!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Lugozzi έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:57
Leporello έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:56
Lugozzi έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:48 :+1:
:+1: Νομίζω όμως ότι τώρα είναι οι Τούρκοι που δεν θέλουν.
Δεν θέλουν διότι προφανώς η κάθε πλευρά θα έχει τη δική της ΑΟΖ
Ακριβώς. Και η δική τους δεν έχει αέριο.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Θαρραλέος 16χρονος Eλληνοκύπριος κατέβασε το τουρκικό κωλόπανο στα κατεχόμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:19
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:01 Αν ήθελε συμβολισμό ας έγραφε ένα ποίημα.
Δεν εκφράζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπήρχαν ο Σολωμός κι ο Κάλβος το 21 αλλά υπήρχαν κι όλοι οι άλλοι.
Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:30Εντάξει κι άλλος παίρνει ηρωίνη ξέροντας ότι είναι θανατηφόρα. Άρα έχει περισσότερα άντερα.
Μιλαμε για παραληρημα.Κλινικη περιπτωση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:44
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 22:01 Αν ήθελε συμβολισμό ας έγραφε ένα ποίημα.
Δεν εκφράζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, υπήρχαν ο Σολωμός κι ο Κάλβος το 21 αλλά υπήρχαν κι όλοι οι άλλοι.
Ναι, πέντε δισεκατομμύρια φορές πιο ήρωας ο Διονύσιος Σολωμός από τον Σολωμό Σολωμού, ω Σολωμέ.
Αναπόδεικτη προσωπική άποψη και τίποτα περισσότερο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Apergos8 έγραψε: 12 Σεπ 2019, 21:48
Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:16
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 18:46

Το αποτέλεσμα της Επανάστασης πάντως ήταν να ζεις σήμερα σε μια ανεξάρτητη χώρα. Το αποτέλεσμα της ενέργειας του πιτσιρικά θα είναι να κάνουν οι Τούρκοι 150 περισσότερες παραβιάσεις τον επόμενο μήνα.
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ο ηρωισμός τους δεν θα αναιρούνταν, ακόμη κι αν αποτύχινε η εποανάσταση.

Όσο για τις παραβιάσεις, αυτό περίμεναν οι Τούρκοι για να κάνουν παραβιάσεις, λες και αλλιώς δεν θα 'καναν.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1200818725
Τί να πουν και οι γονείς των ηρώων που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδος.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:51
Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:37
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 20:32

Θύμισέ μου μερικούς ήρωες από τις επαναστάσεις που έγιναν χωρίς οργάνωση και υποστήριξη πριν το 1821.
Πλήθος ανωνύμων.

Γνωστή περίπτωση ήταν ο Διονύσιος ο Φιλόσοφος, ο οποίος δεν είχε απο κάπου υποστήριξη. Ήταν όμως ήρωας.
Και γιατί έμειναν ανώνυμοι (κι ακόμη δεν συγκρίνονται με τις παιδιάστικες βλακείες με τις σημαίες);
Τα κινήματά τους απέτυχαν και χάθηκαν στη λήθη. Αυτό δεν αναιρεί όμως το δικό τους ηρωισμό.

Ανώνυμοι άλλωστε έμειναν και η πλειοψηφία των ηρώων της επανάστασης. Αυτό δεν αναιρεί τον ηρωισμό τους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:17

Σοβαρά τώρα; Θα συγκρίνουμε έναν εθνικό ήρωα και τον σπουδαιότερο ποιητή της ελληνικής ιστορίας με έναν μπούφο που πήγε να το παίξει μάγκας και έφαγε τα μούτρα του; Έναν άνθρωπο που θα τον θυμούνται για πάντα με έναν άμυαλο που ήδη τον θυμούνται 100 άτομα μόνο και σε 10 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς; Έναν άνθρωπο που ενέπνευσε γενεές Ελλήνων με έναν άνθρωπο που δεν ενέπνευσε απολύτως τίποτα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Golden Age έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:22 Ανώνυμοι άλλωστε έμειναν και η πλειοψηφία των ηρώων της επανάστασης. Αυτό δεν αναιρεί τον ηρωισμό τους.
Ο απλός στρατός ναι, έμεινε κυρίως ανώνυμος, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μιλάμε άλλωστε για μεγάλο αριθμό ατόμων. Κανείς από τους πρωτοστάτες δεν έμεινε ανώνυμος. Και δεν έμειναν ανώνυμοι γιατί προσέφεραν κάτι ουσιαστικό.

Ακόμη βέβαια και οι πεσόντες των αποτυχημένων επαναστάσεων αξίζουν χιλιάδες φορές περισσότερη μνεία από Σολωμούς Σολωμών και λοιπούς επίδοξους σημαιοκατεβαστές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:26
Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2019, 23:17

Σοβαρά τώρα; Θα συγκρίνουμε έναν εθνικό ήρωα και τον σπουδαιότερο ποιητή της ελληνικής ιστορίας με έναν μπούφο που πήγε να το παίξει μάγκας και έφαγε τα μούτρα του; Έναν άνθρωπο που θα τον θυμούνται για πάντα με έναν άμυαλο που ήδη τον θυμούνται 100 άτομα μόνο και σε 10 χρόνια δεν θα τον θυμάται κανείς; Έναν άνθρωπο που ενέπνευσε γενεές Ελλήνων με έναν άνθρωπο που δεν ενέπνευσε απολύτως τίποτα;
Όπως σαφώς φαινεται στο ποστ μου αφενός δεν συγκρίνω κανένα αφετέρου λέω οτι το 21 υπήρχαν ο Σολωμός και ο Κάλβος αλλά υοήρχαν κι όλοι οι άλλοι.

Που αυτούς όλους τους άλλους με τις άστοχες παράτολμες τρέλες τους (συμπληρώνω τώρα) εξύμνησαν οι ποιητές.

Πως τώρα εσυ βρέθηκες στον Σολωμό Σολωμού απο αυτό που έγραψα είναι θέμα έρευνας. :lol:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Από το ότι σχολίασες στο παραπάνω ότι είναι αναπόδεικτη προσωπική άποψη, αντί να πεις «αυταπόδεικτη αχρείαστη παρατήρηση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Δρακουμελ
Phorum.gr user: Δρακουμελ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δρακουμελ »

To νημα να περασει στα διεθνη θεματα.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Μερικοί κρίνετε πάρα πολύ αυστηρά. Ναι έκανε μαλακία, χοντρή μάλιστα γιατί έβαλε σε κίνδυνο την ζωή του και δεν ευκόλυνε ούτε τα πράγματα, αν αυτό ήθελε. Είναι όμως 16 χρονών και έχει σημασία και η πρόθεση. Και ο ναρκομανής μπορεί να έχει άγνοια κινδύνου, και ο 40χρονος που παίρνει την μηχανή του και την τερματίζει, και ο 30χρονος που οδηγεί πιωμένος. Και ακόμη κι' αν γίνεται με συνείδηση, δεν είναι το ίδιο με τον πόνο και την πίκρα που έχει κάποιος για την χαμένη του πατρίδα. Ναι έκανε μαλακία και οι γονείς πρέπει να τον βάλουν κάτω να του βάλουν μυαλά πριν είναι αργά, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τι πίκρα έχει για την χαμένη του πατρίδα ένας 16χρονος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Άμα είχε σηκώσει π.χ καμιά σημαία των πούστηδων θα είχε γίνει ήδη διάσημος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”