!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Στύξ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 02:07
Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 02:02
Στύξ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 02:00 Γω την έφαγα άσχημα πέρυσι ,γιατί την έβγαλα ένα ολόκληρο καλοκαίρι στη Β/θμια και 3 Σεπτεμβρίου πήγα σχολείο.

Φέτος όμως θα σβαγκανήσω ό,τι υπάρχει σε άδειες. Και δεν αισχύνομαι ντιπ.
Γιατι δουλευες καλοκαιρι; Διορθωση γραπτων;
Αποσπασμένος σε γραφείο μέχρι τέλος Αυγούστου. Πίκρα λέμε!
Κι ας πήρα οργανική σε σχολείο ,από Σεπτέμβριο όμως.
Η ουσία είναι ότι δε μου έκατσε καλά..

Γαλέρα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:29
Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:51
GoBack έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:45

Καλα τι διαολο μνημη χρυσοψαρου εχετε; :lol:

viewtopic.php?f=22&t=8246
Ε όχι και μνήμη χρυσόψαρου 5 χρόνια μετά :011:
Ηθελες και 3ο ποδι τρομαρα σου
Όλες οι γυναίκες, όχι μόνο εγώ :evil:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Άδεια μετάθεσης έχουμε (3 ημέρες) αλλά σε άλλη πόλη (κάποια χιλιόμετρα και άνω).
Με μεταφορική θα σας χρειαστεί ένα Σ/Κ. Κοστίζει βέβαια, αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος έχουν ανυψωτικό και θα είναι εύκολο το ανέβασμα των πραγμάτων που έχετε. Με ανυψωτικό έκανα μετακόμιση στην ίδια πόλη. Αν έχεις τα πράγματα στο διαμέρισμα τα φτιάχνεις σιγά σιγά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:55
Στύξ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:52
Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:47

Ποιος ειπε πως θελω αδεια για να παω διακοπες; λεω πως θελω αδεια για να μετακομισω κ δεν μπορω να παρω επειδη λειπει ο συναδελφος για ενα μηνα! Κ οταν ειπα πως θα χρειαστω αδεια μια μερα (οταν μας ανακοινωσε οτι δεν μπορουμε να παρουμε αδεια τον Γεναρη) για να παρω την φιλη της μανας μου κλινικη στην Παφο (πριν ξερω για την μετακομιση), μου ειπε να βαλω sick leave γιατι δεν τον αφηνει ο CTO και το δεξι χερι του CEO.
Χειμερινή άδεια για ένα μήνα ούτε στο ΕΛ δημόσιο δεν έχουμε. :lol:
Απο 2 μεχρι 22 συγκεκριμενα. Ο manager του ειπε οχι αλλα αντεδρασε αυτος οτι δεν μπορει να του στερησει την αδεια του.

Ε ουτε και μενα, ειδικα για τον λογο που την θελω. Γι’ αυτο θα μιλησω με τον CTO.
42 εργατομέρες για μια μετακόμιση. :smt023
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43 Καπου εδω να πουμε οτι το μπανιο με κρυο νερο ΔΕΝ σε αρρωσταινει.Υποθετω οτι ανεβασαν πυρετο με καποιο ειδος αυθυποβολης
Να σε αρρωστήσει με ίωση προφανώς όχι αλλά μπορεί να ανεβάσεις πυρετό λόγω διαταραχής της ομοιόστασης του οργανισμού από το σωματικό stress. Βέβαια δεν θα κρατήσει μέρες.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 10:52
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43 Καπου εδω να πουμε οτι το μπανιο με κρυο νερο ΔΕΝ σε αρρωσταινει.Υποθετω οτι ανεβασαν πυρετο με καποιο ειδος αυθυποβολης
Να σε αρρωστήσει με ίωση προφανώς όχι αλλά μπορεί να ανεβάσεις πυρετό λόγω διαταραχής της ομοιόστασης του οργανισμού από το σωματικό stress. Βέβαια δεν θα κρατήσει μέρες.

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιαν 2025, 08:20
Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:43
Null έγραψε: 03 Ιαν 2025, 22:04 Και τι άλλο σου έκαναν οι γονείς σου
Εκτος απο τις απειλες οτι θα μας σκοτωσουν, που με πεταξαν εξω, που παιρνουν παρανομα ενοικιο απο αλλους που αν μαθευτει πρεπει να δωσω πολλες εκατονταδες ευρω στην κυβερνηση χωρις να εχω παρει δεκαρα εγω απο τα ενοικια, οταν τους ειπα οτι θα παω πισω μολις ληξει το συμβολαιο, επειδη των ενοικιαστων ληγει 31.01 κ εμενα 28.02, ξεσπασε παλι πολεμος, ακομη και οταν τους ειπα να τους δινω ενοικιο 700 ευρω για το δανειο που εχουν (που εγινε κρυφα απο μενα, που δεν το ειδα ποτε, και που δεν μου το δειχνουν ουτε θελουν να δωσω δεκαρα επειδη ειμαι με την λατρεια κ θα μου φαει το διαμερισμα που το πηρα πριν καν τον γνωρισω κ χωρις καν να ειμαστε παντρεμενοι, καταλαβες; Ακομα και οταν τους ειπα κατα γραμμα τι ειπα με δικηγορο).. απλα οταν τους ειπα τι μεγαλη μαλακια καναμε (το μεγαλυτερο λαθος της ζωης μου που το πληρωνω ακριβα, κ ολο αυτο επειδη εμπιστευτηκα καθαρματα - τους γονεις μου - και επειδη ηθελα επιτελους να βρω την ησυχια μου) με λογια του δικηγορου μου κ επειδη ουρλιαζα, το καταλαβαν, τα μασουσαν κ ετσι μου τα αλλαζαν κ πειστηκαν οτι δεν πρεπει να το ξανανοικιασουν.

Για να μην πολυλογω. Ζητησα το συμβολαιο των ενοικιαστων με πολλες απειλες κ φωνες, μου το εστειλε. Στο συμβολαιο υπηρχε κ το τηλεφωνο της κοπελας που το ενοικιαζει (με τον αντρα της κ τα παιδια της). Οι γονεις μ οταν ρωτησα τι συμφωνιες εκαναν φια ντιποζιτο κτλ, για να μην τα ψαχνουν απο εμενα, μου ειπαν πως τα τελευταια 2 ενοικια δεν θα τα πληρωσουν. Μια αλλη φορα μου ειπε η μανα μ οτι ηθελαν να φυγουν αρχες Γεναρη γιατι βρηκαν αλλου κ ζητουσαν το ενοικιο πισω :smt005: να σημειωθει πως μου ελεγε οτι ειναι δικηγοροι, κ οι δικηγοροι ενω εσπαζαν συμβολαιο θα ζητουσαν κ ενοικιο πισω, καταλαβες;

Τεσπα, στο ψητο. Προσφατα η μανα μου μου ειπε οτι τους εδωσε περιθωριο μεχρι 10 του Φεβραρη επειδη δεν ειχε λεφτα κ καλα για να τους δωσει πισω, κ οτι βρηκαν αλλου κ μαλακιες κ τους λυπαται. Οταν της ξαναεστειλα, της ειπα οτι εγω πρεπει να δωσω κλειδια 28 του Φεβραρη, οτι δουλευω κ μετα τη δουλεια εχω μαθημα μεχρι τις 17:30, κ οτι ουσιαστικα εχω available ΜΟΝΟ 2 ΣΚ για να μετακομισω, δηλαδη αδυνατο. Και ρωτουσα τα τι κ πως κ οτι ειναι κ καλα γενναιοδωρη με ξενο κοσμο κ οχι με το παιδι της. Δεν απαντουσε οποτε ξαναεστειλα μηνυμα. Με πηρε τηλ ο μπαμπας μου κ ουρλιαζε κ απειλουσε να μην ξαναενοχλησω την μανα μου αλλιως την εβαψα κ τετοια κ ρωτουσε τι θελω. Αρχισα να του λεω ποτε θα φυγουν κ οτι εγω δεν φτανω με τις υποχρεωσεις μου να μετακομισω τοσα πραγματα μεσα σε 2 ΣΚ (η λατρεια δουλευει) κ μονο αν τρωγαμε αδειες θα εβγαινε κ θα σκοτωνομασταν. Ηξερα οτι μου λενε ψεματα ουτως ή αλλως αλλα ηθελα να δω αντιδραση. Η απαντηση οταν του ελεγα φια τις υποχρεωσεις κ τις αδειες; Ενω ουρλιαζε: ΧΕΣΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕ, θα πας την μερα που θα σου πουμε! (Κ μετα αρχισε να λεει για τον γυφτο που θα κουβαλησω μαζι μου κτλ)

(Εδω να πω κιολας οτι μου εκανε παζαρια η μανα μ να ανανεωσω συμβολαιο για αλλους 6 μηνες, πριν μαθει την ιστορια με τον δικηγορο)

Οποτε με την απαντηση χεστηκαμε οταν το ιδιο το παιδι σου σου λεει οτι δυσκολευεται, κατεληξα να τους μισω.

Το κερασακι. Δεν αντεξα, περιμενα να γυρισει ο χρονος σκοπευα να το κανω στις 7, αλλα με τις ιστοριες της δικης μας ιδιοκτητριας, δεν αντεξα αλλο) κ εστειλα μηνυμα στην ενοικιαστρια για να ρωτησω ποτε θα φυγουν κ οταν φυγουν να κλεισουμε ενα ραντεβου για να δω το διαμερισμα κ να μου δωσει τα κλειδια (ενω της ειπα οτι ειμαι η ιδιοκτητρια, αφου λογω του πληρεξουσιου που εκανα για ενοικιαση, μονο με την μανα μου ειχε επαφη). Μου απαντησε, με δικη μου εκπληξη, οτι μαλλον μετα το ΣΚ θε εχουν παρει κ τα τελευταια πραγματα κ οτι ηδη εφυγαν! Ε εκει καταλαβα για τα καλα, για αλλη μια φορα, το ψεμα των δικων μου…

Το ερωτημα τωρα ειναι: Οι γονεις μου ηθελαν απλα να με δυσκολεψουν για αλλη μια φορα, ή σκοπευουν να κανουν κατι αλλο μιας κ ξερουν πως πλεον εχασαν καθε παιχνιδι;; Η μανα μου μου ειπε οτι στο 3ο υπνοδωματιο που δεν εχει κρεβατι, τους πηρε ενα κ μετα θα το βγαλει. Κ εμενα τωρα μου μπηκε η ιδεα… αυτοι φευγουμε ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ κ οι «γονεις» μου μου ειπαν (3 φορες ξεχωριστες) οτι θα φυγουν 10 ΦΕΒΡΑΡΗ. Και σκεφτομαι, εκτος απο το κρεβατι, μηπως ηθελαν απλα χρονο για να αδειασουν εντελως το διαμερισμα απο οοοολα τα επιπλα που υπαρχουν μεσα (που να σημειωθει οτι τα πληρωσα ολα εγω);;

Αυτο που θελω να κανω τωρα, χωρις να θελω να πω πολλα πολλα στην ενοικιαστρια που δεν πρεπει να ξερει οτι ειναι παρανομια που το νοικιαζε η μανα μου σε εκεινην, για να μην μας κραταει στο χερι (αφου ειναι κ δικηγορος, αν ειναι αληθεια), ειναι με το που μου πει οτι φευγει, να παω αρων αρων με κλειδαρα εκει μετα το ραντεβου μας, για να μου αλλαξει κλειδωνια για να μην προλαβουν οι δικοι μου, που θα το ξερουν ηδη οτι φευγουν, να πανε κ να κανουν τα δικα τους, κ φυσικα αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η συναντηση… επειδη στην τελευταια μας συναντηση ο μπαμπας μου σηκωσε χερι κ θα με χτυπουσε αν δεν ξεκουμπιζομουν.. κ αυτη την φορα, το ορκιζομαι στον εαυτο μου οτι θα καλεσω την αστυνομια. Και ξερω ηδη οτι θα ξεσπασει πολεμος γιατι δεν θα το αφησουν ετσι. Επειδη με το που αλλαξω κλειδωνια, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, εγω θα ενημερωσω την μανα μου μ, εκει που δεν θα το περιμενει, να στειλει καποιον οσο εγω θα ειμαι μεσα, για να παρει το κρεβατι της.

Το μονο που ευχομαι τωρα, ειναι να μην τους συναντησω κ τους 2 οταν θα φυγουν οι ενοικιαστες, γιατι λογικα θα ειδοποιηθουμε κ οι 2…
το βασικο προβλημα που βλεπω, ειναι οτι συννενοειστε με ουρλιαχτα και απειλες.
σιγουρα θα βγει, και βγαινει, σε κακο. σε ολους.

θα κερδισει οποιος κρατησει την ψυχραιμια του. αν θες να το κανεις εσυ, μπλοκ απο παντου, τωρα, και ποτε ξανα κανενα μυνημα η τηλεφωνο. καθε επικοινωνια μεσω δικηγορου.

σε περιπτωση ατυχους συναντησης, δε βγαζεις μιλια. δεν απαντας σε ερωτησεις, δεν αντιδρας σε φωνες, παγοκολωνα.

αν σηκωσουν χερι ειναι το καλυτερο σου. αστυνομια, αμεσα.

για το ποτε και πως θα μπεις στοσπιτι, και αν θα αλλαξεις κλειδαρια και ολα τα υπολοιπα, οτι πει ο δικηγορος, δεν κανεις του κεφαλιου σου.
Λογικές σκέψεις. Γενικά αν η σχέση με τους γονείς είναι πεθαμένη (κάτι που μπορεί ωραιότατα να συμβεί σε πείσμα των ηλίθιων που ανακατεύουν δεσμούς αίματος και άλλες παπαριές), η καλύτερη λύση είναι το CUT. Στα τσακίδια, στον αγύριστο, στον Σείριο Β. Ποτέ ξανά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2025, 10:57

Εικόνα
Το έπαθε ο ξάδερφός μου, έγινε παπί με θερμοκρασία κοντά στο 0 και δεν μπόρεσε να αλλάξει εγκαίρως. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει υποθερμία (αναμενόμενο) αλλά μετά από κάποια ώρα ανέβασε 39 πυρετό που κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Την άλλη μέρα ήταν οκ, απλά λίγο ταλαιπωρημένος, τουλάχιστον μέχρι να κοιμηθεί το μεσημέρι.

Που αλλού μπορεί να αποδοθεί αυτή η αντίδραση;
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Μισο λεπτο να μπει ο διασημος Ξερολογος ο Δοκτωρ Χελις αποφοιτος του πανεπιστημιου του Μινιμαρκεσταν με μεταπτυχιακη εξιδεικευση στην μορταδελιολογια να σε περιλαβει
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

SeaHawk έγραψε: 04 Ιαν 2025, 11:03

Μισο λεπτο να μπει ο διασημος Ξερολογος ο Δοκτωρ Χελις αποφοιτος του πανεπιστημιου του Μινιμαρκεσταν με μεταπτυχιακη εξιδεικευση στην μορταδελιαση να σε περιλαβει
Ας μας πει ο Τζιτζιμιτζιχότζιρας για την ώρα που είναι γιατρός. Μπορεί το περιστατικό να υποκρύπτει κάποιο υποκείμενο πρόβλημα, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Green Dragon έγραψε: 04 Ιαν 2025, 11:01
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Ιαν 2025, 10:57

Εικόνα
Το έπαθε ο ξάδερφός μου, έγινε παπί με θερμοκρασία κοντά στο 0 και δεν μπόρεσε να αλλάξει εγκαίρως. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει υποθερμία (αναμενόμενο) αλλά μετά από κάποια ώρα ανέβασε 39 πυρετό που κράτησε μέχρι μετά τα μεσάνυχτα. Την άλλη μέρα ήταν οκ, απλά λίγο ταλαιπωρημένος, τουλάχιστον μέχρι να κοιμηθεί το μεσημέρι.

Που αλλού μπορεί να αποδοθεί αυτή η αντίδραση;

Η έκθεση σε ακραίο ψύχος κάνει υποθερμία. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να κάνει φλεγμονώδη αντίδραση με αποτέλεσμα πυρετό ακόμη και κακοήθη υπερπυρεξια.

Αλλά μιλάμε να σε ξεθάψουν μετά από δύο μερες από το χιόνι, όχι να κάνεις μπανάκι με χλιαρό νερό.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Επειδή δεν έχω διαβάσει όλο το lore της Casp, συγχωρέστε με για την ερώτηση, αλλά η λατρεία είναι ρομά; Ή αυτό είναι insinuation του πατέρα;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:23
hellegennes έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:04 Ο διπλομύθος είναι όμως ότι η έκθεση στο κρύο δεν σχετίζεται καθόλου με το κρύωμα. Εκτεταμένη έκθεση στο κρύο κάνει το ανοσοποιητικό να υπολειτουργεί και αυξάνει την πιθανότητα μια μόλυνση που θα ήταν ασυμπτωματική να γίνει συμπτωματική.
Δεν νομιζω οτι ειναι μονο θεμα εκτεταμενης εκθεσης,το ανοσοποιητικο εχει κατα καποιο τροπο εποχικη λειτουργεια,ανεξαρτητα απο τις καιρικες συνθηκες.Για το σκετο μπανιο με κρυο νερο παντως εχουμε αυτο που απ οτι λενε μαλλον το ενισχυει κιολα.

https://www.sciencedirect.com/science/a ... 652400189X
Ίσως. Το confidence level είναι χαμηλό. Αλλά και να ισχύει ότι η ψυχρολουσία ενισχύει το ανοσοποιητικό, πρέπει να συνδυάζεται με ζεστό περιβάλλον στην συνέχεια, διαφορετικά μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε υποθερμία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Το έχω πάθει, τύπε, μετά από καλοκαιρινή πεζοπορία στην οποία έγινα μούσκεμα από πάρα πολύ βροχή! Στέγνωσαν τα ρούχα πάνω μου, άλλαξα αρκετές ώρες μετά, αλλά ο καιρός ήταν και πάλι ζεστός.

Το αποτέλεσμα: 15 Αυγούστου και γω ένιωθα μια ψύχρα για 2-3 ημέρες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:52
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:42
Μπορεί να τα φορτώσουν στο ντατσουν
Και ποιοι θα τα ανεβάσουν αν δεν χωράνε στο ασανσέρ; Ο λατρείας και η Casp; :)
Σκαλες. Ετσι τα μετακομισαμε ολα μολις ηρθαμε εδω που δεν λειτουργουσε το ασανσερ για μια βδομαδα. Το ξαναεγραψα οτι ειμαι κακτος.

Εκεινες τις μερες ηταν σαν να πηγαμε γυμναστηριο ολοκληρο τον μηνα. Ναι εγω και ο λατρειας. Φεβρουαριος περσυ τετοιο καιρο, με κοντομανικα και φουλ ιδρωτας. Ξεχασα κ το μεγαλο επιπλο της τηλεορασης, αυτο κ αν ηταν βαρυ!

Και στο διαμερισμα μου μολις μετακομισα, δεν λειτουργουςε ακομα. 3 οροφους πανω απο 30 κιλα βαλιτσες μονη μου. Πηγαινε ελα ξανα κ ξανα.
Ε, ακριβώς γι ´αυτό θεωρείς τη μετακόμιση σου άθλο. Γιατί αν μοιράζεις τις κούτες σε πεντόκιλα, άντε γειά. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”