!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:31 Πολύ σωστά.

Τώρα περιμένω από τον under να μου καταθέσει τα "καθήκοντα του βουλευτή" με βάση τους νόμους του κράτους.
Σιγουρα δεν ειναι οι βολτες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:28
Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:26 Και νομικά και ηθικά ο μπαρουφακης έχει δίκιο
Θα ειχε δικιο αν οντως ηταν στην Αιγινα απο τις 11/03.
Πες μου πως το ξερεις.
Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Ο περιορισμός δεν καταλαμβάνει
εγώ πάλι γιατί νόμιζα ότι μέχρι σήμερα οι περιορισμοί περιλαμβάνουν και οι δαίμονες καταλαμβάνουν

τα ύστερα, τα ύστερα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:33

Τώρα περιμένω από τον under να μου καταθέσει τα "καθήκοντα του βουλευτή" με βάση τους νόμους του κράτους.
Σε ρώτησα ποια είναι τα καθήκοντα και που τα βρήκες.
Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν "καθήκοντα βουλευτή" κι ότι η συγκεκριμένη φράση που διάβασες αφορά όσους από τις αναφερόμενες κατηγορίες έχουν θεσμικά ή διοικητικά καθήκοντα (πχ. γιατροί, στρατιωτικοί κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Απρ 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
under

Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32 Δεν το ξέρω, όπως δεν το ξέρεις και εσύ αλλά υποθέτεις χωρις αποδείξεις ότι δεν ήταν.

Εγώ λέω ότι οι πιθανότητες να ήταν είναι περισσότερες γιατί στο παρελθόν και πολύ πριν την καραντίνα έχει δηλώσει ότι περνάει αρκετό χρόνο στην Αίγινα. Δλδ δεν είναι απλά το εξοχικό για ένα σκ μια στο τόσο.
Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.
Ξερουμε λοιπον οτι η μονιμη κατοικια του δεν ειναι εκει και επισης ξερουμε οτι δεν σταματησε στον ελεγχο με το "δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ;".
Τι προσπαθειτε να δικαιολογησετε ;
Άβαταρ μέλους
under

stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34

Δεν σε ρώτησα ποια δεν είναι. Σε ρώτησα ποια είναι.
Δεν μου λες εσυ αν το να παει στο εξοχικο του εν μεσω καραντινας ειναι ασκηση του καθηκοντος του; Για να τελειωνουμε και πιο γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34 Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
άσχετα με το τι παίζει για τους βουλευτές, η Μπαρούφα είναι επικεφαλής κόμματος του Κοινοβουλίου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32
Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:27
stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:22 [...]για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.[...]

Δεν έχει καμία σχέση η μόνιμη κατοικία.
Έχει και παραέχει.

Επισκέφθηκε στα πλαίσια των βουλευτικών του καθηκόντων την Αίγινα;
Ποια είναι τα "καθήκοντα του βουλευτή" σύμφωνα με τους νόμους του κράτους ώστε να κατάφερες να διαλέξεις ποια εκπλήρωσε και ποια όχι;
Οι πολιτικές του αρμοδιότητες. Τα ταξιδάκια αναψυχής δεν είναι.

Για να μην το κουράζουμε άλλο... Η καραντίνα υπάρχει για να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Εαν κάποιοι θεωρείτε την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας σημαντικότερη απο τη δημόσια υγεία είναι πρόβλημά σας.

Εαν είναι έτσι, απλά να καταργηθεί η καραντίνα, να κινηθεί και η οικονομία και να το παλέψουμε με ανοσία αγέλης.

Όλα αυτά τα μέτρα που ελήφθησαν, δεν ελήφθησαν επειδή κάποιοι φαντάζεστε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής αποσκοπεί στα να κάνει καψώνια στο Βαρουφάκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 11 Απρ 2020, 13:40, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:26 Και νομικά και ηθικά ο μπαρουφακης έχει δίκιο
Πες μου πως το ξερεις.
Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
ο ελεγχος που εγινε ειναι μπουλινγκ αστυνομικου οργανου, λιμενικου εν προκειμενω, σε εκλεγμενο βουλευτη. Καταπατηση δικσιωματων βουλευτη. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. Έχουμε επίσημα δικτατορία και τρομοκρατία της αντιπολίτευσης
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34 Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.
Ξερουμε λοιπον οτι η μονιμη κατοικια του δεν ειναι εκει και επισης ξερουμε οτι δεν σταματησε στον ελεγχο με το "δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ;".
έλα μου ντε;

κάτι τρέχει στα γύφτικα...

έντιτ: ο Καβαλιέρε σε μεγάλη φόρμα, μπορεί και 5ετίας :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 11 Απρ 2020, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Cavaliere έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:37

Πες μου πως το ξερεις.
ο ελεγχος που εγινε ειναι μπουλινγκ αστυνομικου οργανου, λιμενικου εν προκειμενω, σε εκλεγμενο βουλευτη. Καταπατηση δικσιωματων βουλευτη. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. Έχουμε επίσημα δικτατορία και τρομοκρατία της αντιπολίτευσης
Μπορείς να πας στην αγαπημένη σου Κίνα να χορτάσεις δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Tarkovsky έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:37
stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34 Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
άσχετα με το τι παίζει για τους βουλευτές, η Μπαρούφα είναι επικεφαλής κόμματος του Κοινοβουλίου
Πρόσεξες τα τρίκυκλα πως γυρίζουν σαν τις μύγες για σαπόρυ στον μητσοτό? :wink τυπικα ειν αυτα
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34
Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32 Δεν το ξέρω, όπως δεν το ξέρεις και εσύ αλλά υποθέτεις χωρις αποδείξεις ότι δεν ήταν.

Εγώ λέω ότι οι πιθανότητες να ήταν είναι περισσότερες γιατί στο παρελθόν και πολύ πριν την καραντίνα έχει δηλώσει ότι περνάει αρκετό χρόνο στην Αίγινα. Δλδ δεν είναι απλά το εξοχικό για ένα σκ μια στο τόσο.
Σταμάτησε στον έλεγχο μέχρι που ο λιμενικός άρχισε να του ζητάει Ε1 επειδή δεν ήξερε ότι οι βουλευτές έχουν την ελευθέρας.

Το λάθος ήταν του λιμενικού.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:40
under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34

Σταμάτησε στον έλεγχο μέχρι που ο λιμενικός άρχισε να του ζητάει Ε1 επειδή δεν ήξερε ότι οι βουλευτές έχουν την ελευθέρας.

Το λάθος ήταν του λιμενικού.
μην εισαι αφελης. Θελαν το επεισοδιο για να μη λενε για τη Λαρισα
Ordem e Progresso.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:35

Δεν σε ρώτησα ποια δεν είναι. Σε ρώτησα ποια είναι.
Δεν μου λες εσυ αν το να παει στο εξοχικο του εν μεσω καραντινας ειναι ασκηση του καθηκοντος του; Για να τελειωνουμε και πιο γρηγορα.
Αρχίζουμε από τα απλά:
δεν υπάρχουν "καθήκοντα βουλευτή" πέρα από τα αναφερόμενα στο Σύνταγμα (να τηρεί τους νόμους του κράτους και λοιπές γενικότητες).
Επομένως, η πρόταση που αναφέρεται σε "καθήκοντα" μίας σειράς ιδιοτήτων δεν αφορά βουλευτές, οι οποίοι δεν έχουν συγκεκριμένα και καθορισμένα καθήκοντα.
Από τη στιγμή που αφορά τους βουλευτές η πρόταση "για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους" δεδομένου ότι δεν έχουν θεσμικά (διοικητικά) καθήκοντα, δεν υπάρχει περιορισμός στη μετακίνηση του βουλευτή για οποιονδήποτε λόγο. Καθήκον τους είναι τα πάντα, από την παρακολούθηση της κοινής ζωής, την επικοινωνία μέχρι το νομοθετικό έργο. Η πρόταση αυτή έχει νόημα για γιατρούς, νοσηλευτές, στρατιωτικούς, όργανα της τάξης και ασφάλειας κλπ. τα οποία έχουν συγκεκριμένα υπηρεσιακά καθήκοντα.

Δεν χρειάζεται καν να σου απολογηθεί κάποιος βουλευτής για ποιο λόγο κάνει χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος περί μετακίνησης των πολιτών. Είναι, απλά, νόμιμο δικαίωμά του.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”