Ακριβώς. Και η δική τους δεν έχει αέριο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα
Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:19Δεν εκφράζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπήρχαν ο Σολωμός κι ο Κάλβος το 21 αλλά υπήρχαν κι όλοι οι άλλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλαμε για παραληρημα.Κλινικη περιπτωση.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:30Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Αναπόδεικτη προσωπική άποψη και τίποτα περισσότερο.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:44Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:19Δεν εκφράζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπήρχαν ο Σολωμός κι ο Κάλβος το 21 αλλά υπήρχαν κι όλοι οι άλλοι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Golden Age
Τί να πουν και οι γονείς των ηρώων που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδος.Apergos8 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1200818725Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:16Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο ηρωισμός τους δεν θα αναιρούνταν, ακόμη κι αν αποτύχινε η εποανάσταση.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:46
Το αποτέλεσμα της Επανάστασης πάντως ήταν να ζεις σήμερα σε μια ανεξάρτητη χώρα. Το αποτέλεσμα της ενέργειας του πιτσιρικά θα είναι να κάνουν οι Τούρκοι 150 περισσότερες παραβιάσεις τον επόμενο μήνα.
Όσο για τις παραβιάσεις, αυτό περίμεναν οι Τούρκοι για να κάνουν παραβιάσεις, λες και αλλιώς δεν θα 'καναν.
- Golden Age
Τα κινήματά τους απέτυχαν και χάθηκαν στη λήθη. Αυτό δεν αναιρεί όμως το δικό τους ηρωισμό.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:51Και γιατί έμειναν ανώνυμοι (κι ακόμη δεν συγκρίνονται με τις παιδιάστικες βλακείες με τις σημαίες);Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:37Πλήθος ανωνύμων.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:32
Θύμισέ μου μερικούς ήρωες από τις επαναστάσεις που έγιναν χωρίς οργάνωση και υποστήριξη πριν το 1821.
Γνωστή περίπτωση ήταν ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος, ο οποίος δεν είχε απο κάπου υποστήριξη. Ήταν όμως ήρωας.
Ανώνυμοι άλλωστε έμειναν και η πλειοψηφία των ηρώων της επανάστασης. Αυτό δεν αναιρεί τον ηρωισμό τους.
- hellegennes
Σοβαρά τώρα; Θα συγκρίνουμε έναν εθνικό ήρωα και τον σπουδαιότερο ποιητή της ελληνικής ιστορίας με έναν μπούφο που πήγε να το παίξει μάγκας και έφαγε τα μούτρα του; Έναν άνθρωπο που θα τον θυμούνται για πάντα με έναν άμυαλο που ήδη τον θυμούνται 100 άτομα μόνο και σε 10 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς; Έναν άνθρωπο που ενέπνευσε γενεές Ελλήνων με έναν άνθρωπο που δεν ενέπνευσε απολύτως τίποτα;Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:17Αναπόδεικτη προσωπική άποψη και τίποτα περισσότερο.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:44Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:19
Δεν εκφράζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπήρχαν ο Σολωμός κι ο Κάλβος το 21 αλλά υπήρχαν κι όλοι οι άλλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ο απλός στρατός ναι, έμεινε κυρίως ανώνυμος, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μιλάμε άλλωστε για μεγάλο αριθμό ατόμων. Κανείς από τους πρωτοστάτες δεν έμεινε ανώνυμος. Και δεν έμειναν ανώνυμοι γιατί προσέφεραν κάτι ουσιαστικό.Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:22 Ανώνυμοι άλλωστε έμειναν και η πλειοψηφία των ηρώων της επανάστασης. Αυτό δεν αναιρεί τον ηρωισμό τους.
Ακόμη βέβαια και οι πεσόντες των αποτυχημένων επαναστάσεων αξίζουν χιλιάδες φορές περισσότερη μνεία από Σολωμούς Σολωμών και λοιπούς επίδοξους σημαιοκατεβαστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όπως σαφώς φαινεται στο ποστ μου αφενός δεν συγκρίνω κανένα αφετέρου λέω οτι το 21 υπήρχαν ο Σολωμός και ο Κάλβος αλλά υοήρχαν κι όλοι οι άλλοι.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:26Σοβαρά τώρα; Θα συγκρίνουμε έναν εθνικό ήρωα και τον σπουδαιότερο ποιητή της ελληνικής ιστορίας με έναν μπούφο που πήγε να το παίξει μάγκας και έφαγε τα μούτρα του; Έναν άνθρωπο που θα τον θυμούνται για πάντα με έναν άμυαλο που ήδη τον θυμούνται 100 άτομα μόνο και σε 10 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς; Έναν άνθρωπο που ενέπνευσε γενεές Ελλήνων με έναν άνθρωπο που δεν ενέπνευσε απολύτως τίποτα;Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:17Αναπόδεικτη προσωπική άποψη και τίποτα περισσότερο.hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:44
Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.
Που αυτούς όλους τους άλλους με τις άστοχες παράτολμες τρέλες τους (συμπληρώνω τώρα) εξύμνησαν οι ποιητές.
Πως τώρα εσυ βρέθηκες στον Σολωμό Σολωμού απο αυτό που έγραψα είναι θέμα έρευνας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- hellegennes
Από το ότι σχολίασες στο παραπάνω ότι είναι αναπόδεικτη προσωπική άποψη, αντί να πεις «αυταπόδεικτη αχρείαστη παρατήρηση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
To νημα να περασει στα διεθνη θεματα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
-
- Casper -
Μερικοί κρίνετε πάρα πολύ αυστηρά. Ναι έκανε μαλακία, χοντρή μάλιστα γιατί έβαλε σε κίνδυνο την ζωή του και δεν ευκόλυνε ούτε τα πράγματα, αν αυτό ήθελε. Είναι όμως 16 χρονών και έχει σημασία και η πρόθεση. Και ο ναρκομανής μπορεί να έχει άγνοια κινδύνου, και ο 40χρονος που παίρνει την μηχανή του και την τερματίζει, και ο 30χρονος που οδηγεί πιωμένος. Και ακόμη κι' αν γίνεται με συνείδηση, δεν είναι το ίδιο με τον πόνο και την πίκρα που έχει κάποιος για την χαμένη του πατρίδα. Ναι έκανε μαλακία και οι γονείς πρέπει να τον βάλουν κάτω να του βάλουν μυαλά πριν είναι αργά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
- hellegennes
Τι πίκρα έχει για την χαμένη του πατρίδα ένας 16χρονος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η 17Ν εκτέλεσε τουρκους πράκτορες
απλά να θυμήσω
απλά να θυμήσω
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Άμα είχε σηκώσει π.χ καμιά σημαία των πούστηδων θα είχε γίνει ήδη διάσημος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση