!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 07 Φεβ 2025, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.
αγαπουλα δεν πας στην κουζινα για φασολακιαSaturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:32Νομίζεις οτι και να πονέσουν οι Συριζαίοι, οι υπόλοιποι θα σας αθωώσουν πανηγυρικά για το δυστύχημα και θα πουν, να τα παιδιά, αλήθεια λέγαν τόσο καιρό, ΗΞΕΡΑΝ αυτοί...δεν υπάρχει κανένα φορτίο...ΑΘΩΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
υγ: για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ δεν εννοώ εδώ αν ειναι ή δεν είναι αληθινό το βίντεο
το βιασμενο των ζαιων σιχτιρίζω . ετσι βγηκε η παροιμια κοβει η τανα το γαμησι ?
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
sharp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:33Από τις πιο σωστές κουβέντες, που δυστυχώς θα πάει άπατηnostromos έγραψε: 07 Φεβ 2025, 21:27 δεν μπαινω στη διαδικασια να αμφισβητησω βιντεο που εχει δοθει στη δικαιοσυνη ως πλαστο ...
αυτο που εχω να πω ειναι πως θα επρεπε να απασχολει τον κοσμο πως συσωμη η αντιπολητευση εδω και 2 χρονια και με τεραστια προβληματα στο λαο πονταρε ΜΟΝΟ στο ατυχημα των Τεμπων υιοθετωντας απιστευτες μαλακιες
...στο γνωστό 62%
Ενώ τον κόσμο δεν έπρεπε να τον απασχολούν οι ευθύνες για το μεγαλύτερο δυστύχημα της χώρας και οι χειρισμοί της κυβέρνησης
Βάζετε μια αντιπολίτευση μπροστά να καθαρίσετε?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
τον ζαίο καλά κάνεις και θες να τον σιχτιρίζειςΝon4me έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:35αγαπουλα δεν πας στην κουζινα για φασολακιαSaturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:32Νομίζεις οτι και να πονέσουν οι Συριζαίοι, οι υπόλοιποι θα σας αθωώσουν πανηγυρικά για το δυστύχημα και θα πουν, να τα παιδιά, αλήθεια λέγαν τόσο καιρό, ΗΞΕΡΑΝ αυτοί...δεν υπάρχει κανένα φορτίο...ΑΘΩΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
υγ: για να μην παρεξηγούμαστε, εγώ δεν εννοώ εδώ αν ειναι ή δεν είναι αληθινό το βίντεο![]()
??? τι ενοοεις θα μας αθωωσουν ? εφταιγα και εγω ? δεν δουλευω στον οσε ουτε υπαλληλος της κυβερνησης και του δημοσιου ειμαι .
το βιασμενο των ζαιων σιχτιρίζω . ετσι βγηκε η παροιμια κοβει η τανα το γαμησι ?
όταν λες όμως πως ήθελαν να πονέσουν οι ζαίοι και σέρβιραν τα βιντεάκια όπως τα σέρβιραν, είναι σαν να λες πως πάτησαν κι αυτοί στον πόνο των γονέων για να κάνουν την δική τους πολιτικη
κατάλαβες, αγαπούλα, γιατί εννοώ "σας"?
κι αν ήθελα να πάω στην κουζίνα μου, εσένα θα ρωτούσα! χα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έχω δει τα δύο βίντεο της δεύτερης αελίδας του νήματος αρκετές φορές και νομίζω ότι αφορούν διαφορετικά τρένα.
Στο πρώτο βίντεο οι μηχανές είναι δίχρωμες, ενώ στο δεύτερο η πρώτη μηχανή είναι δίχρωμη κι η δεύτερη μονόχρωμη (σκούρα).
Στο πρώτο βίντεο οι μηχανές είναι δίχρωμες, ενώ στο δεύτερο η πρώτη μηχανή είναι δίχρωμη κι η δεύτερη μονόχρωμη (σκούρα).
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
georgebi έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:43 Θα μας μείνει στα χέρια ο Βελο...δεν τη βγαζει τη νύχτα....για εγκεφαλικό παει![]()
![]()
κάνε λίγο κράττει κι εσύ γιατί τους ρυθμούς του βλέπω ακολουθείς, μεγάλο άνθρωπο σε κόβω και απο το αβατάρι
Εισαι σπιρτο !!! μ αρεσεις .Saturn έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:43 οι ζαίοι και σέρβιραν τα βιντεάκια όπως τα σέρβιραν, είναι σαν να λες πως πάτησαν κι αυτοί στον πόνο των γονέων για να κάνουν την δική τους πολιτικη
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Του εθεσα ενα ερωτημαgeorgebi έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:43 Θα μας μείνει στα χέρια ο Βελο...δεν τη βγαζει τη νύχτα....για εγκεφαλικό παει![]()
![]()
https://twitter.com/tekmeriona77798/sta ... 7344463166
το άλλο με τα φασολάκια το κατάλαβες?
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γνωστα τα βίντεο, είχαν κυκλοφορήσει και αλλά εδώ και καιρό. Το γιατί έγινε η έκρηξη θα το πούνε οι ειδικοί. Τέλοσπάντων, αδιάφορο θέμα. Το σημαντικό είναι πως το σύστημα ήταν υπό διάλυση. Τα άλλα είναι γαρνιτούρα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Spoiler
- Λίνο Βεντούρα
Και στο πρώτο βίντεο η δεύτερη είναι μονόχρωμη. Κάνε την σύγκριση με το μπρος-πίσω και παύση να το δεις.Πρετεντέρης έγραψε: 07 Φεβ 2025, 23:45 Έχω δει τα δύο βίντεο της δεύτερης αελίδας του νήματος αρκετές φορές και νομίζω ότι αφορούν διαφορετικά τρένα.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 450 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 82 Απαντήσεις