!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
ωραία, βγηκε κατι καλο απο ολα αυτα δηλαδή. Θα γραφτώ, θενκς.
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Τα λέμε εκεί.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
καλα οχι ακομα, φοβάμαι μην το αγοράσει και αυτό ο μασκ και με νευριάσει, βαλε κανενα κειμενο ομως σαν τεασερ.
Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2022, 01:00Έβαλα παραπάνω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία ήταν σχεδόν μόνιμα ζημιογόνα κατά την τελευταία δεκαετία. Η απάντηση ήταν το γνωστό autistic screeching. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι σοβαρά εδώ και πολύ καιρό, ζουν στο δικό τους post-truth, woke κόσμο.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2022, 23:05 Μιλάμε τώρα για μια εταιρεία που είχε χρέη δισεκατομμυρίων, αφού είχε μασουλήσει πάνω από 1 δις κρατικό χρήμα, αλλά ο Ίλον είναι τζαμπατζής.
Κατάντια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πλουσιουτερος ανθρωπος στον κόσμο με μετρίου μεγέθους επαγγελματικες επιτυχίες και λούζερ. Σαν να λεμε ο καλυτερος προπονητης στον κόσμο, αλλά που έχει πάρει ελάχιστους τιτλους και λουζερ. Μιλαμε ο Ηλον σας χει κάνει το μυαλό πουρε, και είμαστε ακόμα στην αρχή.Λεγεών έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:53 Να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος (με messiah complex) στον κόσμο και να επαιτείς για αναγνώριση, συμπάθεια και αγάπη μέσα στο ΜΚΔ που μόλις αγόρασες, διότι μετά από τόσες μετρίου μεγέθους επαγγελματικές επιτυχίες ανά τα χρόνια, παραμένεις αθεράπευτα λούζερ στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά.
Μη σου τύχει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Στον post-truth, woke κόσμο, ο Ήλον Μασκ είναι free speech absolutist. Γιατί, γιατί έτσι δήλωσε. Έχει κλειδώσει. Αν πει κάποιος μα έκλεισε αυτό, διέγραψε το άλλο, αρχίζουν τα "πέην", "μιλάς εσύ που...", κλπ. Ποτέ δεν αφήνετε την πραγματικότητα να επηρεάσει τη γνώμη σας.Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2022, 01:00Έβαλα παραπάνω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία ήταν σχεδόν μόνιμα ζημιογόνα κατά την τελευταία δεκαετία. Η απάντηση ήταν το γνωστό autistic screeching. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι σοβαρά εδώ και πολύ καιρό, ζουν στο δικό τους post-truth, woke κόσμο.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2022, 23:05 Μιλάμε τώρα για μια εταιρεία που είχε χρέη δισεκατομμυρίων, αφού είχε μασουλήσει πάνω από 1 δις κρατικό χρήμα, αλλά ο Ίλον είναι τζαμπατζής.
Εγώ προσωπικά το έχω αποδεχτεί αυτό και δεν πιστεύω στο δημόσιο διάλογο, δεν έχει κανένα νόημα.
Επίσης έχει προσδιορίσει τι εννοεί όταν λέει free speech:Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:21Στον post-truth, woke κόσμο, ο Ήλον Μασκ είναι free speech absolutist. Γιατί, γιατί έτσι δήλωσε. Έχει κλειδώσει. Αν πει κάποιος μα έκλεισε αυτό, διέγραψε το άλλο, αρχίζουν τα "πέην", "μιλάς εσύ που...", κλπ. Ποτέ δεν αφήνετε την πραγματικότητα να επηρεάσει τη γνώμη σας.Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2022, 01:00Έβαλα παραπάνω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία ήταν σχεδόν μόνιμα ζημιογόνα κατά την τελευταία δεκαετία. Η απάντηση ήταν το γνωστό autistic screeching. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι σοβαρά εδώ και πολύ καιρό, ζουν στο δικό τους post-truth, woke κόσμο.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2022, 23:05 Μιλάμε τώρα για μια εταιρεία που είχε χρέη δισεκατομμυρίων, αφού είχε μασουλήσει πάνω από 1 δις κρατικό χρήμα, αλλά ο Ίλον είναι τζαμπατζής.
Εγώ προσωπικά το έχω αποδεχτεί αυτό και δεν πιστεύω στο δημόσιο διάλογο, δεν έχει κανένα νόημα.

Δες τωρα ποια είναι η πραγματικότητα, εκτός της Γουοουκολάνδης. Απο τα αρχεία που έχουν δημοσιοποιηθει για τα πεπραγμένα της προηγούμενης ιδιοκτησίας του Twitter, είναι απολύτως σαφές ότι αυτή περιοριζε την ελευθερία του λόγου με κριτήρια πολιτικά, και συχνά σε συνεννόηση με το Δημοκρατικο Κομμα. Δηλαδη αυτό που αποκαλουν φιλελεύθερη δημοκρατια είναι φιλελεύθερο και δημοκρατικο μόνο αν υποστηρίζεις το σωστό κομμα και έχεις τις σωστές απόψεις, διαφορετικά κοβεσαι. Φαση "ο πόλεμος είναι ειρήνη".
Το πιο αστείο, ειδικά στη δικη σου περίπτωση, είναι πως αυτό είναι εξαιρετικο επιχειρημα για τους πραγματικους εχθρούς της δυτικού τύπου δημοκρατιας για να πουν "κάντε τουμπεκα, υποκριτές". Αλλα γιατί να δαγκώσεις το χέρι που σε ταΐζει και σε χαϊδεύει; Του Τραμπ το account απενεργοποιησαν, όχι ξέρω γω των Ταλιμπαν ή του Λούλα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Dwarven Blacksmith
Το έχει προσδιορίσει αλλά αυτό βέβαια δεν το λες "absolutist". Consistency στις αποφάσεις θεωρείς ότι υπάρχει πλέον; Είχε υποσχεθεί ένα Council αρχικά. Ο Kanye έχει μπλέξει με το νόμο των ΗΠΑ; Αν όχι γιατί ξεμπαναρίστηκε και μπαναρίστηκε ξανά, με βάση αυτό που πόσταρες;Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:34Επίσης έχει προσδιορίσει τι εννοεί όταν λέει free speech:Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 20:21Στον post-truth, woke κόσμο, ο Ήλον Μασκ είναι free speech absolutist. Γιατί, γιατί έτσι δήλωσε. Έχει κλειδώσει. Αν πει κάποιος μα έκλεισε αυτό, διέγραψε το άλλο, αρχίζουν τα "πέην", "μιλάς εσύ που...", κλπ. Ποτέ δεν αφήνετε την πραγματικότητα να επηρεάσει τη γνώμη σας.Scouser έγραψε: 15 Δεκ 2022, 01:00
Έβαλα παραπάνω τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η εταιρεία ήταν σχεδόν μόνιμα ζημιογόνα κατά την τελευταία δεκαετία. Η απάντηση ήταν το γνωστό autistic screeching. Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι σοβαρά εδώ και πολύ καιρό, ζουν στο δικό τους post-truth, woke κόσμο.
[img]https://i.postimg.cc/dtP5YzxJ/elon ... .jpg[/img]
Δες τωρα ποια είναι η πραγματικότητα, εκτός της Γουοουκολάνδης. Απο τα αρχεία που έχουν δημοσιοποιηθει για τα πεπραγμένα της προηγούμενης ιδιοκτησίας του Twitter, είναι απολύτως σαφές ότι αυτή περιοριζε την ελευθερία του λόγου με κριτήρια πολιτικά, και συχνά σε συνεννόηση με το Δημοκρατικο Κομμα. Δηλαδη αυτό που αποκαλουν φιλελεύθερη δημοκρατια είναι φιλελεύθερο και δημοκρατικο μόνο αν υποστηρίζεις το σωστό κομμα και έχεις τις σωστές απόψεις, διαφορετικά κοβεσαι. Φαση "ο πόλεμος είναι ειρήνη".
Το πιο αστείο, ειδικά στη δικη σου περίπτωση, είναι πως αυτό είναι εξαιρετικο επιχειρημα για τους πραγματικους εχθρούς της δυτικού τύπου δημοκρατιας για να πουν "κάντε τουμπεκα, υποκριτές". Αλλα γιατί να δαγκώσεις το χέρι που σε ταΐζει και σε χαϊδεύει; Του Τραμπ το account απενεργοποιησαν, όχι ξέρω γω των Ταλιμπαν ή του Λούλα.
Τα ίδια τα Twitter files, δεν τα έβγαλε στη δημοσιότητα αυτούσια αλα wikileaks, αλλά τα έδωσε σε δημοσιογράφους της επιλογής του να ποστάρουν ότι νομίζουν αυτοί. Περίεργη πρακτική για έναν free speech absolutist, θα έλεγε κανείς ότι δεν τα δίνει όλα. Τέλος πάντων, από τα αρχεία αυτά φαίνεται ότι δεν έρχονται εντολές από πάνω από το Τζακ Ντόρσι, αλλά πολλοί υπάλληλοι πιστεύουν στ' αλήθεια ότι κάτι είναι λάθος/επικίνδυνο και προσπαθούν να βρουν λόγο με βάση τους κανόνες να το μπανάρουν.
Το ότι η φωνή των φίλων του συστήματος πολλαπλασιάζεται ενώ οι εχθροί του φωνάζουν στο κενό δεν έχω πρόβλημα να το πω, συμβαίνει και στο Τουίτερ και στα παραδοσιακά ΜΜΕ. Η ένσταση μου είναι στην αγιοποίηση της νέας διοίκησης και στο απίστευτο γλείψιμο που πέφτει στον Ήλον όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί έχει υιοθετήσει συγκεκριμένες απόψεις. Τι να το κάνω λοιπόν να καταγγείλω την έλλειψη ελευθερίας του λόγου στη Δύση, αν είναι μετά να πρέπει να πω ότι τώρα με Ήλον όλα καλά.
Ψυχοπαθής είναι.Λεγεών έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:53 Να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος (με messiah complex) στον κόσμο και να επαιτείς για αναγνώριση, συμπάθεια και αγάπη μέσα στο ΜΚΔ που μόλις αγόρασες, διότι μετά από τόσες μετρίου μεγέθους επαγγελματικές επιτυχίες ανά τα χρόνια, παραμένεις αθεράπευτα λούζερ στην ψυχή, στο μυαλό και στην καρδιά.
Μη σου τύχει.
- Dwarven Blacksmith
Άλλο ένα που δεν κολλάει με τον ορισμό του free speech που ποσταρίστηκε.

Και άλλη μια ανακολουθία με παλιότερες δηλώσεις του.

Να πω προς αποφυγή παρεξήγησης ότι στα παπάρια μου για τον doxxer και δεν τον κατηγορώ που τον μπάναρε, η κατηγορία είναι ότι κάνει ότι του κατέβει κάθε φορά, δεν υπάρχουν κανόνες.
Ας πάει ως annex στο παραπάνω ποστ (@Scouser).
Να πω προς αποφυγή παρεξήγησης ότι στα παπάρια μου για τον doxxer και δεν τον κατηγορώ που τον μπάναρε, η κατηγορία είναι ότι κάνει ότι του κατέβει κάθε φορά, δεν υπάρχουν κανόνες.
- hellegennes
Κατάλαβες επιτέλους ότι ο Ίλον είναι ανακόλουθος; Με το καλό να το καταλάβεις και για άλλα παιδιά, όπως την Γκρέτα Τούνμπεργκ, τον Μπιλ Γκέιτς, τον Γουόρεν και λοιπούς «φιλανθρώπους».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
talaipwros
https://gizmodo.com/elon-musk-legal-act ... 1849897068Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Δεκ 2022, 21:15 Άλλο ένα που δεν κολλάει με τον ορισμό του free speech που ποσταρίστηκε.
Elon Musk Is Taking Legal Action Against Student Who Tracks His Private JetMusk said that @ElonJet operator Jack Sweeney had enabled harm to his family, revealing that someone had followed the car his son X was riding in.

-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
ο Lil x κάνας τράπερ είναι;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Εννοεί το γιό του τον X Æ A-Xii. (Καλά αυτό είναι άλλο καπέλο, το πως ένα άτομο που θεωρεί χαζά τα pronouns διάλεξε αυτό το όνομα).
Αλλά προφανώς το lil είναι εσκεμμένο αστείο αλά Lil Nas X (ράπερ, όχι τράπερ).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 2 Απαντήσεις