Σωστά, η άδεια πρέπει να είναι για μετακομίσεις και να αλλάζεις πλακάκια στο μπάνιο. Το έχουμε πιάσει το νόημα στα Βαλκάνια.Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:54 Αυτό ρε τύπισσα, που μερικοί νομίζετε ότι η κανονική άδεια είναι μόνο για να πάτε διακοπές, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η κανονική άδεια είναι για να λείψεις όποια μέρα θέλεις (σχετικά πάντα) για λόγους που δεν καλύπτονται από τις ειδικές άδειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ξυραφάκια πάνε πάρε γιατί τόσο καιρό με κρύο νερό θα είστε σαν αρκούδια.Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:04 Μεχρι Δευτερα Τριτη θα φυγουν ελπιζω, οποτε εγω σκοπευω να μετακομισω Α Μ Ε Σ Α, ειδικα με το θεμα που εχουμε με το νερο.
Θα παω ολα τα απαραιτητα για να εγκατασταθουμε κ να κανουμε μπανιο εκει, κ χεστηκα για εδω.
Δηλαδή με το ζόρι να πάμε Αράχωβα και Σαντορίνη στην άδειά μας ρε τύπε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 01:00Σωστά, η άδεια πρέπει να είναι για μετακομίσεις και να αλλάζεις πλακάκια στο μπάνιο. Το έχουμε πιάσει το νόημα στα Βαλκάνια.Feindflug έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:54 Αυτό ρε τύπισσα, που μερικοί νομίζετε ότι η κανονική άδεια είναι μόνο για να πάτε διακοπές, ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η κανονική άδεια είναι για να λείψεις όποια μέρα θέλεις (σχετικά πάντα) για λόγους που δεν καλύπτονται από τις ειδικές άδειες.
Μήπως θέλεις και άδεια ανακαινίσεων και μερεμετιών;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Fata_Morgana
Δε θέλουμε να μάθουμε με ποια. Αν περάσατε καλά έχει σημασία. Αφού περάσατε υπέροχαSeaHawk έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:48Δεν θα αποκαλυψω ποτε ποια ηρθε στο Καλαμιτσι.
Ειμαι πανω απο ολα εχεμυθος
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι περασαμε καταπληκτικα.
- Ληστοσυμμορίτης

Διακοπές Δυτικής ευρωπης
Διακοπές Βαλκανια
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Και γαμω τα νήματαKauldron έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:12Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:54Γμτ. Με πρόλαβες στο χαϊκούfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:33 και σε χαϊκού:
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
Το έκανα καβαφικο
Στην σκιά του σπιτιού των Πτολεμαίων,
όπου οι δεσμοί θυμίζουν αλυσίδες,
τα ψεύδη βασιλεύουν
σαν θρόνος κίβδηλος σε παρακμή.
Οι φωνές, σε αγοραίες στοές,
απειλές γεμάτες και ύβρεις.
Ένα «Χεστήκαμε», αντήχησε.
σαν νόμισμα που πέφτει σε άδειο πιθάρι.
Οι συμφωνίες κρυφές,
σαν τα χρυσάφια της Κλεοπάτρας,
που γλίστρησαν σε ξένα χέρια.
Τα έπιπλα, τα δικά μου,
τα διεκδικούν οι βάρβαροι.
Θα σταθώ, ως άλλος Αντίοχος,
να υπερασπιστώ την τιμή μου.
Η πόρτα θα κλείσει,
οι κλειδαριές, ασπίδες νέες.
Μα οι δικοί μου, θύτες και υπονομευτές,
σαν γέροντες της Συρίας,
ξέρουν μόνο να σχεδιάζουν.
Κι εγώ, στη δίνη,
ψάχνω μια γωνιά ειρήνης.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αει στο καλό σου.
Gobzi.
Αυτό τώρα ήταν υπονοούμενο για την λατρεία που τον λένε γύφτο;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:42Μπορεί να τα φορτώσουν στο ντατσουνΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27
Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.![]()
Δηλαδή στην Δυτική Ευρώπη σου δίνουν ειδική άδεια για να κάνεις τα πλακάκια στο μπάνιο;
Ηθελες και 3ο ποδι τρομαρα σουFata_Morgana έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:51Ε όχι και μνήμη χρυσόψαρου 5 χρόνια μετά![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οχι
Αλλα ειμαι γενικα ειδικη περιπτωση, αστο
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Μια φορα την παθαινει κανεις. Μην αγχωνεσαι.Στύξ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:51Κοίταξε όμως και τα συμβόλαια και τι υπέγραψες -υπογράφεις.
Κι εγώ ιδιοκτήτης είμαι και πρόσφατα νοίκιασα το σπίτι σε ζευγάρι ,με πλήρες συμβόλαιο και δήλωση στην εφορία.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οταν παγωνει πανω σου το νερο στο μπανιο κ πρεπει να βγαλεις τις σαπουνιες, η θερμοκρασια πανω σου δεν ειναι σιγουρα η θερμοκρασια του χωρου. Ασε που μεσα πλεον το νιωθουμε πιο κρυο απο εξω (την μερα που εχει ηλιο).GoBzi έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:55Έχετε σκεφτεί να βάλετε χοντρά ρούχα; 13 βαθμούς έχει στο νησί αυτή την στιγμή.
Σκαλες. Ετσι τα μετακομισαμε ολα μολις ηρθαμε εδω που δεν λειτουργουσε το ασανσερ για μια βδομαδα. Το ξαναεγραψα οτι ειμαι κακτος.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:52Και ποιοι θα τα ανεβάσουν αν δεν χωράνε στο ασανσέρ; Ο λατρείας και η Casp;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:42Μπορεί να τα φορτώσουν στο ντατσουνΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38
Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.![]()
![]()
Εκεινες τις μερες ηταν σαν να πηγαμε γυμναστηριο ολοκληρο τον μηνα. Ναι εγω και ο λατρειας. Φεβρουαριος περσυ τετοιο καιρο, με κοντομανικα και φουλ ιδρωτας. Ξεχασα κ το μεγαλο επιπλο της τηλεορασης, αυτο κ αν ηταν βαρυ!
Και στο διαμερισμα μου μολις μετακομισα, δεν λειτουργουςε ακομα. 3 οροφους πανω απο 30 κιλα βαλιτσες μονη μου. Πηγαινε ελα ξανα κ ξανα.
Αυτο τωρα το ειδα, wowΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:54Γμτ. Με πρόλαβες στο χαϊκούfoscilis έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:33 και σε χαϊκού:
Winter's deceit thaws,
Home reclaimed, heart still frostbound—
Spring awaits her stand.
Το έκανα καβαφικο
Στην σκιά του σπιτιού των Πτολεμαίων,
όπου οι δεσμοί θυμίζουν αλυσίδες,
τα ψεύδη βασιλεύουν
σαν θρόνος κίβδηλος σε παρακμή.
Οι φωνές, σε αγοραίες στοές,
απειλές γεμάτες και ύβρεις.
Ένα «Χεστήκαμε», αντήχησε.
σαν νόμισμα που πέφτει σε άδειο πιθάρι.
Οι συμφωνίες κρυφές,
σαν τα χρυσάφια της Κλεοπάτρας,
που γλίστρησαν σε ξένα χέρια.
Τα έπιπλα, τα δικά μου,
τα διεκδικούν οι βάρβαροι.
Θα σταθώ, ως άλλος Αντίοχος,
να υπερασπιστώ την τιμή μου.
Η πόρτα θα κλείσει,
οι κλειδαριές, ασπίδες νέες.
Μα οι δικοί μου, θύτες και υπονομευτές,
σαν γέροντες της Συρίας,
ξέρουν μόνο να σχεδιάζουν.
Κι εγώ, στη δίνη,
ψάχνω μια γωνιά ειρήνης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις