNHSEA έγραψε: 15 Απρ 2020, 09:02Κάποιες;;;hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2020, 23:37Ίσως να σε γράφαμε γιατί γενικά γράφεις ένα κάρο μαλακίες; Κάποιες απ' αυτές, σε βάθος χρόνου αιώνα, ίσως και να προκύψουν.OANNHSEA έγραψε: 14 Απρ 2020, 14:24 Εδώ και δύο χρόνια σας έγραφα ότι έρχεται βαρβάτη οικονομική κρίση - με γράφατε όλοι!!!
Χαχαχαχαχα χρυσό μου.. Ευθυμήσαμε πρωινιάτικα!!!
ΥΓ
Στην προκειμένη περίπτωση δεν θα χρειαστεί ένας αιώνας - θα δεις να έρχεται πολύ σύντομα το σκοτάδι.
Κατά πάσα πιθανότητα θα κλείσεις και το μαγαζί σου σε αυτό το χάος...
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
τι να κλάσει η λίτσα πατέρα δλδ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αρκετοί που δεν μπορούν να πάνε στα σφαγεία της εργασίας και κάθονται σπίτι να δουλέψουν από εκεί, η παίρνουν επίδομα, έσωσαν τη ζωή της από την καπιταλιστικη φρίκη, τόσο την καταπιεστικη, όσο και την μολυσματικη. Βέβαια χλωμό να έχουμε μετά κανένα κίνημα οικολογικό και έναντια στην εργασία, σαν αυτό που είχε αναλύσει σε τόσα βιβλία του ο Αντρέ γκορζ, άρα στα ίδια σκατα θα γυρίσουμε, και όποιος επιβιώσει, η στα ανάλογα της εξαθλίωσης μέσω της "ανεργίας" .
https://www.protothema.gr/greece/articl ... pandimias/Γιατί μειώθηκαν και τα εμφράγματα
Σε νοσοκομεία της αλλοδαπής καταγράφεται μείωση έως και 80% στα επείγοντα καρδιολογικά συμβάντα. Στην Ελλάδα οι ειδικοί διαπιστώνουν εμπειρικά τη μείωση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων κατά τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μελέτες σχετικά με αυτό. Συγκεκριμένα, θα συλλέξουν στοιχεία για τα συγκεκριμένα συμβάντα κατά τη διάρκεια της επιδημίας COVID-19 και θα τα συγκρίνουν με τα περσινά δεδομένα στους αντίστοιχους μήνες. Και θα ερευνήσουν αν η έκβαση των ασθενών ήταν η ίδια ή είχε διαφορές με την περσινή περίοδο.
Διακεκριμένοι Έλληνες καρδιολόγοι αναζητώντας τους λόγους της μείωσης των εμφραγμάτων το απέδωσαν στην δεδομένη αλλαγή της ατμόσφαιρας και στον περιορισμό των ρύπων ως αποτέλεσμα της λήψης των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Άλλη πιθανή εξήγηση είναι η μείωση του εργασιακού άγχους καθώς πολλοί πλέον δεν πηγαίνουν στην εργασία τους ή εργάζονται από το σπίτι. «Οι συνθήκες αυτές έχουν ευεργετικές για την αντιμετώπιση του καθημερινού άγχους και έτσι πιθανόν να μειώνονται τα εμφράγματα του μυοκαρδίου και γενικά τα έκτακτα καρδιακά προβλήματα. Επίσης, η παραμονή στο σπίτι λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί μειώνει τη σωματική δραστηριότητα των ανθρώπων και έτσι δεν καταπονείται το καρδιαγγειακό σύστημα. Πιθανώς, να κοιμόμαστε περισσότερο και οι καπνιστές αναγκαστικά να καπνίζουν λιγότερο. Η παραμονή στο σπίτι μπορεί να είναι επίσης ευεργετική για την καλύτερη συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή. Ιδιαίτερα οι καρδιοπαθείς είναι πιθανόν να είναι πιο συστηματικοί στη λήψη των φαρμάκων» αναφέρουν οι διακεκριμένοι Έλληνες της Καρδιολογικής Εταιρίας
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση