και γω.έπρεπε να βάλουν τον τύπο από την βιβλιοθήκη να την παίξει πάνω του σε ζωντανή σύνδεση
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σωστός. Και στον Λιάγκα και στις κλώσες πανελίστριες που χασκογελούσαν.nowhere έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:24και γω.έπρεπε να βάλουν τον τύπο από την βιβλιοθήκη να την παίξει πάνω του σε ζωντανή σύνδεση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
εχει ενα λογο παραπανω να μη θελει λεχριτες στις βιβλιοθηκεςΟρέστης 35 έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 23:00
O Αχαριστος εχει κορη φοιτητρια. Ντροπη του να κανει τετοιες ερωτησεις.
-
Ορέστης 35
Τι εχεις; Τα σχολια σου εχουν γινει αμελητεα.blackpaint έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:46εχει ενα λογο παραπανω να μη θελει λεχριτες στις βιβλιοθηκεςΟρέστης 35 έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 23:00
- blackpaint
προσαρμοζομαι στην επιθανατια ατμοσφαιρα του πχορουμ.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:34Τι εχεις; Τα σχολια σου εχουν γινει αμελητεα.blackpaint έγραψε: 17 Δεκ 2019, 13:46εχει ενα λογο παραπανω να μη θελει λεχριτες στις βιβλιοθηκεςΟρέστης 35 έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 23:00
-
Ορέστης 35
Πιστευεις θα μπορουσα να γραφω μονος μου με τους φιλους μου για τα δικα μας θεματα;blackpaint έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:37προσαρμοζομαι στην επιθανατια ατμοσφαιρα του πχορουμ.
- blackpaint
γιατι εδω ομως;Ορέστης 35 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:38Πιστευεις θα μπορουσα να γραφω μονος μου με τους φιλους μου για τα δικα μας θεματα;
-
Ορέστης 35
Μου αρεσει το χρωμα.blackpaint έγραψε: 17 Δεκ 2019, 20:21γιατι εδω ομως;Ορέστης 35 έγραψε: 17 Δεκ 2019, 19:38Πιστευεις θα μπορουσα να γραφω μονος μου με τους φιλους μου για τα δικα μας θεματα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 4 Απαντήσεις