Σιγουρα δεν ειναι οι βολτες.stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:31 Πολύ σωστά.
Τώρα περιμένω από τον under να μου καταθέσει τα "καθήκοντα του βουλευτή" με βάση τους νόμους του κράτους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Re: Ο Βαρουφάκης πουλάει τσαμπουκά και σπάει την καραντίνα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
εγώ πάλι γιατί νόμιζα ότι μέχρι σήμερα οι περιορισμοί περιλαμβάνουν και οι δαίμονες καταλαμβάνουνΟ περιορισμός δεν καταλαμβάνει
τα ύστερα, τα ύστερα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Σε ρώτησα ποια είναι τα καθήκοντα και που τα βρήκες.
Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχουν "καθήκοντα βουλευτή" κι ότι η συγκεκριμένη φράση που διάβασες αφορά όσους από τις αναφερόμενες κατηγορίες έχουν θεσμικά ή διοικητικά καθήκοντα (πχ. γιατροί, στρατιωτικοί κλπ).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Απρ 2020, 13:36, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32 Δεν το ξέρω, όπως δεν το ξέρεις και εσύ αλλά υποθέτεις χωρις αποδείξεις ότι δεν ήταν.
Εγώ λέω ότι οι πιθανότητες να ήταν είναι περισσότερες γιατί στο παρελθόν και πολύ πριν την καραντίνα έχει δηλώσει ότι περνάει αρκετό χρόνο στην Αίγινα. Δλδ δεν είναι απλά το εξοχικό για ένα σκ μια στο τόσο.
Ξερουμε λοιπον οτι η μονιμη κατοικια του δεν ειναι εκει και επισης ξερουμε οτι δεν σταματησε στον ελεγχο με το "δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ;".
Τι προσπαθειτε να δικαιολογησετε ;
Δεν μου λες εσυ αν το να παει στο εξοχικο του εν μεσω καραντινας ειναι ασκηση του καθηκοντος του; Για να τελειωνουμε και πιο γρηγορα.
άσχετα με το τι παίζει για τους βουλευτές, η Μπαρούφα είναι επικεφαλής κόμματος του Κοινοβουλίουstavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34 Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Golden Age
Οι πολιτικές του αρμοδιότητες. Τα ταξιδάκια αναψυχής δεν είναι.stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32Ποια είναι τα "καθήκοντα του βουλευτή" σύμφωνα με τους νόμους του κράτους ώστε να κατάφερες να διαλέξεις ποια εκπλήρωσε και ποια όχι;Golden Age έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:27Έχει και παραέχει.stavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:22 [...]για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους.[...]
Δεν έχει καμία σχέση η μόνιμη κατοικία.
Επισκέφθηκε στα πλαίσια των βουλευτικών του καθηκόντων την Αίγινα;
Για να μην το κουράζουμε άλλο... Η καραντίνα υπάρχει για να προστατευθεί η δημόσια υγεία. Εαν κάποιοι θεωρείτε την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας σημαντικότερη απο τη δημόσια υγεία είναι πρόβλημά σας.
Εαν είναι έτσι, απλά να καταργηθεί η καραντίνα, να κινηθεί και η οικονομία και να το παλέψουμε με ανοσία αγέλης.
Όλα αυτά τα μέτρα που ελήφθησαν, δεν ελήφθησαν επειδή κάποιοι φαντάζεστε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής αποσκοπεί στα να κάνει καψώνια στο Βαρουφάκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 11 Απρ 2020, 13:40, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
ο ελεγχος που εγινε ειναι μπουλινγκ αστυνομικου οργανου, λιμενικου εν προκειμενω, σε εκλεγμενο βουλευτη. Καταπατηση δικσιωματων βουλευτη. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. Έχουμε επίσημα δικτατορία και τρομοκρατία της αντιπολίτευσηςstavmanr έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34Δεν έχει καμία σχέση η Αίγινα. Ο βουλευτής έχει πλήρη απαλλαγή από τον περιορισμό μετακίνησης.
Ordem e Progresso.
έλα μου ντε;under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34 Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.
Ξερουμε λοιπον οτι η μονιμη κατοικια του δεν ειναι εκει και επισης ξερουμε οτι δεν σταματησε στον ελεγχο με το "δεν ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ;".
κάτι τρέχει στα γύφτικα...
έντιτ: ο Καβαλιέρε σε μεγάλη φόρμα, μπορεί και 5ετίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 11 Απρ 2020, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Golden Age
Μπορείς να πας στην αγαπημένη σου Κίνα να χορτάσεις δημοκρατία.Cavaliere έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:37ο ελεγχος που εγινε ειναι μπουλινγκ αστυνομικου οργανου, λιμενικου εν προκειμενω, σε εκλεγμενο βουλευτη. Καταπατηση δικσιωματων βουλευτη. ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ. Έχουμε επίσημα δικτατορία και τρομοκρατία της αντιπολίτευσης
Πρόσεξες τα τρίκυκλα πως γυρίζουν σαν τις μύγες για σαπόρυ στον μητσοτό?
Ordem e Progresso.
Σταμάτησε στον έλεγχο μέχρι που ο λιμενικός άρχισε να του ζητάει Ε1 επειδή δεν ήξερε ότι οι βουλευτές έχουν την ελευθέρας.under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32 Δεν το ξέρω, όπως δεν το ξέρεις και εσύ αλλά υποθέτεις χωρις αποδείξεις ότι δεν ήταν.
Εγώ λέω ότι οι πιθανότητες να ήταν είναι περισσότερες γιατί στο παρελθόν και πολύ πριν την καραντίνα έχει δηλώσει ότι περνάει αρκετό χρόνο στην Αίγινα. Δλδ δεν είναι απλά το εξοχικό για ένα σκ μια στο τόσο.
Το λάθος ήταν του λιμενικού.
μην εισαι αφελης. Θελαν το επεισοδιο για να μη λενε για τη ΛαρισαNamrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:40Σταμάτησε στον έλεγχο μέχρι που ο λιμενικός άρχισε να του ζητάει Ε1 επειδή δεν ήξερε ότι οι βουλευτές έχουν την ελευθέρας.under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:34Αρα ο Βαρουφακης ισχυριζεται κατι που δεν μπορει να αποδειχτει.Namrail έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:32 Δεν το ξέρω, όπως δεν το ξέρεις και εσύ αλλά υποθέτεις χωρις αποδείξεις ότι δεν ήταν.
Το λάθος ήταν του λιμενικού.
Ordem e Progresso.
Αρχίζουμε από τα απλά:under έγραψε: 11 Απρ 2020, 13:35Δεν μου λες εσυ αν το να παει στο εξοχικο του εν μεσω καραντινας ειναι ασκηση του καθηκοντος του; Για να τελειωνουμε και πιο γρηγορα.
δεν υπάρχουν "καθήκοντα βουλευτή" πέρα από τα αναφερόμενα στο Σύνταγμα (να τηρεί τους νόμους του κράτους και λοιπές γενικότητες).
Επομένως, η πρόταση που αναφέρεται σε "καθήκοντα" μίας σειράς ιδιοτήτων δεν αφορά βουλευτές, οι οποίοι δεν έχουν συγκεκριμένα και καθορισμένα καθήκοντα.
Από τη στιγμή που αφορά τους βουλευτές η πρόταση "για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους" δεδομένου ότι δεν έχουν θεσμικά (διοικητικά) καθήκοντα, δεν υπάρχει περιορισμός στη μετακίνηση του βουλευτή για οποιονδήποτε λόγο. Καθήκον τους είναι τα πάντα, από την παρακολούθηση της κοινής ζωής, την επικοινωνία μέχρι το νομοθετικό έργο. Η πρόταση αυτή έχει νόημα για γιατρούς, νοσηλευτές, στρατιωτικούς, όργανα της τάξης και ασφάλειας κλπ. τα οποία έχουν συγκεκριμένα υπηρεσιακά καθήκοντα.
Δεν χρειάζεται καν να σου απολογηθεί κάποιος βουλευτής για ποιο λόγο κάνει χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος περί μετακίνησης των πολιτών. Είναι, απλά, νόμιμο δικαίωμά του.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπύρος
-
- 16 Απαντήσεις