Θυμάσαι τον Κουβέλη;
Το καλοκαίρι θα είχαμε πάρει φρεγάτες Φρεμμ.
Όλοι οι ανίκανοι και τα ζώα στον Σύριζα μαζεμένα.
Θυμάσαι τον Κουβέλη;
Περιμένεις να γίνει πόλεμος για να εμφανιστείς εσύ;
Εγώ ζω ήδη τα αποτελέσματα πυρηνικής καταστροφής, κλαιν μαιν
Με τι να τις πάρουν τα ούφο;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Απλά κράτα σαν ενδεχόμενο, δυστυχώς θα πω εγώ, αυτό που είχε γράψει πρόσφατα άλλος χρήστης, νομίζω ο stergiosbik, ότι μάλλον στο τέλος να μας τον φορέσουν κανονικά όλοι τους.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Ιουν 2019, 01:11 @jimdenin
έκανα ένα έντιτ στο ποστ μου, μοιρασιά "όντως ισόποση" και όχι "δίκαιη" γιατί μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά
Η πλάκα είναι οτι έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό, μπαίνω να διαβάσω πέντε πράγματα και πέφτω πάνω σε αυτό, λεω οκ, κάτσε να δω τα παιδιά εδώ, πόσο το φτάσαν στο στοίχημα το αμερικάνικο χαρτί
αυτό σκέπτομαι κι εγώ (των Ρώσων συμπεριλαμβανομένων στο "όλοι τους")jimdenin έγραψε: 13 Ιουν 2019, 01:16Απλά κράτα σαν ενδεχόμενο, δυστυχώς θα πω εγώ, αυτό που είχε γράψει πρόσφατα άλλος χρήστης, νομίζω ο stergiosbik, ότι μάλλον στο τέλος να μας τον φορέσουν κανονικά όλοι τους.Σουβλίτσα έγραψε: 13 Ιουν 2019, 01:11 @jimdenin
έκανα ένα έντιτ στο ποστ μου, μοιρασιά "όντως ισόποση" και όχι "δίκαιη" γιατί μπορεί να εκληφθεί διαφορετικά
Η πλάκα είναι οτι έχω να ενημερωθώ πολύ καιρό, μπαίνω να διαβάσω πέντε πράγματα και πέφτω πάνω σε αυτό, λεω οκ, κάτσε να δω τα παιδιά εδώ, πόσο το φτάσαν στο στοίχημα το αμερικάνικο χαρτί
Μεγάλη πιθανότητα τον καρπαζοεισπράχτορα να ρίξουν στο τέλος.
Εκτός από τα κοιτάσματα μπορούν να μοιραστούν και γεωγραφικά όρια κτλ, πώς το βλέπεις?NewModelArmy έγραψε: 13 Ιουν 2019, 01:20 Θα μοιραστουν τα τεραστια κοιτασματα που θα κανουν την Ελλαδα και την Κυπρο Σαουδικη Αραβια;Κριμα.
Mόνο αν πάρουν τους πυραύλους με το μέγιστο βεληνεκές. Το S400 έχει 4 ειδών πυραύλους από 40 ως 400 χλμ. Με δεδομένο οτι κανείς δεν κάνει βολή σε μέγιστο βεληνεκές, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Το προβλημα μας ειναι οτι οι S-400 κλειδωνουν μεσα στους επομενους μηνες (υπολογιζω και ενα ευλογο διαστημα για σοβαρη εκπαιδευση) τις περιοχες στην Αν.Μεσογειο και το Αιγαιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
300 χλμ ειναι αθηνα μεχρι νοτια κρητηKauldron έγραψε: 13 Ιουν 2019, 01:57Mόνο αν πάρουν τους πυραύλους με το μέγιστο βεληνεκές. Το S400 έχει 4 ειδών πυραύλους από 40 ως 400 χλμ. Με δεδομένο οτι κανείς δεν κάνει βολή σε μέγιστο βεληνεκές, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Το προβλημα μας ειναι οτι οι S-400 κλειδωνουν μεσα στους επομενους μηνες (υπολογιζω και ενα ευλογο διαστημα για σοβαρη εκπαιδευση) τις περιοχες στην Αν.Μεσογειο και το Αιγαιο.