Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:03 Όπως όλα τα δίκτυα, το τι είναι τα νέα εξαρτάται από το ποιον ακολουθείς.
αρχική σελίδα λεω βρε, ποιον να ακολουθήσεις εκει μεσα.

Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:03 Όπως όλα τα δίκτυα, το τι είναι τα νέα εξαρτάται από το ποιον ακολουθείς.

Το διάβασες, το ερώτημα είναι τι κατάλαβες. Η πληροφορία εκεί είναι και intended για να την πάρεις σε face value. Αν θες να διαβάσεις ανάμεσα από τις γραμμές, δεν φέρω ευθύνη για το τι συμπεράσματα θα βγάλεις.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:06 ναι ναι, σου ειπα διαβασα το ποστ σου για τον καμμενο με το μποτακι, το παρουσιασες αντικειμενικά πολυ![]()
so, trash
δεν καταλαβα τι λες ρε γαμωτο. Εννοω οτι οπως το γραφεις αλήθεια μοιαζει ασχημο που τον μπαναρε, οπότε πήγα να δω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:12 Το διάβασες, το ερώτημα είναι τι κατάλαβες. Η πληροφορία εκεί είναι και intended για να την πάρεις σε face value. Αν θες να διαβάσεις ανάμεσα από τις γραμμές, δεν φέρω ευθύνη για το τι συμπεράσματα θα βγάλεις.![]()
Αυτό είναι πάρα πολύ περίεργο. Όπως το γράφω χρησιμοποιώντας τη λέξη doxxer το φυσιολογικό θα ήταν να καταλάβεις αμέσως ότι είναι ενας καμμενος που εχει κανει μποτ να παρακολουθει που παει ο μασκ, να καταλάβεις αμέσως ότι δεν με νοιάζει καθόλου ο καμμένος, και να καταλάβεις αμέσως ότι με νοιάζει η ανακολουθία σε δηλώσεις, φιλοσοφία, και εφαρμογή κανόνων από τον Μασκ.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:15δεν καταλαβα τι λες ρε γαμωτο. Εννοω οτι οπως το γραφεις αλήθεια μοιαζει ασχημο που τον μπαναρε, οπότε πήγα να δω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:12 Το διάβασες, το ερώτημα είναι τι κατάλαβες. Η πληροφορία εκεί είναι και intended για να την πάρεις σε face value. Αν θες να διαβάσεις ανάμεσα από τις γραμμές, δεν φέρω ευθύνη για το τι συμπεράσματα θα βγάλεις.![]()
τελικα ειναι ενας καμμενος που εχει κανει μποτ να παρακολουθει που παει ο μασκ να μας το λεει, ήθελες απλα να μας βαλεις να το δουμε μονοι μας;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 13:31 Τώρα διάβασα και την υπόλοιπη ιστορία.
Ο μπαναρισμένος ElonJet έφτιαξε Mastodon για να ποστάρει τα ίδια, λινκ δηλαδή σε εκείνο το σάιτ που έχει data αεροπλάνων.
Κάποιοι δημοσιογράφοι πόσταραν λινκ στο Mastodon.
Τώρα μπάναρε τους δημοσιογράφους και όλα τα λινκ προς Mastodon. Θυμίζει elefthero![]()
Άνθρωπε μου. Πριν έβαλα ένα λινκ. Αυτό το λινκ παρέπεμπε σε ένα ποστ, του οποίου σε προέτρεψα να διαβάσεις την τελευταία παράγραφο. Αυτό το ποστ δεν ήταν το ποστ που βάζεις εδώ, ήταν ένα άλλο. Τεμπέλιασες να το πατήσεις.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:24 βρε πλακα κανεις, ποιος δοχχερ, αυτα ελεγες, τα λες τοσο υπια που μοιαζει να μπαναρανε εναν ανθρωπο που απλα εδείνε χρήσιμες πληροφορίες.
τελικά ηταν μποτάκι απο ενα αρρωστακι που σπαμαρανε και αλλα αρρωστακια.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2022, 13:31 Τώρα διάβασα και την υπόλοιπη ιστορία.
Ο μπαναρισμένος ElonJet έφτιαξε Mastodon για να ποστάρει τα ίδια, λινκ δηλαδή σε εκείνο το σάιτ που έχει data αεροπλάνων.
Κάποιοι δημοσιογράφοι πόσταραν λινκ στο Mastodon.
Τώρα μπάναρε τους δημοσιογράφους και όλα τα λινκ προς Mastodon. Θυμίζει elefthero![]()
Οδηγίες βήμα-βήμα:
4) Παίρνεις ένα μεγενθυντικό φακό και κοιτάς μία-μία τις λέξειςDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:15 Να πω προς αποφυγή παρεξήγησης ότι στα παπάρια μου για τον doxxer και δεν τον κατηγορώ που τον μπάναρε, η κατηγορία είναι ότι κάνει ότι του κατέβει κάθε φορά, δεν υπάρχουν κανόνες.
6) Αν νιώσεις την ανάγκη να ζητήσεις συγγνώμη, το κάνειςDwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:15 Να πω προς αποφυγή παρεξήγησης ότι στα παπάρια μου για τον doxxer και δεν τον κατηγορώ που τον μπάναρε, η κατηγορία είναι ότι κάνει ότι του κατέβει κάθε φορά, δεν υπάρχουν κανόνες.
Δεκτή η συγγνώμη. Βέβαια έτσι κι αλλιώς το ότι έπρεπε να το γράψω οφείλεται στις παραπχορουμικές τακτικές. Δεν οφείλω να πω τη γνώμη μου για κάποιον όταν απλά αναφέρω το username του γιατί θέλω να πω κάτι άλλο.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:39 ναι σου ειπα απο πανω συγνωμη, σορυ δηλαδή, αλλα και εσύ δεν μπορει ρε να περιμενεις να διαβαζουμε ολοι ολα τα ποστ που βαζει καποιος για τον μασκ, δεν ειμαστε ολοι καμμενοι, τα κειμενα των χρηστών του φορουμ οκ, αλλα οχι τα τουιτς. Τα προσπερναω εγω αυτα, σορυ και παλι.
μπραβο στον μασκ που μπαναρε το αρωστακι.
Δεν το πολυπιστεύω ότι πρέπει να το διευκρινήσω και αυτό, αλλά ας είναι.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 20:58 καλα για εμενα λογικο να ξερεις, αλλα και γα τον μασκ ξερεις; Τεσπα, για την ωρα προσπαθω να καταλαβω αν αληθεια εσύ που σε εχω για σοβαρό παδί που λεει ο λογος νομιζεις οτι το τουιτερ εγινε δικαιο και σωστό με τελειους κανόνες γιατι το πηρε ο μασκ, και αληθεια νομιζεις οτι πρεπει να απολογηθεί καποιος εδώ μεσα αν δεν εγινε ετσι.
Οκ, αφού ανέφερες τη λέξη-κλειδί "πόνος", καταλάβαμε ποιας κοσμοθεωρίας είσαι.enaon έγραψε: 16 Δεκ 2022, 21:10 οχι δεν ειμαι, πιστευω οτι στην καλυτερη περίπτωση ειναι καλυτερο απο το μπαχαλο που ηταν πριν. Σου ειπα γιατι γραφω, να δω αν τα πιστευει κανεις αυτα που λεει περι δικαιου τουίτερ ή εινα καθαρός πόνος που χαθηκε το χερι απο το μελι, και ας ειναι το χερι αλλουνου.