Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:50 Τέλοσπάντων, αδιάφορο θέμα. Το σημαντικό είναι πως το σύστημα ήταν υπό διάλυση. Τα άλλα είναι γαρνιτούρα.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:50 Τέλοσπάντων, αδιάφορο θέμα. Το σημαντικό είναι πως το σύστημα ήταν υπό διάλυση. Τα άλλα είναι γαρνιτούρα.

Ειναι σχημα λογου οταν μιλας με γυναικα και πεινας .

Σε άλλους να τα πεις, εδώ δεν ασχολούμαι με το θέμα ιδιαιτέρως. Μόνο που επί ΝΔ είχε ένα σύστημα διαχειριση τραίνων υπό κατάρρευση. Το τι συνέβη με την έκρηξη, θα το πούνε οι ειδικοί, και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.SeaHawk έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:53Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:50 Τέλοσπάντων, αδιάφορο θέμα. Το σημαντικό είναι πως το σύστημα ήταν υπό διάλυση. Τα άλλα είναι γαρνιτούρα.![]()
Εντάξει, το κατάλαβες

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
sharp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:33Από τις πιο σωστές κουβέντες, που δυστυχώς θα πάει άπατηnostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:27 δεν μπαινω στη διαδικασια να αμφισβητησω βιντεο που εχει δοθει στη δικαιοσυνη ως πλαστο ...
αυτο που εχω να πω ειναι πως θα επρεπε να απασχολει τον κοσμο πως συσωμη η αντιπολητευση εδω και 2 χρονια και με τεραστια προβληματα στο λαο πονταρε ΜΟΝΟ στο ατυχημα των Τεμπων υιοθετωντας απιστευτες μαλακιες
...στο γνωστό 62%
Ο φωτισμός και το πλάνο είναι.Πρετεντέρης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:45 Έχω δει τα δύο βίντεο της δεύτερης αελίδας του νήματος αρκετές φορές και νομίζω ότι αφορούν διαφορετικά τρένα.
Στο πρώτο βίντεο οι μηχανές είναι δίχρωμες, ενώ στο δεύτερο η πρώτη μηχανή είναι δίχρωμη κι η δεύτερη μονόχρωμη (σκούρα).
Μήπως δεν δείχνει και την σωστή ημερομηνία; Το ρωτάω γιατί τα κοντέινερ του τρένου που φαίνονται στο βίντεο είναι 11 στον αριθμό και όχι 10.
Πινει σφηνακια ξυλολιο απελπισμενος σε καποιο μπαρ